Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Protiv Milana treba uci maximalno agresivno u mec od sredine terena ka napadu jer ce apsolutno sam siguran oni to uraditi. Nece se nadigravati sa nama jer tu nemaju sanse,a nece se ni zatvoriti i igrati na kontre jer im Inzagi to nece dozvoliti iz ponosa na San siru tako da igraju.
Teska utakmica nas ceka.
Teska utakmica nas ceka.
Evo jos jedan mladi izgleda stize.
http://www.calciomercato.com/news/poche ... ita-160528" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.calciomercato.com/news/poche ... ita-160528" onclick="window.open(this.href);return false;
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- IlCapitano
- Kontakt:
Stigao da pokori i indijski poluotok.

- IlCapitano
- Kontakt:
As for now, Juventus didn’t suffer from the change of coach. The captain Gigi Buffon talked exclusively to Sky Sport 24: “Allegri is very well prepared on the tactical aspect of football, but also on the psychology of a team and of the single player. He’s very attentive and meticulous about the little details. I think that he’s less obsessive than Conte, he leads the team in a different way but this doesn’t mean that he’s not good in what he does. After many years where we were constantly under pressure, his arrival can be useful.”
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ključna stvar oko Maxa je da se neki igrači mogu "osloboditi", pa šta god neko podrazumijevao pod tim, sloboda da iskažu svoje umijeće bez potpunog utapanja u okvire, kalupe, ali mentalno, manje pritiska zbog načina rada. Prije svega, mislim da je otvoreniji prema pružanju šanse nekim igračima, a ne bojkot nekih igrača apriori što se Conteu znalo desiti.
Ne znači da je to sve bolje na kraju, ali meni se više sviđa lično, zadovoljan sam za sada kako radi sa timom od 20 i kusur igrača.
Ne znači da je to sve bolje na kraju, ali meni se više sviđa lično, zadovoljan sam za sada kako radi sa timom od 20 i kusur igrača.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Burberry46
- Kontakt:
IlCapitano je napisao/la:Vidal spreman za Milan.

Protiv Milana ocekujem tesku utakmicu, ali na kraju nasu pobjedu, ipak Milan igra protiv sampiona

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlGuerriero
- Kontakt:
Ma ne treba stavljati Vidala od starta, nije ba ni Milan neki bauk pa da moramo izvesti najjači sastav, tek ako prigusti.
Samo da Evra ne igra lijevo, u defanzivi je odron.

Mnogo smo jača ekipa od njih al eto znaš da se nabriju protiv nas.Ja bih igro 4-3-3.
- IlGuerriero
- Kontakt:
Znam derbi je to i nemoguće je prejudicirati stvari, ali i od onih 80 milja 20 će biti naših tako da i našim podrške neće nedostajti.
I dalje ostajem pri tome da je Allegri za nas plus u ovom meču jer poznaje većinu igrača Milana.
I dalje ostajem pri tome da je Allegri za nas plus u ovom meču jer poznaje većinu igrača Milana.
- BlueBosnian
- Kontakt:
Odron je on u svakom smislu.IlGuerriero je napisao/la:Ma ne treba stavljati Vidala od starta, nije ba ni Milan neki bauk pa da moramo izvesti najjači sastav, tek ako prigusti.![]()
Teško će biti protiv nabrijanog Milana. Mislim da će Alegri igrati na sigurno sa vjerovatno istim sastavom kao protiv Malmea.
Volio bih ovakav sastav vidjeti.. Gigi..Lich-Caseres-Chielo-Asa..Vidal-Pogba-Pereyra..Coman-Morata-Tevez s tim da Pereyra igra ispred Vidala i Pogbe koji bi trebali imati malo defanzivnije uloge.

I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni Evra sasvim okej, konkretan je.. Zavrsava sve brzo, nema gusenja i nekih bespotrebnih dodira lopte kao mod Asamoaha, a i ne puca kao Asamoah. Asa cim opcua to znas ide preko gola..
- IlGuerriero
- Kontakt:
Zato Asa pokrije sve u odbrani, Evra ni vlastitu sjenku ne može čuvati.tuzlak1987 je napisao/la:Meni Evra sasvim okej, konkretan je.. Zavrsava sve brzo, nema gusenja i nekih bespotrebnih dodira lopte kao mod Asamoaha, a i ne puca kao Asamoah. Asa cim opcua to znas ide preko gola..
- HeavensWonder
- Kontakt:
Ovaj Milan bi mogao postati novi Dortmund ili At. Madrid. Istina nema ulaganja, ali tu je motiv i velika želja, tradicija kluba i Inzaghi koji bi mogao postati novi Klopp. Istina jesmo jači u ovom trenutku dosta više od Milana, ali se trebamo pripremiti kao da idemo na gostovanje Realu ili Barceloni. Kako sam primijetio, odbrana kod Milana ne funkcioniše baš najbolje i tu vidim priliku za Teveza, Moratu i Comana prije svega jer su prebrzi. Nadam se samo da će na ovoj utakmici Marchisio opet briljirati.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ima ovdje istine, ali bih prije rekao da je veca prednost to sto igraci poznaju Maxa nego obrnuto.IlGuerriero je napisao/la:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Cuj igraci poznaju Maxa. Igrat ce formaciju 3-5-2. Isto da ce Inzagi radit ono sto mu igraci kazu.
Sa moooog!
Sa moooog!
Allegri je gospodin!
Pa mozemo i obrnutom logikom, dzaba njemu sto poznaje igrace kada ce se Pippo mozda odluciti na nesto novo.
Kako god, kolika god prednost bila to sto on poznaje igrace, poznaju i igraci njega tako da smo opet na nekoj nuli.

Kako god, kolika god prednost bila to sto on poznaje igrace, poznaju i igraci njega tako da smo opet na nekoj nuli.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.