Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 sep 2014, 23:27

VJECITI KAPITEN, U INAT OVIM BILMEZIMA :bow: :bow: :bow: :bih:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 sep 2014, 23:57

Ovaj intervju je bio cisti knockout. Ni aparati ih ne mogu drzat vise. Virtual bunca.

BRAVO KAPITENU, GOSPODINE DUBROVACKI! :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 19 sep 2014, 00:07

Cartman je napisao/la:Ovaj intervju je bio cisti knockout. Ni aparati ih ne mogu drzat vise. Virtual bunca.

:bih: :bow:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 19 sep 2014, 00:49

Nerminovic je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ovaj intervju je bio cisti knockout. Ni aparati ih ne mogu drzat vise. Virtual bunca.

:njanjanja: :kafa:

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 19 sep 2014, 07:43

pojedose se sto ne mogu vise blatit kapitena sina bosanskog, sve sto su ikad izjavili lose vezano za njega spaha demantova, apsolutno sve, doduse mozda je spaha tolko jak i opasan da i nakon svega se ne smije progovorit o njegovim kabadahijskim zlodjelima, suti asmir, sute zene, suti vedo, suti hasan, suti citava zemaljska kugla na spahin spomen i kenja na spahin pogled :rol:
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 19 sep 2014, 08:44

elokventan kao i uvijek, svaka na mjestu - aferim :salut: otisao je u pravo vrijeme i svaka mu cast na pametno odabranom trenutku jer imao bi 36 godina na EP (ako se plasiramo) i ove kvalifikacije bi nam trebale posluziti za uigravanje nekih novih klinaca. doduse, vidio sam ga kao nekog treceg, cetvrtog stopera koji bi bio mentor mladjima ali o tom potom. zamjeram mu i dalje onih par kikseva gdje je mogao reagovati puno bolje da nije komplikovao stvari i svakako da mu zamjeram medijsku sutnju, pogotovo tokom mundijala kad sam kao i milioni bosanaca i hercegovaca svaki dan klikao po raznim portalima i zvjerlao u tv trazeci bilo kakvu izjavu naseg kapitena u historijskim trenucima za nas fudbal, ali svako ko zaboravi njegova uklizavanja, spasavanja naseg gola i sve sto je dao za reprezentativni dres, a dao je puno - dao je sve, neka se dobro zapita :kafa:

posebno mi je drago sto se dotakao jednog jako bitnog pitanja kada je u pitanju nas fudbal - gubljenje talenata sirom evrope i svijeta. nas savez premalo radi na tom problemu i mislim da bi idealan scenario bio kada bi spahica zaposlili upravo u ulozi nekoga ko ce obilaziti, skautirati i razgovarati sa nasim talentima. sam je rekao da se ne vidi u nekoj vaznijoj ulozi (trener, trener mladih, asistent) ali vjerujem da bi ulogu tog nekog skauta/ambasadora bio voljan preuzeti sto bi svakako bio pun pogodak za reprezentaciju.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 19 sep 2014, 09:56

AhmetNY je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:

:njanjanja: :kafa:
:kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 sep 2014, 11:53

Još jednom pokazao da laže kao pas, kao što je to radio kroz čitavu karijeru.

Zanimljiva transformacija, ali jbg, ovdje nije imao pripremljena pitanja,

[youtube][/youtube]

Međutim, drago mi je da čita ovu temu, tako da mogu da mu pošaljem još jedno mahanje :wave:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 19 sep 2014, 16:13

slika :wave:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 sep 2014, 16:20

To je samo obično dodavanje iz kojeg se u nastavku nije ništa desilo.

slika

:wave:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 19 sep 2014, 18:39

slika

DVA LEGENDARNA KAPITENA NASE REPREZENTACIJE!

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 19 sep 2014, 19:27

Spaha je dokazao svoju velicinu...svog brata svugdje sa sobom... :tokralju: :tokralju: :tokralju: AFERIM LJUDINO...covjek prije svega...jedini ultimatum sto postavlja timovima...

Razlika je u "nijansama"...dok jedni rodjenog brata sjeku sjekirom,Spaha svoga vuce gdje god moze... :bow:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

kobac
Kontakt:

Post Postao/la kobac » 19 sep 2014, 20:03

Koja je samo Barba šminka.
Prvi strijelac bundeslige je igrao štopera i nije mu smetalo da bude najjbolji.
Uz sve igre mene je kupio sa onom jaknom Armije BiH :bow: :bow:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 sep 2014, 20:48

Juventinisimo je napisao/la:Spaha je dokazao svoju velicinu...svog brata svugdje sa sobom... :tokralju: :tokralju: :tokralju: AFERIM LJUDINO...covjek prije svega...jedini ultimatum sto postavlja timovima...

Razlika je u "nijansama"...dok jedni rodjenog brata sjeku sjekirom,Spaha svoga vuce gdje god moze... :bow:
Zanimljivo, ima ženu i dijete, a živi sam sa bratom :hmmmmm:
Voli te tvoje Sarajevo.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 20 sep 2014, 01:39

Virtu4l je napisao/la:
Juventinisimo je napisao/la:Spaha je dokazao svoju velicinu...svog brata svugdje sa sobom... :tokralju: :tokralju: :tokralju: AFERIM LJUDINO...covjek prije svega...jedini ultimatum sto postavlja timovima...

Ne živi sa bratom.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 20 sep 2014, 08:48

tetrijeb gluhan svega mi :rol:
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 20 sep 2014, 14:56

Gledao sam evo sad emisiju i sta drugo da kazem nego

SPAHA NE ZASLUZUJEMO TE :tokralju: :tokralju: :tokralju:
a... pehari su tu

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 20 sep 2014, 18:34

Virtu4l je napisao/la:

Pa zar nisu u Dubrovniku? Malo cudno,ali to je njegova privatna stvar...u to ne ulazim..

Ti znas da sam osjetljiv na repku...i kad god se nesto negativno cuje,ja "poludim"...tako da sam u bijesu znao i po Spahi "udariti"....ali sve je to bilo,kako mi se cini,mahala news...za sada se barem niko nije oglasio povodom tih desavanja..
Pa nije valjda Spahic gospodar cijele drzave da ga se bas svi boje...pa predsjednika popljuju na TVu a za Spahu same rijeci podrske,pohvale...vecinom su ti "lopovluci" razvlaceni po jednim te istim,nazovi ih medijima,i od jednih te istih,nazovi ih novinarima...a znamo da su rat napravili novinari sa svojim lazima..

Prijatelju,ima li sta o Spahi argumentovano preko video materijala? Podijeli sa nama..ovi novinari,kojima Spaha ne da ni blizu repke,njihovo se ne pika..

Meni je sve to postalo cudno...Spaha ovo,Spaha ono...a niko da izadje i glasno i jasno kaze...sve neke pizde izgleda.. :hmmmmm:
Culi smo da doticni samara po cijeli dan..a na kraju on u odlicnim odnosima sa tim koje je "samarao".. :hmmmmm: ..mislim,necemo mu vjerovati,ali neka se oglase i oni isamarani...nema demantuju..

Spahe vise nema...ali OCIGLEDNO je da neko,iz nekog razloga,kopa rupe po repki...Bicakcic je novi primjer...neko od toga ima neku korist..

Nije sramota promjeniti misljenje,nije sramota pogrijesti,nije sramota priznati...to su odlike velikih ljudi..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 sep 2014, 01:18

:tokralju: :bih:

Odavno ja to pišem na ovoj temi, al' niko ništa, tako da nemoj ni ti očekivat' neki odgovor na taj post. :thumbup:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 sep 2014, 01:43

Dokazano da je dobio prekšajnu prijavu zbog napada na policajca kad je pokušao promijeniti rutu kojom je išao autobus sa reprezentativcima, autobus pod pratnjom, dakle drzak, bahat i bezobrazan, napada ljude čiji je posao da se brinu o bezbjednosti reprezentativaca :kafa: FTV Mreža, posljednji prilog o Spahiću.

Kada je to dečko (filip13) postavio na temu, dežurni domobrani su ga ismijavali.
filip13 je napisao/la:nema bas veze sa tekmom,spahic dobio prekrsajni nalog jer je izvrijedjao komandira policijske stanice centar u zenici
Prekršajna prijava protiv S. E. koju je zenička policija izdala 11. oktobra prošle godine. Tada je S. E. napao policajca koji nije propustio autobus reprezentacije na mjesto na kojem je S. E želio da bude.
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.