Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Moze li neko da me podsjeti da li je prosle godine Olimpik ima ciste papire u slucaju da je izborio europu ?
Valjda je vise vrijeme da grad Sarajevo posalje tri tima u europske kvalifikacije, Olimpiku sansa za vrijedna tri boda protiv tima koji je konkurent za vrh tabele, njima gori pod nogama to je vasa sansa.
Valjda je vise vrijeme da grad Sarajevo posalje tri tima u europske kvalifikacije, Olimpiku sansa za vrijedna tri boda protiv tima koji je konkurent za vrh tabele, njima gori pod nogama to je vasa sansa.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Medju prvima da dobije licencu prosle godine ( http://sportsport.ba/bh_fudbal/vjeciti- ... ncu/130654), a sto se tice ove godine cini mi se vec ljetos se sredilo sve da nema prepreka za licencu ove godine.Elegant je napisao/la:Moze li neko da me podsjeti da li je prosle godine Olimpik ima ciste papire u slucaju da je izborio europu ?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Olimpic i Siroki su odmah dobili liccencu.Elegant je napisao/la:Moze li neko da me podsjeti da li je prosle godine Olimpik ima ciste papire u slucaju da je izborio europu ?
Uzmi da imamo dvanaest bodova vise koje nam uzmu Zeljo i FKS uvijek bi bil sampioni drzave

U subotu me samo strah da nas do vrha ne napune,negdje ih mora otcepiti valjda nismo mi ti.

Nesto sada razmisljam idealan scenarij bi bio da se branimo nekih 2o minuta a onda hordasi da potjeraju sve sa terena.Mirza i Edo vec imaju iskustva u bjezaniji i siguran sam da bi se spasili
a tri boda bez stida i napora uzeti 

Bas ce vas napuniti a jedva igraju sa Igmanom, Mladosti, Travnikom. Mozete do boda pa makar igrali kao Grcka.lupus je napisao/la:U subotu me samo strah da nas do vrha ne napune,negdje ih mora otcepiti valjda nismo mi ti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Njima gori ima svi da trcimo preko terena ako ih naopako krene
Ja kupio nove patike atleticarke za svaki slucaj.
Prritisak imaju ali i realno za nasu ligu su ubjedljivi.Kako na terenu tako i u igrackom su poslozeni i zato necu zamjeriti nikome iz Olimpica na rezultatu kakav god bio.Naravno,voljeli bi mi svi da uzmemo minimum bod ali veoma tesko.

Prritisak imaju ali i realno za nasu ligu su ubjedljivi.Kako na terenu tako i u igrackom su poslozeni i zato necu zamjeriti nikome iz Olimpica na rezultatu kakav god bio.Naravno,voljeli bi mi svi da uzmemo minimum bod ali veoma tesko.
Zadnja izmjena: lupus, dana/u 18 sep 2014, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.

A što kažeš ima Mirza iskustva bježanja pred navijačima.
@elegant
Neka igraju ko Grčka u Zenici i ja nemam ništa protiv.
Koliko god nekog bilo strah da mi ne očepimo u subotu, mene je isto tako strah da se ne ponovi martovska utakmica. Milion prilika a samo jedan gol u mreži Olimpica, i još plus samo jedan bod

Kako god bude, uzbudljiva utakmica, jedva cekam da vidim sta ce se desiti. 

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Da Bog da se ponovilohilmo je napisao/la:![]()
![]()
![]()
A što kažeš ima Mirza iskustva bježanja pred navijačima.
@elegant
Neka igraju ko Grčka u Zenici i ja nemam ništa protiv.
Koliko god nekog bilo strah da mi ne očepimo u subotu, mene je isto tako strah da se ne ponovi martovska utakmica. Milion prilika a samo jedan gol u mreži Olimpica, i još plus samo jedan bod![]()

- akisarajevo92
- Kontakt:
Klub koji trazi neki ozbiljniji rezultat i izlazak u Europu, ni pod koju cijenu ne bi se smio toliko plasiti gostovanja na Kosevu 

Don't believe the hype.
Igracima je igrati a mi iznosimo nesto sto je sada realnost.Da lupam da cemo ih razvaliti ne ide.Pola grada ce svakako da ganja njih ako bude los rezultat
nase igrace nema cak ni ko da ih ganja,jedino onako u masi sa Mirzom i Edom da se hvataju noge. 

Ja mislim da ce Duljevic veceras razvaliti olimpic samo iz jednog razloga a to je G.Gracic
)
Nek bude dobra tekma..pa sta bude
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Toto Riina
Živ bio nije večeras tekma.Nego šta ti jaran priča?Jeli morao opremu kući prati?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Moje misljenje da on sutra nece nista pokazati jer je upravo jako vezan za sefa i bilo bi sramno da upire protiv svog kluba.Uzdamo se u njegov obrazPES2012 je napisao/la:Ja mislim da ce Duljevic veceras razvaliti olimpic samo iz jednog razloga a to je G.Gracic)

Jucer i danas jako puno mojih prijatelja ljubitelja bordo boje mole da ne zapinje se protiv njih.Meni nejasno,jeli draze da Tan ili nas sef bude pobjednik?

+1 sve si u pravu moj lupuselupus je napisao/la:Moje misljenje da on sutra nece nista pokazati jer je upravo jako vezan za sefa i bilo bi sramno da upire protiv svog kluba.Uzdamo se u njegov obrazPES2012 je napisao/la:Ja mislim da ce Duljevic veceras razvaliti olimpic samo iz jednog razloga a to je G.Gracic)
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Jucer i danas jako puno mojih prijatelja ljubitelja bordo boje mole da ne zapinje se protiv njih.Meni nejasno,jeli draze da Tan ili nas sef bude pobjednik?Onda skontam pa jeste svi su u pravu i treba da FKS pobijedi jer kroz istoriju radovali smo se austrijancima,svabama,komunistima i svima koji nas zajebu a nas bosnjo sta ce on goni ga u 3PM.
Odakle ta hajka da je k'o fol g.Gracic uradio nesto monstruozno Duljevicu? Ko je to izmislio??
Sto ga je poslao u juniore kako i treba jer nas je Duljevic namjerio izraditi k'o Lewandowski Borussiju(i uradio bas to, nije posustao)?
I sad neko izmislio pricu da je nesta Gracic tu kriv(k'o i uvijek sto ga krive za sve i svasta, a bezveze) i da Duljevic ima nesta da se sveti, a samo logicno postupao prema igracu.
Citam upravo tu pricu odkad je presao u FKS, pojedini pisu svugdje, izmisljaju, meni mrak pade na oci kako je narod samo bezobrazan da Gracica ni krivog ni duznog zamrze, a da je Cimirot, F.Handzic, Radovac da nama tako predje - pa palili bi im auta, prijetili rodbini, a kamoli tolerisali da ih neko verbalno brani zbog izdaje. A kada nas takav igrac izda, onda ga brane.

Takve stvari mi samo dodaju jaku dozu fanatike za Olimpic svaki put kad procitam, samo neke lazi i izmisljotine, cemu sve to ako je Olimpic zaista nekakva zlocasta organizacija i Gracic zaista neki zlocasti covjek kako oni govore? Zar im onda nebi bilo dovoljna istina? A ne da izmisljaju tako.
A sto se tice Nijaza, moja licna podrska njemu(iako mozda ne znaci mnogo, ja sam samo jedan navijac od mnogih) je pocela jako sto je svoj trud i svoje pare ulozio u nas propali fudbal kada nije bilo ni kineza, ni azerbejdzana, ni ovih ni onih, i jaca sto god vise lazu o njemu i izmisljaju - to sve dokazuje.
[youtube][/youtube]
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
S C Sport: Oštraković; Subašić, Bogičević, Regoje, Merajić; Muharemović, Gojak, Smajić, Brković, Šivšić; Hugo
SportSport: Oštraković, Merajić, Regoje, Brković, Muharemović, Smajić, Souza, Bogičević, Subašić, Šivšić, Čomor
Zar igra Hugo? Moze li? Ja se bojim da nece se opet povrijediti, haj' samo nek' je zdrav.
Nema Gligorova
povrijedjen?
Krecemo! aBd inshallah uzimamo ovo
SportSport: Oštraković, Merajić, Regoje, Brković, Muharemović, Smajić, Souza, Bogičević, Subašić, Šivšić, Čomor
Zar igra Hugo? Moze li? Ja se bojim da nece se opet povrijediti, haj' samo nek' je zdrav.
Nema Gligorova

Krecemo! aBd inshallah uzimamo ovo

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Brki imao pravu sansu na pocetku
jao sto ga ne zabi, idemo dalje!

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ha,ha,ha!Jao reakcije kod gola!Ovo je do kraja 4 ili 5 razlike.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.