Dje nece.arelinho je napisao/la:hoce li biti dobra 15-ka na ps3 posto imam ps3 ?Desole je napisao/la:Dobra je i na ps3, nece imati neke opcija kao ps4 ali nije mi bas vrijedno trosenje 800 KM

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Dje nece.arelinho je napisao/la:hoce li biti dobra 15-ka na ps3 posto imam ps3 ?Desole je napisao/la:Dobra je i na ps3, nece imati neke opcija kao ps4 ali nije mi bas vrijedno trosenje 800 KM
ja sam "pristavio"Unofficialpage je napisao/la:FIFA 15 Ultimation Edition je na skidrowu izašla.
Taman dok crack izađe ja ću kupit novu grafičkumiki_92 je napisao/la:ja sam "pristavio"Unofficialpage je napisao/la:FIFA 15 Ultimation Edition je na skidrowu izašla.
ceka se crack
IlPrincipe je napisao/la:[youtube][/youtube]
+1plavipatriota je napisao/la:moze li mi neko poslat na pp ako je izasla cijela igra?
IlPrincipe je napisao/la:[youtube][/youtube]
Majku mu k*ram!!!IlPrincipe je napisao/la:[youtube][/youtube]
Usrali nista nisu, ne briniIlCapitano je napisao/la:Ako ništa ne useru u finalnoj verziji
Cijela je izasla za odredjena podrucja, ali uz pomoc nekih "alata" moze se zaigrati odmah. A ona "narodska" ima na skidrowu, ali se trenutno ne moze igrati fali joj jedan bitan detalj (da ne pricamo o pirateriji).AeGon099 je napisao/la:+1plavipatriota je napisao/la:moze li mi neko poslat na pp ako je izasla cijela igra?
Ti licno vec igras full?manning18 je napisao/la: Usrali nista nisu, ne briniKao sto bi se reklo, ona "leti"
Cijela je izasla za odredjena podrucja, ali uz pomoc nekih "alata" moze se zaigrati odmah. A ona "narodska" ima na skidrowu, ali se trenutno ne moze igrati fali joj jedan bitan detalj (da ne pricamo o pirateriji).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.