Olimpik Sarajevo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la Seyo_TM » 11 mar 2010, 13:54

AKO je bila jednom to ne znaci "nerijetko"...a ja se ne sjecam da je bila...
A ta naklonjenost hrv korpusu je malo reci smjesna...drugo je to sto nemamo problema oko drugih naroda i da nam oni budu u upravi i da igraju za sveti dres...zapalila zastavu 3-4 retarda i sad cemo dovodi u pitanje politiku kluba? de ba...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 11 mar 2010, 13:57

cena je napisao/la:Sjecam se derbija sa Sarajevom sahara je bila na jugu i to kao donjela torcida.Drugo dnevnik i klub nemaju veze jedno sa drugim.Niko nikom nemoze zabraniti da prica na svom jeziku i to je za mene uredu isto sto mi je u redu da Gojer kaze prigoda,ili zaledze,ali nemoze izgovarati kao potparol N:K ,jer ako je kao F:K registrvan onda tako mora izgovarati.Nikad nisam na sportskoj emisiji cuo da je neko rekao N.K:Sarajevo.
A jesi ti tvrdoglav. Pa i Gojer prica na svom jeziku! Na njegovom jeziku se kaze nogomet a na nasem fudbal a znacenje je ISTO! Klub je registrovan kao FK i to je ono najbitnije u ovoj raspravi.

Koliko ja znam, a znas i ti na stadionu Grbavica jedna manja grupa (idiotI) je zapalila zastavu sa sahovnicom! Zar se pale zastave svog kluba ako ona jeste to .. 8-)

Kad smo vec kod sjecanja, sjecam se i ja derbija sa transparentom: "Bolje treci uz Allaha nego prvi uz pomoc vlaha" pa ga ne spominjem (sve do sada) a posebno ne na temi o Olimpiku. Sta bi sa tim? Kad vec spominjes onaj mali period kad je Zeljo bio NK.

Uglavnom da znas za ubuduce, Zeljeznicar je FUDBALSKI KLUB i to ce uvjek biti. Ne znam sta je tu problem pa toliko spominjes.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 11 mar 2010, 14:16

soe je napisao/la: Hahaha koji kompleksas,pa jadnice jedan opsjednut si Sarajevom,idi se lijeci idiote.Gledaj svoj jadni klub kani se nas majmune jedan,ovdje se predstavaljas kao jedan od starijih a visis na forumu to mi dovoljno govori o tebi.
Prvo, ne želim se s tobom raspravljati jer po uvredama koje pišeš nažalost nisi moj nivo (ni godinama ni obrazovanjem) jer ja lično ovdje ne vrijeđam nikog. Barem ne od forumaša.
Drugo, ovdje sam često je radim takav posao da mi je ovaj forum jedan klik udaljen. Imam pravo da pišem o Želji, a i o manjem sarajevskom prvoligašu čije ublehe i crnjake znam bolje nego svi vi zajedno.
Treće, imam pravo da iznesem svoje mišljenje o kvazi klubu Olimpiku jer su napravili opasno sr.anj.e i vrlo moguće cijela ova smješna liga može doći u pitanje. Pored svega što se dešava da li nam još trebaju i dvije tabele do kraja sezone i more nekakvih arbitražnih komisija.
Četvrto, i pticama na grani je jasno da ovaj smješni klub bez navijača nema nikakvu budućnost i da su druge stvari u pitanju.
Peto, ako nemate ništa reči na ovu temu osim uvreda na moj račun, poštedite me toga kako mene tako i ostale ljude na ovom forumu.

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 11 mar 2010, 14:48

Sto se tice Sarajeva tu je stvar kristalno jasna,jer je Sarajevo Bosnjacki klub,a jako sam sretan da imamo jako puno navijaca drugih vjerai nacija.Jako bitna stvar da Sarajevo nije izgubilo svoj indetitet mijenjajuci ga svaki par godina radi nekog i radi necijih interesa.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 11 mar 2010, 15:09

Ma ja znamo tu priču. Klub se treb'o zvati MFK Fes, ali ne dade s(UDBA).

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 11 mar 2010, 15:09

cena je napisao/la:Sto se tice Sarajeva tu je stvar kristalno jasna,jer je Sarajevo Bosnjacki klub,a jako sam sretan da imamo jako puno navijaca drugih vjerai nacija.Jako bitna stvar da Sarajevo nije izgubilo svoj indetitet mijenjajuci ga svaki par godina radi nekog i radi necijih interesa.
Uvjek je lijepo saznati nesto novo .. 8-)
AMAR OSIM

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 11 mar 2010, 15:19

Nas nije stid nase vjere ,nase drzav,ljijana.Mi nema cega da se stidim i da se bilo kome ulizujemo!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 11 mar 2010, 15:26

cena je napisao/la:Nas nije stid nase vjere ,nase drzav,ljijana.Mi nema cega da se stidim i da se bilo kome ulizujemo!
Vjerovatno prije i poslije utakmice idete u dzamiju da klanjate dzematile. Nemoj ziv bio mjesati vjeru sa ovim, to su dvije dijagonalno suprotne stvari. Samo vas nije stid ove drzave, samo vas nije stid ljiljana a svi ostali su zemljomrsci ..

Eto rjesili smo i to, vi ste veliki bosnjaci a ostali su su.ci. Idemo dalje sa temom o Olimpiku ako mozemo?
AMAR OSIM

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 11 mar 2010, 16:07

čamac je napisao/la:
soe je napisao/la: Hahaha koji kompleksas,pa jadnice jedan opsjednut si Sarajevom,idi se lijeci idiote.Gledaj svoj jadni klub kani se nas majmune jedan,ovdje se predstavaljas kao jedan od starijih a visis na forumu to mi dovoljno govori o tebi.
Prvo, ne želim se s tobom raspravljati jer po uvredama koje pišeš nažalost nisi moj nivo (ni godinama ni obrazovanjem) jer ja lično ovdje ne vrijeđam nikog. Barem ne od forumaša.
Drugo, ovdje sam često je radim takav posao da mi je ovaj forum jedan klik udaljen. Imam pravo da pišem o Želji, a i o manjem sarajevskom prvoligašu čije ublehe i crnjake znam bolje nego svi vi zajedno.
Treće, imam pravo da iznesem svoje mišljenje o kvazi klubu Olimpiku jer su napravili opasno sr.anj.e i vrlo moguće cijela ova smješna liga može doći u pitanje. Pored svega što se dešava da li nam još trebaju i dvije tabele do kraja sezone i more nekakvih arbitražnih komisija.
Četvrto, i pticama na grani je jasno da ovaj smješni klub bez navijača nema nikakvu budućnost i da su druge stvari u pitanju.
Peto, ako nemate ništa reči na ovu temu osim uvreda na moj račun, poštedite me toga kako mene tako i ostale ljude na ovom forumu.
Ovaj smijesni klub kako ga ti nazivas je za tvoj klub CELZI.Olimpik za tebe je institucija i cijeni malo tudje uspjehe i rad a svoje licne frustracije sprovodi u kuci ili na temi svog kluba.Gracic je vlasnik Olimpika i radi sta mu je volja.Teorije zavjere je samo tvoja licna zavist prema najvecem klubu u BIH,FKS, jer politika neka komsiji crkne krava ja se bolje osjecam,ne prolazi u dobronanjernom Olimpiku.Siguran sam da bi Gracic istu info dao i Zeljeznicaru.Ja mozda ne bih .Stavi malo prst na celo i sam sebi priznaj vodim jedan prazan zivot i sve mrzim oko sebe a narocito onog ko je uspjesan.Lijepo te molim otidji na temu svog kluba a pusti nas j..o ti nas,imas tamo mnogo toga da ispravljas a mi cemo da umiremo koliko smo beznacajni.
Zadnja izmjena: herbion, dana/u 11 mar 2010, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 11 mar 2010, 16:07

Kakve veze imaju ljijani i drzava sa dzamijom,a to da idemo u dzamiju idemo i hvala bogu icicemo vazda.Moram te rastuziti,ali imam drugova i to puno koji su za plavu boju,a idu u dzamiju nevidim sto to tebi smeta. :oops:

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 11 mar 2010, 16:10

Da ne ispadne da sam lagao druže Stole znam da je nekad bio NK

slika

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 11 mar 2010, 16:15

Bravo majstore e sad se vidi da sam u pravu,a to sto ste vi domacini i sto ste napisali N.K.Sarajevo to je Vasa stvar.Ovo je istina prava da ste nekad N.K.Zeljo,a nekad F.K valjda u upravi Zelje tobi mogli da rijese.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 11 mar 2010, 16:21

maltasa nije rekao da nismo bili...nego smo kratko bili, ali ne zbog nacionalnog prefiksa, nego "jezicki"...vidis da je sve "nogometni"...
Cena ocito si prilicno ogranicen i provaljujes se oko ovih "dzamija"...cuj sahovnice, hrvatski korpus i ostale gluposti...

Da ljudima ne kvarim vise temu zbog tvojih predrasuda...end/

Urban

Post Postao/la Urban » 11 mar 2010, 16:23

cena je napisao/la:Bravo majstore e sad se vidi da sam u pravu,a to sto ste vi domacini i sto ste napisali N.K.Sarajevo to je Vasa stvar.Ovo je istina prava da ste nekad N.K.Zeljo,a nekad F.K valjda u upravi Zelje tobi mogli da rijese.

ja ne znam sta ste zapeli oko tog NK ako nam je CEIF stavicemo i FC i NK i FK ebenam se bitno je da iza tog stoji ZELJO jer samo i samo je ZELJO bitan
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 11 mar 2010, 16:24

Seyo_TM je napisao/la:maltasa nije rekao da nismo bili...nego smo kratko bili, ali ne zbog nacionalnog prefiksa, nego "jezicki"...vidis da je sve "nogometni"...
Cena ocito si prilicno ogranicen i provaljujes se oko ovih "dzamija"...cuj sahovnice, hrvatski korpus i ostale gluposti...

Da ljudima ne kvarim vise temu zbog tvojih predrasuda...end/

Ne nego sam malo nakon onog posta prozvan a znam da je u vrijeme dok je Brković "igrao" bio taj prefiks.

Šaban je tu, prate ga skauti tri velika tima, imena ne mogu pominjati ali kada se obznani mantaće se svima...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 11 mar 2010, 16:25

Neki dan sam se ovdje ispravio za ime...napisao sam sahtar a ustvari je kazan :D

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 11 mar 2010, 16:26

Procitaj ko spominje dzamije pa nesto reci.I nemoj da ulijeces kad nisi u toku.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 11 mar 2010, 16:31

cena je napisao/la:Procitaj ko spominje dzamije pa nesto reci.I nemoj da ulijeces kad nisi u toku.
Pogledaj jesam li u toku...tebi je bolje da citas sta se pise jer uopste ne kontas sta ti covjek govori...

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 11 mar 2010, 16:36

Ma daj pametnjakovic nebudi dosadan.

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 11 mar 2010, 16:51

:idea:
Zadnja izmjena: Alen Škoro, dana/u 11 mar 2010, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
NON MOLLARE MAI

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.