RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

gost
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la gost » 18 sep 2014, 18:06

1922VFC1981 je napisao/la: vidio si protiv celika koliko se haurdic "mucio" na lijevoj strani svaki put projde pa dok se namjesti na desnu nogu sve ode u 3 pm..
Ja, u pravu si, sjećam se.....mada, ima on dobar šut, može on biti opasan kao dešnjak na lijevoj strani. Ma ja bih iskreno najradije Anija vratio na desnog beka (ja mislim da je tu najbolje partije pružao) Haurdića ostavio na desnom krilu..samo mi fali lijevo krilo....Vlada nema snage, Dino nema dovoljan kvalitet, Janka je šteta baciti na krilo, elem ostaje samo Šefku vratiti :mrgreen: ......

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 sep 2014, 18:09

Crvenarmija je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:Vlada više nema života za 90 minuta, i jedino je dobar za džokera.

dajte napišite kako su danas odigrali juniori?
1:1
šteta, ali eto nadati se da će u revanšu biti bolje.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 18 sep 2014, 18:11

Juuuhhuu cao RAja moja fina. Evo me nakon sedmodnevnog odsustva. Popusi navijaba zvezebe. Odmah cestitke za lavovski preokret juče. To nam je falilo ne zbog preokreta na terenu nego onog u njihovim glavama :tokralju: u vezi širokog pa šta je ono brate mili ja neznam više,jeli trebamo negdje nafatat crnu mačku i zaklat je prije odlaska gore :urnebes: ali poveza se jedna fina situacija s njim ovaj put. Pošli ja i kolega oko 25 do 7 kad na balnovcu stopira lik. Govorim ja ovom drugu hocemo ga u mašinu malo :lol: stali mi dokle ces care kaze on do sirokog mi mu hajde upadaj. Negdje na semaforu prema gore govorimo mu mi kako smo ultrasi i posli da podrzimo bracu na pecari,mate se zove drago njemo podje lajat na velez vaki naki a mi mu tako je brato :clap: negdje na pola zovnice ja pusti naprijed naprijed rođeni i pogleda u retrovizor kad mate problijedi :urnebes: :urnebes: i tako mu govorimo mi da smo veležovci a on se pođe pravdat ko zayebavo se lafo. Ma normala mate nismo bola mi brnje necemo te. I ostavimo lika u sred širokog. Zahvaljuje se za prevoz i kaze tata na izlasku ma draži je meni velež od zrinskog vi nas niste nikad dirali dok je njih copor udarao nesretne pojedince prosle godine. Pozdrav za matu u sirokom i idemo dalje prvo slavija a onda napadaci naseg kolege iz sirokog :urnebes: FORZA VELEŽ LJUBAVI MOJA LIMVO TE KO GAVIJABO
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 18 sep 2014, 18:14

RezervniGolman je napisao/la:Juuuhhuu cao RAja moja fina. Evo me nakon sedmodnevnog odsustva. Popusi navijaba zvezebe. Odmah cestitke za lavovski preokret juče. To nam je falilo ne zbog preokreta na terenu nego onog u njihovim glavama :tokralju: u vezi širokog pa šta je ono brate mili ja neznam više,jeli trebamo negdje nafatat crnu mačku i zaklat je prije odlaska gore :urnebes: ali poveza se jedna fina situacija s njim ovaj put. Pošli ja i kolega oko 25 do 7 kad na balnovcu stopira lik. Govorim ja ovom drugu hocemo ga u mašinu malo :lol: stali mi dokle ces care kaze on do sirokog mi mu hajde upadaj. Negdje na semaforu prema gore govorimo mu mi kako smo ultrasi i posli da podrzimo bracu na pecari,mate se zove drago njemo podje lajat na velez vaki naki a mi mu tako je brato :clap: negdje na pola zovnice ja pusti naprijed naprijed rođeni i pogleda u retrovizor kad mate problijedi :urnebes: :urnebes: i tako mu govorimo mi da smo veležovci a on se pođe pravdat ko zayebavo se lafo. Ma normala mate nismo bola mi brnje necemo te. I ostavimo lika u sred širokog. Zahvaljuje se za prevoz i kaze tata na izlasku ma draži je meni velež od zrinskog vi nas niste nikad dirali dok je njih copor udarao nesretne pojedince prosle godine. Pozdrav za matu u sirokom i idemo dalje prvo slavija a onda napadaci naseg kolege iz sirokog :urnebes: FORZA VELEŽ LJUBAVI MOJA LIMVO TE KO GAVIJABO
:tokralju: :tokralju: :rol:
#musvdg

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 18 sep 2014, 18:17

RezervniGolman je napisao/la:Juuuhhuu cao RAja moja fina. Evo me nakon sedmodnevnog odsustva. Popusi navijaba zvezebe. Odmah cestitke za lavovski preokret juče. To nam je falilo ne zbog preokreta na terenu nego onog u njihovim glavama :tokralju: u vezi širokog pa šta je ono brate mili ja neznam više,jeli trebamo negdje nafatat crnu mačku i zaklat je prije odlaska gore :urnebes: ali poveza se jedna fina situacija s njim ovaj put. Pošli ja i kolega oko 25 do 7 kad na balnovcu stopira lik. Govorim ja ovom drugu hocemo ga u mašinu malo :lol: stali mi dokle ces care kaze on do sirokog mi mu hajde upadaj. Negdje na semaforu prema gore govorimo mu mi kako smo ultrasi i posli da podrzimo bracu na pecari,mate se zove drago njemo podje lajat na velez vaki naki a mi mu tako je brato :clap: negdje na pola zovnice ja pusti naprijed naprijed rođeni i pogleda u retrovizor kad mate problijedi :urnebes: :urnebes: i tako mu govorimo mi da smo veležovci a on se pođe pravdat ko zayebavo se lafo. Ma normala mate nismo bola mi brnje necemo te. I ostavimo lika u sred širokog. Zahvaljuje se za prevoz i kaze tata na izlasku ma draži je meni velež od zrinskog vi nas niste nikad dirali dok je njih copor udarao nesretne pojedince prosle godine. Pozdrav za matu u sirokom i idemo dalje prvo slavija a onda napadaci naseg kolege iz sirokog :urnebes: FORZA VELEŽ LJUBAVI MOJA LIMVO TE KO GAVIJABO
Jeli brato gdje ti je taj apartman u starom gradu ili u banovicima :P
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 sep 2014, 18:19

VELEŽ I ŠIROKI su i prije rata gajili korektne odnose i to se zna.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 18 sep 2014, 18:22

emil02in je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: dobro si ti rekao onda. Ja kad popusim ban rođeni dobijaju. Evo dobiše slaviju ali popušiše protiv širokog. Ma nista brato idemo dva dana prije zrinjevaca psovat adminu :urnebes: :urnebes:
KLUB SVIH NAS.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 sep 2014, 18:33

radi li se šta na pomoćnom, pošto je lijepo vrijeme?

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 18 sep 2014, 18:36

RezervniGolman je napisao/la:
emil02in je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: dobro si ti rekao onda. Ja kad popusim ban rođeni dobijaju. Evo dobiše slaviju ali popušiše protiv širokog. Ma nista brato idemo dva dana prije zrinjevaca psovat adminu :urnebes: :urnebes:
Ma ne otkrivaj taktiku brato :mrgreen:ma nek si se ti vratio nama.Sad lagano u nove pobjede,u subotu opet Slaviju dobiti pa onda dalje
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 18 sep 2014, 18:38

Pozdrav za Matu iz Sirokog uz muzicku numeru [youtube][/youtube] :thumbup:
KLUB SVIH NAS.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 18 sep 2014, 18:44

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: pastrmka šaljivdžija stari :D

Inače mislim da Vlada čita ovaj forum , s obzirom da je status tipa "Dušmani volim vas . . " stavio u vremenskom intervalu dok smo/ste pisali sve i svašta ovdje. Ili on čita ili mu neko prenosi , potrudite se da što manje iznosite ta neka teška ogovaranja na igrače. Vi ste u pravu kada kažete da nije pokazao onoliko koliko može, ali uzmite u obzir da je čovjek u godinama. Da nije više onaj stari kao što je nekada bio, iako može dosta pomoći. Slažem se sa tim da je puno "kredita" uzeo kod kluba, ali shvatite da je i Vladavić pored svog iskustva doveden kao i jedan vid marketinga i privlačenja publike, jer je on mnogo toga uradio za ovo.

Sada može ispasti da sam baš ja taj što mu "prenosi" , ali vjerujte da nisam, čekao sam da se ispucate pa da kažem ono što imam. Treba biti realan pa se složiti sa ovim što sam rekao. Naravno da će ga Feja gurati da igra kako ne bi proradio, isto kao i Anija. Isto ko i za Anija, iskreno nije kao prošle sezone, ali ekipe znaju odakle najviše vreba opasnost pa je ko u zatvoru, a on nije radio na sebi da bude još bolji od tih bekova.

Biti će ovo dobro, ko ekipa nismo još uigrani, ne volim izvlačiti pojedince, osim kad preseru baš. Opet smo morali Slaviju riješiti ljepše, nekih 2:0. Nadam se da će tako biti sada kući

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 sep 2014, 19:36

(U-18) KUP BIH: VELEŽ – ČELIK 1:1 (1:0)

Potoci: Stadion FK Bjelopoljca. Gledalaca 50. Vrijeme i teren pogodni za igru. Žuti kartoni: Mešanović, Kalajdžić, Bojčić (Velež), Kulalić, Memić (Čelik). Strijelci: 1:0 T.Isić (21), 1:1 A.Duraković (48).

VELEŽ: Voloder, Ovnović, Milišić, S.Isić, Nazdrajić, T.Isić, Mešanović, Tatar (od 83. B.Isić), Svinjar (od 62. Kalajdžić), Bojčić, Halilović (od 62. Vila).

Trener: Zijo Tojaga

ČELIK: Vehabović, Aletić, Sarajlić (od 87. Čolić), A.Duraković, Kulalić, Softić, Šabanović (od 67. Memić), T.Adilović, H.Adilović (od 89. Jašarević), N.Duraković, Hibović (od 75. Hećo)

Trener: Sabahudin Bujak

fkvelez.ba

ko je ovaj mali Mešanović? da nije možda sin Alena Mešanovića? :roll:

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 18 sep 2014, 19:49

AlemC85 je napisao/la:(U-18) KUP BIH: VELEŽ – ČELIK 1:1 (1:0)

Potoci: Stadion FK Bjelopoljca. Gledalaca 50. Vrijeme i teren pogodni za igru. Žuti kartoni: Mešanović, Kalajdžić, Bojčić (Velež), Kulalić, Memić (Čelik). Strijelci: 1:0 T.Isić (21), 1:1 A.Duraković (48).

VELEŽ: Voloder, Ovnović, Milišić, S.Isić, Nazdrajić, T.Isić, Mešanović, Tatar (od 83. B.Isić), Svinjar (od 62. Kalajdžić), Bojčić, Halilović (od 62. Vila).

Trener: Zijo Tojaga

ČELIK: Vehabović, Aletić, Sarajlić (od 87. Čolić), A.Duraković, Kulalić, Softić, Šabanović (od 67. Memić), T.Adilović, H.Adilović (od 89. Jašarević), N.Duraković, Hibović (od 75. Hećo)

Trener: Sabahudin Bujak

fkvelez.ba

ko je ovaj mali Mešanović? da nije možda sin Alena Mešanovića? :roll:
Jeste, mali mi je komšija :)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 sep 2014, 19:53

kakav je igrač? hoće li biti bolji od oca? :)

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 18 sep 2014, 20:03

Ako se ne varam zadnje 3-4 utakmice smo dobili Slaviju. Nadam se da ce se taj pobjednicki niz nastaviti i u subotu. Svako spominjanje Slavije me podsjeti na eurogol Majketa pa evo da se podsjetimo opet :tokralju: :tokralju:
[youtube][/youtube]
I opet :tokralju: :tokralju:
KLUB SVIH NAS.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 18 sep 2014, 20:24

AlemC85 je napisao/la:kakav je igrač? hoće li biti bolji od oca? :)
Znam ga lično, odličan igrač, jedan od boljih u juniorima. Mislim da igra beka i krilo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 18 sep 2014, 20:28

zizu1991 je napisao/la:Više cijenim igrače koji su našli ma bilo kakav način da odu iz Veleža, nego one od kojih se prave heroji crvene armije širom svijeta a njihov učinak na terenu je ništavan. Mene prosto libo racku za Hebibovića koji je produžio ugovor. Zašto? Zato što mu niko nije prislonio pištolj u čelo i rek'o potpiši. Šta je uradio, kakav je njegov učinak u ovoj sezoni bio u sedam kola? Nema te bola!!!! Nema! Bolje da si otiš'o nego ost'o.

Mogu oni da plasiraju svoje izjave u javnost o Veležu, Veležovom dresu, bitnosti istog, ali oni ne shvataju njegovu važnost i nikada neće sve dok jednog dana naša djeca ne zaigraju u njemu. I Vlada mnogo, mnogo serrre. Svaki put dočekivan od raje raširenih ruka zbog prijašnjih dugova koje imamo prema njemu. Umjesto da okači kopačke o klin kada vidi da ne može, on doš'o u Velež, na naša jasla i za svoj (ne) učinak prima kakvu-takvu plaću.

Hoću bola da ginete svi na terenu! Pogledaj Čelik, nikad gora situacija, ali timska kohezija donosi rezultate, neovisno o rezultatu protiv Radnika. Moraju biti više agresivni!
Nakon ovakvog razmisljanja jednog navijaca Veleza i to mladog covjeka nije nikakvo cudo sto nam je stadion gotovo prazan svaku utakmicu.Dakle ja sam syeban,a mogu misliti kako razmislja igrac kad ovako nesto cuje ili procita.Neka su nam svi zivi i zdravi,svako ima svoje misljenje ali ja cu i umrijeti al mi ovo nikad nece biti jasno.Covjek vise voli mazlume koji nas varaju nego nekog ko svjesno stavi potpis da bi i klub imao koristi na kraju.Jos jednom svaka ti cast @zizu

PS dobro nam se vratio @pastrmka
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 18 sep 2014, 20:33

Rodjenisa :thumbup: pozdrav brato :wave:
KLUB SVIH NAS.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 sep 2014, 20:41

@rodjenisa, odgovor ces dobiti dok dodjem s posla. Vjerujem da ce ti nakon toga moj post biti jasniji i neces tako rezonovati.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 18 sep 2014, 20:45

zizu1991 je napisao/la:@rodjenisa, odgovor ces dobiti dok dodjem s posla. Vjerujem da ce ti nakon toga moj post biti jasniji i neces tako rezonovati.
Vjeruj mi jedva cekam,znam da si vrlo ozbiljan forumas tako da sam bio sokiran tvojim razmisljanjem
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Balorda i 16 gostiju.