Olimpik Sarajevo

lupus
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la lupus » 16 sep 2014, 23:51

Sa Redjepijem se oteglo ali ce valjda biti ok.
Golman bratstva imao perfomans i dobio karton :D
Mirza,Edo i Senad kao profesionalci moraju pripremiti sto bolje ekipu ako ne zele da se brukamo.Nema tu sentimenta samo rezultat a sigurno postoji i zelja za dokazivanjem.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 17 sep 2014, 00:07

ALBOX je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:
Ima jos 10-12 razloga zasto Olimpic ima potpunu prednost, i zato i vjerujem da ce Olimpic pobjediti.
Bg mi ako budete igrali ko danas u Gracanici rasuce vas Sarajevo ko rizu
zesce nego zeljo u 1.kolu...jb premierligasa koji za citavu utakmicu ne moze uputiti ni 1 udarac prema golu ;)
u pojedinim trenutcima se covjek upita ko je ovde premijerligas ?
Gostovao je i Siroki i Celik u Gracanici ali slabijeg p.ligasa nije bilo ...
"Cestitke" na prolazu , uz puno vise srece u penalima.....
Uvijek ista priča domaćina kada ne pobijedi. :crazy: Drugi put izvaljajte teren da ne liči na livadu. :?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 17 sep 2014, 00:23

Cestitke Vukovima za prolazak u narednu rundu Kupa. :clap:

Protiv Sarajeva ce biti jako tesko, pogotovo sto i njihovi rezultati nisu bas najbolji i start sezone nije onakav kakav su zeljeli. Pod imperativom su pobjede i nadam se da ce nasi to znati iskoristiti. Treba igrati na kontre i ne otvarati se previse.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 17 sep 2014, 08:03

Mancini je napisao/la: Uvijek ista priča domaćina kada ne pobijedi. :crazy: Drugi put izvaljajte teren da ne liči na livadu. :?
Cujemo se u nedelju poslije utakmice da vidimo cija je prica istinita ;)
a eto gostujete po metropolama i stadionima koji su uvaljani i u extra stanju
pa vam juce bilo neobicno :D ...ako je p.ligaj aka kao vi juce jadna majko :P

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 17 sep 2014, 10:21

ALBOX je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:
Ima jos 10-12 razloga zasto Olimpic ima potpunu prednost, i zato i vjerujem da ce Olimpic pobjediti.
Bg mi ako budete igrali ko danas u Gracanici rasuce vas Sarajevo ko rizu
zesce nego zeljo u 1.kolu...jb premierligasa koji za citavu utakmicu ne moze uputiti ni 1 udarac prema golu ;)
u pojedinim trenutcima se covjek upita ko je ovde premijerligas ?
Gostovao je i Siroki i Celik u Gracanici ali slabijeg p.ligasa nije bilo ...
"Cestitke" na prolazu , uz puno vise srece u penalima.....
Opet ista prica o dozivljajima pojedinca. Pa nije ovo Dr.Phil coj'ce. :urnebes:
Protiv Slobode smo najgori, protiv Zvijezde smo najgori, protiv Veleza smo najgori, protiv Bratstva smo najgori. Ako smo mi najgori, sta ste vi koji nas ne znate savladati? :think:
suhakrpa je napisao/la:Cestitke Vukovima za prolazak u narednu rundu Kupa. :clap:

Protiv Sarajeva ce biti jako tesko, pogotovo sto i njihovi rezultati nisu bas najbolji i start sezone nije onakav kakav su zeljeli. Pod imperativom su pobjede i nadam se da ce nasi to znati iskoristiti. Treba igrati na kontre i ne otvarati se previse.
To je to. Strucni stab ce presuditi ovdje.
Bunker + kontre, ali imamo jos bolju prednost sto nam je napad ostriji od Mladosti, Veleza, Travnika itd.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

pticatrkacica
Kontakt:

Post Postao/la pticatrkacica » 17 sep 2014, 23:25

Možete uzeti bod na Koševu. Valjda će svi biti nabrijani jer ste ih prošlih godina puštali da vas uzmu. ;)
Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 18 sep 2014, 16:32

pticatrkacica je napisao/la:Možete uzeti bod na Koševu. Valjda će svi biti nabrijani jer ste ih prošlih godina puštali da vas uzmu. ;)
Nismo nikada pustali komsije ni plave ni bordo.Fakat je da uvijek dolazimo na megdan kada su problemi unutar komsija evidentni(smjena Osima sada Djene)uvijek neki naboj i prekretnice preko nasih ledja :D
Zanimljivo mi da sudija Skakic sudi ovu tekmu,nekako mi cesto sudi FKS :D
Slazem se u potpunosti sa Mirzom,FKS ima najveci roster igraca i gotovo sam ubjedjen da ce biti prvi a protiv nas su apsolutni favoriti tako da realno i ne ocekujem neki povoljan rezultat,samo da ih ne otcepi protiv nas,neka se malo i napate ali da nas ne razvale.
Od Mirze ocekujem da parkiramo autobus te sta nam Bog da,prihvatiti nadigravanje bolje da se ubijemo. :D

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 18 sep 2014, 16:35

Ma bice to dobra utakmica i veoma teska pod pritiskom nasih igraca koji moraju pobjedit ;)

Ocekujem 2-1 za nas :mrgreen:
04.10.2009 !!

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 18 sep 2014, 16:47

Koji su to jos povrijedjeni osim Huga?
Preca nam je utakmica protiv Travnika i zato radije postediti sve i jednog koji su povrijedjeni. Igraci su polozili svoj ispit, nama je i bod dobar ovdje, a treba nam samo 14 zdravih igraca da igraju bunkera i kontre, ostali neka se oporave. Nesta poput igre Veleza, samo trebati ce stabilnija odbrana biti od prikazanog sa te utakmice.

Moje misljenje:
Bogi i Brkovic na kornernima neka stave ostar fokus, preko kornera mozemo do ranog gola.
Znaci udure je pucati izvan sesnaesterca ako ne drugog rijesenja(Zeba je tako prosli put zabio), pa ako protivnika zakaci lopta onda nam je "besplatan korner". Bogicevic i Brkovic oko ivice sesnaesterca pa da se zalete dobro i golman ne moze dohvatiti(a Bandovic ce nam mnogo tu pomoci svakako), dvojica-trojica unutra da zbune odbranu u medjuvremenu i otvore prostor(kretanje se mora unaprijed svakome odrediti).

Smajiceva strana ce biti laksa za probiti, ako je povrijedjen, onda neka Gojak igra desno krilo, inace ko god nije povrijedjen a ima najbolju kontrolu nad loptom, ili ko je najbrzi(Rizva?).

Uostalom, ako komsije do sada nisu uspijeli razbiti bunker, ne znam sto bi sada. Stojcev im je povrijedjen, bice im teze, ima po trojica igraca koji ce svojom igrom nama pomoci ako znaju nasi iskoristiti to dobro.
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 18 sep 2014, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 18 sep 2014, 16:52

Ima cimirot nema veze sto je milos povrijedjen, imas dulju koji zna povuci loptu, imas radovca znaci do nasih je samo da pobjede, ma morace ili im se ne pise dobro.
04.10.2009 !!

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 18 sep 2014, 16:57

Ima veze, necu reci zasto. :mrgreen: Ne ide nam u prilog.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 18 sep 2014, 16:59

E to je vec drugo nesto :)
04.10.2009 !!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 18 sep 2014, 17:15

sarajlija je napisao/la:E to je vec drugo nesto :)
Nema frke-IZGUBIT NECEMO,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,TIKA-TAKA u verziji OLIMPICA.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 18 sep 2014, 17:16

Vidjet cemo druze ne znam za vas, ali nasi moraju pobjedit jer imaju ne vidjen pritisak ne dobiju li dzeno moze lagano pakovat kofere ;)
04.10.2009 !!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 18 sep 2014, 17:19

Čitam ove prethodne postove i kontam ako se ovi naši budu unaprijed predali mogli bi pet komada primiti bez problema.Isto tako kontam ako ne budu igrali oni koji su imalo povrijeđeni onda bi opet mogla katastrofa biti.Lijepi strah.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 18 sep 2014, 17:36

Mancini je napisao/la:Čitam ove prethodne postove i kontam ako se ovi naši budu unaprijed predali mogli bi pet komada primiti bez problema.Isto tako kontam ako ne budu igrali oni koji su imalo povrijeđeni onda bi opet mogla katastrofa biti.Lijepi strah.
Ne bih tako trebalo biti I NAŠI SE NECE PREDATI PRE POČETKA TEKME,,,,,,,Daj jarane da ne budemo pesimisti-pa znaju I NAŠI lopte igrat.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 18 sep 2014, 17:40

Sve ja to razumijem ali čitajući izjavu trenera i ovdje neke postove nemaju nikakve šanse.Bez obzira što su Velež i Travnik uzeli po bod ali eto Olimpic je kao slabiji od njih pa ne može ni bod osvojiti.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 18 sep 2014, 17:48

Ma to su navijacka i pristrasna pisanja. Realno vi mozete svakoj ekipi u ligi uzeti barem bod, mnoge i pobjediti, i u gostima i kuci. Vama je to svejedno :mrgreen:
Ja se nadam dobroj utakmici, sa puno gilova, i nadam se da cemo pobjediti. Jer pobjeda nam jako treba, radi mira u kuci :thumbup: :mrgreen:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 18 sep 2014, 18:01

@Mancini
Ma nece, ne ide niko na utakmicu da se preda, onda bi samo ostali kod kuce a ne ici truditi se. :lol:
Idu iznenaditi favorita i dokazati kako su djaba otpisani, da osjete uzitak nervoze protivnika, igraju fudbala bez pritiska.
Radi se o efektivnosti uz strpljenja, ima razlike medju toga i "skidanje gacica", dokazali su nam juniori prosle godine da nam sada nije problem njih ubaciti i da bi bili u toj situaciji da imamo pola ekipe povrijedjene, a izvuci bod opet.
Sada bi trebalo biti jos lakse, dovoljno dobrih igraca, slabe karike uklonjene, dokazali su protiv Borca da ne ovise od pojedinaca, uzmu li ovu onda mozda postanu poznati kao ekipa koja dijeli otkaz protivnickim trenerima. :cool:
Cini mi se neki je i dobio otkaz prosle godine bas nakon jedne nase utakmice. :mrgreen: :mrgreen:
Jednostavno ide ekipa sada dokazati kako su dobri, rezultat manje bitan, realno nema smisla ih istrositi protiv cvrstog Sarajeva pa da izmoreni docekuju Travnika protiv koga treba energije k'o i protiv Mladosti koji su takodjer bunkerasi. U ovakvim utakmicama ne mora se trositi lijevo desno i uloziti sve i svasta, manjim sredstvima su druge ekipe dosli do boda, pa zasto nebi i nasi dali manje a izvukli vise?

Sta jest bitno i meni malo vise zanimljivo trenutno je ovo:
gavran je napisao/la:
dr.van nostrand je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:
"Utakmica ooo, pocinje u pet..."

Cijene opet 5, 8 i 10 KM, stvarno nisu normalni sa tim cijenama poslije svih ovih kikseva, ionako nam je slaba posjeta, raja nema para i oni se nesto inate sa nekakvim cijenama :evil: :oops: :roll:

Stvarno ne znam ko uopste odlucuje o cijenama karti, ali se ocigledno ili inati sa nekim ili je fakat glup / lud. Hiljadu puta vec receno, zar nije bolje imati na stadionu lupam 4000 ljudi koji ce platiti petaka nego 2 milje koji ce platiti po cenera. :roll:
Rekao lijepo Dino, amortizacija jednostavno diktira cijene karata. Nece ili tesko ce karte biti jeftinije.
Organizacija utakmice, kosta, 3 tribine, security, hitna, vatrogasci... toskovi jednostavno.
Ko ima godisnju svakako bolje prodje i dodje mu znacajno povoljnije.
Ima i racunica bolje 3000 ljudi * 5 KM
nego 1500 ljudi *10 KM

ja sam za opciju sa vise gledalaca,mada ako su psovaci bolje da ne dolaze,
jer ako das 10KM ne znaci da si kupio pravo da psujes i vrijedjas koga stignes
FKS pogotovo sa najmanje troduplim nasim budzetom je mogao nas lagano nadmasiti u cijenama, zar ne? :twisted:
Pa se narod cudi sto nam je Olimpic drag. :D Trazi se Olimpic u tudjim ekipama, ali moze samo jedan Olimpic biti. :bih: slika

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 18 sep 2014, 18:17

Zaboravio sam reci: igraci u nasem kadru koji gaje simpatije prema narednom protivniku, motiv im je da dokazu zasto ih taj klub treba vratiti po svakoj cijeni, a to se ne radi preko predaje i lolanjem. Nisu valjda oni krivi sto nisu sada u istom klubu.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.