RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjenisa
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjenisa » 18 sep 2014, 11:09

Evo konacno docekasmo dobar rezultat sa gostovanja,ito kup utakmica koja ima dodatnu tezinu s obzirom da se igrala samo jedna,znaci pod imperativom.Takodje u situaciji kad nam bas i neide u prvenstvu kako bi zeljeli tako da mozemo konstatovati da smo odigrali dobro kad je najteze.Mogu samo zamisliti sta bi se desavalo da nismo uspjeli.A uspjeli smo i to kod protivnika koji se dosad pokazao kao odlican tim i skupio pofino bodova.Namjerno ovo naglasavam da bi smo svatili da nas Velez jeste uznapredovao i to rekao bih od dolaska Feje na celo struke.Pisao sam o tome,on je uspio sto njegovi predhodnici nisu,promjenio je mentalitet igracima,on cesto na konferencijama naglasava da njegovi igraci moraju biti svjesni cinjenice da nose Velezov dres.Kupio me takvim stavovima,tako i treba da bude,mi smo Velez i mi moramo u svakoj utakmici ici na pobjedu.E sad, sto nam dosad i nije uspjevalo bas sve kako smo zamislili ima puno razloga,od toga da jos trazimo najboljih 11 pa do povreda kljucnih igraca te cudnih kartona.Ali siguran sam da ce i tome brzo doci kraj(mozda je i dosao)i da cemo u buducnosti biti puno ucinkovitiji.
Na kraju uz duzno postovanje prema svacijem misljenju,ja cu reci svoje prema onima koji vise nisu nasi,ali i onima koji su tu i koji ginu za crveni dres.Na k.... nabijem i Sevku i Ostrog i sve one koji na ljigav nacin napustise mog Veleza,a veliki naklon i postovanje sve i jednom igracu koji trenutno nose najljepsi crveni dres sa petokrakom i za njega ginu,dok su takvi neka mi krvi traze-dacu im.Oni se bore za nasu prvu ljubav za nasu radost za nasega Veleza
FORZA VELEZ LJUBAVI MOJA :ljepota: :ljepota:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 sep 2014, 11:40

Više cijenim igrače koji su našli ma bilo kakav način da odu iz Veleža, nego one od kojih se prave heroji crvene armije širom svijeta a njihov učinak na terenu je ništavan. Mene prosto libo racku za Hebibovića koji je produžio ugovor. Zašto? Zato što mu niko nije prislonio pištolj u čelo i rek'o potpiši. Šta je uradio, kakav je njegov učinak u ovoj sezoni bio u sedam kola? Nema te bola!!!! Nema! Bolje da si otiš'o nego ost'o.

Mogu oni da plasiraju svoje izjave u javnost o Veležu, Veležovom dresu, bitnosti istog, ali oni ne shvataju njegovu važnost i nikada neće sve dok jednog dana naša djeca ne zaigraju u njemu. I Vlada mnogo, mnogo serrre. Svaki put dočekivan od raje raširenih ruka zbog prijašnjih dugova koje imamo prema njemu. Umjesto da okači kopačke o klin kada vidi da ne može, on doš'o u Velež, na naša jasla i za svoj (ne) učinak prima kakvu-takvu plaću.

Hoću bola da ginete svi na terenu! Pogledaj Čelik, nikad gora situacija, ali timska kohezija donosi rezultate, neovisno o rezultatu protiv Radnika. Moraju biti više agresivni!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 sep 2014, 12:19

upravu si @Zizu za Vladu. Nikako da donese prevagu. Ani se budi, Janko i Blagoje će biti još bolji, eto kažu i taj mali Tole se već pokazao ko pojačanje, došao je Barišić. Opet se vraćamo na to da nam fali centafor.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 18 sep 2014, 12:26

A Janković i Blagojević su mogli i trebali biti fudbaleri Slavije. :( Vrhunski igrači.

Bio sam ja na tekmi, gore je neko pitao, igrao je Mirza Ćemalović.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 sep 2014, 14:04

SANDI AJANIĆ POZVAN ZA U-17 REPREZENTACIJU BIH

Još jedan mladi fudbaler Veleža dobio je poziv za omladinske selekcije Bosne i Hercegovine. Sandi Ajanić, 17-godišnji stoper U-17 selekcije Veleža pozvan je u U-17 reprezentaciju BiH koja će odigrati mečeve sa Crnom Gorom i Makedonijom.

Prvi susret će izabranici Sakiba Malkočevića odigrati sa Crnom Gorom 23. septembra u 16 sati u Petrovcu, a drugi sa Makedonijom 24. septembra u 16 sati u Baru. Selektor Malkočević za ove mečeve je pozvao sljedeće igrače:

Valentino Jović (Red Bull Salzburg, Austrija), Kenan Topolović (Sarajevo), Sandi Hušić (Borussia Dortmund, Njemačka), Besim Šerbečić (Zvijezda Gradačac), Nikola Gavrić (Bayern Munchen, Njemačka), Sandi Ajanić (Velež), Danijel Čikarić (Dynamo Dresden, Njemačka), Selmir Pidro (Sarajevo), Mato Stanić (GNK Dinamo Zagreb, Hrvatska), Denis Žerić (Željezničar), Mirza Mustafić (Borussia Monchengladbach, Njemačka), Zinedin Mustedanagić (Sparta Prag, Češka Republika), Amar Suljić (Leipzig, Austrija), Ermedin Demirović (Leipzig, Austrija), Danilo Vukčević (Sport Tim Banja Luka), Faris Hadžić (Genk, Belgija), Alan Delić (Karlsruhe, Njemačka), Petar Bojo (Široki Brijeg), Ajdin Mujagić (Željezničar), Mijo Miletić (Sarajevo).

fkvelez.ba

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 sep 2014, 14:08

JUNIORI DANAS SA ČELIKOM

Danas će juniori Veleža odigrati prvu utakmicu završnice kup takmičenja za područje Federacije BiH. Protivnik su im vršnjaci Čelika iz Zenice. Utakmica se igra od 13.00 sati na stadionu FK Bjelopoljac u Potocima.

fkvelez.ba

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 18 sep 2014, 14:19

AlemC85 je napisao/la:JUNIORI DANAS SA ČELIKOM

Danas će juniori Veleža odigrati prvu utakmicu završnice kup takmičenja za područje Federacije BiH. Protivnik su im vršnjaci Čelika iz Zenice. Utakmica se igra od 13.00 sati na stadionu FK Bjelopoljac u Potocima.

fkvelez.ba
1-0 poluvrijeme /// 1 - 1 sada. tarik isic srijelac za 1;0

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 sep 2014, 14:56

drakensang je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:JUNIORI DANAS SA ČELIKOM

fkvelez.ba
1-0 poluvrijeme /// 1 - 1 sada. tarik isic srijelac za 1;0
nedavno potpisao ugovor sa seniorima na 4 godine, a inače se radi o najboljem junioru. ;)

EDIT: Javni konačan rezultat tekme.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 18 sep 2014, 15:57

http://www.footballuser.com/formations/ ... Mostar.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

nasa najjaca postavabi trebala ovako izgledat,a?
#musvdg

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 sep 2014, 16:20

ovo nije loša postava, mada opet nam je problem taj gol igrač. Nama je u ovom trenutku najbitnije osvojiti što više bodova do polusezone, i onda se zahvaliti pojedincima koji nisu zadovoljili, a na zimu će nam biti jedini zadatak-dovesti gol igrača, jer na svim drugim pozicijama smo manje-više pokriveni.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 18 sep 2014, 16:24

Janko ubija,sjeti se zadnjih 7 kola kad ga je gurnuo u vrh sta je bilo..A sad igra iza vlade ili popa..
#musvdg

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 18 sep 2014, 17:24

zizu1991 je napisao/la:
Mogu oni da plasiraju svoje izjave u javnost o Veležu, Veležovom dresu, bitnosti istog, ali oni ne shvataju njegovu važnost i nikada neće sve dok jednog dana naša djeca ne zaigraju u njemu. I Vlada mnogo, mnogo serrre. !
Druže, ove dvije rečenice su ti u suprotnosti jedna sa drugim. A inače, mislim da priča o našoj djeci koja jedino znaju šta znači ovaj dres baš i ne pije vode . Sve je do osobe, malo je onih koji su veležov dres sa više ponosa nosili kao recimo Vukašin Petranović, ili Obren Vukićević-Šubara...koliko hoćeš primjera se može naći.

Nego, da se vratimo na sadašnjost....vjerujem da sada ulazimo u naš pozitivni niz.....i prošlu polusezonu(mislim pod Fejinim vođstvom) je trebalo malo vremena da uhvatimo zalet i onda nismo stali. Nama trebaju samo dvije vezane pobjede i eto nas u igri za najviši plasman.....

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 sep 2014, 17:33

Nisam uzeo Vladu kao primjer igraca sa strane, nego k'o igraca kome se previse kredita daje naustrb prosjecnih partija u dresu Veleza ove sezone. Svaka njemu cast, ali njegove igre su ispod svakog nivoa. Ako je ovako mislio pomoci Velezu, bolje da nije ni dolazio.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 18 sep 2014, 17:38

zizu1991 je napisao/la:Nisam uzeo Vladu kao primjer igraca sa strane, nego k'o igraca kome se previse kredita daje naustrb prosjecnih partija u dresu Veleza ove sezone. Svaka njemu cast, ali njegove igre su ispod svakog nivoa. Ako je ovako mislio pomoci Velezu, bolje da nije ni dolazio.
Pa nije Vlada tu kriv nego uprava. Mislim da smo mi već prije dvije godine (kad li ono bi ?) vidjeli da Vlada ipak nije u cvijetu svoje mladosti. Ne bi trebalo ovo da bude iznenađenje. Sad, ako Vlada ima pošten pristup, i plus Feja hrabrosti mislim da bi Vlada mogao biti naš idealni džoker za nekih zadnji dvadesetak minuta. Njegova najbolja partija dosada je bila kad je ušao protiv Čelika. Nisam siguran da je baš za prvih 11.

Može li Haurdić igrati lijevo ? Ono Ani desno, a Haurda lijevo....

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 18 sep 2014, 17:38

zizu1991 je napisao/la:Nisam uzeo Vladu kao primjer igraca sa strane, nego k'o igraca kome se previse kredita daje naustrb prosjecnih partija u dresu Veleza ove sezone. Svaka njemu cast, ali njegove igre su ispod svakog nivoa. Ako je ovako mislio pomoci Velezu, bolje da nije ni dolazio.
:thumbup: Izgleda kao neki prosječni igrač, a svi znamo da to nije.Ali godine rade svoje.Vidili smo to protiv Širokog.Mislim da on ne može igrati od početka, uvodit ga tamo oko 60-70 minute jer ima snage samo za 20-25 minuta.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 18 sep 2014, 17:40

Ja sam vam govorio da Vlada nije za 90 minuta i da Vlada nije ekstra pojacanje i prije sezone - neki su me napadali.
Sto se tice njegove uloge u Velezu, ne vjerujem da je on toliko skup bio na kraju da se Velezu ne isplati - ali mislim da je on odlicna zamjena za posljednjih 30 minuta igre jer ima iskukstva da igra sve i svasta u napadu.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 18 sep 2014, 17:42

Ani desno, Haurdić lijevo i Pop napadač.Janko iza Popa.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 18 sep 2014, 17:43

gost je napisao/la:
Pa nije Vlada tu kriv nego uprava. Mislim da smo mi već prije dvije godine (kad li ono bi ?) vidjeli da Vlada ipak nije u cvijetu svoje mladosti. Ne bi trebalo ovo da bude iznenađenje. Sad, ako Vlada ima pošten pristup, i plus Feja hrabrosti mislim da bi Vlada mogao biti naš idealni džoker za nekih zadnji dvadesetak minuta. Njegova najbolja partija dosada je bila kad je ušao protiv Čelika. Nisam siguran da je baš za prvih 11.

Može li Haurdić igrati lijevo ? Ono Ani desno, a Haurda lijevo....
vidio si protiv celika koliko se haurdic "mucio" na lijevoj strani svaki put projde pa dok se namjesti na desnu nogu sve ode u 3 pm..
#musvdg

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 sep 2014, 17:51

Vlada više nema života za 90 minuta, i jedino je dobar za džokera.

dajte napišite kako su danas odigrali juniori?

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 18 sep 2014, 18:02

AlemC85 je napisao/la:Vlada više nema života za 90 minuta, i jedino je dobar za džokera.

dajte napišite kako su danas odigrali juniori?
1:1

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.