FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
pa ako ne pobijedi sad u subotu nek im je bog na pomoci nakon svega ovog sto su priredili ove sezone...nece ih morat azmir kaznjavat
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Dobro vam je ovo paljenje na Želju, Veleža, Slaviju i ko je sve učestvovao te godine u ispadanju Slobode.
Malo se šalim, ali hoću da kažem napalite se protiv sviju ovako (svako ima nekog materijala), napunite uvijek stadion, motivišite igrače itd. - može se i do vrlo visokog plasmana da ne kažem do titule.
Obzirom da smo mi poluamaterska liga, klubovi odnosno nam često imaju problema sa motivacijom i potcijenjivanjem tako da je ovo dobar fol. Napala je zakon.
Malo se šalim, ali hoću da kažem napalite se protiv sviju ovako (svako ima nekog materijala), napunite uvijek stadion, motivišite igrače itd. - može se i do vrlo visokog plasmana da ne kažem do titule.
Obzirom da smo mi poluamaterska liga, klubovi odnosno nam često imaju problema sa motivacijom i potcijenjivanjem tako da je ovo dobar fol. Napala je zakon.
Braco nemojte se ljutit na igrace ****+ga penali su lutrija i nas je siroki prije 2 g na bilinom na penale srusio ove godine nam je bitan opstanak svima jer sljedece vjerovatno ide liga na 10
Da se razumijemo u startu, ja nisam zastupnik teorije kako je neki drugi klub kriv zbog ispadanja al da su pomenuti klubovi upravo zbog odsustva fair playa kojeg ti spominjes dobrim dijelom doprinjeli ispadanju. Zato svama samo....invincible1921 je napisao/la:gdje vama pamet bila kad ste gubili od direktnih konkurenata i zadnje kolo niste uspijeli da izdrzite da ne izgubie 2 razlike od Slavije...jel vam zeljo kriv sto ste imali najgoru ekipu u ligi pa gubili sve redommerak je napisao/la:Gdje je bilo to razmisljanje protiv Leotara 2012 hebes to sad.invincible1921 je napisao/la:na stranu sva prepucavanja sto se desavaju i koja pisemo svi mi, al nek pobijedi bolji u postenoj igri i da ne zavrsi 0 0
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
Ma nama u suštini Kup BiH nije bio bitan ove godine. Ne ljutimo mi se mi na njih zbog ispadanja, nego zbog pristupa i igara koje pružaju iz kola u kolo. Tonemo sve dublje i bilo bi bolje da se što prije zaustavimo i krenemo ka gore, jer nam se u protivnom loše piše.luster je napisao/la:Braco nemojte se ljutit na igrace ****+ga penali su lutrija i nas je siroki prije 2 g na bilinom na penale srusio ove godine nam je bitan opstanak svima jer sljedece vjerovatno ide liga na 10
Protiv Želje se može očekivati bolja igra jer će biti napaljeni i motivisani, vjerujem da će ih Azmir kao i mnogo puta do sada nagraditi ako postignu željeni rezultat (a to je pobjeda), no da li će to biti dovoljno da se nadomjesti nedostatak kvaliteta - ostaje da se vidi.
Sigurno cete uzeti bodove protiv zelje jer ce se kao sto kazes igraci nafurat isto nasi protiv sarajeva malo je falilo za 2-1 jos 2 puta pred golmana sami izlazili alispahic i dedic ali jbg sreca opet,,hocetel pripremit tribinu za manijake i nek se ori yebem te zeljo kao u drugom kolu kada smo zajedno pjevali yebem te sarajevo <3333
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Znaci I godisnjica kad smo izgubiki naseg dragog Saleta Vilenjaka I utakmica protiv mrskog nam Zelje, pa ti igraci moraju poginut ma ima da grizu jedu na terenu zbog nas, zbog Saleta, zbog svoje carsije I onda zbog sebe I Slobode
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ne znam kako ali u subotu moraju pobjedit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mene iskre o boli briga, Azmir cuva Denisa koda muje brat rodjeni.. Trebo je do ovog trenutka dobit otkaz vec, ako pobjedi Zelju nece ga nikad ni dobit...
- diplomatija
- Kontakt:
Vidim na našoj temi prijetite menadžeru, čuvajte se da vas ne izofira i pojavi se na vašoj navijačkoj tribini i da vas 3000 gleda u njega pa da se pogledate između sebe, pa oborite glavu hah
diplomatija je napisao/la:Vidim na našoj temi prijetite menadžeru, čuvajte se da vas ne izofira i pojavi se na vašoj navijačkoj tribini i da vas 3000 gleda u njega pa da se pogledate između sebe, pa oborite glavu hah
Tema za bajke i gluposti se nalazi na nekom drugom mjestu.
Ja lično ne vjerujem da će biti preko 5 000 na stadionu, tako su priče pucale i za prošle utakmice protiv Širokog (nema karti,rasprodano...) ono pola bilo prazno. Ja sa 5000 zadovoljan. Što se tiče same utakmice Željezničar je favorit, mi se opet moramo vaditi kao i protiv Zrinjskog. Trebat će nam i sreće za pobjedu to definitivno jer ova ekipa nema kvaliteta.
Nece samo Amar bit doce i Lutvo sa njim
Odavno ovakva gospoda nije bila na Tusanjskim tribinama.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Mene iskre o boli briga, Azmir cuva Denisa koda muje brat rodjeni.. Trebo je do ovog trenutka dobit otkaz vec, ako pobjedi Zelju nece ga nikad ni dobit...
**** vas pa vi niste normalni ...sve mi nesto.da mjenjamo sve ..smjenili ste Karica opravdano, a covjek mu je obecao ako ode da ce mu davat platu 800km..covjek samo zelio da bude cistog obraza prema covjeku koji nas je uzeo kad niko nije zelio.. Sadikovic treba da ide ali mi smo se navikli haman na velika imena pa sad cemo trazit da repka smjeni Papeta pa da ga dovedemo

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ndb onog lijavca na klupu.. bolje i Karic nego Pape mada ni Denis puno ne odskace od ponenute dvojke 

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Alipasino je napisao/la:Nece samo Amar bit doce i Lutvo sa njim
Pa evo Amara vec sa nasim ljudima sjedi cuga ima oar slikica u drustvu starih normalnih manijaka ..nema to veze ba ..djeca se loze I svi se loze na ovu tekmu I bice svasta ruznih a nadam se I ljepih detalja..ali u sustini ba dobar dio starih navijaca de znaju izmedju sebe sto iz vijske, sto sa drugih poslovnih obaveza.
**** recimo ja samnimao priliku razgovarat sa Svrakom kad je bio sa repkom u Chicagu I lik normalno kaze **** kaze da je do mene ja bi pogino da Sloboda ostane jer ipak je to veliki klub u odnosu na ostale u PL..
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
Oni ako dodju ne sumnjam da ce biti ljudi koji ce ih gadjati flasicama i pokusat pljunut. Isto tako ne bi se trebali radovati golu, zna se dobro kako lete flasice kad se cuje radovanje tudjem golu na zapadu 

-
- Kontakt:
covjek bi rekao radi se o grotlu marakane ili tumbe, a ono on prica o tusnju...tuzlak1987 je napisao/la:Oni ako dodju ne sumnjam da ce biti ljudi koji ce ih gadjati flasicama i pokusat pljunut. Isto tako ne bi se trebali radovati golu, zna se dobro kako lete flasice kad se cuje radovanje tudjem golu na zapadu

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bojim se da te nisam nista pito
-
- Kontakt:
Pošto se mangupišete mlatnut čemo vas usred Tuzle da vidite gdje vam je mjesto. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.