ma treba safet da ode to je najmanji probem ,problem ce biti i ako bude novi selektor sto ce nas opet belgija natrpati .nebeskasila je napisao/la:Ja njega ne mogu podnijeti više. Mora sutra dobiti otkaz. Samo ovi naši neće dati jer moraju mu isplatiti velike pare onda, samo ne znam kakav je to ugovor. Ako gubi utakmice, pa otkaz i nema nikakvih para. Žalosno je ovo sve, jer ostane li on, Belgija će nas natrpati i to dobro.
Safet Sušić - Pape
-
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
- plavipatriota
- Kontakt:
@bordobijeli
imam ja druga, njemu je i Marcelo Brozović igračina za Miralema Pjanića.. Uvijek mu je bolje tuđe nego naše, narod teško u ovakvoj jadnoj svakodnevnici prihvata da BiH ima takav tim.. Samo što nismo razvijena država pa nam klubovi ne mogu prodati juniora za 5 miliona eura, jednostavno nismo na glasu.. I u takvim okolnostima imaš:
1.Asmir Begović- TOP 5 golmana engleske lige
2.Emir Spahić (donedavno)- igrač Bayer Leverkuzena (Bundesliga)
3.Sead Kolašinac- jedan od najtalentovanijih lijevih bekova svijeta
4.Ermin Bičakčić-standardan igrač Bundesligaša, proglašen za 5. najboljeg ove sezone
5.Vedad Ibišević-pred svaku utakmicu protiv Štutgarta i Gvardiola i Klop izjave da ih je najviše strah Ibiševića, da ne lažem, al jedan od njih je izjavio da je i jedan od najboljih napadača Bundeslige
6.Edin Džeko-igrač prvaka Engleske koji im je i donio tu titulu (najzaslužniji)
7.Miralem Pjanić-jedan od najboljih centralnih veznih, momak za 2-3 godine će biti među 5 na svijetu..
8.Senad Lulić-igrač Lazia, toliki ugled uživa da je prošlu kapiten bio
9.Muhamed Bešić-ima 22 godine i član je 5. ekipe iz Engleske
Da ne zaboravim Misimovića, Hajrovića i sl..
Usput, nije ni problem što će nas Belgija natrpati, trebamo tu slaviti i bod, ali ne treba nas natrpati Kipar, i ne trebamo igrati bez bekova u ekipi.. On ko da sebi izazove pravi, ono "*ebo pobjedu protiv Kipra ovako normalnu, hajmo malo otežat, pa ću bez bekova ih dobit.."
Nismo mi sila, daleko od toga , sile su Njemačka, Španija, Brazil, Argentina, Holandija i sl, ali nismo ni otpadak!
I onda izgubiš od Kipra, a ne znaju ni sami kad su zadnji gol dali ( i nama spucaju 2), a tek kad su pobijedili..
Fuj, treba mu otkaz dat momentalno! Treba nam neko ko će iz ove ekipe maximum izvući, Sušić izvlači minimum, ili čak manje od toga!
imam ja druga, njemu je i Marcelo Brozović igračina za Miralema Pjanića.. Uvijek mu je bolje tuđe nego naše, narod teško u ovakvoj jadnoj svakodnevnici prihvata da BiH ima takav tim.. Samo što nismo razvijena država pa nam klubovi ne mogu prodati juniora za 5 miliona eura, jednostavno nismo na glasu.. I u takvim okolnostima imaš:
4.Ermin Bičakčić-standardan igrač Bundesligaša, proglašen za 5. najboljeg ove sezone
5.Vedad Ibišević-pred svaku utakmicu protiv Štutgarta i Gvardiola i Klop izjave da ih je najviše strah Ibiševića, da ne lažem, al jedan od njih je izjavio da je i jedan od najboljih napadača Bundeslige
7.Miralem Pjanić-jedan od najboljih centralnih veznih, momak za 2-3 godine će biti među 5 na svijetu..
Usput, nije ni problem što će nas Belgija natrpati, trebamo tu slaviti i bod, ali ne treba nas natrpati Kipar, i ne trebamo igrati bez bekova u ekipi.. On ko da sebi izazove pravi, ono "*ebo pobjedu protiv Kipra ovako normalnu, hajmo malo otežat, pa ću bez bekova ih dobit.."
Nismo mi sila, daleko od toga , sile su Njemačka, Španija, Brazil, Argentina, Holandija i sl, ali nismo ni otpadak!
I onda izgubiš od Kipra, a ne znaju ni sami kad su zadnji gol dali ( i nama spucaju 2), a tek kad su pobijedili..
Fuj, treba mu otkaz dat momentalno! Treba nam neko ko će iz ove ekipe maximum izvući, Sušić izvlači minimum, ili čak manje od toga!
- hogarstrasni
Ne moraju mu isplatiti, to je laz, postoji klauzula po kojoj , ako ugrozi sanse za plasman, moze dobiti otkaz.nebeskasila je napisao/la:Ja njega ne mogu podnijeti više. Mora sutra dobiti otkaz. Samo ovi naši neće dati jer moraju mu isplatiti velike pare onda, samo ne znam kakav je to ugovor. Ako gubi utakmice, pa otkaz i nema nikakvih para. Žalosno je ovo sve, jer ostane li on, Belgija će nas natrpati i to dobro.
To je suplja koja se plasira da bi raja lakse progutala ostanak Susica.
Na koncu, mafijasi su ga ostavili, oni ga mogu i smijeniti, po istim mafijaskim principima.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
-
- Kontakt:
slazem se sve sto si napisao ,al ovdje vecina prije ovih kvalifikacija prica kako moramo proci bar grupu na EP i to bi tek bio uspjeh a kao wels ,izrael ,kipar i ostale cemo lagano šamarati ,nije to bas tako u fudbalu i zato i osciliramo toliko dzeko nam je heroj a nakon dvije loše utakmice odma je kloc i tako i selektor i svi ostali .samo treba realno sagledati stvari i nista vise .ja mislim da bi bio veliki uspjeh ako odemo na euro bili smo na sp kad bi otisli na euro to bi baš bio uspjeh ,a bice jako tesko poslije ovog kiksa .plavipatriota je napisao/la:@bordobijeli
MAFIAhogarstrasni je napisao/la:Joj, ne leti , banda je to...Nerminovic je napisao/la:Petak.![]()
![]()
![]()

- plavipatriota
- Kontakt:
@bordobijeli
slažem se ja da bi fino to bilo da mi odemo na evropsko, bili smo na svjetskom i mogli smo više u onakvoj grupi.. vidio si alžira, jedva ih svjetski prvaci dobiše.. kazem, nismo taraba i moramo biti konstantni sa slabijim od nas , sa onim istim ili jačim se već da raspravljat, al tu se vidi jak trener.. NE SMIJEMO GUBITI OD KIPRA, TO NIJE KIKS, TO JE BLAMAŽA!
slažem se ja da bi fino to bilo da mi odemo na evropsko, bili smo na svjetskom i mogli smo više u onakvoj grupi.. vidio si alžira, jedva ih svjetski prvaci dobiše.. kazem, nismo taraba i moramo biti konstantni sa slabijim od nas , sa onim istim ili jačim se već da raspravljat, al tu se vidi jak trener.. NE SMIJEMO GUBITI OD KIPRA, TO NIJE KIKS, TO JE BLAMAŽA!
Ako je vecina igraca za uhljupov odlazak a jeste i ukoliko dodje do njegove smjene onda treba gledati na igrace... Oni u slucaju odlaska uhljupa moraju da lete po terenu i da pobjede obije utakmice u sto ne sumnjam... A taj novi selektor koji dodje taj tek treba svoje guzove poderat i da pokupi iole kvalitetnih igraca da nam druge reprezentacije ne kradu i da napravi zdravu konkurenciju u timu i da ne izvodi sa vanzemaljskim formacijama kao sto je to cinio uhljup...
Uuuu Plave boje, Njima ja sam obojen.
Jok vec:Nerminovic je napisao/la:Petak.![]()
![]()
![]()

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Nerminovic
- Kontakt:
Lijepa stvar, necu nikad zaboraviti.Pirke je napisao/la:Jok vec:Nerminovic je napisao/la:Petak.![]()
![]()
![]()

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Jest stvarno. Ne zna cak ni CapsLock iskljucitiCartman je napisao/la:Koji je samo kloc ovaj Juka slavni. Nepismen, bezobrazan i glup ko tocak. Jadna nam je majka ako takvi trebaju bit bilo sta oko repke. Treba mu zabranit da se priblizava potencijalnim igracima, jer ih samo moze otjerat.

Je li to nesto zanimljivo uradio ?
Tjeraj nepritalja nazad u Paris karta u jednom pravcu.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Nista nam to nebi pomoglo. Nebi on stigao na avion...Alipasino je napisao/la:Tjeraj nepritalja nazad u Paris karta u jednom pravcu.
- hogarstrasni
TSS, Vrsajevic, Hadzic, Zahirovic, Vranjes, Sunjic, Visca...sve igraci direktno ili indirektno povezani sa The Family i to im je i karta za reprezentaciju. Realno, samo Sunjic ima mjesta.
- Goalgetter
- Kontakt:
Susic ne ide sutra dzaba se nadate. Bice mu postavljen ultimatum i to je to. Mediji samo iskoristavaju ovu situaciju da bi skupljali klikove.
-
- Kontakt:
i koji od njih je se prodao negdje radi igara u reprezentacijihogarstrasni je napisao/la:TSS, Vrsajevic, Hadzic, Zahirovic, Vranjes, Sunjic, Visca...sve igraci direktno ili indirektno povezani sa The Family i to im je i karta za reprezentaciju. Realno, samo Sunjic ima mjesta.

Ma zna se to već. Treba se strpiti do oktobra, samo što će tada već biti kasno.Goalgetter je napisao/la:Susic ne ide sutra dzaba se nadate. Bice mu postavljen ultimatum i to je to.
- Goalgetter
- Kontakt:
Tako je to, nazalost. Vidim da vec ovi amaterski mediji iskoristavaju situaciju, pa skupljaju klikove bombasticnim izjavama da Susic dobiva otkaz, da je nasljednik Barbarez, Bajevic.voltron30 je napisao/la:Ma zna se to već. Treba se strpiti do oktobra, samo što će tada već biti kasno.Goalgetter je napisao/la:Susic ne ide sutra dzaba se nadate. Bice mu postavljen ultimatum i to je to.
Malo i logicki ako sagledate, sto bi mu dali otkaz odmah nakon 1. utakmice kvalifikacija? Tim bi savez pokazao da je pojeo gov.no svojom odlukom u julu, i bacilo bi veliku mrlju na njih. Ovako ce nakon 3 utakmice [Kipar, Wales, Belgija] povuci crtu, i odluciti onda.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 18 sep 2014, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ne možeš škart robu utrpati nekome koliko god je reklamirao. Trio fantastikus (TSS, Svršo i PatriJota od Austrije) se prodaju svako malo, al' kupca ni za lijeka. Nešto slično kao i njihov mentor kojeg traži Barcelona, Iran...bordobijeli je napisao/la:i koji od njih je se prodao negdje radi igara u reprezentacijihogarstrasni je napisao/la:TSS, Vrsajevic, Hadzic, Zahirovic, Vranjes, Sunjic, Visca...sve igraci direktno ili indirektno povezani sa The Family i to im je i karta za reprezentaciju. Realno, samo Sunjic ima mjesta.
- hogarstrasni
Prodao se Sunjic, prodao se Zahirovic, nazlost Vrsajevic, TSS, Vranjes, Hadzic su prevelik otpad da bi se prodali cak i nakon guranja u reprezentaciju, narocito kada sa Susicevim vedetama gubimo od Kipra.bordobijeli je napisao/la:i koji od njih je se prodao negdje radi igara u reprezentacijihogarstrasni je napisao/la:TSS, Vrsajevic, Hadzic, Zahirovic, Vranjes, Sunjic, Visca...sve igraci direktno ili indirektno povezani sa The Family i to im je i karta za reprezentaciju. Realno, samo Sunjic ima mjesta.
Medjutim, to kriminalce Susice nece sprijeciti da ih i dalje guraju i upropastavaju reprezentaciju
-
- Kontakt:
pa nije niko budala kupovati tako igrace ,sad se to skautira ,pregledavaju se snimci po sto puta ,visina ,tezina ,motorika ,tehnika i ostale stvari sve se gleda ,ne mozes ti nikom slagati i prodati igraca i reci on je reprezentativac de vi njeg kupite ,mozes prodati ga al u kazakstan ,azerbejdjan itd .a ne vidim razliku imedju ovih papetovih igraca i sušicevih mravca,jahica ,stevanovica ,nurkovica,alispahica,torlaka itdvoltron30 je napisao/la:Pa ne možeš škart robu utrpati nekome koliko god je reklamirao. Trio fantastikus (TSS, Svršo i PatriJota od Austije) se prodaju svako malo, al' kupca ni za lijeka. Nešto slično kao i njihov mentor kojeg traži Barcelona, Iran...bordobijeli je napisao/la:i koji od njih je se prodao negdje radi igara u reprezentacijihogarstrasni je napisao/la:TSS, Vrsajevic, Hadzic, Zahirovic, Vranjes, Sunjic, Visca...sve igraci direktno ili indirektno povezani sa The Family i to im je i karta za reprezentaciju. Realno, samo Sunjic ima mjesta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.