Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

AlfredBorden
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la AlfredBorden » 18 sep 2014, 15:12

Cartman je napisao/la:Kako ih samo samara Emir. Jedno 10 njihovih moronskih prica je rutinski demantovao sa ovim razgovorom. Pa novinari i ovakvi kompleksasi kao virtual se trebaju Bogu zahvalit sto Emir nije htio pricat s medijima.

KLEKNITE PRED KAPITENOM! :bih:
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 18 sep 2014, 15:21

gdje su više moderatori, zar nisu rekli dijeliti banove za nastavljanje ovih gluposti?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 sep 2014, 15:24

viKK je napisao/la:gdje su više moderatori, zar nisu rekli dijeliti banove za nastavljanje ovih gluposti?
Sta se mjesas u rad moderatora? Za to se ban daje, a ne za normalne diskusije. To ti smeta sto je Emir bio ovako elokventan, pametan i nasmijan u ovom razgovoru? Emir je sve sto Safet nije. Susic ne zna dvije normalne recenice sastavit. Muca, mumlja i u svakoj recenici neku glupost izvali. Ovo je bio intervju bez greske. Drago mi je sto nije napadao Safeta direktno, ovako je ispao gospodin, sto i jest.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 sep 2014, 15:27

Ne smije on nikoga direktno napasti, a stvarno mi je ogromna želja da to uradi, ali neće mudar je on :hmmmmm:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 18 sep 2014, 15:28

Problem nasih forumasa i inace ljudi u sustini je tvrdoglavost a ne glupost.
Svi mi znamo ispasti glupi kao i svi ljudi sirom svijeta ali biti toliko tvrdoglav u svojoj gluposti je vec nesto sto je vrlo cesto specificno za nase ljude.

Kada je Teletina izjavio kako mu Dzeko i Spahic nece praviti reprezentaciju, ja sma odmah rekao evo materijala i evo bacanja koske od strane KRKANA, kako bi u tisini doveo one koji nisu za reprezentaciju.
I naravno, bio sam u pravu, pocelo je masovno pljuvanje po Edinu i Emiru a krkan je u avion za Brazil utrpao svog bratica i jos neke parmake za koje neko mora uzeti pare.

Emir je miljama iznad teletine.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 18 sep 2014, 15:29

Jel' išta govorio o povratku u repku ili je barem ostavio otvorenu mogućnost ili od toga nema ništa? nisam gledao intervju :?

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 18 sep 2014, 15:34

SamoZeljo je napisao/la:Problem nasih forumasa i inace ljudi u sustini je tvrdoglavost a ne glupost.
Svi mi znamo ispasti glupi kao i svi ljudi sirom svijeta ali biti toliko tvrdoglav u svojoj gluposti je vec nesto sto je vrlo cesto specificno za nase ljude.

Kada je Teletina izjavio kako mu Dzeko i Spahic nece praviti reprezentaciju, ja sma odmah rekao evo materijala i evo bacanja koske od strane KRKANA, kako bi u tisini doveo one koji nisu za reprezentaciju.
I naravno, bio sam u pravu, pocelo je masovno pljuvanje po Edinu i Emiru a krkan je u avion za Brazil utrpao svog bratica i jos neke parmake za koje neko mora uzeti pare.

Emir je miljama iznad teletine.
svaka cast brate :clap:

@Hari
reprezentacija je gotova stvar

UMRI SAFETE SUSICU!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 18 sep 2014, 15:45

Cartman je napisao/la:
viKK je napisao/la:gdje su više moderatori, zar nisu rekli dijeliti banove za nastavljanje ovih gluposti?
Sta se mjesas u rad moderatora? Za to se ban daje, a ne za normalne diskusije. To ti smeta sto je Emir bio ovako elokventan, pametan i nasmijan u ovom razgovoru? Emir je sve sto Safet nije. Susic ne zna dvije normalne recenice sastavit. Muca, mumlja i u svakoj recenici neku glupost izvali. Ovo je bio intervju bez greske. Drago mi je sto nije napadao Safeta direktno, ovako je ispao gospodin, sto i jest.
ja se samo osvrćem na ovaj post, ali izgleda da ste odlučni u tome da userete svaku temu o reprezentativcima glupim trolovanjem:
aleksandar_veliki je napisao/la:Miševi, kabadahija, ne zaslužujemo te i slicno će biti strogo kažnjavano. Sad je do vas...

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 18 sep 2014, 15:54

Niko ne pise o nekim dijelovima ovog intervjua koje ja smatram na vznijim. Samo ne zasluzujemo te protiv ono sto veli nek su ga otjerali....

1. Ono sto je Spahic rekao za skautink i borbu za mlade i potencijalne igrace. Pa taj posao su nam radili igraci. Spaha sa Kolasincem, Dzeko sa Tankovicem. Zar nevidite da je to posao ljudi u savezu, a ne igraca da se sastaju sa potencijalcima i dovode ih u repku. Dobro je Spaha rekao i potvrdio ono sto svi znamo da nema niko ozbiljan, da ne kazem pametan, u ovom savezu ko nam se bori za buducnost i potencijalne igrace.

2. Bivsi fudbaleri u savezu, Ili tacnije to sto ih nema. Mi smo jedina drzava na svijetu koja ne zaposluje svoj bivse legende u savezu. Zar stvarno Barbarez, Salihamidzic, Papac i mnogo brojnih nemogu dobit priliku da nam izgrade bolju fudbalsku buducnost. Zar ovi seljacko- politicari sto su sad u savezu a nikakve veze sa fudbalom nemaju bolje rade taj posao?

3. Zar nitko ovom voditelju nije mogao reci da ne posuduje ovu svoju majicu nekome sa toliko velikom glavom. Skroz mu je sj.ebao kragnu sad mu onako labavo majica stoji kad je obuce pa onakav mora intervjue snimati. Nema smisla da vise posuduje tom glavonji majicu, sad mu je moze fino poklinit jer unistena je, ono se nece vise skupit.

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 18 sep 2014, 16:12

viKK je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
ja se samo osvrćem na ovaj post, ali izgleda da ste odlučni u tome da userete svaku temu o reprezentativcima glupim trolovanjem:
aleksandar_veliki je napisao/la:Miševi, kabadahija, ne zaslužujemo te i slicno će biti strogo kažnjavano. Sad je do vas...
cekaj, ko tacno ovde troluje? ne smijemo iskazivat postovanje i simpatije prema nasem najvecem kapetanu ikad koji nas je prvi odveo na prvenstvo, to je lose nesto kao dok je omalovazavanje takve velicine i osobe kojoj trebamo bit svi zahvalni do kraja zivota i bacanje hiljada kleveta vezano za njega eto normalno ponasanje koje je prihvatljivo? o cemu pricamo?

UMRI SAFETE SUSICU!

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 18 sep 2014, 16:17

Virtu4l je napisao/la:'Poručujem novinarima da im ne zamjeram' :rol:

[youtube][/youtube]

Napokon je potvrđeno da je Velid Spaho mislio na njega :cool:
Ovome Virtualnom kao da je Emir Spahic zguzio mamu i sestru :kafa: cure nikad nije imao.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 18 sep 2014, 16:24

:sick:

De' nemoj te unistiti najljepsu temu - ovo je za nas koji postuju kapitena, covjek koji je ginuo za ovu zemlju i uvijek bio ljudina. :bih:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 18 sep 2014, 16:27

AhmetNY je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:'Poručujem novinarima da im ne zamjeram' :rol:

[youtube][/youtube]

Napokon je potvrđeno da je Velid Spaho mislio na njega :cool:
Ovome Virtualnom kao da je Emir Spahic zguzio mamu i sestru :kafa: cure nikad nije imao.
Nemoj tako. @Virtu4l je jedan od nas. :bih: Druga je stvar sto ne voli kapitena, to je njegova stvar. :stop:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 18 sep 2014, 16:29

slika

:kafa:

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 18 sep 2014, 16:30

AlfredBorden je napisao/la:
cekaj, ko tacno ovde troluje? ne smijemo iskazivat postovanje i simpatije prema nasem najvecem kapetanu ikad koji nas je prvi odveo na prvenstvo, to je lose nesto kao dok je omalovazavanje takve velicine i osobe kojoj trebamo bit svi zahvalni do kraja zivota i bacanje hiljada kleveta vezano za njega eto normalno ponasanje koje je prihvatljivo? o cemu pricamo?
Ma ovom Aleksu Spahic smeta kao nikome, dobro ne kao nikome nego kao jednom Virti. Mozda mu je Vedo Spaho neki rod. Godinama teme Papca, Muslimovica, Salihamidzica, i brojnih na forumu sa reprezentacijom stoje, od jednom kad se Spahic oprostio nemoze vise tema Spahica biti tamo :lol: :lol: . Po onim fazonom "Spahica sto dalje od reprezentacije" temu ovdje stavlja. Koliko god Spahic pokvaren bio i pojedincima smetao, 100 pute je vise dobrog donjeo repci nego loseg.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 sep 2014, 17:14

AhmetNY je napisao/la:slika

:kafa:
Hvala Dubrovniku sto je dao ovakvog sina Bosanskog, najveceg. :tokralju:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 18 sep 2014, 18:17

@Virtual, @Gring0,

pokusavate dokazati nesto sto je nemoguce, mislim, pisete gluposti, nemojte se provaljivati, itd.
I gringonju i virtuala sto bi neko smatrao racionalnim i objektivnim forumasima ne moze zbog ovakvih postova na temama Pjanica odnosno Spahica.
I sami ste shvatili da niste u pravu i da se dzaba izvaljujete, ali vam vas inat i ponos ne daju da pojedete go.v.na koja ste pos.ra.li.
A ako niste shvatili, onda ste debili prve klase i treba vas zauvijek udaljiti s ovog foruma, jer ste neuracunljivi.

Sami ste sebe napravili budalama i uhljupima...problem je sto i dalje u tome ustrajavate, sto je opet zalosno, i ja vas upravo zbog toga duboko i sazalijevam.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 sep 2014, 22:54

Larive je napisao/la:[youtube][/youtube]
Koja veličina! :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bih: :bih: :bih:

Otjerao Bracu. kuknjava
U svađi sa Asmirom. kuknjava
Bitka sa Vedom. kuknjava
Neoženjen, idiot, udara žene... kuknjava

Ajmo još? :wave:

HVALA TI KAPITENU!!! :bih: :bih: :bih: :tokralju:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 sep 2014, 23:18

Valjda je u komentaru za novinare pokazao koliki je licemjer i lažov.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 sep 2014, 23:24

Virtu4l je napisao/la:Valjda je u komentaru za novinare pokazao koliki je licemjer i lažov.
Ne, čovjek je samo rekao da se ne zamara nebitnim likovima u svom životu. :kafa: Pravac koji bi svi mi trebali pratit'...

Nego, pričali ste Bgm ovdje kako će se svašta nešta saznat' poslije Brazila, poslije Emirovog odlaska itd itd...pa? Ja Bgm još ništa nisam ni čuo, a Bgm ni pročitao...prije je izgovor bio kao, eto šuti se zbog "mira u kući"...ok, pošteno...al' što se sad šuti? Što pojedinci ne progovore o Emiru, ako već imaju materijala? Eto taj isti Emir ima sad veze s repkom isto onoliko koliko ja i ti, možda i manje...nema se kakav "mir u kući" pazit' sad...ko će prvi progovorit? Braco? Kemo? :hmmmmm:

Ko će znat', možda ni sad ne smiju, Emir im vjerovatno drži žene i djecu kao taoce. :wtf:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”