FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

socrates
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la socrates » 18 sep 2014, 02:37

Povrh svega sad i Uprava svojom sutnjom mistifikuje cijelu ovu situaciju koja se treba/la i mora/la odraditi k'o dlanom od dlan,makar to znacilo da Ibraka bude prelazno rijesenje,pa kad moze biti potpisan u evropi kao trener moze i ovo..

Fakat nam ovo ne treba kao jednom od najozbiljnijih klubova regiona :problem:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Forestt
Kontakt:

Post Postao/la Forestt » 18 sep 2014, 09:12

Zamislite stavi Dzemu Berberovica umjesto Kallasija protiv Olimpica :lol: :lol: :lol: Ja mislim da bi neki dobili slom zivaca :lol: :lol: :lol:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 18 sep 2014, 09:18

Forestt je napisao/la:Zamislite stavi Dzemu Berberovica umjesto Kallasija protiv Olimpica :lol: :lol: :lol: Ja mislim da bi neki dobili slom zivaca :lol: :lol: :lol:
Reakcija istoka. :mrgreen:

slika
#divovi

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 sep 2014, 09:54

Da se i ja oglasim nakon ove Kup utakmice, Ono sto jenajbitnije je da smo osmini finala, medjutim kao sto se moze procitati iz ovih vidjenja onih koji su bili juce dole igra nije bila na zavidnom nivou, sto je i ocekivano jer je bilo izmjena u sastavu. Drago mi je da su neki igraci dobili priliku, prije svega Ahmo i Fare. Mogao je i golmana promjeniti al et..
Okrecemo se ligaskoj utkamici, kako bi nam pobjeda legla...

@socrates
Nama ne trebaju prelazna rijesenja, nama treba trener na duzi vremenski period, ako uprava ima nekog u rukavu ko je bolji i koga planiraju zadrzati duze, neka odmah mjenjaju, a ako ne, onda je bolje da Dzeno ostane.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 18 sep 2014, 10:40, ukupno mijenjano 1 put.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 sep 2014, 10:33

samosarajvo je napisao/la:šta je sad majke vam problem sa dzeninom izjavom? ne mogu da vjerujem kolko ljudi kad se nekom na kosti navale lazu i izmisljaju jer im taj isti ne odgovara.i ja se slazem da treba ici, ali danas izuzev par puta sto je dodao znaci kad nije trebalo (svi to radimo) sasvim korektna izjava.
nakon par pobjeda ce opet dzeno biti dobar, isto kao sto ce se kallasi ili neki drugi trenutno omiljeni igrac pljuvati nakon cim odigra par utakmica slabije. tako je to kod nas valjda emotivan narod pa nema sredine il si najbolji il najgori. dzeno nije legenda kluba al je dugo tu mada vjerovatno ovi mlađi to i ne znaju... i kakav god da je nas je i ne treba ga toliko pljuvati... zasto se ne pljuje uprava onda istom zestinom jer oni su ti koji su ga stavili za trenera i drze ga jos uvijek na klupi.
ne kazem ovo samo za horde al kod nas generalno rijetko ko ima postovanja prema bilo cemu.
You are someone else I am still right here

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 18 sep 2014, 11:26

EXIT je napisao/la:Banuj me 100 puta aco al stid me za ovo danas u konjicu..
1 je delegat podigo srednji prst, po nadrogirane tribine izleti ko da se sa delijama sopamo...
Jedva se urgiralo i da se transparent vrati mal' se nismo izmedju sebe porokali... nama je jaaako dosadno...
Pa ako ti se ne svidja nemoj dolaziti na tribine ;)
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 sep 2014, 11:29

Slazem se Hilmom,najbitnije je da smo u kup-u prošli dalje. :clap:
Evo citam bar 10 stranica sto je Dzeno stavio ovog,onog igraca,sto nije ovog,onog itd.itd.Sve neki strucnjaci ,treneri,ma daj dosta vise. :stop: I ja nisam za Dzenu odmah da se zna,ali ova Uprava trenutno nema neko stalno resenje za trenera, i tu treba da bude kraj price.Zato molim navijace Sarajeva da se sad ujedinimo, idu nam teske utakmice,igraci i treneri su pod grcom.Daj da ih podrzimo sad,da na kraju prvensta sto vise bodova osvojim,i ostanemo na vrhu tabele,a kasnije ce biti mnogo bolje.Znaci sad je bitno da zajedno podrzimo naš tim/klub,a Uprava ce nas znati nagraditi titulom.
Samo se prica o Dzeni,neredima,cigarama,alkoholu,huliganima...Ja samo mogu zamisliti kako ce to izgledati protiv Olimpica, ako u prvih 15 min.ne zabijemo gol.Ako neki igrac recimo Dupovac posalje pogresan pas,ili Bandovic slabo degazira loptu,ili se Dzemo nađe u prvih 11.Kontam da posle dugo-dugo vremena sa Istoka pređem na zapad..
Vise niko ne spominje da zavrsavamo posao sa poreznom,da su nam u klubu redovne plate,da smo doveli jedno od najveci pojacanja u historiji Premijer lige-Benku.Da smo jedini klub u Premijer ligi BiH koji je dva puta igrao ply off.Da nas spominju na utakmici LŠ Liverpool-Ludogorec Arena-1 baš nas klub FK.Sarajevo u superlativu.Da se utrkujemo sa klubom Ludogorec koji je ucesnik LŠ za igraca/golmana,i jos milion dorih stvari...
Jok mi navijaci Sarajevo o tome veze nemamo,nama nedostaje proslost i Baljak & com.
:puke:
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 18 sep 2014, 11:45, ukupno mijenjano 9 puta.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 sep 2014, 11:31

ovdje nije mjesto da se prica o tribini ,ko ide na utakmice zna sta je i kako je i gdje se to treba rjesavati ovadje sigurno nece se nista rjesiti moze se samo o glupostima pisati .

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 sep 2014, 11:39

amypitar je napisao/la:Slazem se Hilmom,najbitnije je da smo u kup-u prošli dalje. :clap:
Evo citam bar 10 stranica sto je Dzeno stavio ovog,onog igraca,sto nije ovog,onog itd.itd.Sve neki strucnjaci ,treneri,ma daj dosta vise. :stop: I ja nisam za Dzenu odmah da se zna,ali Uprava trenutno nema neko stalno resenje za trenera, i tu treba da bude kraj price.Zato molim navijace Sarajeva da se sad ujedinimo, idu nam teske utakmice,igraci i treneri su pod grcom.Daj da ih podrzimo sad,da na kraju prvensta sto vise osvojimo bodova,i ostanemo na vrhu tabele,a kasnije ce biti mnogo bolje.Znaci sad je bitno da zajedno podrzimo naš tim/klub,a Uprava ce nas znati nagraditi titulom.
Samo se prica o Dzeni,neredima,cigarama,alkoholu,huliganima...vise niko ne spominje da zavrsavamo posao sa poreznom,da su nam u klubu redovne plate,da smo doveli jedno od najveci pojacanja u historiji Premijer lige-Benku.Da nas spominju na utakmici LŠ Liverpool-Ludogorec Arena-1 baš nas klub FK.Sarajevo u superlativu.Da se utrkujemo sa klubom koji je ucesnik LŠ za igraca,i jos milion dorih stvari...
Jok mi navijaci Sarajevo o tome veze nemamo,nama nedostaje proslost i Baljak & com. :puke:
sve receno svaka cast :!: svi mi vidimo da ne ide bas dobro i da i dzeno nije bas pravi izbor ali sto rece treba dati podrsku i njemu i igracima ,sto kazes dobili 3-0 i sad opet traze neka objasnjenja sto ovaj a sto nije onaj ,treba gledati prema naprijed dobiti olimpic i drinu korak po korak a ne mi vec planiramo kako cemo u kvalifikacije za ligu prvaka .treba do polusezobne izdrzati da nam puno ne pobjegnu to jest da ostanemo do 4-5 bodova s sirokim a u drugoj polusezoni mislim da ce sve dovi na svoje i trener i igraci .

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 18 sep 2014, 11:51

Forestt je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:
rammstein je napisao/la: KALLASI MORA BITI U PRVIH 11 i jedva cekam Olimpic da ga vidim...
Ne nadaj se dzaba, Berberovic ce od pocetka protiv Olimpika taman da je ovaj odigrao ko Dani Alves.
Pa nije valjda toliki debil,fakat bi onda zasluzio da mu neko sidje sa tribina i mlante samarcinu
Zivi bili pa vidjeli.
1946

Forestt
Kontakt:

Post Postao/la Forestt » 18 sep 2014, 13:00

Sve je moguce pa tako i da Dzemo startuje.Budimo realni,Dzemo trenutno jedino moze igrat fudbal ali kao rekreativac.Lik je nakon pola sata mrtav

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 18 sep 2014, 13:13

Da li je istina da je Baric vec bivsi?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 sep 2014, 13:26

Baja_Zvjerka je napisao/la:Da li je istina da je Baric vec bivsi?
Jeste,mada klub jos nije zvanicno objavio.
Pored Berberovica i Kalasija, tesko da ce dobiti sansu.Mislim da su i on i Uprava, pametan potez napravili.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 sep 2014, 13:34

Pored dva dobra posla (Stojčev i Velkoski) zimus Ibraković je promašio sa Barićem i Purićem, čija su oni želja bila ne ulazim u to. Ovako ne smijemo raditi, ako nisi siguran da je neko dovoljno dobar bolje se osloni na ono što imaš i pokušaj izvući maksimum. Ni godinu dana se nije zadržao.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 18 sep 2014, 13:37

amypitar je napisao/la:
Pored Berberovica i Kalasija, tesko da ce dobiti sansu.Mislim da su i on i Uprava, pametan potez napravili.
Bas me zanima kako idu ti raskidi ugovora kad im igrac ne treba. Da li se dogovore oko isplate, da li igrac zahtijeva sve pare, ili mu je draze nesto malo uzeti a da moze ici negdje gdje ce igrati... Npr. koliko li je sada Baric dobio kesa da ode, haj ga znaj...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 18 sep 2014, 13:41

hilmo je napisao/la:Pored dva dobra posla (Stojčev i Velkoski) zimus Ibraković je promašio sa Barićem i Purićem, čija su oni želja bila ne ulazim u to. Ovako ne smijemo raditi, ako nisi siguran da je neko dovoljno dobar bolje se osloni na ono što imaš i pokušaj izvući maksimum. Ni godinu dana se nije zadržao.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Niti jedna ekipa nije pogodila sa svakim pojacanjem i uvijek ce biti kikseva.
Samo treba unaprijed znati sta ti treba a sta ne.
Puric je recimo bio totalno nepotrebno pojacanje i ne znam po kojoj osnovi se doveo.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la JoseMourinho » 18 sep 2014, 13:44

Baja_Zvjerka je napisao/la:
amypitar je napisao/la:
Bas me zanima kako idu ti raskidi ugovora kad im igrac ne treba. Da li se dogovore oko isplate, da li igrac zahtijeva sve pare, ili mu je draze nesto malo uzeti a da moze ici negdje gdje ce igrati... Npr. koliko li je sada Baric dobio kesa da ode, haj ga znaj...
Sve zavisi ako on ima ponudu neku gdje može iste pare uzet potpisat ce raskid za male pare ili cak djabe, sad sve zavisi od igrača do igrača i njihove spremnosti na raskid ugovora, bukvalno dogovor je to i sad jbg sa nekim ćeš se dogovorit sa nekim drugima teze, al ono u krajnjem slučaju klub može raskinut ugovor bez pristanka igraca al da mu na ruke isplati sve plate koje je trebao zaradit ;)

skile
Kontakt:

Post Postao/la skile » 18 sep 2014, 13:47

Baja_Zvjerka je napisao/la:
amypitar je napisao/la:
Ako mu je do fudbala i minutaze, skontace da ce do kraja ugovora sjediti na tribinama ili imati 20 minuta u 20 utakmica, onda ce potpisati sporazumni (tu vec klub odlucuje). Ako mu je stalo do para, sjedice na tribinama i primati platu, ili ce traziti sporazumni sa uslovima isplate ugovora, pola para ili kako se dogovore....

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 18 sep 2014, 13:51

Hilmo jarane,ne treba biti puno pametan pa shvatiti sta sam ja htio reci s onim "prelazno rijesenje". Znaci ako uprava kao sto kazes nema trenutno rijesenje na duzi period,a sto i ja mislim,onda Ibraku postaviti da vodi ekipu dok se ne nadje adekvatna zamjena. A siguran sam ako nista da bolje rezonuje i bar vidi neke ocigledne stvari koje ne stimjau u timu,a to takodje vidi cijeli grad samo doticni ne,jer ne zeli vidjeti :!:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 18 sep 2014, 14:15

I ja bih vise volio da su Ibrakovica postavili do kraja polusezone ili ovih par kola dok se ne nadje pravo rijesenje.
Ekipi prije svega treba neki sok i neka promjena. Sa Dzenom na klupi ova ekipa je mrtva i to je ocito.
Naravno, trebalo bi naglasiti da bi Ibrakovic bio samo dok ne dodje neko da ne bilo bilo zabune i negativnih konotacija.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”