Safet Sušić - Pape
- NoName
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Treba Sušić da ostane. Kad nam je sve u qrcu što bi sa reprezentacijom bilo drugačije?
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Cekamo uhljupovu smjenu ko Škoti rezultate referenduma...
Uuuu Plave boje, Njima ja sam obojen.
- hogarstrasni
Ma sve su ovo bombe, ja ,iz iskustva, mogu pretpostaviti da ce se kriminalci koprcati do posljednjeg casa.
Ovdje ne postoji javno mnjenje , ni kriticna masa, koje ih moze pozvati na odgovornost i ugroziti.
Sve je moguce, cak i da mu produze ugovor do iduceg SP
Ovdje ne postoji javno mnjenje , ni kriticna masa, koje ih moze pozvati na odgovornost i ugroziti.
Sve je moguce, cak i da mu produze ugovor do iduceg SP

SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Info od Jasmina Bakovica, Susic ostaje.
Kako se upinju iz petnih zila da ga ostave.Ode biznis a tako su se fino bili organizovali
I na tom novom portalu uglednog svjetskog imena familija je instalirala svoje novinare,za Seleskovica da ne govorim.
I bas fino im bio krenuo bizniz,kad ne lezi vraze....
Morace trazit novi posao
Kakvu bljuvotinu su napisali ovi to je strasno.Ovako zavrsava"opcija je i da se nista ne desi i da se sve zataska i da prodju utakmice sa Velsom i Belgijom

I na tom novom portalu uglednog svjetskog imena familija je instalirala svoje novinare,za Seleskovica da ne govorim.
I bas fino im bio krenuo bizniz,kad ne lezi vraze....

Morace trazit novi posao

Kakvu bljuvotinu su napisali ovi to je strasno.Ovako zavrsava"opcija je i da se nista ne desi i da se sve zataska i da prodju utakmice sa Velsom i Belgijom

Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 18 sep 2014, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.
- hogarstrasni
Nije on otisao podvijenog repa, nego ga je otjerao nitkovski cinizam i podlost tvog idola i ljudi kao sto si ti.Virtu4l je napisao/la:Njegov odlazak podvijenog repa je najbolji pokazatelj ko je bio u pravudubrovnik je napisao/la:Ako je virtuale iko sijao mrznju na ovom portalu onda si to ti. Koliko sam puta sa nevjericom citao sto pises o Emiru i kakve konstrukcije sklapas . Toga momka ja osobno poznam a tvoja pisanja su me sto puta natjerala da pomislim da mi je kriminalac odrastao u susjedstvu. I ti nas pozivas za sijanje mrznje. Ne znam kako te nije sram. Sta, ne smijemo taknut u sumnjivu proslost starijeg brata a da nes ti ne prozoves i nazoves mrziteljima. Spahic je bio i ostao casna osoba a ne kriminalac kao sto su necasna braca cijoj zastiti si ti posvetio tisuce tvojih postova.

Zašto nije progovoriohogarstrasni je napisao/la:Nije on otisao podvijenog repa, nego ga je otjerao nitkovski cinizam i podlost tvog idola i ljudi kao sto si ti.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vidjet cemo sutra, kako god bilo Vels se mora pobjediti !Da li će Sušić biti smijenjen zavisi od 14 članova Izvršnog odbora, od kojih prema Statutu N/FS BiH 12 mora glasati za takvu odluku.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- hogarstrasni
I dalje tvrdim da je sve u rukama igraca, oni jedino mogu smijeniti smetljara, zato opstrukcija i bojkot u Velsu, pa protiv Belgije, sve dok ne ode.
Ako odigraju za Susica, onda ni mi ni oni nista bolje ne zasluzujemo, neka ostanu kriminalci Susici jos 20 godina !
Ako odigraju za Susica, onda ni mi ni oni nista bolje ne zasluzujemo, neka ostanu kriminalci Susici jos 20 godina !

I pored svih javnih tajni o djelima, tačnije rečeno nedjelima Muniba Ušanovića bilo je potrebno par godina da se otjera.
Safet će se boriti do posljednje minute da ostane na ugodnoj stolici gdje može u prvi plan stavljati igrače iz bratove agencije (Sead se inače zakleo u intervju da nema svojih igrača u reprezentaciji BiH, stavljao sam to prije par mjeseci na ovu temu).
Safet odlučan da od BiH napravi prosječnu reprezentaciju.
Safet će se boriti do posljednje minute da ostane na ugodnoj stolici gdje može u prvi plan stavljati igrače iz bratove agencije (Sead se inače zakleo u intervju da nema svojih igrača u reprezentaciji BiH, stavljao sam to prije par mjeseci na ovu temu).
Safet odlučan da od BiH napravi prosječnu reprezentaciju.
Mozda je i otisao podvijenog repa ali svakako i uzdignutog cela. A ne vidim da su mu to Nijemci uzeli za zlo, igra on i dalje na visokom nivou. Ovaj kreten ce otici krijuci iz Sarajeva kao najveca lopuza i nikad vise se nece pribliziti nivou kakav je imao u nasoj repki. Emir ce poslije svega biti dobrodosao gost u svakom gradu u BIH a Safet ce biti samo predmet psovki i omalovazavanja ako se uopce ikad vrati u Bosnu poslije ovoga. To ti govori sve o njima. Nekad se treba i povuci da bi se pobijedilo na kraju. Povlacenje Emira Spahica ce Susica kostat vise nego cijeli kriminal koji je uradio i jos radi. Sama ta cinjenica nam sve govori o njihovim velicinama.Virtu4l je napisao/la:Njegov odlazak podvijenog repa je najbolji pokazatelj ko je bio u pravudubrovnik je napisao/la:Ako je virtuale iko sijao mrznju na ovom portalu onda si to ti. Koliko sam puta sa nevjericom citao sto pises o Emiru i kakve konstrukcije sklapas . Toga momka ja osobno poznam a tvoja pisanja su me sto puta natjerala da pomislim da mi je kriminalac odrastao u susjedstvu. I ti nas pozivas za sijanje mrznje. Ne znam kako te nije sram. Sta, ne smijemo taknut u Mosumnjivu proslost starijeg brata a da nes ti ne prozoves i nazoves mrziteljima. Spahic je bio i ostao casna osoba a ne kriminalac kao sto su necasna braca cijoj zastiti si ti posvetio tisuce tvojih postova.
Kao sto sam juce i najavio za sada su tri medija pocela otvorenu borbu za spasavanje kriminalca.Ne bi bilo zgoreg da istrazni organi malo preispitaju razloge,je li to iz ubijedjenja ili pak iz nekih drugih razloga.
Sva sreca pa igraci nisu mentaliteta kao pojedini likovi ovdje na forumu, da halalimo kvalifikacije da bi otjerali Susica. Bas ce se igraci zainatit da izgube obje naredne utakmice, pa to bi skodilo samo njima a da ne pricamo kako bi to utjecalo na javnost i atmosferu u i oko kompletne reprezentacije.hogarstrasni je napisao/la:I dalje tvrdim da je sve u rukama igraca, oni jedino mogu smijeniti smetljara, zato opstrukcija i bojkot u Velsu, pa protiv Belgije, sve dok ne ode.
I sta bi onda ostale utakmice kvalfikacija igrali radi reda sa nekim novim selektorom i cekali kvalfikacije za SP 2018.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Povlačenje Emira Spahića je samo početak njegovog kraja. Zanimljiv je bio sinoć u intervjuu koji je dao Hayatu, ponizan kao psić, jer zna da je pitanje dana kad će neko napokon progovoriti o svemu što je radio, na taj način su ga i otjerali iz reprezentacije, 'idi, nemoj više, a mi ćemo da šutimo'.
Šta kaže kabadahija, 'ne zamjeram novinarima'

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
I ti imas svaki mjesec novu teoriju o njemu i svaku furas 100 % zavisno od situacije. Covjek bih nekada i pomislio da posjedujes neke informacijeVirtu4l je napisao/la:Povlačenje Emira Spahića je samo početak njegovog kraja. Zanimljiv je bio sinoć u intervjuu koji je dao Hayatu, ponizan kao psić, jer zna da je pitanje dana kad će neko napokon progovoriti o svemu što je radio, na taj način su ga i otjerali iz reprezentacije, 'idi, nemoj više, a mi ćemo da šutimo'.

Cuj 'idi, nemoj vise, a mi cemo da sutimo'

Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 18 sep 2014, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Jedini način da se otjera ova ubleha od trenera je da se masa skupi ispred prostorija saveza prije početka sjednice da se da do znanja da javnost nije za njegov ostanak,da se vidi da savez ne može nastaviti sa ovakvim radom i podržavanjem sramoćenja reprezentacije
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Eno ti placenici pisu da ako krimos ostane neki igraci se 100% povlace iz reprezentacije,citaj malo.Elegant je napisao/la:Sva sreca pa igraci nisu mentaliteta kao pojedini likovi ovdje na forumu, da halalimo kvalifikacije da bi otjerali Susica. Bas ce se igraci zainatit da izgube obje naredne utakmice, pa to bi skodilo samo njima a da ne pricamo kako bi to utjecalo na javnost i atmosferu u i oko kompletne reprezentacije.hogarstrasni je napisao/la:I dalje tvrdim da je sve u rukama igraca, oni jedino mogu smijeniti smetljara, zato opstrukcija i bojkot u Velsu, pa protiv Belgije, sve dok ne ode.
I sta bi onda ostale utakmice kvalfikacija igrali radi reda sa nekim novim selektorom i cekali kvalfikacije za SP 2018.
Tu je kvaka,tu su i placenici nemocni jer bez igraca nama bodova,bez bodova nema plasmana a bez plasmana nema para.Inace da igraci nisu tako odlucni i ovaj put bi banda uspjela.
Zmajevi spasavaju stvar.
Hoće, skupiće se, imamo par forumaša koji su spremni za revolucijuNapoli je napisao/la:Jedini način da se otjera ova ubleha od trenera je da se masa skupi ispred prostorija saveza prije početka sjednice da se da do znanja da javnost nije za njegov ostanak,da se vidi da savez ne može nastaviti sa ovakvim radom i podržavanjem sramoćenja reprezentacije

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Povlačenje Emira Spahića je samo početak njegovog kraja. Zanimljiv je bio sinoć u intervjuu koji je dao Hayatu, ponizan kao psić, jer zna da je pitanje dana kad će neko napokon progovoriti o svemu što je radio, na taj način su ga i otjerali iz reprezentacije, 'idi, nemoj više, a mi ćemo da šutimo'.

Ti nisi dobar

Spahic ulazi u legendu,jes vidio transparenta u Zenici a Sušić ce bit protjeran kao....
Jos ti nije nimalo iskljuceno da se Spahic vrati i opet predvodi Zmajeve.
Kako se zbog toga osjecas?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.