Fakat nam ovo ne treba kao jednom od najozbiljnijih klubova regiona

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Reakcija istoka.Forestt je napisao/la:Zamislite stavi Dzemu Berberovica umjesto Kallasija protiv Olimpica![]()
![]()
Ja mislim da bi neki dobili slom zivaca
![]()
![]()
nakon par pobjeda ce opet dzeno biti dobar, isto kao sto ce se kallasi ili neki drugi trenutno omiljeni igrac pljuvati nakon cim odigra par utakmica slabije. tako je to kod nas valjda emotivan narod pa nema sredine il si najbolji il najgori. dzeno nije legenda kluba al je dugo tu mada vjerovatno ovi mlađi to i ne znaju... i kakav god da je nas je i ne treba ga toliko pljuvati... zasto se ne pljuje uprava onda istom zestinom jer oni su ti koji su ga stavili za trenera i drze ga jos uvijek na klupi.samosarajvo je napisao/la:šta je sad majke vam problem sa dzeninom izjavom? ne mogu da vjerujem kolko ljudi kad se nekom na kosti navale lazu i izmisljaju jer im taj isti ne odgovara.i ja se slazem da treba ici, ali danas izuzev par puta sto je dodao znaci kad nije trebalo (svi to radimo) sasvim korektna izjava.
Pa ako ti se ne svidja nemoj dolaziti na tribineEXIT je napisao/la:Banuj me 100 puta aco al stid me za ovo danas u konjicu..
1 je delegat podigo srednji prst, po nadrogirane tribine izleti ko da se sa delijama sopamo...
Jedva se urgiralo i da se transparent vrati mal' se nismo izmedju sebe porokali... nama je jaaako dosadno...
sve receno svaka castamypitar je napisao/la:Slazem se Hilmom,najbitnije je da smo u kup-u prošli dalje.![]()
Evo citam bar 10 stranica sto je Dzeno stavio ovog,onog igraca,sto nije ovog,onog itd.itd.Sve neki strucnjaci ,treneri,ma daj dosta vise.I ja nisam za Dzenu odmah da se zna,ali Uprava trenutno nema neko stalno resenje za trenera, i tu treba da bude kraj price.Zato molim navijace Sarajeva da se sad ujedinimo, idu nam teske utakmice,igraci i treneri su pod grcom.Daj da ih podrzimo sad,da na kraju prvensta sto vise osvojimo bodova,i ostanemo na vrhu tabele,a kasnije ce biti mnogo bolje.Znaci sad je bitno da zajedno podrzimo naš tim/klub,a Uprava ce nas znati nagraditi titulom.
Samo se prica o Dzeni,neredima,cigarama,alkoholu,huliganima...vise niko ne spominje da zavrsavamo posao sa poreznom,da su nam u klubu redovne plate,da smo doveli jedno od najveci pojacanja u historiji Premijer lige-Benku.Da nas spominju na utakmici LŠ Liverpool-Ludogorec Arena-1 baš nas klub FK.Sarajevo u superlativu.Da se utrkujemo sa klubom koji je ucesnik LŠ za igraca,i jos milion dorih stvari...
Jok mi navijaci Sarajevo o tome veze nemamo,nama nedostaje proslost i Baljak & com.
Zivi bili pa vidjeli.Forestt je napisao/la:Pa nije valjda toliki debil,fakat bi onda zasluzio da mu neko sidje sa tribina i mlante samarcinuBitiSrcemVezan je napisao/la:Ne nadaj se dzaba, Berberovic ce od pocetka protiv Olimpika taman da je ovaj odigrao ko Dani Alves.rammstein je napisao/la: KALLASI MORA BITI U PRVIH 11 i jedva cekam Olimpic da ga vidim...
Jeste,mada klub jos nije zvanicno objavio.Baja_Zvjerka je napisao/la:Da li je istina da je Baric vec bivsi?
Bas me zanima kako idu ti raskidi ugovora kad im igrac ne treba. Da li se dogovore oko isplate, da li igrac zahtijeva sve pare, ili mu je draze nesto malo uzeti a da moze ici negdje gdje ce igrati... Npr. koliko li je sada Baric dobio kesa da ode, haj ga znaj...amypitar je napisao/la:Jeste,mada klub jos nije zvanicno objavio.Baja_Zvjerka je napisao/la:Da li je istina da je Baric vec bivsi?
Pored Berberovica i Kalasija, tesko da ce dobiti sansu.Mislim da su i on i Uprava, pametan potez napravili.
Niti jedna ekipa nije pogodila sa svakim pojacanjem i uvijek ce biti kikseva.hilmo je napisao/la:Pored dva dobra posla (Stojčev i Velkoski) zimus Ibraković je promašio sa Barićem i Purićem, čija su oni želja bila ne ulazim u to. Ovako ne smijemo raditi, ako nisi siguran da je neko dovoljno dobar bolje se osloni na ono što imaš i pokušaj izvući maksimum. Ni godinu dana se nije zadržao.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sve zavisi ako on ima ponudu neku gdje može iste pare uzet potpisat ce raskid za male pare ili cak djabe, sad sve zavisi od igrača do igrača i njihove spremnosti na raskid ugovora, bukvalno dogovor je to i sad jbg sa nekim ćeš se dogovorit sa nekim drugima teze, al ono u krajnjem slučaju klub može raskinut ugovor bez pristanka igraca al da mu na ruke isplati sve plate koje je trebao zaraditBaja_Zvjerka je napisao/la:Bas me zanima kako idu ti raskidi ugovora kad im igrac ne treba. Da li se dogovore oko isplate, da li igrac zahtijeva sve pare, ili mu je draze nesto malo uzeti a da moze ici negdje gdje ce igrati... Npr. koliko li je sada Baric dobio kesa da ode, haj ga znaj...amypitar je napisao/la:Jeste,mada klub jos nije zvanicno objavio.Baja_Zvjerka je napisao/la:Da li je istina da je Baric vec bivsi?
Pored Berberovica i Kalasija, tesko da ce dobiti sansu.Mislim da su i on i Uprava, pametan potez napravili.
Ako mu je do fudbala i minutaze, skontace da ce do kraja ugovora sjediti na tribinama ili imati 20 minuta u 20 utakmica, onda ce potpisati sporazumni (tu vec klub odlucuje). Ako mu je stalo do para, sjedice na tribinama i primati platu, ili ce traziti sporazumni sa uslovima isplate ugovora, pola para ili kako se dogovore....Baja_Zvjerka je napisao/la:Bas me zanima kako idu ti raskidi ugovora kad im igrac ne treba. Da li se dogovore oko isplate, da li igrac zahtijeva sve pare, ili mu je draze nesto malo uzeti a da moze ici negdje gdje ce igrati... Npr. koliko li je sada Baric dobio kesa da ode, haj ga znaj...amypitar je napisao/la:Jeste,mada klub jos nije zvanicno objavio.Baja_Zvjerka je napisao/la:Da li je istina da je Baric vec bivsi?