Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
"Opraštam se od reprezentacije bez nekog konkretnog razloga" - Muradif Poturčen
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
ako se muradif oprosti svi genijalci se oprastaju!AjsKjub je napisao/la:"Opraštam se od reprezentacije bez nekog konkretnog razloga" - Muradif Poturčen
pravda za naseg turcina!
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
AjsKjub je napisao/la:"Opraštam se od reprezentacije bez nekog konkretnog razloga" - Muradif Poturčen

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Dobar Debi.xinxee je napisao/la:Samo opušteno momci,s internet huliganima na FID forumu svaka rasprava je suvišna..Večeras ako Bog da debitujem za u25 repku BiH,nadam se da nas neće ova Liga Prvaka omesti pa da nam igrača zafali : P

Izgleda da sam pohvatao cake igreBelminM23 je napisao/la:Dobar Debi.xinxee je napisao/la:Samo opušteno momci,s internet huliganima na FID forumu svaka rasprava je suvišna..Večeras ako Bog da debitujem za u25 repku BiH,nadam se da nas neće ova Liga Prvaka omesti pa da nam igrača zafali : P
![]()

@Varea , jesam li te dobro čuvao ? hahah

a bjezi Nagibe ti kao klupski kolega si trebao pustiti sinoc da primim onu loptuxinxee je napisao/la:Izgleda da sam pohvatao cake igreBelminM23 je napisao/la:Dobar Debi.xinxee je napisao/la:Samo opušteno momci,s internet huliganima na FID forumu svaka rasprava je suvišna..Večeras ako Bog da debitujem za u25 repku BiH,nadam se da nas neće ova Liga Prvaka omesti pa da nam igrača zafali : P
![]()
![]()
@Varea , jesam li te dobro čuvao ? hahah

Opet zaboravio za repku, nemam naviku da se igra drugim danima osim srijede i nedjelje
Treniram Maradona Pass

Treniram Maradona Pass

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Meni asist uzeo a tebi gol.arelinho je napisao/la: a bjezi Nagibe ti kao klupski kolega si trebao pustiti sinoc da primim onu loptu

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Genijalci. 

veliki znalci ove igre izgleda da nece biti prvaci
ipak, sve ce zavisiti od essfa

Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Ništa, ako nas oni dobiju, puštamo Mladosti u zadnjem kolu...Moggiano je napisao/la:veliki znalci ove igre izgleda da nece biti prvaci![]()

A ako budemo imali neki fin rezultat protiv njih, onda ćemo i Mladost da otresemo. Ipak su Genijalci najjači, samo eto to rezultati ne pokazuju.

samo lagano 

Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
BelminM23 je napisao/la:Ništa, ako nas oni dobiju, puštamo Mladosti u zadnjem kolu...Moggiano je napisao/la:veliki znalci ove igre izgleda da nece biti prvaci![]()
A ako budemo imali neki fin rezultat protiv njih, onda ćemo i Mladost da otresemo. Ipak su Genijalci najjači, samo eto to rezultati ne pokazuju.![]()
ESSF
![]()
ma kakvo pustanje

Ne znam, Genijalcima sad nije cilj prvo mjesto.mateo8943 je napisao/la:
ma kakvo pustanje..do kraja sezone sve pobijede moramo imat

Ja mislio da ste vi dobili Genijalce kad sad gledam,a ono Mladost ih tukla 

Nek se Jadran pazi dok ESSF gazi !SiamoNoi je napisao/la:Ja mislio da ste vi dobili Genijalce kad sad gledam,a ono Mladost ih tukla

Cuvajte se blizu smo !

Pa iskreno,dajem vam dobre sanse da nas stignete do kraja posto smo poprilicno nezainteresirani za ovih zadnjih par kola 

De životati skupite se protiv nas, da vidimo na čemu smo.SiamoNoi je napisao/la:Pa iskreno,dajem vam dobre sanse da nas stignete do kraja posto smo poprilicno nezainteresirani za ovih zadnjih par kola

Ja sam vec oznacio da me nema,al ajd vidjet cemo 

Prejaki smo, jesmo bogami...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.