Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

adal
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la adal » 17 sep 2014, 21:43

POSTO GLEDAM DZEKU ..KAKO IGRA MIRE??
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 17 sep 2014, 21:56

adal je napisao/la:POSTO GLEDAM DZEKU ..KAKO IGRA MIRE??
Ja gledam obojicu :D :D Odlicno :D
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 17 sep 2014, 21:59

soccerfan je napisao/la:
ja naviko jednu pratim jedino ako je dosadna predjem na druguuu
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 17 sep 2014, 22:05

adal je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:
ja naviko jednu pratim jedino ako je dosadna predjem na druguuu
Ma ja jednu na laptop jednu na tv prostavim i uzivancija ;) ;)

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 18 sep 2014, 02:55

Princ igra i trpa :kafa:

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 18 sep 2014, 03:12

roma veceras dala 5 golova a pjanic 0 golova i 0 asistencija. drag mi je pjana al brate nije on taj novi zidane kakvim ga pojedinci ovdje na forumu smatraju. nije on bezveze vec 3-4 godine zaglavio u romi. nadam se da momak nece ostat vjecni talenat

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 18 sep 2014, 03:17

BigDaddy je napisao/la:roma veceras dala 5 golova a pjanic 0 golova i 0 asistencija. drag mi je pjana al brate nije on taj novi zidane kakvim ga pojedinci ovdje na forumu smatraju. nije on bezveze vec 3-4 godine zaglavio u romi. nadam se da momak nece ostat vjecni talenat
Real je nekad znao dati 6,7 golova Zidane 0 kroz 0, kakve veze uostalom Roma dobila, Princ vezao igru :kafa:

Gledaj malo tekmu, igraca barem ako o njemu pises, a ne rezultat - statistiku.

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 18 sep 2014, 03:27

AhmetNY je napisao/la:
BigDaddy je napisao/la:roma veceras dala 5 golova a pjanic 0 golova i 0 asistencija. drag mi je pjana al brate nije on taj novi zidane kakvim ga pojedinci ovdje na forumu smatraju. nije on bezveze vec 3-4 godine zaglavio u romi. nadam se da momak nece ostat vjecni talenat
Real je nekad znao dati 6,7 golova Zidane 0 kroz 0, kakve veze uostalom Roma dobila, Princ vezao igru :kafa:

u pravu si, al kad ce vec jednom ocepit, odigrat neku fantasticnu utakmicu pa da se sirom evrope prica o njemu. ko bale protiv intera ili lewandowski protiv reala...

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 18 sep 2014, 03:31

Drzi se dzojstika. :kafa:

Bale koji ce ocepiti tako sto ce silom gurati a loptu nabijati i trcati za njom dok a kad ga stoper sa strane saceka nema dati 2,3 gola na snagu, sto nije ocepio neki dan Atletika, doduse on nestane nema ga po 5,6 tekmi pa opet strpa neke levate a tipa Avdija haman...a Lewat....pa onda nestane... dzojstik :kafa:
Ocepio je i Pjanic sa 18 godina Reala, citava Europa 18 godisnjaku :tokralju: :kafa:

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 18 sep 2014, 03:35

BigDaddy je napisao/la:
AhmetNY je napisao/la:

u pravu si, al kad ce vec jednom ocepit, odigrat neku fantasticnu utakmicu pa da se sirom evrope prica o njemu. ko bale protiv intera ili lewandowski protiv reala...
A kad je sa 19 godina zabio i izbacio Real? Kad je sa onim sjajmin driblingom prosao 3-4 igraca MIlana i zabio gol?0 ili kad je sa 2 gola srusio Napoli prosle godine?

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 18 sep 2014, 03:40

DzemoVoliMarmeladu
:kafa:

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 18 sep 2014, 04:01

AhmetNY je napisao/la:Drzi se dzojstika. :kafa:

Bale koji ce ocepiti tako sto ce silom gurati a loptu nabijati i trcati za njom dok a kad ga stoper sa strane saceka nema dati 2,3 gola na snagu, sto nije ocepio neki dan Atletika, doduse on nestane nema ga po 5,6 tekmi pa opet strpa neke levate a tipa Avdija haman...a Lewat....pa onda nestane... dzojstik :kafa:
Ocepio je i Pjanic sa 18 godina Reala, citava Europa 18 godisnjaku :tokralju: :kafa:
u tome i jest problem, momak stagnira iz godine u godinu, s 19 godina je u lyonu bio bolji igrac nego danas u romi. onaj lyon je bio medju 5 najboljih evropskih ekipa, a roma je danas sto se tice renomea negdje na nivou schalkea i ajaxa. prosle godine kad je bila prica o njegovom prelasku u dortmund, svabe ga nisu htjele zbog njegove skromne statistike. umjesto njega su doveli kloca mihitarjana. to su sve cinjenice.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 18 sep 2014, 05:02

BigDaddy je napisao/la:

u tome i jest problem, momak stagnira iz godine u godinu, s 19 godina je u lyonu bio bolji igrac nego danas u romi. onaj lyon je bio medju 5 najboljih evropskih ekipa, a roma je danas sto se tice renomea negdje na nivou schalkea i ajaxa. prosle godine kad je bila prica o njegovom prelasku u dortmund, svabe ga nisu htjele zbog njegove skromne statistike. umjesto njega su doveli kloca mihitarjana. to su sve cinjenice.
Izvini jarane, nista licno protiv tebe ali ovo je jedan od naj glupljih postova sto sam ikad procitao na ovom forumu, sto i nije mala stvar jer ovdije se znaju bas gluposti pisati. Sve ti je jedna recenica smijesnija od one ispred nje. Cuj stagnira :rol: , Da imalo pratis Pjanica u klubskim nastupima vidio bih da je duplo bolji sad nego prije 4-5 godine. A ovo da je Lyon bio top 5 u svijetu a Romu sad negdje stavljas sa Ajaxom je jos veca glupost. :rol: :rol:

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 18 sep 2014, 05:09

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
BigDaddy je napisao/la:

Izvini jarane, nista licno protiv tebe ali ovo je jedan od naj glupljih postova sto sam ikad procitao na ovom forumu, sto i nije mala stvar jer ovdije se znaju bas gluposti pisati. Sve ti je jedna recenica smijesnija od one ispred nje. Cuj stagnira :rol: , Da imalo pratis Pjanica u klubskim nastupima vidio bih da je duplo bolji sad nego prije 4-5 godine. A ovo da je Lyon bio top 5 u svijetu a Romu sad negdje stavljas sa Ajaxom je jos veca glupost. :rol: :rol:
vidi se da od juce pratis fudbal. neces vjerovat, al prije nekoliko godina lyon je bio redovni ucesnik cetvrtfinala i polufinala lige prvaka :kafa: a rome vec dugo vremena nema na medjunarodnoj mapi

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 18 sep 2014, 05:20

Ti ces meni govorit da od jucer pratim fudbal a pojma nemas o cemu pricas. Govoris da je Pjanic isti igrac danas nego prije 5 godina :urnebes: :urnebes: . A to za Lyon si jos vise iz lupo cuj "redovni ucesnik cetvrtfinala i polufinala lige prvaka" :lolno: :lolno: Samo jednom! I to bas te godine kad je Pjanic zabio Real-u gdje je Real bio veliki favorit, su usli u cetvrtfinale i srecom izvukli Marsielle iz domace lige i dosi u polufinala gdje ih je Bayern poderao. Osim toga u godinama prije i poslje do cetvrtfinala nisu dosli ni jednom. Cak su i od mocnog APOEL-a ispadali.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 18 sep 2014, 07:35

BigDaddy je napisao/la:roma veceras dala 5 golova a pjanic 0 golova i 0 asistencija.
znaci svi osim tottija i cetvorice strijelaca su sinoc odigrali za qrac jer nisu asistirali i zabijali :?:
BigDaddy je napisao/la:u tome i jest problem, momak stagnira iz godine u godinu, s 19 godina je u lyonu bio bolji igrac nego danas u romi.

zasto imam osjecaj da ne znas sta znaci 'stagnirati' :think:
BigDaddy je napisao/la:onaj lyon je bio medju 5 najboljih evropskih ekipa

nije :nene:
BigDaddy je napisao/la:roma je danas sto se tice renomea negdje na nivou schalkea i ajaxa.
nije :nedam:
BigDaddy je napisao/la:prosle godine kad je bila prica o njegovom prelasku u dortmund, svabe ga nisu htjele zbog njegove skromne statistike. umjesto njega su doveli kloca mihitarjana. to su sve cinjenice.
ta prica je bila samo ovdje na forumu odnosno na sportsport.ba stranici i nije ozbiljna ni sekunde. to sto si se ti uhvatio iste samo pokazuje koliko si zapravo relevantan faktor i kompetentan forumas u raspravi o pjanicevom kvalitetu ili nedostatku istog. to su sve cinjenice :wave:
BigDaddy je napisao/la:nije on bezveze vec 3-4 godine zaglavio u romi. nadam se da momak nece ostat vjecni talenat
cekaj malo, sad sam zbunjen. je li zaglavio u romi tj niko ga nece ili su ga trazili svi oni o kojima je ss.ba pisao preko ljeta ali su se odlucili za neke druge kloceve jer momak ipak nije novi zidane? u tom slucaju zasto bi ga uopste neko trazio ako je gori igrac nego sto je to bio prije 5 godina? :hmmmmm:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 sep 2014, 09:27

Da se ne lažemo, Roma je u ovom trenutku idealan klub za Pjanića, tamo ima sve, cijene ga, poštuju, računaju na njega. Tamo igra LP, ove godine će se definitivno uključiti u borbu za titulu prvaka Italije, ne kažem da nisu i prošle godine, ali Juventus je ipak bio bez konkurencije. Totti i De Rossi su već u poznim igračkim godinama, a oni su legende kluba i svaka sezona im može biti posljednja, Mire sasvim sigurno može nastaviti njihovim stopama.

Obzirom da su 'novi' u LP, a imaju strašan tim, sigurno da mogu biti jedno od iznenađenja, što su sinić i potvrdili.

Ja od njega očekujem mnogo, uvijek sam i očekivao, zato ga i kritikujem, a napredak je više nego očigledan, ne tako davno smo čekali sastave sa strepnjom hoće li biti u prvih 11... danas je to nezamislivo, a to se zove napredak.

Vidim navode se neka poređenja Rome sa ostalim klubovima, ja bi ih prije svrstao u koš sa npr. Dortmundom ili Atleticom, kao sa nekim mnogo opasnim favoritima iz sjene.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 18 sep 2014, 10:55

BigDaddy je napisao/la:

Kad procitam jedan ovakav komentar tacno se zabrinem sa kim sve moram vazduh da dijelim. :wtf: :wtf: :wtf: O gramatici i drugim stvarima bolje da ne pocinjem jer cu se onda bas zabrinuti. :hmmmm: :hmmmm: A ovakvih komentara nazalost najvise na forumu. Nepismenih i nelogicnih :kafa: :kafa: :kafa:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 sep 2014, 11:06

Ne vidim neke gramatičke greške u navedenom postu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 18 sep 2014, 11:09

diskriminacija nad nama koji pisemo malim slovima :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, enobarca, Zglavkar i 40 gostiju.