Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la Principatus » 25 avg 2014, 12:10

Mozambik je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Da vidimo hoce li tele pozvati Zukanovica sada kada se Kolasinac povrijedio.
Nece.

"Ne planiram proširivati spisak. Imam 22 igrača s tri golmana. Samo je jedna kvalifikaciona utakmica, da su dvije možda bih nekoga još zvao, ali ja ću tek za utakmice u oktobru na pripremama imati najbolji tim. Nekim igračima još nije počelo prvenstvo, neki se još nisu ustalili u svojim ekipama. Stoga, sada neću pozivati više nikoga", zaključio je selektor bh. tima.
Jeste a neki kao Vranjes ni nemaju ekipe. Koji je to moron i lazov covjece.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 30 avg 2014, 15:14

Danas Chievo igra sa Juventusom prvu utakmicu serie A ne znam jel u sastavu Zuka

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 30 avg 2014, 15:59

zgembo89 je napisao/la:Danas Chievo igra sa Juventusom prvu utakmicu serie A ne znam jel u sastavu Zuka
U najavi za utakmicu mu se predviđa klupa. Ipak, vidjet ćemo oko 17h, možda i bude u prvih XI.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 avg 2014, 23:32

Zamalo.

Da je kojim slučajem nastupio, već bi se napisali romani :angel:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Ervin Zukanovic

Post Postao/la JoseMourinho » 30 avg 2014, 23:43

Kako god bolje biti na klupi chieva nego bez kluba ;)

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 03 sep 2014, 10:03

Što se tiče ovih viza za Vels, ima li neko upućeniji, koliko je potrebno vremena da se iste dobiju? Jer ovi momci što su tu počeli su sa ganjanjem, a ovaj momak gleda iza ćoška.

Zanima me kad bi Zuka bio na drugom spisku, šta bi bilo sa njegovom vizom, bi li stigao da dobije istu. Uostalom, kakve to pasoše jedni imaju, jedni nemaju... :?

Bila bi šteta da niko ne razmišlja o ovome, pa da opet tamo 10. oktobra neko se sjeti da Ervin nema vizu. Naravno, ovdje podrazumijevam da će on naći svoje mjesto kod Talijana.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 03 sep 2014, 11:24

BaDa12 je napisao/la:Što se tiče ovih viza za Vels, ima li neko upućeniji, koliko je potrebno vremena da se iste dobiju? Jer ovi momci što su tu počeli su sa ganjanjem, a ovaj momak gleda iza ćoška.

Zanima me kad bi Zuka bio na drugom spisku, šta bi bilo sa njegovom vizom, bi li stigao da dobije istu. Uostalom, kakve to pasoše jedni imaju, jedni nemaju... :?

Bila bi šteta da niko ne razmišlja o ovome, pa da opet tamo 10. oktobra neko se sjeti da Ervin nema vizu. Naravno, ovdje podrazumijevam da će on naći svoje mjesto kod Talijana.

Lijepo zapazanje mlada damo... :wave:

Mogao bi Zuka opet ispasti zbog vize...

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 03 sep 2014, 11:44

BaDa12 je napisao/la:Što se tiče ovih viza za Vels, ima li neko upućeniji, koliko je potrebno vremena da se iste dobiju? Jer ovi momci što su tu počeli su sa ganjanjem, a ovaj momak gleda iza ćoška.

dobro razmisljanje to za zukanovica.
a ovo oko pasosa sto neki nemoraju je lako za objasniti. imas npr dzeku, begovica, besica, koji su svakako tamo. pjanic ima luksemburski pasos, prcic ja mislim da ima francuski, sunjic i mujdza vjerovatno hrvatski tako da i njima netreba viza. vjerovatno jos par igraca imaju neki od eu pasosa.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 03 sep 2014, 12:19

:)
Znam to za vize, ali onako ja, sama sa sobom kontam "Pa, majko, koristi li iko naš zvjezdani pasoš, kad je par otišlo, više ostalo?" :D

Ne znam, bilo bi mi žao da Zuka izvisi opet zbog istog razloga, navodno.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 03 sep 2014, 12:41

BaDa12 je napisao/la::)
Znam to za vize, ali onako ja, sama sa sobom kontam "Pa, majko, koristi li iko naš zvjezdani pasoš, kad je par otišlo, više ostalo?" :D

Ne znam, bilo bi mi žao da Zuka izvisi opet zbog istog razloga, navodno.
Ma Sušić ne računa uopšte na Zukanovića. Dok je on selektor ovaj neće sigurno zaigrati za reprezentaciju. Meni samo ne ide u glavu, čime ga je momak konkretno uvrijedio da on trenira strogoću na njemu? Prciću je halalio, iako je ovaj direktno njega prozvao, dok Zukanović nije nijednu ružnu riječ uputio njemu kao selektoru.

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 03 sep 2014, 12:49

Je li moguce da je Zukanovic back-up igrac igracima od 32, 33 i 35 godina koji su mu konkurenti za poziciju. Zasto nije dobio ni minute u zvanicnoj utakmici? Da se razumijemo, drag mi je momak, volio bi da bude uskoro standardan.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 03 sep 2014, 12:57

Amarkony je napisao/la:Je li moguce da je Zukanovic back-up igrac igracima od 32, 33 i 35 godina koji su mu konkurenti za poziciju. Zasto nije dobio ni minute u zvanicnoj utakmici? Da se razumijemo, drag mi je momak, volio bi da bude uskoro standardan.
Tek je dosao, lakapo jarane.

Asina
Kontakt:

Post Postao/la Asina » 03 sep 2014, 17:28

Vjerova nakon Brazila , i užasa koji je napravio Zuki,Sušić nema obraza pogledati u oči momku.Možda je rješenje da potpiše za "hvaljenu" menadžersku agenciju brace Seada ??? Evo gledam kako se Vranješ,Mujdža,Bešić i Salihović ubiše od igranja i standardnosti u svojim ekipama.Koji si ti Pape licemjer,ali za boga miloga ,nemoj potcjenjivati intelekt Bosanaca i Hercegovaca !!!

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 03 sep 2014, 18:40

Zuka se samo ponizava, dozvolio je sebi to da ga pojedine seljacine tipa Susic i Begic ponizavaju i ucjenjuju. Licno dostojanstvo treba da bude vece i od nastupa za repku, pogotovo kada se oko te repke vrte tipovi koji otvoreno njeguju nepotizam. U slucaju Zukanovic ni igraci nisu ispali cvijecke, sjetimo se susicevog komentara kako su se i igraci slozili oko toga da se Zukanovic odstrani od repke. Do dana danasnjeg niko od tih igraca to nije demantovao.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 10 sep 2014, 09:31

Novinari, pogurajte pitanje vize za ovog momka za Vels!

Stručnjaci u savezu o tome ne razmišljaju, a on treba na terenu, taman ne igrao do Nove godine u klubu!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 sep 2014, 09:08

Gledajući naš konfuzni stoperski tandem u utakmici protiv Kipra i Senada Lulića na poziciji lijevog beka, nema navijača reprezentacije Bosne i Hercegovine koji se nije sjetio Ervina Zukanovića. Dok su naši stoperi Ermin Bičakčić i Toni Šunjić u čudu gledali nakon kiparskih golova, a Lulić se mučio da shvati šta to treba raditi kao bek, naš defanzivac iz kluba koji se takmiči u jednoj od liga petice u Veroni je sjedio besposlen, jer nije bio ni pozvan. Velika greška.

Zukanović nije od onih fudbalera koji će nešto radikalno promijeniti, ali da je bio tu, možda bi stoperski tandem obavio bolji posao. Ili se Lulić ne bi trošio na poziciju na kojoj se nimalo ne snalazi.

- Iskreno, nisam gledao čitavu utakmicu, ali sam vidio golove. Šta da kažem? Ne bih želio da ispada da sa strane pametujem i kritiziram, jer su Bičakčić i Šunjić kvalitetni fudbaleri, ali činjenica je da je među njima nedostajalo komunikacije i da je nedostajao lider koji bi vodio zadnju liniju - kaže Zukanović.

Upitan koliko je, prema njegovom mišljenju, poraz od Kipra narušio šanse našeg tima u kvalifikacijama za Euro, on je odgovorio:

- Ako pobijedimo Vels i protiv Belgije osvojimo možda bod, sve će izgledati bolje, ali bojim se da će ovaj poraz protiv Kipra dramatično narušiti raspoloženje u timu, a trebala je to biti utakmica u kojoj bismo ga popravili. Stoga, bit će vrlo teško, ali ne i nemoguće - rekao je Zukanović.

Nakon što nije dobio poziv, Ervin je izjavio da se nikada neće odreći reprezentacije. A sada?

- Stojim iza svojih riječi. Znam da mogu pomoći i to mi je jedini interes kada je riječ o reprezentaciji. Uostalom, za prelazak u Kjevo nisam se ni izborio preko nje nego dobrim igrama za Gent. Još sam na raspolaganju jer mi je stalo do reprezentacije. Moja želja da joj pomognem je ogromna i ako dobijem priliku to ću i pokazati na terenu - kaže Zukanović.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 sep 2014, 09:54

Zukanoviceva konkurencija su Cesar i Dainelli. Prije Cesara nece igrati iz vise razloga ali zato ima veliku sansu da izbaci Dainellija iz prvih 11. Ako nista jer se radi o igracu koji ima 35 godina. Skoro 100% sam siguran da ako bi Zukanovic dobio poziv makar za ove dvije zadnje utakmice i odigrao makar protiv Liechtnesteina ( da ne govorim o pozivu na SP ) da bi to u mnogome popravilo njegov status u klubu. Jer mali klubovi kao Chievo itekako dobro znaju sta znaci imati reprezentativca jedne reprezentacije kao sto je Bosna ( top20 ) u svojim redovima. Sta to sve donosi od rapidnog rasta cijene, realnijeg buduceg transfera u jedan od boljih 7,8 klubova Seria A znaci jako vjerovatnu zaradu.

Velika je pogreska da se momak nije pozvao makar za ove dvije zadnje utakmice i to jos nije igrao Kolasinac a Ogi bez kluba, Spahe nema. Stvarno neshvatljiva odluka i objasnjenje selektora. Jer ako nista taj poziv selektora bi pogurao Zukanovica da bude vise standardan za svoj klub ako vec nije. A i reprezentacija bi u konacnici imala velike koristi od toga jer nemamo puno kvalitetnih stopera trenutno.

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 18 sep 2014, 03:10

Ima klub, nema vize :kafa:

Nema klub, ima vizu :kafa:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 21 sep 2014, 12:06

Zukanović i danas na klupi :nedam:

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 21 sep 2014, 12:37

Pa ovaj vikend skoro nam svi igraci na klupi.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Proximic i 51 gost.