Veceras jedna od vaznijih utakmica za Manchester City.Mislim da je konacno doslo vrijeme kada bi City trebao pokazati da moze ravnopravno igrati sa najjacim timovima Evrope.Istina Bayern je pobjedjen i prosle godine ali ta utakmica nije imala veliki takmicarski znacaj.Najvise se veceras plasim Manuela Pellegrinija i njegovog precjenjivanja Bayerna i toga da ce odustati od svog stila igre kako bi se prilagodio mecu sa Bayernom.To isto je napravio prosle godine protiv Barcelone.City bio u odlicnoj formi, Barcelona u banani i on postavi kukavicku taktiku sa jednim napadacem te sa Kolarovom u sredini terena.Nadam se da je iz svega toga izvukao neke pouke i da ce igrat svoju igru pa sve kad bi to bio i poraz od 5-0.
Bez Zabalete i Kolarova. Mislim da City moze do pobjede!
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Slabo, ocigledno se Pelle odlucio igrati na bod i cuvati se za Chelsea! Na kraju da ne bi Harta bilo bi vise od jednog u mrezi!
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
U pravu si decko
[youtube][/youtube][youtube][/youtube][youtube][/youtube]
ovo je vise postalo dosadno
Utakmica protiv Bayerna je jednostavno pokazala da Pelle nema m... za igru protiv najvecih evropskih klubova.Bayern nikad u slabijem sastavu ali on postavlja igru tako da se uopste nema ambicije za dati gol.I normalno da Hart ne moze sve skinuti i izgubis u zadnjim minutama.Kako sam i govorio prije utakmice volio sam poraz od 5-0 ali da se igra napadacki i da imas ambiciju u utakmici nego ovih 1-0 i onako pi..... igru.Danas protiv Chelsea se jednostavno mora dobit jer ako ovako rano odu na 8 bodova prednosti dolazi se u jako tesku situaciju sto se tice prvenstva.Ja bih o ovom novom Chelseaju sudio tek nakon danasnje utakmice jer su samo jednu ozbiljnu utakmicu imali do sada a to je ona sa Evertonom a o jacini ostalih protivnika ne bih govorio.Za sada Costa i Fabregas prave razliku ali vidit cemo kako ce se snaci u prvom derbiju sezone.Zanimljivo bi moglo biti ako Lampard zaigra protiv svog bivseg tima iako je po meni na prvom mecu protiv Arsenala odigrao dosta lose i nesigurno.Bit ce zanimljivo kakav ce sastav izvesti Pellegrini i da li ce Yayu ostaviti na klupi nakon lose izvedbe u Minhenu.