Za karte nemisli se bukvalno to je vise figurativno ali razmisli malo zasto je Magath otisao iz Vukova koji super finasijski stoje u Shalke.
Zbog klikera garant nije.

Pa zato sto zna da Schalke ima veci potencijal od Wolfsburga. Wolfsburg je na kraju krajeva mal klub, dok je Schalke njemacki velikan. A ne bi bas reko da su skoro pa stavili ponudu, Bild je kao San u nas.harishp je napisao/la:Da nemaju nebi skoro pa vec stavili ponudu.
Za karte nemisli se bukvalno to je vise figurativno ali razmisli malo zasto je Magath otisao iz Vukova koji super finasijski stoje u Shalke.
Zbog klikera garant nije.
za ovo ce vjerovatno biti kaznjen od klubaŽeljovac je napisao/la:Misimović: "Volio bih igrati za Schalke. Schalke je vrhunski klub. Felix Magath je vrhunski trener. Ali ja imam u Wolfsburgu ugovor do 2013. "
pa nisu ludi da ga kazne_dreamer_ je napisao/la:za ovo ce vjerovatno biti kaznjen od klubaŽeljovac je napisao/la:Misimović: "Volio bih igrati za Schalke. Schalke je vrhunski klub. Felix Magath je vrhunski trener. Ali ja imam u Wolfsburgu ugovor do 2013. "
kakva kazna pobogu si.Pa skoro svaki igrac izjavi neku ''ljubav'' u vezi klubova._dreamer_ je napisao/la:za ovo ce vjerovatno biti kaznjen od klubaŽeljovac je napisao/la:Misimović: "Volio bih igrati za Schalke. Schalke je vrhunski klub. Felix Magath je vrhunski trener. Ali ja imam u Wolfsburgu ugovor do 2013. "
Dobar ti je osjecaj. I to kakav gol!zjaka je napisao/la:Imam osjecaj da ce miske danas pogodit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.