Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

DinceManijak
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la DinceManijak » 14 jan 2009, 15:53

Piro Cederu :mrgreen:

Pozz za MUFC :!:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 15 jan 2009, 00:52

Vala ako covjek nastavi ovako moracu i ja da kazem : Ciro ****! :evil:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 jan 2009, 01:17

E vala, nek si i ti to reko...samo smo na tebe cekali. :evil:
Vom Jäger zum Gejagten

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 15 jan 2009, 16:46

Selektor BiH o povredi golgetera Bundes lige
Ćiro: Ibišević plače, ali dobro
se drži!
Četvrtak, 15.01.09. 13:24.

Prema informacija sa kojima trenutno raspolažem Vedadu Ibiševiću su u jučerašnjoj prijateljskoj utakmici sa HSV-om pukli križni ligamenti desne noge. Kako sam informiran liječnici su danas konstatirali puknuće ligamenata i naš sjajni napadač bit će primoran da se operira“, rekao je Miroslav Ćiro Blažević, selektor fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine za Sport######.

Iskusni stručnjak ističe i kako javnost ne treba biti previše zabrinuta zbog Ibiševićeve povrede.

Operacija nije fatalna

Pojedine špekulacije o upitnom nastavku Ibiševićeve karijere, Ćiro tvrdi, totalna su glupost!

„Operacija koju Ibišević treba obaviti nije fatalna. Ortopedija je danas toliko napredovala da tu neće biti nikakvih problema. Ipak, nije nebitno ko će operirati. Nažalost, na to ni Ibišević ne može utjecati, jer o tome brigu vodi ljekarski konzilij Hoffenheima. Vjerujem i molim dragoga Boga da će ga povjeriti dobrom stručnjaku koji će ga operirati besprijekorno, te da će se Ibišević što prije oporaviti i vratiti na teren, to jeste u dres naše reprezentacije, ali i svoga kluba“, rekao je Ćiro za naš online magazin.

Na teren se vraća za tri, četiri mjeseca

Na pitanje, šta misli koliko će Ibišević odsustvovati sa terena, Blažević je odgovorio:
„Ne vjerujem da će se na teren vratiti u natjecateljsku formu prije tri ili četiri mjeseca. Ponovo vas uvjeravam ne treba strahovati! Svima nam je sada teško zbog njega, ali on će biti onaj pravi po povratku na teren. On je momčina i igračina i izdržat će sve što je pred njim. To je život, j..... ti život! No, i naš Vedo i mi, trebamo sve gledati sa pozitivnije strane. Trpat će on golove još dugo godina u svojoj blistavoj karijeri.“

Blažević kratko razgovarao sa Ibiševićem

Blažević je naglasio i kako se danas telefosnkim putem uspio kratko čuti sa zvijezdom svjetskog fudbala, naravno, našim genijem Ibiševićem.

„Vedo plače, teško mu je, ali osobno sam se uvjerio, dobro se drži i na tome mu svaka čast. Nisam ga htio puno umarati pitanjima, pružio sam podršku i stavio mu se na raspolaganje 24 sata dnevno za što god mu bude trebala moja pomoć. Zadesio ga je istinski peh. Međutim, uz podršku svih nas, cijele nacije, vratit će se igranju nogometa. Sijat će on opet punim sjajem na stadionima širom Europe i svijeta“, kazao je Blažević.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 15 jan 2009, 16:58

" Strucnjaci " sta ste se okomili na Ciru, steta pa niste vi ti koji birate, vi kao pametniji od Cire so se tice fudbala, jel to pokusavate reci, zao mi je ali niste
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 15 jan 2009, 17:20

KEMO majstore....sta ti BOGA ti znas kako ce se ARACIC pokazat...lika nije islo i....ako pukne svi cete rec e nek ga je pozvo majstor aracic...sto niko nije kritikovo selektore sto ne zovu VEDU dok je jos igro u ALEMANIA ACHENU dok nije zabijo 18 golova po sezoni :?: pustit selektora (ĆIRU) nek radi poso kako zna ako zajebe dobije nogu i gotovo..a ako nezajebe svi cete bit zadovoljni..ako grijesim recite :evil:

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 15 jan 2009, 17:51

amir je napisao/la:" Strucnjaci " sta ste se okomili na Ciru, steta pa niste vi ti koji birate, vi kao pametniji od Cire so se tice fudbala, jel to pokusavate reci, zao mi je ali niste
Polahko puca navijacki klub "Ciro Blazevic"..neki su malo kontali pa prokontali..samo si osto jos ti i par neznalica :) ...mora da su Cirina jaja pravo glatka i imaju dobar miris dok ih jos uvijek gladis i lizkas sa ukusom ;)

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 15 jan 2009, 18:07

Boze uzeo si pogresnog covjeka, ovog zovu Piro Cederu! :D
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

izet fazlinovic
Kontakt:

Post Postao/la izet fazlinovic » 15 jan 2009, 18:09

CheGuevara je napisao/la:
amir je napisao/la:" Strucnjaci " sta ste se okomili na Ciru, steta pa niste vi ti koji birate, vi kao pametniji od Cire so se tice fudbala, jel to pokusavate reci, zao mi je ali niste
Polahko puca navijacki klub "Ciro Blazevic"..neki su malo kontali pa prokontali..samo si osto jos ti i par neznalica :) ...mora da su Cirina jaja pravo glatka i imaju dobar miris dok ih jos uvijek gladis i lizkas sa ukusom ;)

Eh kako te samo nije sramota tako pricati. Jesil´ naucio to, mi ovdje zelimo da se druzimo i da malo pricamo o fudbalu a ti se ovdje pravis pametan, za svaki komentar, ti imas jedan kontra-argument i mislis ubjediti jedno osobu sa tvojim misljenem.
Ali sada si i poceo sa takvim ruznim vulgerim komentarom da uvredis osobe. To je najnizi niveau, vjeruj mi jarane to nije fino, odvikni se toga

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 15 jan 2009, 19:26

izet fazlinovic je napisao/la:

Eh kako te samo nije sramota tako pricati. Jesil´ naucio to, mi ovdje zelimo da se druzimo i da malo pricamo o fudbalu a ti se ovdje pravis pametan, za svaki komentar, ti imas jedan kontra-argument i mislis ubjediti jedno osobu sa tvojim misljenem.
Ali sada si i poceo sa takvim ruznim vulgerim komentarom da uvredis osobe. To je najnizi niveau, vjeruj mi jarane to nije fino, odvikni se toga
ne, ja SIGURNO nikoga nevrijedzam vulgarno, nego samo pisem svoje misljenje..to znaci nemam cega da se odvikajem..ako nisi mog misljenja i ako mislis da sa tom izjavom nisam u pravu, onda izvoli..pruzaj kontraargumentaciju..kao sto i ja radim..niko ti nebrani..a ni ti meni neces :) ...a ja sigurno nepokusajem da nametnem nikome svoje misljenje, jer iskreno receno..boli me kita sta i kako ko misli za Piru Cedera i druge krticne teme..ja tak i tak imam svoje, kuzis ;)

izet fazlinovic
Kontakt:

Post Postao/la izet fazlinovic » 15 jan 2009, 19:38

Pusti ti ciru krajem, pricamo o tebi.
One tvoje stalne kontra-argumentacije mogu jos nekako prihvatit, ali ovo sto si napisao iznad to je jednostavno bila uvreda i to nije kulturno, sinko moj. Ti kazes da je to tvoje misljenje, pa otkud ti znas da su Cirina jaja glatka ;) .
Mozes reci svoje misljine ali nemoj vrijedzat druge, samo sto oni nemaju isto misljene ko ti, ali najgore, sto ti mislis da si napametniji.
Dajem ti savjet, prvo razmisli o tome pa mi onda nesto napisi, sto ce ovu diskusiju napredovati, ali nemoj lupati sta bilo.

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 15 jan 2009, 19:46

izet fazlinovic je napisao/la:

eto izo tebe cemo proglasit za revolucionaristu...svaka ti cast...ako jepuno bilino polje koje uzvikuje cirino ime par neznalica tebi je mjesto na kubi majstore pa gladi muda fidelu kastru
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

izet fazlinovic
Kontakt:

Post Postao/la izet fazlinovic » 15 jan 2009, 19:54

Za Zehru

Jarane, trebas mi objasnit sta mislis sa tim. Ne kuzim tvoju gramatiku, mozes mi molim te jos jednom objasnit?

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 15 jan 2009, 20:18

izet fazlinovic je napisao/la:Za Zehru

Jarane, trebas mi objasnit sta mislis sa tim. Ne kuzim tvoju gramatiku, mozes mi molim te jos jednom objasnit?
ne kuzis ti stosta majstore!!!
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 15 jan 2009, 20:33

izet fazlinovic je napisao/la:Pusti ti ciru krajem, pricamo o tebi.
One tvoje stalne kontra-argumentacije mogu jos nekako prihvatit, ali ovo sto si napisao iznad to je jednostavno bila uvreda i to nije kulturno, sinko moj. Ti kazes da je to tvoje misljenje, pa otkud ti znas da su Cirina jaja glatka ;) .
Mozes reci svoje misljine ali nemoj vrijedzat druge, samo sto oni nemaju isto misljene ko ti, ali najgore, sto ti mislis da si napametniji.
Dajem ti savjet, prvo razmisli o tome pa mi onda nesto napisi, sto ce ovu diskusiju napredovati, ali nemoj lupati sta bilo.
ma slusaj ljudino, nebrini ti za mene, gledaj na sebe..nit me zanima sta ti o meni mislis ni kako ti se cinim..ma ni malo..to znaci, ili se pomiri stim kakav sam i kako argumentujem ili se ubij..neznam koje bi ti najblize predlozio..odluci sam ;)

s' ovim rijecima se oprastam za danas..vozdra ;)

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 15 jan 2009, 22:01

Vrijeme je da se kaze zdravo. Zdravo! :D
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 15 jan 2009, 23:09

izet fazlinovic je napisao/la:Pusti ti ciru krajem, pricamo o tebi.
ma slusaj ljudino, nebrini ti za mene, gledaj na sebe..nit me zanima sta ti o meni mislis ni kako ti se cinim..ma ni malo..to znaci, ili se pomiri stim kakav sam i kako argumentujem ili se ubij..neznam koje bi ti najblize predlozio..odluci sam ;)

s' ovim rijecima se oprastam za danas..vozdra ;)
che@, stvarno te ja neshvatam, ti si izgleda "najpametniji" ovdje, ti na svaki post imas svoj odgovor koji je popracen uvredama, u redu je da odgovaras na postove ali ti odma vrijedjas, NEMOGU SHVATITI KAKO TE ADMINISTRATOR DRZI na forumu
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

made
Kontakt:

Post Postao/la made » 16 jan 2009, 09:56

ma daj mo se zabavljati , mjenjati svoja misljenja, pisati o fudbalu itd. a ne da se prepiremo ma nismo mi politicari. hajd izvinite se jedan drugom i idemo dalje tema je jos vruca. pozzz... svima
DOK JE BOSNE BICE I BOSANACA

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 16 jan 2009, 15:05

Ćiro je izgubio kompas za izbor igrača i zove anonimuse i sve dok to bude radio mi necemo nikad moci imati dobru odbranu kao ce nas voditi do Svijetskog Prvenstva! :x

batva tz
Kontakt:

Post Postao/la batva tz » 16 jan 2009, 15:28

oprosti mi boze jer ne zna sta radi

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.