FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 sep 2014, 18:14

Larive je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:....
jesu se ovo pobratile fukare i manijaci, zajedno cugaju. :) :thumbup:

ma jok to care..pa dobro mi smo nekad sa Manijacima bili u jako dobrim odnosima barem do 2001 godine i od tada to je prestalo..a pazi kod mene pola familije navija za tog Zelju jer mi pola te familije iz SA..pa i rodjak mi je prije rata bio jedan od glavnih tu Sulovic, a i ovih danasnjih ima tu....sta ocekujes da se mi mrzimo zbog ovog krkanskog fudbala ?..doduse familija i prijateljstvo je po strani kad utakmica traje
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 17 sep 2014, 18:25

DzoleZeljo je napisao/la:
[youtube][/youtube]

odyebite sa teme vise...

ovaj vam je godio pravo :mrgreen:

[youtube][/youtube]
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 17 sep 2014, 18:30

jel istina da nam penal nije sviran....
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 sep 2014, 18:38

ma ebo vas kup ba vidis da smo sa drugom ekipom igrlai da nam nije u cilju to uopste..sta se zamarate ja nisma ni ocekivao da prodjemo dalje tamo posebno sa ovom postavom

idemo sad utrpat sta Zelji da im se smuci ako je ikako moguce :)..ja sam rekao po kvaliteti tesko, ali ni oni nisu nesto bog zna , ali treba poginut na terenu da se uzme Zeljo objasnio sam jednom kako ...taman nas nazivali svakakvim imenima boli me qqurac, ali poginut se mora ili im treba sve skinut gole nakon utkamice ako to ne budu uradili za svoj grad, svoje navijace i svoj klub naravno
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 17 sep 2014, 18:44

SaltCityAttack je napisao/la:ma ebo vas kup ba vidis da smo sa drugom ekipom igrlai da nam nije u cilju to uopste..sta se zamarate ja nisma ni ocekivao da prodjemo dalje tamo posebno sa ovom postavom

idemo sad utrpat sta Zelji da im se smuci ako je ikako moguce :)..ja sam rekao po kvaliteti tesko, ali ni oni nisu nesto bog zna , ali treba poginut na terenu da se uzme Zeljo objasnio sam jednom kako ...taman nas nazivali svakakvim imenima boli me qqurac, ali poginut se mora ili im treba sve skinut gole nakon utkamice ako to ne budu uradili za svoj grad, svoje navijace i svoj klub naravno
Daj Boze,brate...ja se pribojavam bruke.**** suplju,bolje da su dobili,pa sljedeca kod kuce se igra...ulaznice,zarada...pa nek ispadnu u cetvrfinalu.A i samopouzdanje pred selju su trebali sebi podic danasnjom pobjedom...vako...vidicemo.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

WakaFlocka
Kontakt:

Post Postao/la WakaFlocka » 17 sep 2014, 19:00

Samo da kazem da ste ubjedljivo najgora ekipa (po disciplini) koja je zadnjih par sezona gostovala na Piroti. Pa igraci vam jedan drugom yebu sve na kamaru. Onaj vas trener se dere ovi ga i ne slusaju, cak i njemu sve zivo spominju. Penal mozda jeste bio ali je i Travniku ponisten cist gol zbog navodnog faula Adriana nad golmanom. Uglavnom, imate ekipu za solidnu poziciju na tabeli, ali u slucaju da dodje trener koji ce biti autoritet, ovaj trenutni je zalostan.

Btw. Bila su vam tri navijaca na tribini, od kojih je jedan apsolutno sam navijao dobar dio utakmice haha :D

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 17 sep 2014, 19:11

Igrače treba novčano kažnjavati. Dok god im ne diraš novčanik, mogu raditi i yebavati kome hoće. . .Ebo im ja mater radardiranu ..

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 17 sep 2014, 19:16

Tuzlak04 je napisao/la:Igrače treba novčano kažnjavati. Dok god im ne diraš novčanik, mogu raditi i yebavati kome hoće. . .Ebo im ja mater radardiranu ..
postaviti uslov naredne tri utakmice minimum 4 boda,u suprotnom odbiti im 50 posto plate

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 17 sep 2014, 19:21

wienultras je napisao/la:jel istina da nam penal nije sviran....
ma jest kako da nije :D :D :D :D tri vam nisu svirali samo gledaju kako će vas izbaciti i oštetiti vi ko neki važan faktor u našem fudbalu :urnebes: :urnebes: :tralala: :puke: nego vi se vjerovatno čuvate za želju i veleža sanjate te dvije utakmice a kad vas klepnu vjerovatno slijedi opet prva liga federacije :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zato pamet i ostavite te stvari iza sebe jer je to bilo i prošlo i okrenite se budućnosti te radite na smanjivanju dugova i stabilizaciji a ne očekivati okršaje sa zna se već kim....... :salut:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 17 sep 2014, 19:27

Crvenarmija je napisao/la:
ma jest kako da nije :D :D :D :D tri vam nisu svirali samo gledaju kako će vas izbaciti i oštetiti vi ko neki važan faktor u našem fudbalu :urnebes: :urnebes: :tralala: :puke: nego vi se vjerovatno čuvate za želju i veleža sanjate te dvije utakmice a kad vas klepnu vjerovatno slijedi opet prva liga federacije :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zato pamet i ostavite te stvari iza sebe jer je to bilo i prošlo i okrenite se budućnosti te radite na smanjivanju dugova i stabilizaciji a ne očekivati okršaje sa zna se već kim....... :salut:
:facepalm:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 17 sep 2014, 19:29

neznam koji je **** adminima,svaka us istresa komplekse po ovoj temi, :roll:
nego cuj sadikovica,igraci su sami trazili da pucaju penale....nejebu te djeca ni 2 posto,idi sam molim te,molim te eto,nemas trunke autoriteta,idi dok nam klub u **** neode :oops: :oops:

redblack
Kontakt:

Post Postao/la redblack » 17 sep 2014, 20:25

Eto sanjamo seoski klub iz Vrapčića :lol:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 17 sep 2014, 21:37

Zlaja Begić na ovoj emisiji o izborima ladno zatvara emisiju sa
"Sloboda do groba" :cool:
tuzlanska Sloboda

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 17 sep 2014, 21:41

redblack je napisao/la:
Eto sanjamo seoski klub iz Vrapčića :lol:
Jadan je klub za kojiti navijaš,ne zbog ovog o Veležu već zbog onog za utakmicu sa Željom.Mogu ti brisati postove koliko god hoće ali ti si pokazao svoje lice idi bolan ne brukaj bar normalne ljude koji vole Slobodu.
A to što ti misliš da si nešto postig'o sa tim da kažeš da je Velež iz Vrapčića,više govori o tebi.A ti pokušaj malo naučiti osnovne kulture jer izgleda da je nemaš nikako.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 sep 2014, 21:50

Sadikovicu treba dati nogu pod hitno! Ovo je prvi put da pisem ovo. Sto je previse, previse je.
Yebo ti trenera kome igrac poslije treninga govori "sefe pazi da te ne izvaraju". Da sam na Denisovom mjestu pojeo bi on obje svoje kopacke, i to sa pertlama!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 17 sep 2014, 21:58

Probisvjet je napisao/la:Sadikovicu treba dati nogu pod hitno! Ovo je prvi put da pisem ovo. Sto je previse, previse je.
Yebo ti trenera kome igrac poslije treninga govori "sefe pazi da te ne izvaraju". Da sam na Denisovom mjestu pojeo bi on obje svoje kopacke, i to sa pertlama!
tako je.mi sa ovom ustedom nismo nista postigli..kako stvari stoje,moracemo se na zimskoj pauzi,dobrooo pojacati,da bi ostali u ligi,nesto slicno kao prosle sezone.znaci ustedili smo ****...djaba se patili..o denisu je suvisno pricati :roll:

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 17 sep 2014, 22:01

zlajci je napisao/la:Zlaja Begić na ovoj emisiji o izborima ladno zatvara emisiju sa
"Sloboda do groba" :cool:
Institucija od covjeka.....ko god ga poznaje vjerujem da dijeli isto misljenje....

jooj koji smo mi odron od ekipe :mrgreen: nece sadikovic jos dugo siguran sam

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 sep 2014, 22:38

Znaci placem valjam se ..kaze nam lik koji navija za klub koji je nakon rata davljenik ove lige ..pl..hajde sad razguli ziv bio
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 17 sep 2014, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 17 sep 2014, 22:43

wienultras je napisao/la: tako je.mi sa ovom ustedom nismo nista postigli..kako stvari stoje,moracemo se na zimskoj pauzi,dobrooo pojacati,da bi ostali u ligi,nesto slicno kao prosle sezone.znaci ustedili smo ****...djaba se patili..o denisu je suvisno pricati :roll:
Nije ti to u red u druže, kako nismo uštedili, jel ti imaš to fakture pa znaš koliko se kome duga vratilo? Izašle su vijesti da se vratilo duga nekoliko igrača, i još nekoliko tužbi se odbacilo ili umanjio dug uz dogovor, gdje su oni za koje ne znamo...Niko od nas ne voli što moramo gledat ovu patnju al dajte ba šta vam je, vraćanje dugova je prioritet i ako se nešto radi to je upravo to, zbog tih radnji iza zelenog terena i jeste zanemaren igrački kadar. Nemojte da se opet ponavlja ista priča, strpite se. Ispast nećemo sigurno, zar sumnjate ikako u to, taman da završimo 14. dobro je.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 17 sep 2014, 23:05

zadnjih 6 utakmica, 5 poraza i on nama govori kako ce pokusati pobjedit selju ?????? jel nas zajebava :crazy:
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Bing [Bot] i 6 gostiju.