Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
barcelona pm1@ 1,3
nejmar 1,55
shakhtar gg @ 1,5
roma 2-3 gola @ 1,9
bayern žk2 @ 1,65
psg x2 @ 1,25
kvota 11,84
ps. meni je roma sumnjiva ,
moja procjena x2
nejmar 1,55
shakhtar gg @ 1,5
roma 2-3 gola @ 1,9
bayern žk2 @ 1,65
psg x2 @ 1,25
kvota 11,84
ps. meni je roma sumnjiva ,
moja procjena x2
Ja sam odigra ovako
Bayern - City 3 i vise
Barcelona - Apoel vise od 3
Ajax - PSG 2 i gol Ibrahimovica.
Valjda ce bit vise srece nego jucer
Bayern - City 3 i vise
Barcelona - Apoel vise od 3
Ajax - PSG 2 i gol Ibrahimovica.
Valjda ce bit vise srece nego jucer

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
veceras od mene:
Dzeko gol
Lewandowski gol
Drogba gol
Totti gol
Neymar gol
Mesi gol
Ibra gol
dosta
Dzeko gol
Lewandowski gol
Drogba gol
Totti gol
Neymar gol
Mesi gol
Ibra gol
dosta

- pintol_TM87
- Kontakt:
3:3pintol_TM87 je napisao/la:hahahzgmiky je napisao/la:nakon crnog vikenda po njega, čarobnjak ide dalje, hoće li ga krenuti i da li su to stvarno bila samo dva loša dana u vikendu sa lošim rezultatima vidjeti ćemo već danas, više na pp oni koji su se javili prije...mogu samo reći da sam prvi put od kad ga pratim zadovoljan izborom
ako nista posalji da procitam uvodne rijeci xD..
Chomutov - Jihlava x @4.4
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
BRAVO pintol,,pintol_TM87 je napisao/la:3:3pintol_TM87 je napisao/la:hahahzgmiky je napisao/la:nakon crnog vikenda po njega, čarobnjak ide dalje, hoće li ga krenuti i da li su to stvarno bila samo dva loša dana u vikendu sa lošim rezultatima vidjeti ćemo već danas, više na pp oni koji su se javili prije...mogu samo reći da sam prvi put od kad ga pratim zadovoljan izborom
ako nista posalji da procitam uvodne rijeci xD..
Chomutov - Jihlava x @4.4
Ajde ath.bilbao samo gol mi treba

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Za sada ni jedno iznenadenje u prvom puvremenu utakmica.
- pintol_TM87
- Kontakt:
mislim da ce celzi zeznuti stvar jer bi klade bankrotirale ako ovako ostaneterabajt je napisao/la:Za sada ni jedno iznenadenje u prvom puvremenu utakmica.

mada ima i psg u opticaju da kiksa...
Ma da ga samo bilbao hoce zabiti,, samo njih cekampintol_TM87 je napisao/la:mislim da ce celzi zeznuti stvar jer bi klade bankrotirale ako ovako ostaneterabajt je napisao/la:Za sada ni jedno iznenadenje u prvom puvremenu utakmica.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
pa imas LIVE valjda, odigraj da ga nece zabiti.gonzales je napisao/la: Ma da ga samo bilbao hoce zabiti,, samo njih cekam
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- pintol_TM87
- Kontakt:
Muniain u 86gonzales je napisao/la:Ma da ga samo bilbao hoce zabiti,, samo njih cekampintol_TM87 je napisao/la:mislim da ce celzi zeznuti stvar jer bi klade bankrotirale ako ovako ostaneterabajt je napisao/la:Za sada ni jedno iznenadenje u prvom puvremenu utakmica.
Da imam i cent,, samo prasina na nulamadr.van nostrand je napisao/la:pa imas LIVE valjda, odigraj da ga nece zabiti.gonzales je napisao/la: Ma da ga samo bilbao hoce zabiti,, samo njih cekam
- pticatrkacica
- Kontakt:
Gledali li neko ovaj mrtvi Bilbao ? Kad odigram protiv njih deru sve, a gledaj sad gola ne mogu dati mamu im

Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.
-
- Kontakt:
mogao bi mozda fulham da napravi preokret po kvoti 15 

Meni ide sve na tiketu koji sam danas objavio,samo da Barca uvalja jos 2 gola,ili Apoel svejedno 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Gledam ja,, nemaju nesto prilika,, jedan sut u okvir,, bezopasan,, valjda ce biti prlika i golova domacina u drugompticatrkacica je napisao/la:Gledali li neko ovaj mrtvi Bilbao ? Kad odigram protiv njih deru sve, a gledaj sad gola ne mogu dati mamu im![]()

- pticatrkacica
- Kontakt:
Majku im puuuuugonzales je napisao/la:Gledam ja,, nemaju nesto prilika,, jedan sut u okvir,, bezopasan,, valjda ce biti prlika i golova domacina u drugompticatrkacica je napisao/la:Gledali li neko ovaj mrtvi Bilbao ? Kad odigram protiv njih deru sve, a gledaj sad gola ne mogu dati mamu im![]()

Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.
Zato u drugom sve u kontru dan ti prcim,Chelsea,PSGterabajt je napisao/la:Za sada ni jedno iznenadenje u prvom puvremenu utakmica.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- pticatrkacica
- Kontakt:
Ko dobije na kladionici evo mu dukat 

-
- Kontakt:
proslooopintol_TM87 je napisao/la:Odlican par, mec sudi Alberto Undiano i zadnjih 9 koje je sudio u evropi (Evropa liga ili liga prvaka) dolazilo je vise od 3 kartona.VelikaBijeda je napisao/la:Baye-Man.C--3.5+ 2 1.60 (trebalo bi da bude vise kartona, od predvidjene granice)
Takodjer u zadnje dvije u Ligi prvaka izmedju Bajerna i Sitija dolazilo je vise od 3 kartona.
-
- Kontakt:
VelikaBijeda je napisao/la:Blackburn - Derby sri 20:45 P2+ 2.65 (2 i vise golova u poluvremenu)
Blackburn - Derby GG3+ 2.20
Ovo je sve na osnovu pregleda dosadasnjih utakmica navedenih kluboba i njihovi dosadasnji medjusobnih susreta, pa mozda cak i neki hajmo reci moguci prelaz 2\1....

Zadnja izmjena: VelikaBijeda, dana/u 17 sep 2014, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.