Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dr_arsla
Kontakt:

Re: Miralem Pjanic

Post Postao/la dr_arsla » 11 mar 2010, 02:54

Zasto bih se covjek normalonog razuma i minimum poznavanja sportski desavanja i kladionicki kvota kladio na Real???
Ozbiljno pitam, jer se ocito svaki drugi na ovom forumu kladio da ce Real pobjediti a to mi se cini totalno bezsmisleno..kolika je kvota mogla biti 1.20, 1.30 zar se na takvu kvotu isplati rizikovati..bez uvrede samo neka mi neko objasni

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 11 mar 2010, 03:14

Dosao sa posla prije 2 sata snimio utakmicu pitam starog jeli vrijedi gledat kaze vrijedi. kad pade gol pjanica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kao sto neko reko prije mene srce mi je ko luxembourg
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 11 mar 2010, 08:34

slika

Pa što bolan Miraleme?
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 11 mar 2010, 08:51

calcio je napisao/la:i Pjanic navija za Real ako niste znali, i mislim da je i on slicno pomislio kao i ti: ako ce ih neko izbaciti bolje da to budem ja nego neko drugi :mrgreen:
Ovo me je podsjetilo na McCarthya iz Porta protiv Uniteda 2004. godine.

Pjanic me je kupio za sva vremena. Vidjeti Real kako propada i vidjeti kako se moja prorocanstva ( :mrgreen: ) s pocetka sezone obistinjuju.... Ah koje zadovoljstvo! :lol: A i sam gol je bio majstorija. Momak se sjajno razvija i vec u ovim godinama je strasan veznjak. Veliko je bogatstvo imati ga u reprezentaciji.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 mar 2010, 08:58

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 11 mar 2010, 09:00

tacno nije ono bila nimalo jednostavna situacija al se pjanke strasno snasao i pokazao da je strasan igracc...a jes mi drago sto je real aut al jos jedan bosanac ih hahahahahahahahaah...ja nemogu da vjerujem sve mi se cini da sanjam...pjanicu pa pjanicu majstoreeeeeee
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 mar 2010, 09:07

slika

Pjanić puts paid to Madrid dreams

http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... rid+dreams
Voli te tvoje Sarajevo.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 11 mar 2010, 09:32

ne znam sta mi je draze, to sto je real ispao, ili sto im je miralem zabio :lol: moglo bi se nesto napsiati i o njegovoj igri sinoc, ali necu, nema smisla nakon onako majstorskog gola ;)
Volim te Bosno!!!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 11 mar 2010, 09:34

raul12 je napisao/la:pjanic je jedan kreten koji nema 20 kg koji nije zasluzio da igra ni za drinovce ! hvala !
Što bi u prevodu na Bosanski značilo:

Pjanić je Vrhunski majstor, koji nema ni 20 godina, a hara po Ligi šampiona i ne gine mu igranje za Barcelono... :D
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 11 mar 2010, 09:34

ja čitaov vrijeme burazu govorim ma samo da ga Miralem zabije a ostalo, boli me briga i kakav rezultat bude i sve... Kad ono... GOL !!!!!!!!!!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 11 mar 2010, 09:35

eto ispade da ja provociram svojim misljenjem ili ne znam sta..

evo vam link na rating igraca na goal.com:

http://www.goal.com/en/news/1716/champi ... is-agg-1-2

"leteći superheroj" Pjanić je ocjenjen bolje samo od Makouna, Revelliera, Cissokha i Govoua. ocjenjen je isto kao boumsong i gonalons (takodjer jedan od onih koji su preokrenuli utakmicu). te je ocjenjen lošije nego Lloris, Cris, Toulalan, Delgado, Lisandro i Kallstrom. a svi znamo da postignuti pogodak znacajno dize ocjenu igracu. sta onda znaci njegova konacna ocjena 7?

ne zelim ja tu stisavati niciju euforiju, ko je me briga ko ce se na pjanica napalit. ali sam ja vidio jednu utakmicu i iznio svoje misljenje.

a ostale "usporedbe" tipa kako cu dati hvalospjeve modriću kad odigra ili sta ja znam, to ne stoji. ali sve i da stoji, sacekajte da se dogodi pa onda prozivajte?? jel to fer? :)

konacni cilj mog posta je bio reci ovo: pogotovo ako bude Miralem Pjanić glavna karika u BiH reprezentaciji ko što i hoće biti i to dugo godina, igrača se ne može čekati taj jedan potez ako je utakmica na život i smrt, on mora dati sve od sebe uvijek. jer neće mu uvijek biti tu lisandra i delgada da namjeste gol, nekad će sam to morat izmislit od nekud.

nisam ga puno gledao ove sezone, iskreno, jer nemam gdje ni gledati francusko prvenstvo, i ne znam kako igra ostale utakmice, ali nadam se da može popraviti tu svoju "prisutnost" u igri, jer ovo je vrijeme Ronalda, Messija, Rooneya i Robbena, igrača koji stalno traže loptu, koji dominiraju terenom, a ne vrijeme Del Piera, bake sliškovića i prosinečkog.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 mar 2010, 09:36

Napokon se Džeko malo skinuo sa naslovnica 8-) :P
Voli te tvoje Sarajevo.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 11 mar 2010, 09:38

i steta sto se nije potrefilo da marijan bude komentator :)
Volim te Bosno!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 mar 2010, 10:20

Ne znam bas koliko bi bilo dobro da je Marijan bio komentator, hem bi on, pa onda mi u redu dobili infarkt. :D

Cantona, Pjanic jucer nije pruzio svoju najbolju igru. U prosloj utakmici protiv Reala, u Lyonu, je po meni bio bolji. U prvom poluvremenu se otprilike bio prilagodio igri svojih kolega, u drugom onda jaci. Naravno da je to normalno kada si 19 godina, na tvojim ledjima stoji sav taj teret, i jos igras protiv Reala u Madridu, da nemozes biti 100% pri sebi, bez treme itd. posebno ne kada ostatak tvog (zrelijeg) tima zakaze. Mnogo srece je bilo uz njih u prvom poluvremenu, Real se setao tek tako. Lyon se tek tokom drugog poluvremena otopio, tako i Pjanic.

Pri kraju utakmice je jedini pod tim pritiskom pokazao tu hladnokrvnost koja je jucer izbacila Real. Poslije toga Lissandro iako oslobodjen od pritiska masi gol sam pred Casillasom. To je razlika. Naravno da on ( i Lyon) moze bolje, to je pokazao u proslim utakmicama CL i francuske lige, ali mislim da je onaj gol bio dovoljan da napravi razliku i to je sto se broji.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 11 mar 2010, 10:29

eric_cantona je napisao/la:eto ispade da ja provociram svojim misljenjem ili ne znam sta..

"leteći superheroj" Pjanić je ocjenjen bolje samo od Makouna, Revelliera, Cissokha i Govoua. ocjenjen je isto kao boumsong i gonalons (takodjer jedan od onih koji su preokrenuli utakmicu). te je ocjenjen lošije nego Lloris, Cris, Toulalan, Delgado, Lisandro i Kallstrom. a svi znamo da postignuti pogodak znacajno dize ocjenu igracu. sta onda znaci njegova konacna ocjena 7?

ne zelim ja tu stisavati niciju euforiju, ko je me briga ko ce se na pjanica napalit. ali sam ja vidio jednu utakmicu i iznio svoje misljenje.

a ostale "usporedbe" tipa kako cu dati hvalospjeve modriću kad odigra ili sta ja znam, to ne stoji. ali sve i da stoji, sacekajte da se dogodi pa onda prozivajte?? jel to fer? :)

konacni cilj mog posta je bio reci ovo: pogotovo ako bude Miralem Pjanić glavna karika u BiH reprezentaciji ko što i hoće biti i to dugo godina, igrača se ne može čekati taj jedan potez ako je utakmica na život i smrt, on mora dati sve od sebe uvijek. jer neće mu uvijek biti tu lisandra i delgada da namjeste gol, nekad će sam to morat izmislit od nekud.

nisam ga puno gledao ove sezone, iskreno, jer nemam gdje ni gledati francusko prvenstvo, i ne znam kako igra ostale utakmice, ali nadam se da može popraviti tu svoju "prisutnost" u igri, jer ovo je vrijeme Ronalda, Messija, Rooneya i Robbena, igrača koji stalno traže loptu, koji dominiraju terenom, a ne vrijeme Del Piera, bake sliškovića i prosinečkog.
Poslije onakve utakmice sinoc, sta ovaj pokusava da dokaze. Nekakve ocjene uporedjuje...jesi li ti dobar.
Njemu smeta to sto je ocjenjen bolje samo od 4 igraca u svojoj ekipi, pa ne budi smjesan. Hajde sto je najmladji igrac bio na terenu, pa utakmica protiv trenutno najskuplje ekipe na planeti, i sa najvecom historijom u ovom takmicenju. I covjek u takvim okolnostima u sred Madrida ohladi Real, onako opusteno, i onda mu se ima nesto prigovoriti. Pa kakve su to ocjene dobili Ronaldo i Kaka?!
Covjek sve prekide izveo odlicno, imao par fenomenalnih pasova, dva ili tri je upropastio sto je sasvim normalno, sa obzirom kako je Real igrao i koliko prostora za napade ostavljao Lijonu. Covjek sa 19 godina, u ovakvoj utakmici, dosta dobro ispunio sve svoje zadatke, jos i presudio realu sa svojim golom...neorocjenjivo

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 11 mar 2010, 10:48

Volim Bosnu,BOSANAC sam i volim kad vidim i cujem da je neko nas dao gol il nesto dobro napravio na utakmici.. svaka cast Pjanicu za gol sinoc,al prije gola je bio jedan od najlosijih igraca na terenu..dodavanja su mu bila uzasna, veoma netacno..nigdje ga nije bilo..al poslije gola je bio dobar..zadnjih 20 minuta je odigrao bas dobro,kako u defanzivi tako i naprijed kad je trebalo pritisnuti zadnji red Reala..jos puno treba raditi da bi bio dobar igrac.. ja ga volim,meni je veoma drag igrac,al treba jos puno hljeba jest.. :D :D
p.s. i onaj gol protiv Gane,najvise sam se smijao kad sam vidio po nekim nasim portalima da pise GOLCINA.. ono bi i Nurkovic odbranio,sreca samo sto je na golu bio golman koji citavu utakmicu isto ko da je bombe hvatao :D :D
HVALA Pjanicu sto je izbacio milionere.. :D :D :D :D
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 11 mar 2010, 10:50

eric_cantona je napisao/la:eto ispade da ja provociram svojim misljenjem ili ne znam sta..

Vrijeme Ronalda HaAHhaAHahahahahahahah.......dominira terenom...hahahahahahahahaha

Pa vidjeli smo ga sinoć kako je dominiro...

Pjanić i u Repki i u Lyonu ima extra saigrače... a ako ne znaš, Pjanić je Gani zabio go sam sa 35 metara iz igre, niko mu nije asistiro...tako da to za snalaženje u individualnim akcijama nisi dobro procijenio.
A fala Bogu u repci ima sljedeće saigrače koji mu mogu poslužit kao što je i Lisandro:

Begovića, Golmana za kojeg se otimaju Arsenal i slične ekipe, a on odluči da nastupa tamo gdje će mu biti bolje, to je karakter, a Boga mi i vrhunski kvalitet, a ako misliš da golman nemože namjestit goL, onda nisi još naučio šta su vrhunski golmani..

Spahića, Igrač mjeseca u Francuskoj ligi, a jedan od boljih štopera u Evrpopi.

Rahimića, jednog od najboljih zadnjih veznih u Evropi.

Misimovića, Veznjak vrhunske klase, Lyon bi ga rado vidio u svojim redovima...

Džeku, 40 miliončića zsalužena cijena...

Neću više nabrajati...

I ne znam ko si ti, da pišeš postove takvog tipa, kada cijela Evropa danas bruji o Pjaniću, a to brujanje proizvode vrhunski stručnjaci i daleko stručniji ljudi od tebe i imaju za Pjanića samo riječi hvale...a ti se našo biti poseban.

Idi poklopi se i vrti malo youtube, gledaj pjanićeve golove i majstorske poteze...
Željo i samo Željo...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 mar 2010, 10:57

AYAN je napisao/la: Vrijeme Ronalda HaAHhaAHahahahahahahah.......dominira terenom...hahahahahahahahaha
Kako vi odmah dočekate ljude na nož. Naravno da je ovo vrijeme Ronalda i Mesija, čovjek tu ništa nije pogriješio. Jedno sasvim realno razmišljanje, Evropa bruji o Pjaniću, naravno, ali isto tako može da prestane da bruji, to će se desiti ako Mire ne uradi ono o čemu je eric_cantona pisao.

Ne tako davno vam je Štilić bio bolji od Pjanića.
Voli te tvoje Sarajevo.

Sanjin
Kontakt:

Post Postao/la Sanjin » 11 mar 2010, 11:01

Svaka cast majstore,iskreno govoreci sav sam se najezio kad je Pjanic podero mrezu Casiljasa.Al moram priznat potajno sam se nadao njegovom golu odluke prolaza u cetvrtfinale.A za one koji kazu da se izgubio ovaj gol je potvrda koliko je bio hladnokrvan kad je jedino on uspio da savlada najboljeg golmana na svijetu.Sve nesto Lisandro te ovaj te onaj al na kraju kad su svi u Realu zaboravili da markiraju njega protutnja momak kao kroz iglene usi i napravi od Reala novu ekipu -REAL TITANIK! :)

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 11 mar 2010, 11:11

Virtu4l je napisao/la:
AYAN je napisao/la: Vrijeme Ronalda HaAHhaAHahahahahahahah.......dominira terenom...hahahahahahahahaha
Kako vi odmah dočekate ljude na nož. Naravno da je ovo vrijeme Ronalda i Mesija, čovjek tu ništa nije pogriješio. Jedno sasvim realno razmišljanje, Evropa bruji o Pjaniću, naravno, ali isto tako može da prestane da bruji, to će se desiti ako Mire ne uradi ono o čemu je eric_cantona pisao.

Ne tako davno vam je Štilić bio bolji od Pjanića.
Nikad nisam rekao da je Štilić bolji od Pjanića...niti želim da poredim ta dva igrača, ali svakako da i o štili nemam loše razmišljanje.

Chelsea, Manchester i drugi prate Pjanića ko UDBA, to valjda nešto govori o tom igraču... On je moderan igrač i ne stoji tvrdnja da je on igrač tipa Sušića, Sliškovića i dr.

Mene ne možete ubijedit da je Pjanić prosječan igrač, kao što je nekome cilj da nekoga ubijedi u to...

Pjanić je u Madridu pokazao Mooda, a takva Mooda Cristina sigurno nema!!!
end/
Željo i samo Željo...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, zaostrog i 21 gost.