Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Bajevic je jedino logicno rijesenje. Ali najvaznije je da ovaj kreten ode. Igraci ce dobit pozitivnu reakciju iste sekunde, jos ako se vrati Emir...Bice to odma drasticno bolje. Ne treba nama neki takticar da u ovoj grupi budemo drugi, samo nam treba normalan lik koji nas nece unistit i koji nece svoje rodjake stavljat u ekipu ispred igraca Bundeslige i Primere.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ovo. + uveo je mlade igrace iz U-21 koje je vodio nekoliko godina prije i postavio ih je nosioce igre (Modric, Eduardo, Vukojevic, Corluka, itd).Goalgetter je napisao/la:On je prvo vodio mladu reprezentaciju Hrvatske koliko znam.Željooooo je napisao/la: Pa i Slaven Bilić je bez iskustva trenerskog vodio Hrvatsku repku, a znamo šta je napravio.. Ono što znam je ako dođe Barbarez da će se atmosfera u svlačionici poboljšati za 1000% ..
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
zgembo89 je napisao/la:"Na današnjem internom sastanku donesena je odluka da se zahvalimo Safetu Sušiću a na njegovo mjesto će vjerovatno doći Sergej Barbarez.", izjavio je za xxxxxxx izvor blizak Nogometnom savezu BiH.![]()
nije Barbarez za ovoga odma da vodi A tim bez iskustva

IZBACIVANJE SAFETA I KRIMINALACA U SAVEZU...ZA BOLJE SUTRA!!!
I Niko Kovac isto.Željooooo je napisao/la:Pa i Slaven Bilić je bez iskustva trenerskog vodio Hrvatsku repku, a znamo šta je napravio.. Ono što znam je ako dođe Barbarez da će se atmosfera u svlačionici poboljšati za 1000% ..zgembo89 je napisao/la:"Na današnjem internom sastanku donesena je odluka da se zahvalimo Safetu Sušiću a na njegovo mjesto će vjerovatno doći Sergej Barbarez.", izjavio je za xxxxxxx izvor blizak Nogometnom savezu BiH.![]()
Bilic je vodio mladu par utakmica kao i Niko.
Ovdje je najbitnije postenje i dobra atmosfera u ekipi.Bilic je preporodio Hrvatsku isto bez iskustva a na patriotizam,motivaciju i jaranstvo sa igracima.
Samo Bajevica, a Sergej nek mu bude asistent.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Vodili su mladu reprezentaciju. Da je Barbarez trenirao makar pionire Hamburga ili neku nasu mladu reprezentaciju, nebitno, bi bio glavni kandidat uvijek kad bi se birao selektor. Ovako direktno u selektorsku stolicu zvuci pomalo neozbiljno. Ne kazem da ne treba ili da to mora znaciti da ce biti neuspjesan, ako on bude izabran ja cu ga svakako podrzati ali puno bi ozbiljnije izgledalo da ima iza sebe neki trenerski posao. Njemu ce prve utakmice ustvari biti ucenje jer nikad nije vodio neku ekipu. Kad nesto radis prvi put uvijek su velike sanse da ces negdje zabrljati.Rusilac je napisao/la:I Niko Kovac isto.Željooooo je napisao/la:Pa i Slaven Bilić je bez iskustva trenerskog vodio Hrvatsku repku, a znamo šta je napravio.. Ono što znam je ako dođe Barbarez da će se atmosfera u svlačionici poboljšati za 1000% ..zgembo89 je napisao/la:"Na današnjem internom sastanku donesena je odluka da se zahvalimo Safetu Sušiću a na njegovo mjesto će vjerovatno doći Sergej Barbarez.", izjavio je za xxxxxxx izvor blizak Nogometnom savezu BiH.![]()
Bilic je vodio mladu par utakmica kao i Niko.
Ovdje je najbitnije postenje i dobra atmosfera u ekipi.Bilic je preporodio Hrvatsku isto bez iskustva a na patriotizam,motivaciju i jaranstvo sa igracima.
Pitaj ti Sergeja, sa su on i Spaha radili zajedno dan prije utakmice u Innsbrucku i sto nam se desila ona blamaza protiv Egipta. Slucajno? Aha.Cartman je napisao/la: Je li te stid? Tako pricat o jednom Sergeju. Iako si uvijek podrzavao Safeta mislio sam da si ozbiljan lik i patriota, ali ovo je jadno. Neka te je stid.
Nisam ni ja za Barbareza, ali nazivat ga nekim kockarom i vrijedjat ga je blamaza.
Imas i sliku njih dvojice , ako nevjerujes u ovo sto pisem na Spahicevoj oficijelnoj stranici. Imas i datum kad su se sastali.
Sto dalje od mjesta selektora, nema on sta traziti, a ako hoce da bude trener, eno mu U21 pa neka se kali.
Las Vegaski kockar nije uvreda, jer on jeste bio u Las Vegasu i uzimao ucesce. Ako je mislio da ce mu to biti uvreda, nije trebao ni ici tamo.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Rekao sam da su vodili par utakmica,pogotovo Kovac,mislim da je vodio ukupno 3 utakmice.To nije nikakvo iskustvo.
Edit:Emire,odvadi malo,smijace se ljudi.
Edit:Emire,odvadi malo,smijace se ljudi.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 17 sep 2014, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
Jes patriota ko Susic do 2010, Emir mi je odavno pao u ocima, sada je merak slusati kako kmece, Papetoljupci.Cartman je napisao/la:Je li te stid? Tako pricat o jednom Sergeju. Iako si uvijek podrzavao Safeta mislio sam da si ozbiljan lik i patriota, ali ovo je jadno. Neka te je stid.emir79 je napisao/la:Neka Spahic gura svog pajdu Barabareza na mjesto selektora. Las Vegaskog kockara bez ijedne minute trenerskog posla. Masala ala cemo se usreciti.
Nisam ni ja za Barbareza, ali nazivat ga nekim kockarom i vrijedjat ga je blamaza.
Cuj porucuju mu da od srca odstupi, a nedavno bila korida na forumu kada mu je produzen ugovor.
Svrsavalo se na njega, Seada i Tinceka, dakle Daltoni odyeb od BiH.
Barbarez nije dobar kadnidat, samo Dusko Bajevic, pa zatim Mesa, a Barba neka uzme nesto drugo u ruke osim karti.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Goalgetter
- Kontakt:
Slazem se.calcio je napisao/la: Vodili su mladu reprezentaciju. Da je Barbarez trenirao makar pionire Hamburga ili neku nasu mladu reprezentaciju, nebitno, bi bio glavni kandidat uvijek kad bi se birao selektor. Ovako direktno u selektorsku stolicu zvuci pomalo neozbiljno. Ne kazem da ne treba ili da to mora znaciti da ce biti neuspjesan, ako on bude izabran ja cu ga svakako podrzati ali puno bi ozbiljnije izgledalo da ima iza sebe neki trenerski posao. Njemu ce prve utakmice ustvari biti ucenje jer nikad nije vodio neku ekipu. Kad nesto radis prvi put uvijek su velike sanse da ces negdje zabrljati.

Laž.Rusilac je napisao/la:Bilic je vodio mladu par utakmica
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa nisam mu ih brojao ali to opcenito nije neko iskustvo.Hajd da je mlada Spanije,Njemacke pa ne kazem.
Isto kad bi sad rekli,Jagodic ima iskustva,vodio je mladu.Takvo iskustvo na ovom nivou ne znaci nista.
To je izgovor kruga,kad Barbarez bude iskusan onda ce naci nesto drugo,jasno kao dan.
Isto kad bi sad rekli,Jagodic ima iskustva,vodio je mladu.Takvo iskustvo na ovom nivou ne znaci nista.
To je izgovor kruga,kad Barbarez bude iskusan onda ce naci nesto drugo,jasno kao dan.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 17 sep 2014, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
Kmecim? Zbog cega bi? Pape dosao, odveo nas u baraz, poslije na SP, od njeg i previse. Kmecaces ti kada ti zasjedne selektor bez minute radnog trenerskog staza.bhsport je napisao/la: Jes patriota ko Susic do 2010, Emir mi je odavno pao u ocima, sada je merak slusati kako kmece, Papetoljupci.
Cuj porucuju mu da od srca odstupi, a nedavno bila korida na forumu kada mu je produzen ugovor.
Barbarez nije dobar kadnidat, samo Dusko Bajevic, pa zatim Mesa, a Barba neka uzme nesto drugo u ruke osim karti.
1993-ce je pokazao Susic je li patriota ili nije, a vjerujem da si ti jos bio u pelenama pa se toga i ne sjecas, kao i vecina ovdje

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- sanelmasetic
- Kontakt:
Mislim da bi najbolja opcija bila da Bajevic bude selektor a Barba pomocnik ..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Na Igmanu jel?
- ibrakadabra
- Kontakt:
Našta spadosmo da nam Wales bude konkurent.Ako teleca glava ostane konkurent ce nam biti Andora za zadnje.Virtu4l je napisao/la:Dovoljna su četiri boda, ako pobijediš Vels kao direktnog konkurenta za drugo mjesto.Adma je napisao/la:Ja ne znam za vas ali meni nije dovoljno 4 boda iz ove dvije sljedece tekme. Posto smo kiksali protiv Kipra jedina kompezacija za ovo je 6 bodova. Sto znaci pobijeda protiv Belgije i Velsa bi nas skroz ubacila u ritam i cak borbu za prvo mjesto. Na zalost ova tri izgubljena boda protiv Kipra se moraju nadoknadioti protiv Belgije, Velsa i Israela stim da ne kiksamo ostale tekme.
Vec sam rekao ako ce Pape ostajati na klupi trebamu dati ultimatum, 6 bodova ili letis.
kad pocnu sa ovim patiotizmom dusa me zaboli a covjek u poznim godinama igrao za ovu rep. u i to jos 93emir79 je napisao/la:Kmecim? Zbog cega bi? Pape dosao, odveo nas u baraz, poslije na SP, od njeg i previse. Kmecaces ti kada ti zasjedne selektor bez minute radnog trenerskog staza.bhsport je napisao/la: Jes patriota ko Susic do 2010, Emir mi je odavno pao u ocima, sada je merak slusati kako kmece, Papetoljupci.
1993-ce je pokazao Susic je li patriota ili nije, a vjerujem da si ti jos bio u pelenama pa se toga i ne sjecas, kao i vecina ovdje
Pojacaj nas daj prihvati tu ponudu Irana 

Ahmete go watch Bejs BallsAhmetNY je napisao/la:Pojacaj nas daj prihvati tu ponudu Irana

Savez zeli uspjehe, da se kvalifikujemo na Euro a treba da nas vodi Barbarez jer je "legenda" a to sto nema nikakvo iskustvo je ne vazno. To sto je legenda ce mu pomoci u radu.
Koji genijalci hahaha...
Koji genijalci hahaha...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.