Evo, možete pročitati zbog čega pojedni ne dolaze:
GDS - Naslovna, ocjene i detaljnija taktička analiza uloge Lichta i Evre u Maxovom sistemu.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
“Ništa nije jednostavno u Ligi prvaka. Znali smo da će se Malmo zatvoriti, zato smo se fokusirali na brzu igru, ali po mom mišljenu večeras smo bili previše neorganizirani i propustili smo nekoliko šansi. U drugom poluvremenu smo bili bolji u kontroli lopte i zasluženo smo pobijedili.
Sve se zakompliciralo u skupini, trebat će nam puno bodova za prolazak. Europske utakmice su potpuno različite od Serie A. Vidjeli ste kako se Liverpool mučio s Ludogoretsom. To su više fizičke utakmice, ali morali smo ostati mirni i ne biti brzopleti u želji da se zabije gol, jer se mnogo toga riskira. Igrači dobro napreduju, ali imamo kvalitete napraviti puno više. Igrači su u dobroj formi, tako da u ovoj fazi još nema potrebe za velikim rotacijama. Kako vrijeme bude prolazilo igrači će se mentalno i fizički trošiti, tako da ćemo morati imati cijelu ekipu na raspolaganju da održe visoki intenzitet.”
Data mu je drugacija uloga, i kod Contea takodjer je imao metar defanzivnih zadataka ali ima momak tehniku i full je ok igrac i isturenije kad igra. Igrac zadatka.L'Avvocato je napisao/la:Juče je Marchisio imao najveći broj presječenih lopti ako se ne varam. Ja sam izbrojao šest, presječeno/oduzeto/izbijeno ... nisam ni ja primjetio da je imao flastera, ali je bio dosta povučeniji u odnosu na Udinese.
Momak ce istisnuti Nanda imam osjecaj.Pogba je napisao/la:7-0 protiv nekih amatera, Romulo, Gio, Coman i Morata 3x.Momak je u formi, protiv Milana ocekujem ozbiljnu minutazu.
Vidal mozda bude pozvan, ali tesko da ce igrati.
+1IlGuerriero je napisao/la:Ma protiv Milana baciti Moratu od prve minute, ima odličnu leđnu tehniku i prebrz je s loptom za štopere Milana, isto tako Pereyru baciti od početka, Asamoaha vratiti na beka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.