FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Nerminovic
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Nerminovic » 17 sep 2014, 18:53

muamerc je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:Boga mi... tu je negdje. :cry:
Ja mogu gledati ali ne smijem:-) hocemo li igrati kombinacija pa da pokusamo pogoditi sastav i formaciju? :-)
Neuer - Lahm, J. Boateng, Dante, Juan Bernat - Xabi Alonso, Alaba - T. Müller, M. Götze, Shaqiri - Lewandowski

Neuer
Lahm Boateng Dante Bernart
Alonso Alaba
Muller Gotze Shaqiri
Lewandowski

:njanjanja:
anelbavarac je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:Danas mi trening u 20:00 sati... :cry: :cry: :cry: :cry:
Samo yebacina, ili ne daj boze smrtni slucaj moze sprijecit` gledanje Bayerna. :cool:
Tako da odgodi taj trening, smisli nesto jbg. :kafa:
:plac:
Danas prvi put u dvije-tri godine... :cry:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 17 sep 2014, 18:59

Pazi sad: Neuer- Boateng, Benatia, Dante - Lahm, Xabi, Alaba, Bernat - Miler, Lewa, Sacir

:-)

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 17 sep 2014, 19:00

geronimo je napisao/la:Usvaja se (interno)
Ali ti si odgovoran da kontrolišeš mlade pepune i nj. strategije.
Uslov prihvaćen :salut:
Znači, svi oni koji žele da postanu MODERATORI, sada imaju jedinstvenu priliku. KO U OVOJ POLUSEZONI POGODI NAJVIŠE PUTA PEPOVU POSTAVKU, POSTAJE AUTOMATSKI MODERATOR (Gero dozvolio) :clap:

A sada Šiti biznis... Ma kakva god da je postava večeras, neJma druge nego da se igra na pobjedu. Ima tu malo pesimizma, ali to ne smije da se širi :nene: Nije valjda (još uvijek aktuelni) svjetski prvak došao u tu situaciju da mu je bod dovoljan na domaćem terenu :thumbdown: mojNe toga, samo pobjeda i ništa više. Slažem se sa Omerovom vizijom (60 minuta dominacije, 30 minuta strepljenja i sjećanja rodbine šire i dalje igračima i sudiji) i rezultat 2:1 :rol:

I zato, AAAAAAJJJJJJMMMMMMMOOOOOOO
slika
slika
slika
Sent from my Philips Smart TV.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 sep 2014, 19:02

Uvijek sam optimista, ali večeras i realno nekako smatram da trebamo pobijediti. Znači trebamo i smatram da ako to ne ostvarimo da je to ipak nekako loša stvar. Razočarenje nije ni remi, ali nekako ipak vidim našu ekipu stepen više iznad Man.Cityja. Nije to sad Real ili neka tako slična ekipa, pa da kaže čovjek grupna faza, pa i bod je ok....Samo ovaj City za razliku od onog s kojim smo igrali već 2 puta u grupnoj fazi je nekako ipak napredovao, napravio korake naprijed i uigraniji je i uštimaniji je nego prije. Još ako se doda da Bayern ima dosta problema s povredama, onda to cijelu situaciju čini u najmanju ruku tijesnijom.

Samo ipak želim i očekujem pobjedu. A kako ćemo do nje doći, to mi nije bitno.... :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 17 sep 2014, 19:12

Bayern ne igra dobro u početku sezone i to je i Pepu jasno. Pep je čovjek koji dosta riskira u fudbalu, ali večeras će biti zadovoljan i bodom, s obzirom na sve izostanke koje ima. Ukoliko City bude igrao "sa mudima" siguran sam da mogu uzeti 3 boda, ali ipak očekujem njihov srednji blok, gdje će čekati priliku na kontru. Sastav Bayerna je teško pogoditi. Jedino je sigurno (iz iskustva kao navijač Barce) da će neko iznenađenje biti, da li je to Rode, Gaudino ili neko treći. Bayern mora tražiti šansu preko lijeve strane Citya, gdje su Demichelis, Clichy, Fernandinho i Nasri/Milner. Zbog toga je najbitnije za Bayern kada bi Robben mogao igrati. On je jedini kapacitet koji može iskoristiti tu šupljinu koju City ima na toj strani. Tekma će vjerovatno biti malo i dosadna ukoliko se City postavi odbrambeno. Prognoza x2
Mes Que Un Club

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 sep 2014, 19:12

Nerminovic je napisao/la:Danas mi trening u 20:00 sati... :cry: :cry: :cry: :cry:
Samo yebacina, ili ne daj boze smrtni slucaj moze sprijecit` gledanje Bayerna. :cool:
Tako da odgodi taj trening, smisli nesto jbg. :kafa:

Izdajico, :kafa:

Ja očekujem čak i Gaudina u prvoj postavi, a Shaq-a na klupi.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 sep 2014, 19:21

hule_barca je napisao/la:Bayern ne igra dobro u početku sezone i to je i Pepu jasno. Pep je čovjek koji dosta riskira u fudbalu, ali večeras će biti zadovoljan i bodom, s obzirom na sve izostanke koje ima. Ukoliko City bude igrao "sa mudima" siguran sam da mogu uzeti 3 boda, ali ipak očekujem njihov srednji blok, gdje će čekati priliku na kontru. Sastav Bayerna je teško pogoditi. Jedino je sigurno (iz iskustva kao navijač Barce) da će neko iznenađenje biti, da li je to Rode, Gaudino ili neko treći. Bayern mora tražiti šansu preko lijeve strane Citya, gdje su Demichelis, Clichy, Fernandinho i Nasri/Milner. Zbog toga je najbitnije za Bayern kada bi Robben mogao igrati. On je jedini kapacitet koji može iskoristiti tu šupljinu koju City ima na toj strani. Tekma će vjerovatno biti malo i dosadna ukoliko se City postavi odbrambeno. Prognoza x2
Ako bude Pep imalo riskirao i odigrao s mu.dima onda može dobiti City. Svaka čast Cityju, ali Bayern je u odnosu na City dimenzija više.
I iako ne spadam u one koji čekaju Pepa na pogrešnom koraku da bi ga kritikovali, smatram da Bayern sa jednom hrabrom igrom može pobijediti City, čak i uvjerljivo (u najmanju ruku igrom uvjerljivo).
Mislim da je večeras mnogo presudno to kako Pep misli igrati, ziheraški ili s rizikom: direktnije, dinamičnije.
Pa i središnja odbrana Cityja se brzom, direktnom igrom lako može probiti. Bayern s krnjavom ekipom ima kapacitete da i tu središnju odbranu Citzensa dovede do plivanja.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 17 sep 2014, 19:33

effe_sa je napisao/la:
hule_barca je napisao/la:Bayern ne igra dobro u početku sezone i to je i Pepu jasno. Pep je čovjek koji dosta riskira u fudbalu, ali večeras će biti zadovoljan i bodom, s obzirom na sve izostanke koje ima. Ukoliko City bude igrao "sa mudima" siguran sam da mogu uzeti 3 boda, ali ipak očekujem njihov srednji blok, gdje će čekati priliku na kontru. Sastav Bayerna je teško pogoditi. Jedino je sigurno (iz iskustva kao navijač Barce) da će neko iznenađenje biti, da li je to Rode, Gaudino ili neko treći. Bayern mora tražiti šansu preko lijeve strane Citya, gdje su Demichelis, Clichy, Fernandinho i Nasri/Milner. Zbog toga je najbitnije za Bayern kada bi Robben mogao igrati. On je jedini kapacitet koji može iskoristiti tu šupljinu koju City ima na toj strani. Tekma će vjerovatno biti malo i dosadna ukoliko se City postavi odbrambeno. Prognoza x2
Ako bude Pep imalo riskirao i odigrao s mu.dima onda može dobiti City. Svaka čast Cityju, ali Bayern je u odnosu na City dimenzija više.
I iako ne spadam u one koji čekaju Pepa na pogrešnom koraku da bi ga kritikovali, smatram da Bayern sa jednom hrabrom igrom može pobijediti City, čak i uvjerljivo (u najmanju ruku igrom uvjerljivo).
Mislim da je večeras mnogo presudno to kako Pep misli igrati, ziheraški ili s rizikom: direktnije, dinamičnije.
Pa i središnja odbrana Cityja se brzom, direktnom igrom lako može probiti. Bayern s krnjavom ekipom ima kapacitete da i tu središnju odbranu Citzensa dovede do plivanja.... ;)
Slažem se da može, ali to je realno gledano večeras mač sa dvije oštrice i nisam siguran hoće li Pep baš toliko riskirati, jer City sa potentnim napadom može dosta napraviti na kontru, gdje je Bayernova odbrana izuzev Alabe izrazito spora. Stoga i kažem da večeras možemo gledati dosadan fudbal ukoliko se City postavi u odbrambeni gard i ne vršeći presing na zadnju liniju. Bayern bi tražio prostor strpljivo i vjerovatno bi šanse sijevale jedino iz pogrešaka. Bayernu fali igrač koji će moći proći 1 na 1 kada se napravi višak sa "link-up" igrom. Zato bi igranje Robbena bilo krucijalno večeras. Problem Citya je taj mentalitet, gdje oni idu Bayernu već u mislima da ga ne mogu dobiti. Prednost Bayerna večeras je njihov mentalitet koji bi mogao biti presudan.
Mes Que Un Club

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 17 sep 2014, 19:33

moja prognoza 2:1 za nas. jedva
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 17 sep 2014, 19:36

Neuer - Alonso, Benatia, Lewandowski, Rafinha, Boateng, Bernat, Götze, Lahm (C), Müller, Alaba |

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 17 sep 2014, 19:37

PEP je napisao/la:moja prognoza 2:1 za nas. jedva
Jel moze ovo veceras biti jednosmjerna ulica,mislim dal mozete dobiti ovo ,ili bi ipak mogao jedan x biti,treba mi dobar savjet za kladare, :?:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 17 sep 2014, 19:38

Neuer - Alonso, Benatia, Lewandowski, Rafinha, Boateng, Bernat, Götze, Lahm (C), Müller, Alaba |
Jel ovo zvanicni?

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 17 sep 2014, 19:40

muamerc je napisao/la:
Jel ovo zvanicni?
jeste zvanicni je...auuu debi Benatije :) na momku ce biti ogroman pritisak...

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 17 sep 2014, 19:41

topnik1 je napisao/la:
PEP je napisao/la:moja prognoza 2:1 za nas. jedva
Jel moze ovo veceras biti jednosmjerna ulica,mislim dal mozete dobiti ovo ,ili bi ipak mogao jedan x biti,treba mi dobar savjet za kladare, :?:
1x :mrgreen:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 17 sep 2014, 19:43

muamerc je napisao/la:
Jel ovo zvanicni?
Jel ovo onda 4-3-3? Pa nije los sastav. Cak sam i zadovoljan.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 17 sep 2014, 19:47

lahm, alaba, rafinha, bernat..jedino naš gvardiola igra sa četri beka na terenu rasporedjenih svuda samo ne na bekovima..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 sep 2014, 19:47

Rafinha van terena 36 dana, tek počeo sa punim treningom bez minute ove sezone u ligi, kupu igra od prve minute u Ligi prvaka protiv prvaka Engleske, :hmmmmm:

Sve sam vidio.

ady91
Kontakt:

Post Postao/la ady91 » 17 sep 2014, 19:47

Veoma defenzivno od strane Guardiole sa tri defanzivna vezna xabi-lahm-alaba, što nije lose protiv city-a. Mada samo da nas ne ukopa prevelik posjed lopte kao inace protiv jacih timova( neznam spada li city u te jel u ligi prvaka nisu nešto pretjerano opasni) a malo šansi. Sve u svemu za nas čistih 2:0!! :mrgreen: :opaopa:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 17 sep 2014, 19:49

Neutral je napisao/la:Rafinha van terena 36 dana, tek počeo sa punim treningom bez minute ove sezone u ligi, kupu igra od prve minute u Ligi prvaka protiv prvaka Engleske, :hmmmmm:

Sve sam vidio.
Ne uklapa mu se Rafko u zamisli i odmah da ga povredi i da zavrsi sa njim:-)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 sep 2014, 19:54

Rafinha je ipak to iznenadjenje. :urnebes:

Joj Pep je stvarno maher. :mrgreen:

Hajmooooo! :cool:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 20 gostiju.