FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kallasi..kakav je bio?
-
- Kontakt:
ma eto ramme sa info iz prve ruke...uskoro
Dobih info iz Konjica. Kallas je 3D televizor za Berberovica.
-
- Kontakt:
čuo se sad sa rammom..teren užaaasan, naši igrali koliko je bilo potrebno..kallasi extra dobar bio, dulja i cimi onoliko kolko je trebalo, dupovac loš do pm...
Rammo izašo 3 min prije kraja o sad je u autu. On će pisati opširnije i o ovome i o belaju. Uglavnon ...seljaci su prvi počeli, pa kad je kreno Hz cunami, sami sa tribine skakali
Rammo izašo 3 min prije kraja o sad je u autu. On će pisati opširnije i o ovome i o belaju. Uglavnon ...seljaci su prvi počeli, pa kad je kreno Hz cunami, sami sa tribine skakali
- diplomatija
- Kontakt:
Dok ste se vi makljali ja sam lagano pljackao bet365
-
- Kontakt:
šta ćeš, ti si "gigant"
-
- Moderator
- Kontakt:
Moram se citiratGracanicaAA je napisao/la: Ajmo na 3-0

Bilo previše Hordi, pa ih nisi uspio odvratiti od belajadiplomatija je napisao/la:Dok ste se vi makljali ja sam lagano pljackao bet365

FKS 1946 !
Ahmo je dobar bio koliko ja dobih informacije,ali taman da je i najbolji bio Igman tesko da je neko mjerilo,valjalo bi ga pogledati u ligaskoj utakmici pa da malo sudimo o tome,ali pohvale ako je bio dobar kao sto kazu
Kostic je dobio priliku sa klupe..drago mi je sto je i Tatko zabio,bas je i on popravio igru kada ode u 16 na prekid,pa i protiv Celika ona precka na kraju,i onaj sut kad skide Hinovic cist gol..definitivno nam fale ti stoperi nakon prekida,nadam se da smo u njemu dobili jednog opasnog igraca na prekide

Kostic je dobio priliku sa klupe..drago mi je sto je i Tatko zabio,bas je i on popravio igru kada ode u 16 na prekid,pa i protiv Celika ona precka na kraju,i onaj sut kad skide Hinovic cist gol..definitivno nam fale ti stoperi nakon prekida,nadam se da smo u njemu dobili jednog opasnog igraca na prekide
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Consigliere
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Holigani
Nevini pitari, nikad nije do njih
Kondukter se sam udar'o
Holigani

Nevini pitari, nikad nije do njih

Kondukter se sam udar'o

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ja bih sacek'o u Tarcinu i sve isamar'o Consiglere 

Jesu ovi zalutali na utakmicu reprezentacije?Consigliere je napisao/la:[youtube][/youtube]
Holigani![]()
Nevini pitari, nikad nije do njih![]()
Kondukter se sam udar'o

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Hordaske mudonje,dok vam cetosi divljaju po sarajevu malertiraju vam stanovnistvo ,uzvikuju NŽS,mudonje dosle u konjic da se isprazne,i to nakon sto su super docekani od mlade i novosnovane navijacke skupine bestije ,koja je bila u manjem broju od njih-Idok su ovi iz postovanja uzvikivali Veedran Puljic,mudonje nicim izazvane udarise,e halal vam vjera,zbog takvih kao vi je i nastradao siroti Vedran,mudonje iz metropole.Sretan put i navukli ste jos dosta mrzitelja glavnog grada od inace prijatelskog Konjica.
Jedan po jedan na hlađenje 

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Rammo ce prvo nama raport da napise pa onda zenu da poljubi
Svaka cast ramo
To je ljubav prema klubu

Svaka cast ramo

Raja iz Konjica koja je bila na tekmi kaže da su njihovi isprovocirali, zato i jest nastala frka.
Poslije se nastavilo... bilo prošlo idemo dalje ....
Poslije se nastavilo... bilo prošlo idemo dalje ....
- diplomatija
- Kontakt:
Sad cemo vidjeti kakav nam je savez, automatski treba zabranu odlaska na gostovanja uvesti navijačima Sarajeva
Ti si meni lud, samo naprijeddiplomatija je napisao/la:Sad cemo vidjeti kakav nam je savez, automatski treba zabranu odlaska na gostovanja uvesti navijačima Sarajeva

FKS 1946 !