Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

pirotehnik
Kontakt:

Re: Miralem Pjanic

Post Postao/la pirotehnik » 11 mar 2010, 00:52

8 utakmica, 4 gola, 3 asistencije... strasno! Jedva cekam EP2010..

(http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html ..sto me zivcira ova zastavica luksemburga... :|)
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 11 mar 2010, 00:55

Pita pile koku: Mama, mama, a ko zaprdio gol Realu....
Kaže koka: PaPjaanić... :lol: :lol: :lol:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Urban

Post Postao/la Urban » 11 mar 2010, 01:17

Tako ti je moj ronaldo kad igra BOSANAC Pjanic majstor
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 11 mar 2010, 01:21

harishp je napisao/la: Casiljas je bio na golu a ne Mutombo Makeke :lol:
''Hotio'' je da ga vidi iz bliza,kako ce facu napraviti kad mu lopta drmne guz odbivsi se od mreze. :mrgreen:
Ee da je on gledao ko je na golu ne bi sutao onu jednu skoro sa pola terena ;)..
Nego citam komentare onih Francuza prije no sto je Mire dao gol.Boga mi nisu bili odusevljeni Pjanicem.Neki su cak trazili ostavku trenera sto je pjanica ostavio u igri u drugom poluvremenu :)

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 11 mar 2010, 01:28

Ne znam kako neko moze nesto lose govorit o Pjani. Pjana majstor. Pa Chris je zamalo dao gol kad je Pjana izveo slobodni. Onda su mu korneri bili na mjestu takodjer. Ovdje neko govorio gubio lopte, pa halo nece on praviti krugove oko Kake i Ronalda. I on se je vec dokazao, sad samo treba da nastavi sa radom. 4 Gola, 3 asistencije. Dao gol Gani prosle hefte, sta nam tu treba vise. Srusio je Real.

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 11 mar 2010, 01:29

eric_cantona je napisao/la:super se Miralem snašao u šansi, našao se na pravom mjestu i reagirao ko pravi majstor. nema su tu šta reći.

no, sve osim tog poteza je odigrao katastrofalno. da nije dao gol, imao bi ocjenu možda 5 od 10. ne više. gol ga je izvukao. dakle, ne računajući taj trenutak, ono što sam ja gledao, a vjerujem i svi ostali, pjanić je gubio svaki duel, promašio svaki pas, i općenito izgledao izgubljen u prostoru.

ponavljam, svaka mu čast za gol, Lyon je odlično odigrao drugo poluvrijeme, preuzeo igru malo po malo, i zasluženo prošao na kraju, al ta euforija oko pjanića je još uvijek samo to - euforija.

nogomet se igra 90 minuta. 1 minuta i 1 odličan potez nikad nisu činili vrhunske igrače.

pokazao je da ima talent, a da li ima volju, snagu i borbenost da stvarno i postane nešto više, to je ipak na njemu da dokaže.

Lyon je imao dva stvarna heroja koji nisu prestajali ubadati u real čak i kad ih nije išlo, a to su Lisandro Lopez i Cesar Delgado. na kraju je gol djelom i njihovo maslo, a Pjanić je samo "ubrao vrhnje".
to je odlika velikih igraca, da nista ne odigraju, da se ne vide na terenu i onda odluce utakmicu.
kaze lippi za del piera: tog covjeka nemojte vadit iz igre iako se ne vidi na terenu, ionako nije nista dobro uradio u cijeloj utakmici, jer je njemu potreban samo trenutak da odluci utakmicu.
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 11 mar 2010, 01:32

soko je napisao/la:Ne znam kako neko moze nesto lose govorit o Pjani. Pjana majstor. Pa Chris je zamalo dao gol kad je Pjana izveo slobodni. Onda su mu korneri bili na mjestu takodjer. Ovdje neko govorio gubio lopte, pa halo nece on praviti krugove oko Kake i Ronalda. I on se je vec dokazao, sad samo treba da nastavi sa radom. 4 Gola, 3 asistencije. Dao gol Gani prosle hefte, sta nam tu treba vise. Srusio je Real.
E tako ti je to,sto bi Harishp rekao 1 minuta puno znaci :) .Sad vec govore da je novi Zidane,ili da ide u Real za 50mil :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 mar 2010, 01:43

Bolje da je odigrao tu minutu kako treba i njegovim golom da su prosli.
Nego da je cjelih 89 minuta bio sjajan odlican perfektan a da su fasovali mec.
Niko ga nebi ni spomenuo.
Ovako sve novine puna naslova Pjanic srusio Real.I na Kineskom i na Arapskom.
I tako ce jos dugo,dugo da se prepricava.
19 godina vise je defanzivac nego ofanzivac a zabija ko lud.
Stace onda biti za koju godinu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 mar 2010, 01:48

Miralem je srusio najskuplju ekipu u historiji fudbala. treba i to znati :lol:
Sa 19 godina biti playmaker u velikom klubu.. velika je odgovornost na njemu, i normalno da ponekad igra malo pod rucnom, mozda i sa dozom straha da nesto ne pogrijesi, ali s vremenom ce se sve vise osloboditi. nisu ni Zidane ni Xavi odmah iz pionira dosli na vrh, treba par godina da se stekne sigurnost u igri. ali i pored toga on je i sad dovoljno dobar da posalje Realovce kucama, kakav ce li tek biti za par godina ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 mar 2010, 01:52

calcio je napisao/la:Miralem je srusio najskuplju ekipu u historiji fudbala. treba i to znati :lol:
Sa 19 godina biti playmaker u velikom klubu.. velika je odgovornost na njemu, i normalno da ponekad igra malo pod rucnom, mozda i sa dozom straha da nesto ne pogrijesi, ali s vremenom ce se sve vise osloboditi. nisu ni Zidane ni Xavi odmah iz pionira dosli na vrh, treba par godina da se stekne sigurnost u igri. ali i pored toga on je i sad dovoljno dobar da posalje Realovce kucama, kakav ce li tek biti za par godina ;)
Realovci bi i volili da su ostali kod kuce.Finale je na njihovom terenu. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 11 mar 2010, 01:57

hehe francuzi kao marijan :)

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 mar 2010, 01:57

harishp je napisao/la:
calcio je napisao/la:Miralem je srusio najskuplju ekipu u historiji fudbala. treba i to znati :lol:
Realovci bi i volili da su ostali kod kuce.Finale je na njihovom terenu. :mrgreen:
eh pa da... pa eto imace cast da gledaju finale iz svecanih loza. mada mislim da ce se nekako potrefiti da bas taj dan budu negdje na "poslovnom putu", to jest od muke ce pobjeci negdje :mrgreen:

raul12
Kontakt:

Post Postao/la raul12 » 11 mar 2010, 02:07

pjanic je jedan kreten koji nema 20 kg koji nije zasluzio da igra ni za drinovce ! hvala !
"al neka ne do bog pa nas budu trebali opet ce se GUSTA MAGLA spustiti "

raul12
Kontakt:

Post Postao/la raul12 » 11 mar 2010, 02:09

PS : treba ga izmlatit !

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 11 mar 2010, 02:10

hehehe sto too bratee, sigurno ti je listic upropastio :D

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 11 mar 2010, 02:13

raul12 je napisao/la:pjanic je jedan kreten koji nema 20 kg koji nije zasluzio da igra ni za drinovce ! hvala !
ma brate i ja sam mu psovao sve sto sam stigao kad je zabio gol...al jbg ako je vec neko morao izbaciti moj real onda mi je drago sto je to bio pjanic...i hvala mu sto je (nadam se) ostavio pellegrinija bez posla :D

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 11 mar 2010, 02:16

EmirTM87 je napisao/la:
raul12 je napisao/la:pjanic je jedan kreten koji nema 20 kg koji nije zasluzio da igra ni za drinovce ! hvala !
ma brate i ja sam mu psovao sve sto sam stigao kad je zabio gol...al jbg ako je vec neko morao izbaciti moj real onda mi je drago sto je to bio pjanic...i hvala mu sto je (nadam se) ostavio pellegrinija bez posla :D
problem je sto je perezu pelegrini bio zirant pa sad kako da ga otjeraju mora onda sam da vraca dugove sto je ulozeno negdje oko 250 mil... :)

raul12
Kontakt:

Post Postao/la raul12 » 11 mar 2010, 02:22

plus mi je real izbacio plus listic na kojem sam sve parove juce pogodio a danas ostao samo real ! nemam rjeci sad je nasao dati go!

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 mar 2010, 02:28

EmirTM87 je napisao/la:
i Pjanic navija za Real ako niste znali, i mislim da je i on slicno pomislio kao i ti: ako ce ih neko izbaciti bolje da to budem ja nego neko drugi :mrgreen:

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 11 mar 2010, 02:32

zabio zabo...jašta.....joooj sad ka na kafi krenu svi kako ih je zajebao na kladionici HAHAHA
ljudi ako vas stvarno ljuti što padate na kladionici ...ne igrajte :D :D :D nemojte igrače kriviti :)
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], EdinjoBos, Kaunas, NerminFatic i 52 gosta.