(http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html ..sto me zivcira ova zastavica luksemburga...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ee da je on gledao ko je na golu ne bi sutao onu jednu skoro sa pola terenaharishp je napisao/la: Casiljas je bio na golu a ne Mutombo Makeke![]()
''Hotio'' je da ga vidi iz bliza,kako ce facu napraviti kad mu lopta drmne guz odbivsi se od mreze.
to je odlika velikih igraca, da nista ne odigraju, da se ne vide na terenu i onda odluce utakmicu.eric_cantona je napisao/la:super se Miralem snašao u šansi, našao se na pravom mjestu i reagirao ko pravi majstor. nema su tu šta reći.
no, sve osim tog poteza je odigrao katastrofalno. da nije dao gol, imao bi ocjenu možda 5 od 10. ne više. gol ga je izvukao. dakle, ne računajući taj trenutak, ono što sam ja gledao, a vjerujem i svi ostali, pjanić je gubio svaki duel, promašio svaki pas, i općenito izgledao izgubljen u prostoru.
ponavljam, svaka mu čast za gol, Lyon je odlično odigrao drugo poluvrijeme, preuzeo igru malo po malo, i zasluženo prošao na kraju, al ta euforija oko pjanića je još uvijek samo to - euforija.
nogomet se igra 90 minuta. 1 minuta i 1 odličan potez nikad nisu činili vrhunske igrače.
pokazao je da ima talent, a da li ima volju, snagu i borbenost da stvarno i postane nešto više, to je ipak na njemu da dokaže.
Lyon je imao dva stvarna heroja koji nisu prestajali ubadati u real čak i kad ih nije išlo, a to su Lisandro Lopez i Cesar Delgado. na kraju je gol djelom i njihovo maslo, a Pjanić je samo "ubrao vrhnje".
E tako ti je to,sto bi Harishp rekao 1 minuta puno znacisoko je napisao/la:Ne znam kako neko moze nesto lose govorit o Pjani. Pjana majstor. Pa Chris je zamalo dao gol kad je Pjana izveo slobodni. Onda su mu korneri bili na mjestu takodjer. Ovdje neko govorio gubio lopte, pa halo nece on praviti krugove oko Kake i Ronalda. I on se je vec dokazao, sad samo treba da nastavi sa radom. 4 Gola, 3 asistencije. Dao gol Gani prosle hefte, sta nam tu treba vise. Srusio je Real.
Realovci bi i volili da su ostali kod kuce.Finale je na njihovom terenu.calcio je napisao/la:Miralem je srusio najskuplju ekipu u historiji fudbala. treba i to znati![]()
Sa 19 godina biti playmaker u velikom klubu.. velika je odgovornost na njemu, i normalno da ponekad igra malo pod rucnom, mozda i sa dozom straha da nesto ne pogrijesi, ali s vremenom ce se sve vise osloboditi. nisu ni Zidane ni Xavi odmah iz pionira dosli na vrh, treba par godina da se stekne sigurnost u igri. ali i pored toga on je i sad dovoljno dobar da posalje Realovce kucama, kakav ce li tek biti za par godina
eh pa da... pa eto imace cast da gledaju finale iz svecanih loza. mada mislim da ce se nekako potrefiti da bas taj dan budu negdje na "poslovnom putu", to jest od muke ce pobjeci negdjeharishp je napisao/la:Realovci bi i volili da su ostali kod kuce.Finale je na njihovom terenu.calcio je napisao/la:Miralem je srusio najskuplju ekipu u historiji fudbala. treba i to znati![]()
Sa 19 godina biti playmaker u velikom klubu.. velika je odgovornost na njemu, i normalno da ponekad igra malo pod rucnom, mozda i sa dozom straha da nesto ne pogrijesi, ali s vremenom ce se sve vise osloboditi. nisu ni Zidane ni Xavi odmah iz pionira dosli na vrh, treba par godina da se stekne sigurnost u igri. ali i pored toga on je i sad dovoljno dobar da posalje Realovce kucama, kakav ce li tek biti za par godina
ma brate i ja sam mu psovao sve sto sam stigao kad je zabio gol...al jbg ako je vec neko morao izbaciti moj real onda mi je drago sto je to bio pjanic...i hvala mu sto je (nadam se) ostavio pellegrinija bez poslaraul12 je napisao/la:pjanic je jedan kreten koji nema 20 kg koji nije zasluzio da igra ni za drinovce ! hvala !
problem je sto je perezu pelegrini bio zirant pa sad kako da ga otjeraju mora onda sam da vraca dugove sto je ulozeno negdje oko 250 mil...EmirTM87 je napisao/la:ma brate i ja sam mu psovao sve sto sam stigao kad je zabio gol...al jbg ako je vec neko morao izbaciti moj real onda mi je drago sto je to bio pjanic...i hvala mu sto je (nadam se) ostavio pellegrinija bez poslaraul12 je napisao/la:pjanic je jedan kreten koji nema 20 kg koji nije zasluzio da igra ni za drinovce ! hvala !
i Pjanic navija za Real ako niste znali, i mislim da je i on slicno pomislio kao i ti: ako ce ih neko izbaciti bolje da to budem ja nego neko drugiEmirTM87 je napisao/la:ma brate i ja sam mu psovao sve sto sam stigao kad je zabio gol...al jbg ako je vec neko morao izbaciti moj real onda mi je drago sto je to bio pjanic...i hvala mu sto je (nadam se) ostavio pellegrinija bez poslaraul12 je napisao/la:pjanic je jedan kreten koji nema 20 kg koji nije zasluzio da igra ni za drinovce ! hvala !
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], EdinjoBos, Kaunas, NerminFatic i 52 gosta.