MostarskiAntifasist je napisao/la:Nemoj tako momak je spasio četri manijaka na marakani dok su horde četnika s noževima krenuli na njih. Oni ležali na podu i jest da nisu imali nikakva obilježja Želje derali su se mi smo manijaci mi smo manijaci pomozite nam. Ultras iz beča je prvi goloruk stao ispred u odbrani. Jest da je tada imao 7 godina ali on i njegova igračka action men su najzaslužniji što su ti nesretni manijaci preživiliKrojcicaHills je napisao/la:mozda ako gostovanje racunas gledanje utakmice preko tv-a u HDti si nas vodja ovdje na forumu
ps onaj nas ultrastyle hvala za ono sinoc brat si majkemi![]()
![]()
izgleda da su momci koji su otisli gledati tekmu normalno imali problema dole ..... nema veze doci cete i vi u tuzlu![]()
![]()
nema večeg levata na forumu. Nije lik bio nikad na gostovanju i još se na forumu informiše
jad i čemer
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jos kada su mu pristigli u pomoc oni sto rucaju bodljikavu zicu i staklenu vunu...., a poslije je uletio i onaj sto zivi sa kerom ostrih zuba...MostarskiAntifasist je napisao/la:Nemoj tako momak je spasio četri manijaka na marakani dok su horde četnika s noževima krenuli na njih. Oni ležali na podu i jest da nisu imali nikakva obilježja Želje derali su se mi smo manijaci mi smo manijaci pomozite nam. Ultras iz beča je prvi goloruk stao ispred u odbrani. Jest da je tada imao 7 godina ali on i njegova igračka action men su najzaslužniji što su ti nesretni manijaci preživiliKrojcicaHills je napisao/la:mozda ako gostovanje racunas gledanje utakmice preko tv-a u HDti si nas vodja ovdje na forumu
ps onaj nas ultrastyle hvala za ono sinoc brat si majkemi![]()
![]()
izgleda da su momci koji su otisli gledati tekmu normalno imali problema dole ..... nema veze doci cete i vi u tuzlu![]()
![]()
nema večeg levata na forumu. Nije lik bio nikad na gostovanju i još se na forumu informiše
jad i čemer
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Denis je u utakmicu usao sa gostujucim sastavom i sa deset igraca. Taktika je da zbuni protivnika. Da napravi izmjenu, da nam udje jedan igrac, a ne izadje niko. 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
wienultras
- Kontakt:
djaba momci potrosili tri stranice objasnjavajuci momku sta je bilo.ali djaba objasnjavat,kada nije vise od 6 godina imao tada..bitno je pokusat ispast frajer,ali na forumu..boze koja budala,i sta se sve dopusta na nasoj temi,
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Probisvjet je napisao/la:Denis je u utakmicu usao sa gostujucim sastavom i sa deset igraca. Taktika je da zbuni protivnika. Da napravi izmjenu, da nam udje jedan igrac, a ne izadje niko.
-
samke12345
- Kontakt:
-
MostarskiAntifasist
- Kontakt:
Ovoliko se vas skupi iza gola 
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
TROLOLOOOOZodiac je napisao/la:Ovoliko se vas skupi iza gola
- Probisvjet
- Kontakt:
Valjda ce Denis izbrojati igrace i krenuti sa jedanaest igraca u drugom poluvremenu. 
Otići će ovo na penale .
- nesvrstani
- Kontakt:
Probisvjet je napisao/la:Denis je u utakmicu usao sa gostujucim sastavom i sa deset igraca. Taktika je da zbuni protivnika. Da napravi izmjenu, da nam udje jedan igrac, a ne izadje niko.
dobro je pa nije odlucio golmana izostavit
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
- DzoleZeljo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]nesvrstani je napisao/la:solar1987 je napisao/la:
pišaj po sirotinji
Penali.

Penali protiv Travnika 
Jao pa ovo kod vas fakat ode na penale.
Ne izgledaju mi Travnicani nezainteresovani toliko kako danas neki momak rece da ce biti.
Ne izgledaju mi Travnicani nezainteresovani toliko kako danas neki momak rece da ce biti.
Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
-
wienultras
- Kontakt:
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ja koliko sam vidio po sastavu nije travnik uopste izasao sa nekom rezervnom postavom
....sto se tice penala mislim da nema nesretnije ekipe na svijetu bijelom...cisto sumnjam da mozemo ovo proc
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
wienultras
- Kontakt:
mitrovic masa penal,piric brani igracu travnika ludnica 
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Prvi jedanesterac za naš tim promašio je Mitrović, dok je odmah nakon toga domaćem fudbaleru golman Pirić odbranio jedanesterac.... Ide drugi krug...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.