AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

19TM87
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la 19TM87 » 11 mar 2010, 00:17

jbg bice bolje...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 11 mar 2010, 00:23

Isnar je napisao/la:
daffy je napisao/la:kad neko nesto voli onda ce to uraditi.. i Diego je imao lijepu sliku u kakav Juventus dolazi, ali srce je odbilo duplo i troduplo vece sume tajkuna i naftasa da dodje u Juve.. tako ce mozda i Dzeko, ako ovim budu imali para.. on moze dosta promjeniti, jer sa Dinhom na jednoj strani, Patom na drugoj i u sredini sa Dzekom bio bi to pravi tandem.. samo sto treba obavezno zamjena u odbrani.. podmladiti!!
Tandem cine dva, a ne tri igraca... ;)
:roll:

trindem ako ti je sladje.. :roll:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 11 mar 2010, 00:24

tony-mortale je napisao/la:ti si rekao da je džeko lud ako ode u milan jer nisu vrhunska ekipa, a ja ti kažem da nema više od 6-7 ekipa u evropi boljih od njih trenutno, a gledano u cijeloj istoriji nijedna ili eventualno 1, a ti sad možeš pričati šta hoćeš
a istu tu fiorentinu koja je sinoć pobjedila velikog-najvećeg-mega-ultra turbo bajerna, je u seriji a našamaralo već 5 ekipa, među kojima i milan i juve :roll:
I kakve to ima veze.Pa Liverpool je godinama bio šamaran u EPl , a u Ligu prvaka je osvajao.I ispravka navoda: "Milan je velika ekipa, ali po kvalitetu ne i vrhunska" .Ja nigdje nisam rekao da će Bayern osvojiti LP to si ti spomenuo.Notingham je velika ekipa, ali je dno dna.Kužiš šta hoću da kažem.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 11 mar 2010, 00:30

koliko je po tebi vrhunskih ekipa u evropi?????
ako ih je 5 onda milan trenutno nije vrhunska, ali među 10 je svakako, a nema šanse da među vrhunske uguraš bajern a da tu nije i milan
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 11 mar 2010, 00:32

oni ce se vratiti sljedece sezone, picaj ti sta hoces Forest je zvijer :mrgreen:

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 11 mar 2010, 00:34

tony-mortale je napisao/la:koliko je po tebi vrhunskih ekipa u evropi?????
ako ih je 5 onda milan trenutno nije vrhunska, ali među 10 je svakako, a nema šanse da među vrhunske uguraš bajern a da tu nije i milan
Pa ako ćemo realno njih tri koje su uvijek favoriti (Chelsi,Barselona i Man Utd).A da li je Bayern među njima to će vrijeme pokazati i rezultati.Milan je tu među 10, ali je daleko od nivoa na kojem je bio prije 2-3 godine kad mu se cjeli svijet divio.Ništa bez Kake i Maldinija.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 11 mar 2010, 00:40

daffy je napisao/la:oni ce se vratiti sljedece sezone, picaj ti sta hoces Forest je zvijer :mrgreen:
Zamisli Nottingham, Leeds i Newcastle opet u EPL, kakve bi to bile utakmice protiv Uniteda ili Liverpoola... sjevernjaci su uvijek pravili spektakl... recimo, ove sezone je Leeds gostovao na OT u FA Cup-u i prosao, ali ono sto me fasciniralo je nadmetanje navijaca, osjeti se rivalitet u zraku, nije bitno koja je liga, to su utakmice koje je uvijek zanimljivo gledati, i igraci ih igraju sa posebnim zarom... :)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 11 mar 2010, 00:51

Forest i Newcastle imaju velike sanse.. ali Bogami, Leedsu su sanse skoro 0% da ce se vratiti u epl sljedece sezone :lol: .. to je prava engleska elita.. a ne nekakav City, Chelsea i ostali tajkunski odnosno naftaski timovi..

Leeds mi je uvijek bio najdrazi klub u Engleskoj.. nikog nisam nikad simpatisao.. samo Juve.. ali ona ekipa Leeds sa Keanom, Vidukom, Smithom, Kewelom, Boyerom, Hart, Radebe, Ferdinand, Kelly.. :mrgreen:

sta bi se desilo medju navijacima, ne znam.. jer ne pratim previse tu englesku.. mozda jedino prepiranje Japanaca i Kineza bi se moglo vidjeti.. :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 mar 2010, 17:16

Dosao vam mali golman Vojvodine Petkovic,ima 16 godina i veliki je talenat gledao sam ga jednom uzivo i radi se o izuzetnom golmanu odlicnih predispozicija i sa velikim sansama da postane odlican golman.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 11 mar 2010, 17:25

Krivo mi je samo sto dosta raje pljuje po Seriji A,evo sad primjer milana,ismijavaju juventus i slicno...
A u Engleskoj k'o sto neko rece,pogledajte samo glavne u klubovima sve tajkuni.
U Italiji je puno drugacija situacija,isto k'o sto kazu da su u Italiji prazni stadioni,a skoro svaku tekmu prosjek gledalaca 30 000... U Seriji C prosjek je negdje oko 15 000... Potpuno su drugaciji stadioni...Jer znaci i kad je 30 000 na stadionu,izgleda da je prazno...
NON MOLLARE MAI

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 mar 2010, 17:31

Ma Italijani haman za dvije sedmice nece imati niti jednog predstavnika u Evropi.
Dovoljno receno sta je i kako je. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 11 mar 2010, 17:35

Slab i ovaj Milan, ocito je da englezi haraju fudbalom... :!: :)
mB!

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 12 mar 2010, 20:49

Mukiol je napisao/la:Slab i ovaj Milan, ocito je da englezi haraju fudbalom... :!: :)
Nece jos dugo,vjeruj mi druze,nemaju ni emirati ni rusi toliko para..a ja ti garantujem za 2-3 sezone za finale ce odlucivat tekme milana i juveta,i sl.

A sto se tice Leedsa,daffy druze normalno da je 0% sansi da ce se sljedece god. vratit u EPL kad igraju u 3. domu engleskog fudbala,al ce zato 100% u championship,uvijek sam ih gotivio kao i newcastle koji ce u EPL aBd...

pozz
..Siamo l'armata Rossonera..

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 12 mar 2010, 22:58

Ako se ne priđu na 1 bod nek izvrše kolektivno samoubistvo u milanelu, inter je noćas katastrofa, bez igre i ikakvih šansi, catania me iznenadila dobrom igrom,
milan bez neste na duže vrijeme, što je užas jer gledaćemo boneru ili još gore favalija, tako da će i milan sigurno kiksati u nekoj utakmici, ali kijevo se jednostavno mora dobiti

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 13 mar 2010, 01:58

chievo je tradicionalno neugodan za milan i ostale veće ekipe ali mislim da milan ovo dobiva. bit će našpanani da tako kažem i maximalno motovirani da koliko toliko speru ljagu nakon onog debakla u ligi prvaka a idealan protivnik je chievo. nesta neće igrati, kažu prognoze neće ga biti mjesecima a ako dođe do operacije nema ga i više. meni je ovo lično veći šok nego onaj poraz od uniteda vjerovali ili ne. zatim pato također neće igrati tako da svi ostali koji zaigraju trebaju odigrati na nivou ulaziti u svaki duel maksimalno jako i ozbiljno i tek tada leteći magarci nemaju šanse. prići interu na samo -1 bod bilo bi odlično. rekao sam sezona je duga sve je moguće, ni roma nije out još.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 14 mar 2010, 17:43

Večeras ili totalni priključak interu i borba za scudeto ili oproštaj od istog, jer ako se ne može dobiti jedan chievo onda nemamo šta tražiti. Doduše igraćemo sa igračem manje jer će ozljeđenog nestu(nema ga do kraja sezone) mjenjati već odavno samo bivši igrač favalli, a možda budemo i sa 2 igrača manje jer bi lijevog beka mogao igrati češki as jankulovski :roll: Napad isti dinho-boriello-huntelar, u veznom redu pirlo i ambro, a treći ili flamini ili becks, desni bek abate, na golu abiati.
Chievo nije baš naivna ekipa kako bi se moglo zaključiti po njihovom mjestu na tabeli, imaju treću najbolju odbranu u seriji A odma iz intera i Milana. Uglavnom možda i najvažnija utakmica dosad u seriji A, jer je ovo prilika koja se neće vjerovatno više ponoviti ako se ova propusti.S bilo kakvom pobjedom bi bio prezadovoljan
Forza Milan vinci per noi

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 14 mar 2010, 18:51

veceras bez pata jos povrijedjen. idemo na pobjedu i prilaz na 1 bod. Sastav:
Abbiati-Abate-Favalli-Silva-Jankulovski-Beckham-Pirlo-Ambrossini-Huntelaar-Boriello-Ronaldinho

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 14 mar 2010, 19:17

dajte stream za tekmu što prije molim lijepo ali koji radi a ne onaj justin tv radi 2 minute i stane, hvala.

Krepat ma ne molat!

odisej
Kontakt:

Post Postao/la odisej » 14 mar 2010, 19:22

_forzamilan_ je napisao/la:dajte stream za tekmu što prije molim lijepo ali koji radi a ne onaj justin tv radi 2 minute i stane, hvala.

respect...

forza milan
Ne uradi danas ono sto sutra mozes odloziti za prekosutra!!!.,.
AC Milan <3<3
u 3 dana 1500 km na kladionici!!!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 14 mar 2010, 19:32

slika
btw Tony thnx za info isprobat ću ;)

Krepat ma ne molat!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.