FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ma ja i nisam rekao da je jagodic idealno rjesenje ali nije ni katastrofa od trenera .kako baric otisao
juce sam gledao slike s treninga bio na treningu

- Consigliere
- Kontakt:
Jel igra prvi tim danas? 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
ukoliko djeno kiksa na ove sljedece tri tekme kup,drina ,olimpic jedan od ovih 6-7 dolazi sigurno
to su neka krizanja u ekipi sto je dzeno govodio da ce biti
cuj barica prekrizio , pa nije covjek kriv , sto berberovic ne moze trcati ... treba krenuti odstranjivati iz prvih 11... bas me zanima ti rezovi dzenana sto je govorio da ce biti ,eto zivi bili pa vidjeli ako jednog zamijeni igraca , mozda ubaci bilbiju i sve isto 

-
- Kontakt:
Sa par izmjena, moguće da ćemo vidjeti Kallasija.Consigliere je napisao/la:Jel igra prvi tim danas?
@blizaqFCS
Nije tačno, ostat će trener do polusezone sigurno jer bolje rješenje uprava trenutno ne može pronaći. Ni jedan od prethodno pomenutih ne dolazi u obzir, niti je ostvaren kontakt s' njima.
I još da dodam da Barić nije prekrižen od strane Džene, neke druge stvari su u pitanju.
Ako cemo realno, u nasoj ligi nema puno boljih trenera od Jagodina (Karacic, Jusufbegovic, eventualno Musa) ali nama ipak treba neko iz vana. Meni je recimo ovaj Cacic ok rijesenje za nas.
Recimo svidja mi se i onaj trener Lokomotive Ivkovic ili Pamic iz Pule. A Kek je profesor i ubijedljivo najbolji trener na ovim prostirima trenutno.
U Srbiji i ne znam bas kakva je situacija sa trenerima. Kod nas na zalost zaista ne vidim da bi iko imao potencijal biti dobar trener.
Nisam za dodovjenje tih prijeratnih trenera tipa Blazevic, Milutinovic i slicno.
Recimo svidja mi se i onaj trener Lokomotive Ivkovic ili Pamic iz Pule. A Kek je profesor i ubijedljivo najbolji trener na ovim prostirima trenutno.
U Srbiji i ne znam bas kakva je situacija sa trenerima. Kod nas na zalost zaista ne vidim da bi iko imao potencijal biti dobar trener.
Nisam za dodovjenje tih prijeratnih trenera tipa Blazevic, Milutinovic i slicno.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Bez stojceva i radovca,vjerovatno neko debituje danasConsigliere je napisao/la:Jel igra prvi tim danas?
Vlado Jagodić je korumpirana prevara od trenera... Bolje da nemamo trenera nego da on dođe. Neka se Berberović oprosti i preuzme trenersku poziciju. Samim tim ćemo biti jači i igrački a i u stručnom štabu.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Al cudno kako dvije struje kao insajdera ima ovdje. Jedni tvrde da se nista nece mijenjati, a ovi drugi da se pregovara s nekim trenerima.
Kontradiktorni ste decki

Kontradiktorni ste decki

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
-
- Kontakt:
Vidjet ćemo ko će ti biti na klupi u 15. kolu, ja kažem Dženo
Daleko od toga da sam za tu opciju, ali Kusturica jeste, zapravo nije, ali alternative nema. Priča o Jagodiću, Joviću i sličnima je smješna, o njima se ne razmišlja.

Daleko od toga da sam za tu opciju, ali Kusturica jeste, zapravo nije, ali alternative nema. Priča o Jagodiću, Joviću i sličnima je smješna, o njima se ne razmišlja.
-
- Kontakt:
e vala i ovi komentara svi eto korumpirani gdje god ko trener odma korumpiran .ja ne znam ni jednog naseg selektora a da ga nisu prozvali da je korumpiran to mi je prica za malu djecu ,amstaff je napisao/la:Vlado Jagodić je korumpirana prevara od trenera... Bolje da nemamo trenera nego da on dođe. Neka se Berberović oprosti i preuzme trenersku poziciju. Samim tim ćemo biti jači i igrački a i u stručnom štabu.
Mislim da je nastupao za borac jednu sezonu, a inace je uz drine.rammstein je napisao/la:a stevanovic je igrao u nasoj ligi? ili samja promasio nesto?bv071 je napisao/la:Tesko da ce on tek tako probijati. Inace sam protiv ovih povratnika u ligu, bio sam od starta protiv dzemr, i pokazalo se tacnim. Jedino ko je dosao ne spreman i opet pravio budale od protivnika je bio Said.
Al na stranu sve, glupo mi je sto ide prica kao treba nam jos ovaj i onaj, i to je titula. Mislim da sa ovim sto imamo smo vec morali biti ubjedljivo prvi.
Ne kontas ti sta hocu da kazem. I nije da on nije mogao igrati u sevilli pa hajd, nego ni u spanskom drugoligasu. Opet, ne kazem da u punoj formi ne bi bio odlican kod nas, ne vjerujem da je igrac odluke. Eh sad ti njega cekaj i trpi da udje u formu, a da te to jos kosta bodova, realno toga bi nam trebalo biti dosta. Mislim da se za te pare moze puno bolje, al eto, mozda i ja serem

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ostanak Uscuplica do zime jedino moze biti razlog tome sto uprava nije imala spremno adekvatno rijesenje da ga zamijeni. Vjerovatno ne zele jos jedno prelazno traziti nego sacekati na zimu.Hordekatedrala je napisao/la:Vidjet ćemo ko će ti biti na klupi u 15. kolu, ja kažem Dženo![]()
Ako je tako, onda neka zauzmu cvrst stav prema tome i sve da Dzeno na klupi Sarajeva do kraja ovog dijela sezone ostvari sve pobijede, trenera zamijeniti na polusezoni i dovesti pravog strucnjaka.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
rammstein je napisao/la:ne, nije dosao ali neko pokusava ga predstaviti kao prosjecnog igraca nase lige kakve mi vec imamo u ekipiAdo76 je napisao/la:Jel to Stevanović došao ili sam nešto propustio pa se otegla priča oko njega![]()
želje naše

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- pticatrkacica
- Kontakt:
@AdiFKS
Kako nisi skonto danas ovj jedan lik sto samo smijenjuje i dovodi trenere je neki novinar nekih kvazi novina, a ovi sto kazu da ostaje su ljudi koji su upuceni. Ofiran lik totalno.
Kako nisi skonto danas ovj jedan lik sto samo smijenjuje i dovodi trenere je neki novinar nekih kvazi novina, a ovi sto kazu da ostaje su ljudi koji su upuceni. Ofiran lik totalno.
Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.
-
- Kontakt:
To i jeste razlog, postoji opcija da ponovo dovedemo nekog polovnjaka, damo mu platu i stan i šta onda, otkaz i njemu na zimu. Čekat će se najduža zimska pauza u Evropi da bi se konačno postavio pravi stručnjak na klupu, osim i samo ako Dženan ne bude prvi sa ekipom poslije 15.og kola.Aragon je napisao/la:Ostanak Uscuplica do zime jedino moze biti razlog tome sto uprava nije imala spremno adekvatno rijesenje da ga zamijeni. Vjerovatno ne zele jos jedno prelazno traziti nego sacekati na zimu.Hordekatedrala je napisao/la:Vidjet ćemo ko će ti biti na klupi u 15. kolu, ja kažem Dženo![]()
Ako je tako, onda neka zauzmu cvrst stav prema tome i sve da Dzeno na klupi Sarajeva do kraja ovog dijela sezone ostvari sve pobijede, trenera zamijeniti na polusezoni i dovesti pravog strucnjaka.
Svaki trener koji bude na celu U21 reprezentacije ce biti "korumpiran".bordobijeli je napisao/la:e vala i ovi komentara svi eto korumpirani gdje god ko trener odma korumpiran .ja ne znam ni jednog naseg selektora a da ga nisu prozvali da je korumpiran to mi je prica za malu djecu ,amstaff je napisao/la:Vlado Jagodić je korumpirana prevara od trenera... Bolje da nemamo trenera nego da on dođe. Neka se Berberović oprosti i preuzme trenersku poziciju. Samim tim ćemo biti jači i igrački a i u stručnom štabu.
Jednostavno to je takva pozicija gdje menadjeri igraju glavnu ulogu.
Bio to Jagodici ili bilo ko drugi, uvijek ce tako biti.
- franklampard8
- Kontakt:
Nisu ti tacne informacijeblizaqFCS je napisao/la:Nedima mozemo otpisati jer je on i sam to davno odbiorammstein je napisao/la:nije tacnoblizaqFCS je napisao/la:Treneri sa kojima (je)uprava (vodila)vodi pregovore su
1.Nedim Jusufbegovic![]()
2.Dragan Jovic![]()
3.Vlado Jagodic![]()
4.Ante Cacic....meni ova 2 je nekako najbolja opcija
ima ih jos u opticaju za rezervu ove cetvorke
JOVIC JE 3 IZBOR
CACIC drugi
ostaju jagodic poslije sub akbg susic![]()
![]()
![]()
![]()
i u rezervi 2 jaka imena koja ste ranije spominjali 100% Sarajva mi

1946
OK zivi bili,pa videli
Bez obzira koji na polusezoni budemo na tabeli, on MORA otici, odnosno mi moramo naci boljeg trenera koji ce pripremiti ekipu za Europu slijedece ljeto. Ovaj amater to nije sposoban.Hordekatedrala je napisao/la:To i jeste razlog, postoji opcija da ponovo dovedemo nekog polovnjaka, damo mu platu i stan i šta onda, otkaz i njemu na zimu. Čekat će se najduža zimska pauza u Evropi da bi se konačno postavio pravi stručnjak na klupu, osim i samo ako Dženan ne bude prvi sa ekipom poslije 15.og kola.Aragon je napisao/la:Ostanak Uscuplica do zime jedino moze biti razlog tome sto uprava nije imala spremno adekvatno rijesenje da ga zamijeni. Vjerovatno ne zele jos jedno prelazno traziti nego sacekati na zimu.Hordekatedrala je napisao/la:Vidjet ćemo ko će ti biti na klupi u 15. kolu, ja kažem Dženo![]()