FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 17 sep 2014, 12:39

ma ja i nisam rekao da je jagodic idealno rjesenje ali nije ni katastrofa od trenera .kako baric otisao :?: juce sam gledao slike s treninga bio na treningu

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 sep 2014, 12:41

Jel igra prvi tim danas? :hmmmmm:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

blizaqFCS
Kontakt:

Post Postao/la blizaqFCS » 17 sep 2014, 12:44

ukoliko djeno kiksa na ove sljedece tri tekme kup,drina ,olimpic jedan od ovih 6-7 dolazi sigurno

mravojed
Kontakt:

Post Postao/la mravojed » 17 sep 2014, 12:45

to su neka krizanja u ekipi sto je dzeno govodio da ce biti :lol: cuj barica prekrizio , pa nije covjek kriv , sto berberovic ne moze trcati ... treba krenuti odstranjivati iz prvih 11... bas me zanima ti rezovi dzenana sto je govorio da ce biti ,eto zivi bili pa vidjeli ako jednog zamijeni igraca , mozda ubaci bilbiju i sve isto :D

Hordekatedrala
Kontakt:

Post Postao/la Hordekatedrala » 17 sep 2014, 12:46

Consigliere je napisao/la:Jel igra prvi tim danas? :hmmmmm:
Sa par izmjena, moguće da ćemo vidjeti Kallasija.

@blizaqFCS

Nije tačno, ostat će trener do polusezone sigurno jer bolje rješenje uprava trenutno ne može pronaći. Ni jedan od prethodno pomenutih ne dolazi u obzir, niti je ostvaren kontakt s' njima.

I još da dodam da Barić nije prekrižen od strane Džene, neke druge stvari su u pitanju.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 17 sep 2014, 12:46

Ako cemo realno, u nasoj ligi nema puno boljih trenera od Jagodina (Karacic, Jusufbegovic, eventualno Musa) ali nama ipak treba neko iz vana. Meni je recimo ovaj Cacic ok rijesenje za nas.
Recimo svidja mi se i onaj trener Lokomotive Ivkovic ili Pamic iz Pule. A Kek je profesor i ubijedljivo najbolji trener na ovim prostirima trenutno.
U Srbiji i ne znam bas kakva je situacija sa trenerima. Kod nas na zalost zaista ne vidim da bi iko imao potencijal biti dobar trener.
Nisam za dodovjenje tih prijeratnih trenera tipa Blazevic, Milutinovic i slicno.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

blizaqFCS
Kontakt:

Post Postao/la blizaqFCS » 17 sep 2014, 12:49

Consigliere je napisao/la:Jel igra prvi tim danas? :hmmmmm:
Bez stojceva i radovca,vjerovatno neko debituje danas

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 17 sep 2014, 12:51

Vlado Jagodić je korumpirana prevara od trenera... Bolje da nemamo trenera nego da on dođe. Neka se Berberović oprosti i preuzme trenersku poziciju. Samim tim ćemo biti jači i igrački a i u stručnom štabu.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 17 sep 2014, 12:52

Al cudno kako dvije struje kao insajdera ima ovdje. Jedni tvrde da se nista nece mijenjati, a ovi drugi da se pregovara s nekim trenerima.
Kontradiktorni ste decki :geek: :mrgreen:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Hordekatedrala
Kontakt:

Post Postao/la Hordekatedrala » 17 sep 2014, 12:53

Vidjet ćemo ko će ti biti na klupi u 15. kolu, ja kažem Dženo :D

Daleko od toga da sam za tu opciju, ali Kusturica jeste, zapravo nije, ali alternative nema. Priča o Jagodiću, Joviću i sličnima je smješna, o njima se ne razmišlja.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 sep 2014, 13:02

amstaff je napisao/la:Vlado Jagodić je korumpirana prevara od trenera... Bolje da nemamo trenera nego da on dođe. Neka se Berberović oprosti i preuzme trenersku poziciju. Samim tim ćemo biti jači i igrački a i u stručnom štabu.
e vala i ovi komentara svi eto korumpirani gdje god ko trener odma korumpiran .ja ne znam ni jednog naseg selektora a da ga nisu prozvali da je korumpiran to mi je prica za malu djecu ,

bv071
Kontakt:

Post Postao/la bv071 » 17 sep 2014, 13:02

rammstein je napisao/la:
bv071 je napisao/la:Tesko da ce on tek tako probijati. Inace sam protiv ovih povratnika u ligu, bio sam od starta protiv dzemr, i pokazalo se tacnim. Jedino ko je dosao ne spreman i opet pravio budale od protivnika je bio Said.
Al na stranu sve, glupo mi je sto ide prica kao treba nam jos ovaj i onaj, i to je titula. Mislim da sa ovim sto imamo smo vec morali biti ubjedljivo prvi.
a stevanovic je igrao u nasoj ligi? ili samja promasio nesto?
Mislim da je nastupao za borac jednu sezonu, a inace je uz drine.
Ne kontas ti sta hocu da kazem. I nije da on nije mogao igrati u sevilli pa hajd, nego ni u spanskom drugoligasu. Opet, ne kazem da u punoj formi ne bi bio odlican kod nas, ne vjerujem da je igrac odluke. Eh sad ti njega cekaj i trpi da udje u formu, a da te to jos kosta bodova, realno toga bi nam trebalo biti dosta. Mislim da se za te pare moze puno bolje, al eto, mozda i ja serem :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 17 sep 2014, 13:02

Hordekatedrala je napisao/la:Vidjet ćemo ko će ti biti na klupi u 15. kolu, ja kažem Dženo :D

Daleko od toga da sam za tu opciju, ali Kusturica jeste, zapravo nije, ali alternative nema. Priča o Jagodiću, Joviću i sličnima je smješna, o njima se ne razmišlja.
Ostanak Uscuplica do zime jedino moze biti razlog tome sto uprava nije imala spremno adekvatno rijesenje da ga zamijeni. Vjerovatno ne zele jos jedno prelazno traziti nego sacekati na zimu.
Ako je tako, onda neka zauzmu cvrst stav prema tome i sve da Dzeno na klupi Sarajeva do kraja ovog dijela sezone ostvari sve pobijede, trenera zamijeniti na polusezoni i dovesti pravog strucnjaka.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 17 sep 2014, 13:05

rammstein je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:Jel to Stevanović došao ili sam nešto propustio pa se otegla priča oko njega :crazy:
ne, nije dosao ali neko pokusava ga predstaviti kao prosjecnog igraca nase lige kakve mi vec imamo u ekipi :)
želje naše
:rol: :rol: :rol: :rol: Ma šta ćeš prosjek mrtvi,ooooj majko mila
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

pticatrkacica
Kontakt:

Post Postao/la pticatrkacica » 17 sep 2014, 13:05

@AdiFKS
Kako nisi skonto danas ovj jedan lik sto samo smijenjuje i dovodi trenere je neki novinar nekih kvazi novina, a ovi sto kazu da ostaje su ljudi koji su upuceni. Ofiran lik totalno.
Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.

Hordekatedrala
Kontakt:

Post Postao/la Hordekatedrala » 17 sep 2014, 13:06

Aragon je napisao/la:
Hordekatedrala je napisao/la:Vidjet ćemo ko će ti biti na klupi u 15. kolu, ja kažem Dženo :D

Ostanak Uscuplica do zime jedino moze biti razlog tome sto uprava nije imala spremno adekvatno rijesenje da ga zamijeni. Vjerovatno ne zele jos jedno prelazno traziti nego sacekati na zimu.
Ako je tako, onda neka zauzmu cvrst stav prema tome i sve da Dzeno na klupi Sarajeva do kraja ovog dijela sezone ostvari sve pobijede, trenera zamijeniti na polusezoni i dovesti pravog strucnjaka.
To i jeste razlog, postoji opcija da ponovo dovedemo nekog polovnjaka, damo mu platu i stan i šta onda, otkaz i njemu na zimu. Čekat će se najduža zimska pauza u Evropi da bi se konačno postavio pravi stručnjak na klupu, osim i samo ako Dženan ne bude prvi sa ekipom poslije 15.og kola.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 17 sep 2014, 13:07

bordobijeli je napisao/la:
amstaff je napisao/la:Vlado Jagodić je korumpirana prevara od trenera... Bolje da nemamo trenera nego da on dođe. Neka se Berberović oprosti i preuzme trenersku poziciju. Samim tim ćemo biti jači i igrački a i u stručnom štabu.
e vala i ovi komentara svi eto korumpirani gdje god ko trener odma korumpiran .ja ne znam ni jednog naseg selektora a da ga nisu prozvali da je korumpiran to mi je prica za malu djecu ,
Svaki trener koji bude na celu U21 reprezentacije ce biti "korumpiran".
Jednostavno to je takva pozicija gdje menadjeri igraju glavnu ulogu.
Bio to Jagodici ili bilo ko drugi, uvijek ce tako biti.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 17 sep 2014, 13:14

blizaqFCS je napisao/la:
rammstein je napisao/la:
blizaqFCS je napisao/la:Treneri sa kojima (je)uprava (vodila)vodi pregovore su
1.Nedim Jusufbegovic ;)
2.Dragan Jovic :clap:
3.Vlado Jagodic :rol:
4.Ante Cacic :crazy: ....meni ova 2 je nekako najbolja opcija
ima ih jos u opticaju za rezervu ove cetvorke
nije tacno
Nedima mozemo otpisati jer je on i sam to davno odbio
JOVIC JE 3 IZBOR
CACIC drugi
ostaju jagodic poslije sub akbg susic :zzz: :plac: :rol: :damn:
i u rezervi 2 jaka imena koja ste ranije spominjali 100% Sarajva mi
Nisu ti tacne informacije :)
1946

blizaqFCS
Kontakt:

Post Postao/la blizaqFCS » 17 sep 2014, 13:19

OK zivi bili,pa videli

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 17 sep 2014, 13:20

Hordekatedrala je napisao/la:
Aragon je napisao/la:

To i jeste razlog, postoji opcija da ponovo dovedemo nekog polovnjaka, damo mu platu i stan i šta onda, otkaz i njemu na zimu. Čekat će se najduža zimska pauza u Evropi da bi se konačno postavio pravi stručnjak na klupu, osim i samo ako Dženan ne bude prvi sa ekipom poslije 15.og kola.
Bez obzira koji na polusezoni budemo na tabeli, on MORA otici, odnosno mi moramo naci boljeg trenera koji ce pripremiti ekipu za Europu slijedece ljeto. Ovaj amater to nije sposoban.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.