1.Nedim Jusufbegovic

2.Dragan Jovic

3.Vlado Jagodic

4.Ante Cacic

ima ih jos u opticaju za rezervu ove cetvorke
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
nije tacnoblizaqFCS je napisao/la:Treneri sa kojima (je)uprava (vodila)vodi pregovore su
1.Nedim Jusufbegovic![]()
2.Dragan Jovic![]()
3.Vlado Jagodic![]()
4.Ante Cacic....meni ova 2 je nekako najbolja opcija
Hoce oni za 1,20 KM na tekmu, ne mozemo takoLarive je napisao/la:Krenuli neki navijaci jutros do Konjica vozom i napali konduktera, vratili ih iz Hadzica sve
Nedima mozemo otpisati jer je on i sam to davno odbiorammstein je napisao/la:nije tacnoblizaqFCS je napisao/la:Treneri sa kojima (je)uprava (vodila)vodi pregovore su
1.Nedim Jusufbegovic![]()
2.Dragan Jovic![]()
3.Vlado Jagodic![]()
4.Ante Cacic....meni ova 2 je nekako najbolja opcija
ma evo pape ce sad otkaz dobiti pa taman nek njega dovedusimon je napisao/la:Jagodic je najgori moguci izbor.
U onom smecu od novina prenose da je i R.P kandidat ali da ima dvije ponude .
a zasto bi valjao ?bordobijeli je napisao/la:jagodic je dobar trener ,nemoj da sudite po posljednjim rezultatima mlade reprezentacije .nazalost on nama u startu nevalja a ne zna niko ni zasto al eto nama se ne svidja i to je dovoljno .
Zar nije do sada jasno da u Sarajevu trener moze biti neko ko je neosporan autoritet i ko moze raditi pod pritiskom. Model trenera kakav je Ljupko Petrovic moze prezivjeti na klupi Sarajevo.bordobijeli je napisao/la:jagodic je dobar trener ,nemoj da sudite po posljednjim rezultatima mlade reprezentacije .nazalost on nama u startu nevalja a ne zna niko ni zasto al eto nama se ne svidja i to je dovoljno .
meni izgleda dosta miran i stalozen ,kad daje izjave u medijima vrlo je tacan i precizan ,izgleda mi neko ko bi mogao drzati red u svlacionici .s borcem je bio prvak u celiku je dobro vodio al jednostavno tamo je previse problema u organizaciji da bi mogao nesto napraviti .odstranio je travancica iz celika kad smo mu se mi smijali kao gdje ce takvog igracinu otjerati ,znaci ne voli te igrace sto se šepure i po kafanama hodaju cak je imao i onaj neki pravilnik o sportskom zivotu igraca ,meni je licno jedan od boljih trenera u nasoj ligi ja ne poznajem te trenere jednostavno kroz medije i neke rezultate doneo sam ovaj zakljucak ,ne mora ovo znaciti da je ovako ,mozda nema pojma kao sto ovdje pisu .rammstein je napisao/la:a zasto bi valjao ?bordobijeli je napisao/la:jagodic je dobar trener ,nemoj da sudite po posljednjim rezultatima mlade reprezentacije .nazalost on nama u startu nevalja a ne zna niko ni zasto al eto nama se ne svidja i to je dovoljno .
s borcem je bio prvak jer je imao daleko najbolju ekipu u ligibordobijeli je napisao/la:meni izgleda dosta miran i stalozen ,kad daje izjave u medijima vrlo je tacan i precizan ,izgleda mi neko ko bi mogao drzati red u svlacionici .s borcem je bio prvak u celiku je dobro vodio al jednostavno tamo je previse problema u organizaciji da bi mogao nesto napraviti .odstranio je travancica iz celika kad smo mu se mi smijali kao gdje ce takvog igracinu otjerati ,znaci ne voli te igrace sto se šepure i po kafanama hodaju cak je imao i onaj neki pravilnik o sportskom zivotu igraca ,meni je licno jedan od boljih trenera u nasoj ligi ja ne poznajem te trenere jednostavno kroz medije i neke rezultate doneo sam ovaj zakljucak ,ne mora ovo znaciti da je ovako ,mozda nema pojma kao sto ovdje pisu .rammstein je napisao/la:a zasto bi valjao ?bordobijeli je napisao/la:jagodic je dobar trener ,nemoj da sudite po posljednjim rezultatima mlade reprezentacije .nazalost on nama u startu nevalja a ne zna niko ni zasto al eto nama se ne svidja i to je dovoljno .
Upravo tako. Sve ove polutrenere tipa Jagodici, Jovici, Jusufbegovici itd odmah prekriziti. Ako cemo dovoditi trenera tog kalibra onda neka ostane Dzeno. Dosta je vise tih trenercica koji su osvojili titulu u ovoj raspaloj ligi i odma lafo strucnjaci. Dajte nekog sa strane sa iskustvom, provjerenog, pa koliko kosta da kosta.moustapha je napisao/la:Zar nije do sada jasno da u Sarajevu trener moze biti neko ko je neosporan autoritet i ko moze raditi pod pritiskom. Model trenera kakav je Ljupko Petrovic moze prezivjeti na klupi Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.