Koliko košta? Ne želim sad neku preskupu.OnlyUnited je napisao/la:Imam istu, za nekih 40-ak KM.. Sto se preporuke tice, tu je RADEON HD 5400 2 GIGE (64 bitna) itd...

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Koliko košta? Ne želim sad neku preskupu.OnlyUnited je napisao/la:Imam istu, za nekih 40-ak KM.. Sto se preporuke tice, tu je RADEON HD 5400 2 GIGE (64 bitna) itd...

Ja mislio to košta 300 KMOnlyUnited je napisao/la:Mislim max 90-100 KM u servisu.. Potrazi na piku, mozda i jeftinije prodjes..
 Nije skupa.
 Nije skupa. , onda mi se ne isplati.
 , onda mi se ne isplati.  Glupo pitanje ali ne kontam
 Glupo pitanje ali ne kontam 
Ima li ovo veze sa RAM-om na računaru?OnlyUnited je napisao/la:Nisu sve skupe, npr. Radeon R7 240 4GB (128 bit), nova dodje nekih 170 KM...
RAM graficke sluzi za pohranjivanje podataka... Količina memorije nije presudna iako igra ulogu u mogućnostima jedne grafičke kartice.
 Ili je su to dva RAM-a jedan u računaru a drugi na grafičkoj
 Ili je su to dva RAM-a jedan u računaru a drugi na grafičkoj 

To ti je sistemski ram, ovo je ram grafe...Unofficialpage je napisao/la:Onda nema logike da sa 4GB RAM-a prelazim na 2 GB.
 Kontas, grafa radi veciom oko kvaliteta slike, dok ti ram služi za upis i čitanje tekućih podataka i programa...
 Kontas, grafa radi veciom oko kvaliteta slike, dok ti ram služi za upis i čitanje tekućih podataka i programa...

pa kako nastimat da mogu imat internet a da mi odbija kredit s kartice ...
 pa kako nastimat da mogu imat internet a da mi odbija kredit s kartice ...
??marcelo12 je napisao/la:Belaj sa mailom -.-. Ne mogu ući jer traže kod koji su poslali na alternativnu adresu, od koje sam zaboravio šifru. Postoji li neko rješenje?? Hitnooo
Pa probas probit taj stari mail. Ides da si zaboravio sifru i nekako udjes. Ja sam imao problem s tim kodom na tri maila koji su bili povezani 1-2 2-3 3-1, lancano sto bi se reklo. Sreca pa sam nakon pola sata pokusavanja skuzio da na jednom imam upisan broj mobitela pa su mi kod poslali na mobitel i tako sam uspio uc.marcelo12 je napisao/la:??marcelo12 je napisao/la:Belaj sa mailom -.-. Ne mogu ući jer traže kod koji su poslali na alternativnu adresu, od koje sam zaboravio šifru. Postoji li neko rješenje?? Hitnooo
Nema meni spasa, broj koji sam stavio više ne koristim, nemam ni karticu :/Signore je napisao/la:Pa probas probit taj stari mail. Ides da si zaboravio sifru i nekako udjes. Ja sam imao problem s tim kodom na tri maila koji su bili povezani 1-2 2-3 3-1, lancano sto bi se reklo. Sreca pa sam nakon pola sata pokusavanja skuzio da na jednom imam upisan broj mobitela pa su mi kod poslali na mobitel i tako sam uspio uc.marcelo12 je napisao/la:??marcelo12 je napisao/la:Belaj sa mailom -.-. Ne mogu ući jer traže kod koji su poslali na alternativnu adresu, od koje sam zaboravio šifru. Postoji li neko rješenje?? Hitnooo