FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 16 sep 2014, 21:33

Thiago i Robben odradili danasnji ekipni trening.
Nisam ni znao da se kepec vratio a sve sam mislio da jos uvijek radi individualno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 16 sep 2014, 21:38

muamerc je napisao/la:Jeste, naravno da su rezultati ispred igre. Ali, kao da ne znamo Pepa. Njemu je bitnija dominacija u polju nego da tim postigne deset golova sa ruznom igrom. On tezi ka cistom fudbalu i vjerujem da je to ideal koji nikad nece moci dostici. Danas se fudbal igra samo za rezultat odnosno novac. I sam je Pep govorio da bi najradje vodio Barsu 2, mislim inace youth lige, jer se tamo igra najcistiji fudbal. I mislim da je u pravu.

Ali nas zanima najvise trofeji jer je to danas kriterij prema kome se rangiraju timovi.
Pa zasto onda nije preuzeo barsu 2???

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 16 sep 2014, 22:17

Znaš onaj vic:"Dođe gost na AA i pita kako zdravlje?" A on kaže:"Ma dobro su svi, samo su Badstuber, Benatia, Martinez, Weiser, Thiago, Schweinsteiger,Ribery, Robben i Rafinha malo i ili malo više povrijeđeni" :D
Kad je bal nek se i princeza je&e :clap:

Nikad veselije nije bilo početi sezonu nego ove sezone. Hem je naših 6 Švaba osvojilo SP, hem je još drugih 6 igrača igralo važne role na SP-u, hem je odjel u bolnici dobio ime po Bayernu... :crazy: Uglavnom, neki pokušavaju postaviti taktiku, ali mislim da je ni Pepi još uvijek ne zna :tralala:
Gero, ja još uvijek čekam odgovor na podneseni prijedlog novog statuta. Nemoj da sam džaba kod notara ovjerav'o :cool:

Suha 3 boda u subotu osvojena, Badstuber se povrijedio, sutra deremo City, znači ništa novo u Bayernu :kafa: Od svih dosadašnjih duela sa Šitijem, ovaj će biti daleko najteži iz prostog razloga što su oni uigraniji i ko malo iskusniji u LP-u i koliko-toliko kompletniji za razliku od nas. No, uvijek su se naši igrači naložiti u pravo vrijeme (osim utakmice protiv Reala :nedam: ), tad je neko gledao u pogrešan grah :hmmmmm:
Naša velika prednost je u tome što je Džeko postao svetska zvijezda čije se ime spominje ne teveu i u seriji i sad će se on ufurati i razmišljati o teve angažmanu i tu leži naša šeMsa :rol:
Sent from my Philips Smart TV.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 16 sep 2014, 22:52

thulkazal je napisao/la:Ako je ono što on teži lijepo pišam se na takav fudbal ...

Uli je postigao svoj dugogodišnji cilj a to je Bayern u top 3 evropska kluba ... Tako će i ostati narednih par godina a kako sada izgleda, za ovu upravu, ekonomija-marketing je primaran ...

uvazeni kolega ne narednih godina nego naredni decenija ,dovodenjem pepa (to je bio salg na tortu) bajern je time stavio taku na i svoje velicine i uzigao se u najvece visine za mnogo duzi period,pep je doveden samo da to jos vise uljepsa i bude usminkanije i da marketing bude jos veci i jos neke stvari na samome sportskome planu da se poprave ako se ista moze i popraviti nakon odlaska don jupa i onoga savrsenstva ,na ovakvo bayernu mozemo samo zahvaliti nasem uliju i upravi i nikome vise oni su stvorili ovakav bayern,bayern je puno radio u proslosti svi u njemu da bi dospjeli dokle smo dospjeli i prije je to bilo vrhunsko ali ovo je podignuto na level vise.A tu ne treba zaboravitii zancaja progres samoga svabskog nogometa koji je i ucinio bayern jacim ,prvenstveo nekim klubovima koji su zaj.sa bayom krenuli u taj posao jacanja BL i moze se reci da su uspjeli .

Mi smo dosli u fazu u kojoj nema povratka samo se mozemo tu odrzavati i to je to .
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 16 sep 2014, 23:27

Sutra ce biti jako tesko bez dvojca Robery :cry:
Ne bih bio nezadovoljan ni bodom,jer sa previse povreda idemo na prvaka Premier lige :damn:

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 17 sep 2014, 00:16

povrijeđeni
slika
:opaopa:
slika

slika
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 sep 2014, 00:19

e jes me briga što je ovaj kepec fit. :mrgreen:

samo da se ključni(ji) igrači vrate (na vrijeme).
edit:
dr.adnan je napisao/la: Gero, ja još uvijek čekam odgovor na podneseni prijedlog novog statuta.
Usvaja se (interno)
Ali ti si odgovoran da kontrolišeš mlade pepune i nj. strategije. :D
Vom Jäger zum Gejagten

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 17 sep 2014, 00:34

Pod tim kepec mislis na rafinju ? :D
Ne brini ici ce on po našim živcima još mnogo puta, sutra starter a Lahm u sredini sa Xabijem :D Miljenik Pepuna :urnebes:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 17 sep 2014, 00:34

tale07 je napisao/la:
muamerc je napisao/la:Jeste, naravno da su rezultati ispred igre. Ali, kao da ne znamo Pepa. Njemu je bitnija dominacija u polju nego da tim postigne deset golova sa ruznom igrom. On tezi ka cistom fudbalu i vjerujem da je to ideal koji nikad nece moci dostici. Danas se fudbal igra samo za rezultat odnosno novac. I sam je Pep govorio da bi najradje vodio Barsu 2, mislim inace youth lige, jer se tamo igra najcistiji fudbal. I mislim da je u pravu.

Ali nas zanima najvise trofeji jer je to danas kriterij prema kome se rangiraju timovi.
Pa zasto onda nije preuzeo barsu 2???

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Mora se od necega i zivjeti. Zena kad naredi, kakav cist fudbal i karafeke. Samo lova. :-)

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 17 sep 2014, 09:21

u p.m. pa kako sad i Riberi nije spreman to je sve za penzije a niko nikad ne napisa šta je sa Robenom,dalje ko je gledao Borusiju pa ono je uživanje i Leva kad je bio kod njih uvijek je kod njega 3-4 igrača da mu pomognu a kod nas čovjek je sam usamljen u napadu okružen uvijek dvojicom a naši Gece ili Miler su predaleko od njega,igrači prespori molim samo za bilo kakvu pobjedu večeras...

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 17 sep 2014, 11:40

:clap:
slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 sep 2014, 11:40

Nije mi jasno kako Benatia nije spreman zar nije prošao pripreme sa Romom. :eh:

slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 17 sep 2014, 11:48

Saurman je napisao/la:Nije mi jasno kako Benatia nije spreman zar nije prošao pripreme sa Romom. :eh:

ako sam ja jucer dobro razumio, pep je rekao da je benatia dosao sa manjom povredom misica i da nije bio 100% spreman , a da igra na poziciji na kojoj moras biti spreman...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 17 sep 2014, 12:15

http://footy.dk/2014/09/17/rygte-inter- ... anetalent/" onclick="window.open(this.href);return false;

Bajern zeli dovesti Olsena, jos jedan danac.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 17 sep 2014, 13:04

prvo da kazem nekima da ne prosipaju suplju sto se tice igranja pojedinih igraca u vec.mecu,ribery ce igrati bice u momcadi e sad da li u prvih 11 ili klupa viddjet cemo ali bice ce u sastavu cjele ekipe.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 17 sep 2014, 13:23

PEP je napisao/la:prvo da kazem nekima da ne prosipaju suplju sto se tice igranja pojedinih igraca u vec.mecu,ribery ce igrati bice u momcadi e sad da li u prvih 11 ili klupa viddjet cemo ali bice ce u sastavu cjele ekipe.
Pa Guardiola jučer na press konferenciji koju je većina s ove teme gledala live s prevodom na engleski jezik izjavio da Ribery 100% neće biti na klupi večeras, a kamoli da igra...
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

edotabako
Kontakt:

Post Postao/la edotabako » 17 sep 2014, 13:27

Saurman je napisao/la:

slika
Poslusao me Pep u vezi ove trojke gore. :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 sep 2014, 13:34

Iz Juventusa i Intera zapeli za Gaudina a nisu ni svjesni kakvu ce samo pedalu da dobiju. :urnebes:

Malac ima ugovor do ljeta naredne godine ali ocekujem da dobije novi cetverogodisnji kao i eventualnu pozajmicu narednih sezona gdje ce skupiti puno vise iskustva a onda postaje legenda kluba kao sto je to postao Lahm ili Schweini.

Veceras uzimamo u hendiju i to sa odlicnom igrom tokom 60 minuta dok cemo se zadnjih 30 minuta malo muciti ali cemo do tad zavrsiti posao. :kafa:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 17 sep 2014, 13:43

PEP je napisao/la:prvo da kazem nekima da ne prosipaju suplju sto se tice igranja pojedinih igraca u vec.mecu,ribery ce igrati bice u momcadi e sad da li u prvih 11 ili klupa viddjet cemo ali bice ce u sastavu cjele ekipe.
So könnte für Ribéry, der erneut wegen Knieproblemen pausieren muss, der Schweizer Xherdan Shaquiri auflaufen. Er hat beim FC Bayern München schon des öfteren die Position des Franzosen übernommen. Für die Innenverteidigung steht Neueinkauf Mehdi Benatia zur Verfügung. Er könnte die Lücke füllen, die der - leider schon wieder - verletzte Holger Badstuber hinterlässt. Andererseits kann Guardiola zum Auftakt in die Champions League aber auch wieder auf Dante vertrauen. Hier eine mögliche Aufstellung des FC Bayern München gegen Manchester City am 17.9.14:

Neuer, Boateng, Lahm, Dante, Alaba, Rode, Robben, Alonso, Shaquiri, Müller, Lewandowski

Pa Robben ce igrati, al mislim da nece biti u prvoj

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 17 sep 2014, 14:23

ovo što je postavio kolega Edo meni stvarno izgleda pretanko nema tu vođe koji će da povuče ekipu prema pobjedi, valjda kao i obično griješim...

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.