Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

IlGuerriero
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la IlGuerriero » 16 sep 2014, 23:08

Ma ovako se i igraju ovakve utakmice, protivniku u defanzivi ništa ne dozvoliš, čekaš u napadu prilike, znaš da će ući jedna u gol jer si kvalitetniji i to je to. Nema tu neke filozofije.

Novitet je što se nismo povukli nakon gol već smo nastavili napadati. :mrgreen:

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 16 sep 2014, 23:11

Nadam se u subotu Romula i Morate :!:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 16 sep 2014, 23:18

Alegriu jedini minus veceras, trebao je ranije izmijenu neku napraviti.. Iz aviona se vidjelo da je Llorente lipsao, a on ga drzi do maximuma.... I naravno sto nije ubacio crnog brata Comana, vec onu minijaturnu karikaturu Gioflopinca sto blage veze sa fucom nema.... Daj njega forsiraj, a ne olinjane igrace od kojih nemas koristi ni sada a ni za buducnost....

Tevez the Great! :tokralju: Hvala seiku Mansouru na ovakvom poklonu za sicu od 12mil..... DaBogda jos koju busotinu nafte nasao.... :salut:
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 16 sep 2014, 23:19

Ma nema govora da možete pisati kontra Maxa nešto večeras. Doduše, izmjene su stvarno kasno došle, ali i Conte je to radio, konstantno.

Imao je on dobru ideju, pa pogledajte koliko je isforsirao igru na krilima sa Lichtom :puke: i Evrom, centriranja kao u priči, samo što nije išlo. S Conteom bi kružio i kružio, na kraju i omjer udaraca 22-4, apsolutni posjed, trostruko više pasova.

Ako ikoga krivim, to je većina igrača, realno, izuzev Teveza i odbrane na čelu sa Caceresom niko nije bio raspoložen za igru.

Čekamo povratak perjanica (Vidal, Pirlo, Barza), ulazak u pravu formu pa onda pričajte.

@sajo ili kako već
Odigraj kladionicu pa nam javi.

Glede generalno evropskih utakmica, nema tu filozofije, moraš ekipu napasti, u našem slučaju konkretno, Comanom, Moratom, Romulom, Giovincom, jednostavno, brzina, dribling, vizija, sve to da zamijeni igrače koji to nemaju u tom momentu, Licht, Asa i slični. Pa i Nando je morao ranije izaći jer je van forme, a imaš super motivisane Alvara i Comana.

Alvaro 8 minuta sveukupno odigrao, a imao 3-4 fantastična poteza, najzaslužniji i za drugi gol Teveza.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 16 sep 2014, 23:44

Allegri je poznat po tome da kasno vrši izmjene. Dok je kod nas bio to nas je jako iritiralo sve. U zadnjih 5-10 min skoro uvijek izvrsi izmjene ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 17 sep 2014, 00:14

Zadovoljan sam pobjedom,morali smo pobijediti jednostavno kako bi izbjegli eventualni deja vu prosle sezone ali nisam zadovoljan igrom kompletne ekipe i naravno nekih pojedinaca.
Da je ovo Real Madrid pa da kazes "bitna su 3 boda" slozio bi se,ali ovo je jedna od najlosijih ekipa u LP ove godine tako da se slazem sa svima koji nisu zadovoljni vidjenim. Lorente odsjecen i udvajan veci dio utakmice,Pogba los,Evra i Lichsteiner jako losi a najvise se igralo po stranama,Licht narocito,trudi se on nema govora ali lik zna odigrati nevidjeno lose, kao veceras npr. Odbrana je bila ok ali nisu ni imali nekog posla pa da se da pravi sud.
Morata me opet odusevio,lik prima loptu na centru okrece se prema protivnickom golu i samo se ispali gore i za 3 sec je na ivici 16 metara,strasno :salut:
Ali opet treba biti realan,nema Vidala,Pirla i Brazaglija i ekipa jos nije uigrana...
Atletiko je sledeci, strasna ekipa, i sigurno ce ici na pobjedu protiv nas,moraju,i tu cemo vidjeti pucamo li pod pritiskom ili ne. Braniti se ne smijemo jer ne znamo i nismo navikli, a sve i da jesmo ne postoji ekipa koja je losija u kontranapadima od nas,znaci nabaciti war face i na Calderon ici igrati fudbal kao protiv Reala prosle god :!:

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 17 sep 2014, 00:27

Svidja mi se kako pises, sustinski. :salut:

Nego, niko da pohvali takticki potez Maxa gdje Teveza stavlja na nekakvog ofanzivnog veznog, na desnu stranu gdje je stvarao ogroman prostor unutra, a usput stalno koristio priliku da gura Lichta.

Dobar potez je to bio, kod gola se najbolje vidi.

Druga pohvala, covjek koristi sve igrace koje vecina prepoznaje kao kvalitetne i koje volimo vidjeti u ekipi. Zeli ukljuci maksimalno sve igrace u igru i skidam mu kapu. Samo da pocne ranije mijenjati i sve 5.

Trece, centarsutevi i generalno napadi preko bekova, ma kakvi oni bili trenutno.
Polagano daje svoj stof tako da batalite pricu o Conteu.

Zadovoljan sam za sada.

#MaxOUT

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 17 sep 2014, 00:39

Pogba je napisao/la:Svidja mi se kako pises, sustinski. :salut:

Nego, niko da pohvali takticki potez Maxa gdje Teveza stavlja na nekakvog ofanzivnog veznog, na desnu stranu gdje je stvarao ogroman prostor unutra, a usput stalno koristio priliku da gura Lichta.

Dobar potez je to bio, kod gola se najbolje vidi.

Druga pohvala, covjek koristi sve igrace koje vecina prepoznaje kao kvalitetne i koje volimo vidjeti u ekipi. Zeli ukljuci maksimalno sve igrace u igru i skidam mu kapu. Samo da pocne ranije mijenjati i sve 5.

Zadovoljan sam za sada.
Hvala.
E sad,da li mu je to sa Tevezom bila ideja ili je morao Tevez izlaziti po loptu jer je vidio da od bekova i centarsuteva nema nista... To mu ja vidim kao gresku,to forsiranje visokih lopti i kad je bilo ocito da ne ide,morali smo vise po zemlji igrati sa brzim utrcavanjima,tako smo dali gol uostalom.
A mlade igrace,Moratu i Comana jednostavno mora forsirati,ubaciti obojicu protiv Milana u 70-om minutu nebitno koji rezultat bio,odma ih u vatru,jer to ocito oba igraca zele,baptism by fire :)

IlGuerriero
Kontakt:

Post Postao/la IlGuerriero » 17 sep 2014, 00:43

Ma vala složit ću se sa svim, ali ne mogu s tim da je Licht bio loš, pa čovjek je preorao desnu stranu, svaka akcija po njegovoj strani, imao je 15 prodora.

Zeznuo je par čistih prilika, ali da nije bilo njega da povuče napad po beku ne bi mi nikad imali onoliko prostora, on je započeo akciju i kod vodećeg gola.

Nek' je Pogba večeras bio loš, to znači da će biti dobar sljedeću. :lol:

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 17 sep 2014, 00:51

Ma nije ni on bio los, rekao bih, normalna utakmica, nista previse kako zna i moze. Povukao je par lopti i odmah belaj, ona situacija kada je Nando trebao zabiti, ostatak vise onako rutinski.

Asa je bio problem, odgovorno tvrdim, on moze samo beka kod nas igrati, u vezi su samo dopusteni allrounderi kakve imamo. Pa Pereyra bi nas preporodio vcrs, samo zato jer je dinamican, uporan, dobar tehnicar. Kada vidim Asu kako se namjesta na lijevu da doda hoce mi nesto biti.

Ali eto, asist je bio vrhunski.

Licht, smucio mi se vcrs, u Evropi trcanje nije dovoljno, svakako ga ne gotivim, a vcrs sam povracao od njega.
Ubijedjen sam da ce ga Romulo skinuti ako ikada dobije realnu sansu za to, ili bar dobiti ozbiljniju minutazu jer je tehnicki beton, a i brzi igrac.

@marvin

I nakon meca Max rece da je to bila zamisao klupe.

#MaxOUT

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 17 sep 2014, 00:55

Imao je Licht prodora i vise od 15 ali jalovih,bez iskoristivih centarsuteva, koje je sve nulirao onim sutuacijama kada je bio sam pred golmanom i odreagovao ko amater. Ne znam,nekada mi je tako drag jer je borac i bukvalno daje 150% od sebe ali nekada bi ga bas zadavio,narocito kad se ne oslobadja lopte odmah vec se zapetlja. Kako kod mene jedan prijatelj rece "on je odlican kad ne razmislja dok igra" :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 sep 2014, 00:56

jok, Romulo 27-28 god pa ko sivonja oborio glavu, smao pravo i centriraj uprazno ko Vrsajevic...al dobro moguce da je trema zbog , je li, debija u LP..kako god najvise mrzim kod beka kad obori glavu ko vo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 17 sep 2014, 00:59

ultrasstyle_tz je napisao/la:jok, Romulo 27-28 god pa ko sivonja oborio glavu, smao pravo i centriraj uprazno ko Vrsajevic...al dobro moguce da je trema zbog , je li, debija u LP..kako god najvise mrzim kod beka kad obori glavu ko vo
Meni se uopste nije ucinio takav, odigrao je finu povratnu, protrcao, pa je imao onaj fin potez i centrirao !
Max Allegri

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 17 sep 2014, 01:03

Ukoliko bude defanzivno dobar Romulo salje Lichta na klupu siguran sam.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 sep 2014, 01:14

Po meni je idealna postava trenutno: Buffon-Licht-Caceres-Bonucci-Chiellini-Evra-Vidal-Pogba-Pereyra-Tevez-Morata. Izmjene:Marchisio, Asa, Llo, Coman i Romulo i udri

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 17 sep 2014, 01:17

tuzlak1987 je napisao/la:Po meni je idealna postava trenutno: Buffon-Licht-Caceres-Bonucci-Chiellini-Evra-Vidal-Pogba-Pereyra-Tevez-Morata. Izmjene:Marchisio, Asa, Llo, Coman i Romulo i udri
A najbolji stoper lige i top5 svijeta doduse pitanje kakav ce se vratiti, povecu je pauzu napravio.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 sep 2014, 01:21

Kad se vrati ali mene vise od caceresa nerviraju bon i chiellini, pa i ogbonna mi je solidno odigrao proslu ali ne moze sa chiellinijem jer du ljevaci. Tu je super, manje vise na svim pozicijama je konkurencija jaka. Volio bih samo da nesto bude od Pereyre, Morate i Comana tj da igraju. Da ne bude kada se Pirlo vrati da nema Pereyre u kombinacijama jer zna dobro kombinovati sa napadacima ...

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 17 sep 2014, 01:25

slika
This was the first time since 2008 that Juventus wins the initial game of Champions League.
:roll:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Birindelli
Kontakt:

Post Postao/la Birindelli » 17 sep 2014, 02:12

Šta je vcs s posjetom bilo?Čini mi se da nam nije bas najbolje bio popunjen stadion :?

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 17 sep 2014, 02:28

Birindelli je napisao/la:Šta je vcs s posjetom bilo?Čini mi se da nam nije bas najbolje bio popunjen stadion :?
31k

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.