FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wobly92
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wobly92 » 17 sep 2014, 00:16

amstaff je napisao/la:Kakvi papci majko moja skorian sam

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ti ubacuješ Ivicu Osima, a raspravlja se oko Amara...I onda TI nekog zoves papcima...Zanimljivo :facepalm:
extra je napisao/la: samo mirno dočekajte gosta fer i sportski jer u suprotnom ide opet liga federacije :kafa: :kafa: :kafa:
Hahaha, e jadovi jadni, ono nešto prijeti... :D
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 17 sep 2014, 00:19

wobly92 je napisao/la:
amstaff je napisao/la:Kakvi papci majko moja skorian sam

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ti ubacuješ Ivicu Osima, a raspravlja se oko Amara...I onda TI nekog zoves papcima...Zanimljivo :facepalm:
extra je napisao/la: samo mirno dočekajte gosta fer i sportski jer u suprotnom ide opet liga federacije :kafa: :kafa: :kafa:
Hahaha, e jadovi jadni, ono nešto prijeti... :D

ja vjerujem da ce sa zapada biti takav referat da ce izaci u 3 min utakmice....vrlo moguce da dobije kakav infarkt pa da mu se slagira i onih 15 % tijela sto je ostalo --- ovo je napisano
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 17 sep 2014, 00:46

Jedva čekam da prođe utakmica da se tema normalizuje

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 sep 2014, 00:47

Sto mogu smarat i kasnije kaze mi se nafurali na utakmicu, a njima sasvim obicna

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 sep 2014, 02:52

kakvi likovi Bože dragi, pročitaju post i shvate nešto deseto :bow:

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 17 sep 2014, 12:15

kako cemo moc pratit Travnik - Sloboda ?
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 sep 2014, 12:53

danas bez Radovanovića, Mehidića i Bajraktarevića uz već ranije odsutnog Migija .. šta je s Kuduza?!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 17 sep 2014, 13:04

Taman da vidimo Mujića u špicu i mi, a i tukmez Denis... Očekujem prolazak u kupu :bih:
075

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 17 sep 2014, 13:35

Približava se derbi Sloboda-Željezničar.
-Pobijediće Sloboda, mada mi je žao što utakmica pada pred Izbore jer će neki kazati da je "sumnjiva" pobjeda. Ne vjerujem u to ali znam da je u Trebinju Leotar-Želju 2:1 sumnjivo (i to sasvim) pobijedio.
-Tuzla-grad- živi svoje 1064. ljeto, ponosno i dostojanstveno. Riječ kompleks je ovdje nepoznata. Kroz stoljeća koja su prošla ljude je ovdje krasila: hrabrost, odvažnost, dostojanstvo i strpljenje.
Znam da su ti ljudi(tuzlaci) gradili svoj grad, Tuzlu, ali i druge gradove. Nas nije gradio niko.
-Sport i fudbal su, prije svega, igra, hrabrost ali i viteštvo.
- FK Sloboda gazi svoje 95. ljeto. Pokušava se snaći i prilagoditi u kapitalističkoj džungli u koju smo zavrljali. Neki su se ko biva već "snašli" pa se plaho pušu.
FK Sloboda je veliki Klub i to i izvan granica BiH. Nju se mora rešpektirati.
-Sjećam se da su početkom 70-tih godina, kad smo bili taze prvoligaš, mnogi tzv. veliki klubovi dolazili u Tuzlu po 2 boda a odlazili pognutih glava.
I sada slušamo sličnu priču, opet se u Tuzlu naivno ide po sigurna sada 3 boda. Da li baš?
-Ako Sadiković izvede momčad od 11 "ratnika" (kako to voli reći gospodin Blažević), navijači će sigurno biti 12. igrač koji će ih ponijeti do pobijede.
Ako naši igrači nemaju puno derbija u nogama, imamo mi navijači i to na stotine u našim sjećanjima i srcima.
Naše navijanje i podrška ekipi Slobode mora donijeti prevagu a protivniku svezat noge. Oni moraju saznati da su došli na sveti Tušanj.
-Nekada se pjevalo "Mi smo svojoj Slobodi obećanje dali... ili "Dok Slobodi pjevaju Tuzlaci... ili "Haj nek se čuje čuje, haj nek se zna da je naša Sloboda nepobjediva".
Te pjesme prenose se sa generacije na generaciju i bivaju naša molitva za našu Slobodu. I u subotu će svetim Tušnjem da se zaori pjesme ali i salve zvižduka napuhanim gostima.
Navijačima upozorenje! Ono najslađe dolazi na kraju. Zato samo strpljivo i podrška Slobodi, ne trošite riječi na protivnika, ne spominjite mu ime.
Dovoljne su salve zvižduka i ono UUUUUUUU.
Uz Božiju pomoć do pobijede.
P.S: Neka je sram i stid i prokletstvo na Ivana Osima, Predsjednika Komiteta za normalizaciju u F/NSBiH, što FK Slaviji nije oduzeo 3 boda u sezoni 2011/2012 PL kako je UEFA odlučila, nego je to mučki po FK Slobodu pomjerio za sezonu 2013/14. Time je svjesno zapečatio našu sudbinu tj. prouzrokovao ispadanje iz PL.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 17 sep 2014, 15:47, ukupno mijenjano 3 puta.
Ja volim FK Tuzla City

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 17 sep 2014, 13:40

sloboda72 je napisao/la:Približava se derbi Sloboda-Željezničar.
-Pobijediće Sloboda, mada mi je žao što utakmica pada pred Izbore jer će neki kazati da je "sumnjiva" pobijeda. Ne vjerujem u to ali znam da je u Trebinju Leotar-Želju 2:1 sumnjivo (i to sasvim) pobijedio.
-Tuzla-grad- živi svoje 1064. ljeto, ponosno i dostojanstveno. Riječ kompleks je ovdje nepoznata. Kroz stoljeća koja su prošla ljude je ovdje krasila: hrabrost, odvažnost, dostojanstvo i strpljenje.
Znam da su ti ljudi(tuzlaci) gradili svoj grad, Tuzlu, ali i druge gradove. Nas nije gradio niko.
-Sport i fudbal su, prije svega, igra, hrabrost ali i viteštvo.
- FK Sloboda gazi svoje 95. ljeto. Pokušava se snaći i prilagoditi kapitalističkoj džungli u koju smo zavrljali. Neki su se ko biva već "snašli" pa se plaho pušu.
FK Sloboda je veliki Klub i to i izvan granica BiH. Nju se mora rešpektirati.
-Sjećam se da su početkom 70-tih godina, kad smo bili taze prvoligaš, mnogi tzv. veliki klubovi dolazili u Tuzlu po 2 boda a odlazili pognutih glava.
I sada slušamo sličnu priču, opet se u Tuzlu naivno ide po sigurna sada 3 boda. Da li baš?
-Ako Sadiković izvede momčad od 11 "ratnika" (kako to voli reću gospodin Blažević), navijači će sigurno biti 12. igrač koji će ih ponijeti do pobijede.
Ako naši igrači nemaju puno derbija u nogama, imamo mi navijači i to na stotine u našim sjećanjima i srcima.
Naše navijanje i podrška ekipi Slobode mora donijeti prevagu a protivniku svezat noge. Oni moraju saznati da su došli na sveti Tušanj.
-Nekada se pjevalo "Mi svojoj Slobodi obećanje dali... ili "Dok Slobodi pjevaju Tuzlaci... ili "Haj nek se čuje čuje, haj nek se zna da je naša Sloboda nepobjediva".
Te pjesme prenose se sa generacije na generaciju i bivaju naša molitva za našu Slobodu. I u subotu će svetim Tušnjem da se zaori pjesme ali i salve zvižduka napuhanim gostima.
Navijačima upozorenje! Ono najslađe dolazi na kraju. Zato samo strpljivo i podrška Slobodi, ne trošite riječi na protivnika, ne spominjite mu ime.
Dovoljne su salve zvižduka i ono UUUUUUUU.
Uz Božiju pomoć do pobijede.
P.S: Neka je sram i stid i prokletstvo na Ivana Osima, Predsjednika Komiteta za normalizaciju u F/NSBiH, što FK Slaviji nije oduzeo 3 boda u sezoni 2011/2012 PL kako je UEFA odlučila, nego je to mučki po FK Slobodu pomjerio za sezonu 2013/14. Time je svjesno zapečatio našu sudbinu tj. prouzrokovao ispadanje iz PL.
:tokralju: :tokralju: :tokralju: odlican post..samo zajedno,3000 fukara sa sjevera,ko jedan glas...neka se ori,volim te slobodo...SRCEM DO POBJEDE :opaopa:
PS danas akobogda 2-1 za nas idemo probati sta u kupu,jel se otislo tamo,hoceli biti podrske
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 17 sep 2014, 15:12

wien steta sto ti neces biti medju tih 3000 fukara vec ces kod kuce gledati :mrgreen: :mrgreen: cudi me kako tako informisan covjek ne zna dal ce biti podrske u travniku :urnebes: jos mora na sportsport pitati.... hej tugo moja.....

0-2 lagano danas....taman da dignemo samopouzdanje pred zelju

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 17 sep 2014, 15:20

KrojcicaHills je napisao/la:wien steta sto ti neces biti medju tih 3000 fukara vec ces kod kuce gledati :mrgreen: :mrgreen: cudi me kako tako informisan covjek ne zna dal ce biti podrske u travniku :urnebes: jos mora na sportsport pitati.... hej tugo moja.....

0-2 lagano danas....taman da dignemo samopouzdanje pred zelju
ti znas da necu biti,po cemu to zaklucujes :mrgreen:
mogo bi ti se skinut wienu sa kurca,vise sam odgledo utakmica na tusnju u ove dvije zadnje godine,nego hiljade koje zive dole,i neodu ni jednom ;)
ti si tuga sam od sebe,imas sindrom zvani tuga za dijasporom :mrgreen: :urnebes:
molim te,zadnji put ti kazem,za svojim 30 godina,tusnja i gostovanja imam toliko,da nemam potrebu objasnjavati nekome zasto sam imao potrebu otici,i obezbijediti egzistenciju sebi i svojoj djeci.molim te,da,ako mislis provocirati,samo na osnovu mog avatara,neznajuci nista o meni,zaobidjes moje postove,volim salu,opustam mozak ovdje,podjebavajuci silni red army 7c,seljovce ili pitare,ali nemam zivce za tebe,nema smisla ;)

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 17 sep 2014, 15:45

mozda ako gostovanje racunas gledanje utakmice preko tv-a u HD :mrgreen: ti si nas vodja ovdje na forumu :D

ps onaj nas ultrastyle hvala za ono sinoc brat si majkemi :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: KrojcicaHills, dana/u 17 sep 2014, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 17 sep 2014, 15:47

SLOBODA: Pirić, Šećerović, Omić, Pršeš, Efendić, Mujić, Janković, Halilović, Mitrović, Kuduzović.

Mi izgleda odma krecemo bez jednog igraca ? :? :crazy: :crazy:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 17 sep 2014, 15:52

solar1987 je napisao/la:SLOBODA: Pirić, Šećerović, Omić, Pršeš, Efendić, Mujić, Janković, Halilović, Mitrović, Kuduzović.

Mi izgleda odma krecemo bez jednog igraca ? :? :crazy: :crazy:
Ni to me od Sadikovića ne bi čudilo... :lol: :lol:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 17 sep 2014, 15:56

Nema veze kasnije cemo se izjednacit kad ovi dobiju crveni :urnebes:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 17 sep 2014, 15:58

KrojcicaHills je napisao/la:mozda ako gostovanje racunas gledanje utakmice preko tv-a u HD :mrgreen: ti si nas vodja ovdje na forumu :D

ps onaj nas ultrastyle hvala za ono sinoc brat si majkemi :mrgreen: :mrgreen:

izgleda da su momci koji su otisli gledati tekmu normalno imali problema dole ..... nema veze doci cete i vi u tuzlu ;) ;)
jel to prenose travnik danas,pa i ti sjeo kupio kokice i hd deres :urnebes:
legenda sa krojcice :thumbup:

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 17 sep 2014, 16:03

jedino mozemo proc na penale,i to ako uspijemo doc do njih :D

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 17 sep 2014, 16:04

nemamo mi na krojcici plazmu a kamoli HD......sirotinja jbg :mrgreen: :mrgreen: imam osjecaj da ce ss kasniti opet po 10-15 min sa rezultatima pa cemo improvizovati :mrgreen: :mrgreen:

inace ovaj komentar gore iznad :urnebes: :urnebes: :urnebes: koja dominacija :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.