Golman bratstva imao perfomans i dobio karton

Mirza,Edo i Senad kao profesionalci moraju pripremiti sto bolje ekipu ako ne zele da se brukamo.Nema tu sentimenta samo rezultat a sigurno postoji i zelja za dokazivanjem.
Uvijek ista priča domaćina kada ne pobijedi.ALBOX je napisao/la:Bg mi ako budete igrali ko danas u Gracanici rasuce vas Sarajevo ko rizuMokroguz je napisao/la:
Ima jos 10-12 razloga zasto Olimpic ima potpunu prednost, i zato i vjerujem da ce Olimpic pobjediti.
zesce nego zeljo u 1.kolu...jb premierligasa koji za citavu utakmicu ne moze uputiti ni 1 udarac prema golu
u pojedinim trenutcima se covjek upita ko je ovde premijerligas ?
Gostovao je i Siroki i Celik u Gracanici ali slabijeg p.ligasa nije bilo ...
"Cestitke" na prolazu , uz puno vise srece u penalima.....
Cujemo se u nedelju poslije utakmice da vidimo cija je prica istinitaMancini je napisao/la: Uvijek ista priča domaćina kada ne pobijedi.Drugi put izvaljajte teren da ne liči na livadu.
Opet ista prica o dozivljajima pojedinca. Pa nije ovo Dr.Phil coj'ce.ALBOX je napisao/la:Bg mi ako budete igrali ko danas u Gracanici rasuce vas Sarajevo ko rizuMokroguz je napisao/la:
Ima jos 10-12 razloga zasto Olimpic ima potpunu prednost, i zato i vjerujem da ce Olimpic pobjediti.
zesce nego zeljo u 1.kolu...jb premierligasa koji za citavu utakmicu ne moze uputiti ni 1 udarac prema golu
u pojedinim trenutcima se covjek upita ko je ovde premijerligas ?
Gostovao je i Siroki i Celik u Gracanici ali slabijeg p.ligasa nije bilo ...
"Cestitke" na prolazu , uz puno vise srece u penalima.....
To je to. Strucni stab ce presuditi ovdje.suhakrpa je napisao/la:Cestitke Vukovima za prolazak u narednu rundu Kupa.![]()
Protiv Sarajeva ce biti jako tesko, pogotovo sto i njihovi rezultati nisu bas najbolji i start sezone nije onakav kakav su zeljeli. Pod imperativom su pobjede i nadam se da ce nasi to znati iskoristiti. Treba igrati na kontre i ne otvarati se previse.
Nismo nikada pustali komsije ni plave ni bordo.Fakat je da uvijek dolazimo na megdan kada su problemi unutar komsija evidentni(smjena Osima sada Djene)uvijek neki naboj i prekretnice preko nasih ledjapticatrkacica je napisao/la:Možete uzeti bod na Koševu. Valjda će svi biti nabrijani jer ste ih prošlih godina puštali da vas uzmu.
Nema frke-IZGUBIT NECEMO,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,TIKA-TAKA u verziji OLIMPICA.sarajlija je napisao/la:E to je vec drugo nesto
Ne bih tako trebalo biti I NAŠI SE NECE PREDATI PRE POČETKA TEKME,,,,,,,Daj jarane da ne budemo pesimisti-pa znaju I NAŠI lopte igrat.Mancini je napisao/la:Čitam ove prethodne postove i kontam ako se ovi naši budu unaprijed predali mogli bi pet komada primiti bez problema.Isto tako kontam ako ne budu igrali oni koji su imalo povrijeđeni onda bi opet mogla katastrofa biti.Lijepi strah.
FKS pogotovo sa najmanje troduplim nasim budzetom je mogao nas lagano nadmasiti u cijenama, zar ne?gavran je napisao/la:Ima i racunica bolje 3000 ljudi * 5 KMdr.van nostrand je napisao/la:Rekao lijepo Dino, amortizacija jednostavno diktira cijene karata. Nece ili tesko ce karte biti jeftinije.BitiSrcemVezan je napisao/la:
"Utakmica ooo, pocinje u pet..."
Cijene opet 5, 8 i 10 KM, stvarno nisu normalni sa tim cijenama poslije svih ovih kikseva, ionako nam je slaba posjeta, raja nema para i oni se nesto inate sa nekakvim cijenama![]()
![]()
![]()
Stvarno ne znam ko uopste odlucuje o cijenama karti, ali se ocigledno ili inati sa nekim ili je fakat glup / lud. Hiljadu puta vec receno, zar nije bolje imati na stadionu lupam 4000 ljudi koji ce platiti petaka nego 2 milje koji ce platiti po cenera.
Organizacija utakmice, kosta, 3 tribine, security, hitna, vatrogasci... toskovi jednostavno.
Ko ima godisnju svakako bolje prodje i dodje mu znacajno povoljnije.
nego 1500 ljudi *10 KM
ja sam za opciju sa vise gledalaca,mada ako su psovaci bolje da ne dolaze,
jer ako das 10KM ne znaci da si kupio pravo da psujes i vrijedjas koga stignes
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.