Jel neko zna,jel se još emituje film Jedan Grad-Jedna Ljubav,ulaz 2KM?
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Prijavljen je post. Nadam se da će moderacije ove izrode banovati na ip adresu.KrojcicaHills je napisao/la:ja kako vidim brku vise ne vole ni manijaci....cak ga optuzuju da je otisao kada je nestalo para u zelji![]()
nego zanima me na kojoj je on sad funkciji u zelji i da li ce doci na tusanj ???![]()
ja vjerujem da ce sa zapada biti takav referat da ce izaci u 3 min utakmice....vrlo moguce da dobije kakav infarkt pa da mu se slagira i onih 15 % tijela sto je ostalo
dzaba prijavljujes..prijavili smo i mi bruku vasih postova pa opet nikom nistapticatrkacica je napisao/la:Prijavljen je post. Nadam se da će moderacije ove izrode banovati na ip adresu.KrojcicaHills je napisao/la:ja kako vidim brku vise ne vole ni manijaci....cak ga optuzuju da je otisao kada je nestalo para u zelji![]()
nego zanima me na kojoj je on sad funkciji u zelji i da li ce doci na tusanj ???![]()
ja vjerujem da ce sa zapada biti takav referat da ce izaci u 3 min utakmice....vrlo moguce da dobije kakav infarkt pa da mu se slagira i onih 15 % tijela sto je ostalo
pticatrkacica je napisao/la:Prijavljen je post. Nadam se da će moderacije ove izrode banovati na ip adresu.KrojcicaHills je napisao/la:ja kako vidim brku vise ne vole ni manijaci....cak ga optuzuju da je otisao kada je nestalo para u zelji![]()
nece,ali moj komentar znaju obrisatipticatrkacica je napisao/la:Prijavljen je post. Nadam se da će moderacije ove izrode banovati na ip adresu.KrojcicaHills je napisao/la:ja kako vidim brku vise ne vole ni manijaci....cak ga optuzuju da je otisao kada je nestalo para u zelji![]()
sve sto drugom zelis tebi se vratiKrojcicaHills je napisao/la:ja kako vidim brku vise ne vole ni manijaci....cak ga optuzuju da je otisao kada je nestalo para u zelji![]()
samo mirno dočekajte gosta fer i sportski jer u suprotnom ide opet liga federacijestaragarda je napisao/la:hajde ti sa mozgom razgazi malo...smaras i ti i ovi tvoji...danima....mi imamo svoju istinu,vi svoju...sta hoces,koji k.u.r.a.c vise....extra je napisao/la:Na šta je spala ova liga da se rasprava vodi oko navijača slobode,navijačima koji nemaju mozga da shvate da se prvenstvo igra 30 kola i da ne traže krivca u želji,veležu,gošku itd za ispadanje iz lige.
Kako te nije stid?KrojcicaHills je napisao/la:ja kako vidim brku vise ne vole ni manijaci....cak ga optuzuju da je otisao kada je nestalo para u zelji![]()
prvenstvo se igra za klubove sa nacionalnim predznakom,zacarani krug zelje,sarajeva,sirokog,zrinjskog,i borca koji se rotiraju,stim da ponekada uleti neki klub umjesto borca..tako je vec godinama unazad...sloboda je to najbolje osjetila,kada je umjesto slobode,koja je bila treca,u evropu otisao siroki sa **** devetog mjesta..extra je napisao/la:Na šta je spala ova liga da se rasprava vodi oko navijača slobode,navijačima koji nemaju mozga da shvate da se prvenstvo igra 30 kola i da ne traže krivca u želji,veležu,gošku itd za ispadanje iz lige.
napustite je i bice regularnawienultras je napisao/la:prvenstvo se igra za klubove sa nacionalnim predznakom,zacarani krug zelje,sarajeva,sirokog,zrinjskog,i borca koji se rotiraju,stim da ponekada uleti neki klub umjesto borca..tako je vec godinama unazad...sloboda je to najbolje osjetila,kada je umjesto slobode,koja je bila treca,u evropu otisao siroki sa **** devetog mjesta..extra je napisao/la:Na šta je spala ova liga da se rasprava vodi oko navijača slobode,navijačima koji nemaju mozga da shvate da se prvenstvo igra 30 kola i da ne traže krivca u želji,veležu,gošku itd za ispadanje iz lige.
ova liga je sve osim normalna i regularna..
wienultras je napisao/la: prvenstvo se igra za klubove sa nacionalnim predznakom,zacarani krug zelje,sarajeva,sirokog,zrinjskog,i borca koji se rotiraju,stim da ponekada uleti neki klub umjesto borca..tako je vec godinama unazad...sloboda je to najbolje osjetila,kada je umjesto slobode,koja je bila treca,u evropu otisao siroki sa **** devetog mjesta..
ova liga je sve osim normalna i regularna..
Ne znaju oni da je on jedan od najzaslužnijih osoba što uopšte imamo reprezentaciju da igra kvalifikacije i što nam klubovi imaju pravo nastupa u Evropi, pa kad se samo sjetiš njegove ostvke na klupu Jugoslavije...amstaff je napisao/la:Kako te nije stid?KrojcicaHills je napisao/la:ja kako vidim brku vise ne vole ni manijaci....cak ga optuzuju da je otisao kada je nestalo para u zelji![]()
Kakva Jugoslavija bolan o čemu ti pričaš?benzz je napisao/la:Ne znaju oni da je on jedan od najzaslužnijih osoba što uopšte imamo reprezentaciju da igra kvalifikacije i što nam klubovi imaju pravo nastupa u Evropi, pa kad se samo sjetiš njegove ostvke na klupu Jugoslavije...amstaff je napisao/la:Kako te nije stid?KrojcicaHills je napisao/la:ja kako vidim brku vise ne vole ni manijaci....cak ga optuzuju da je otisao kada je nestalo para u zelji![]()
P.S. NEMOJTE SE SVAĐATI SA TUZLACIMA, ONI SU UVIJEK U PRAVU, SAMO SE NJIHOVO PIKA!!!
Svaka ti čast na ovome, Željo je trenutno kvalitetniji tim i u boljoj formi, al ako se igrači nabriju i uz pomoć publike možete ih dobiti, valjda i igrači na čelu sa Denisom to skontaju i odigraju neku ludu utakmicu, znaju valjda da poslije Želje 2 puta gostuju i u slučaju loših rezultata u te tri utakmice čeka ih poluprazan Tušanj...I Željo i Sarajevo su izbačeni na isti način iz Evrope kao i mi.Nekada treba pogledati istini u oči i priznati da smo za ispadanje krivi mi i samo mi,niko drugi.Na stranu ova naša prepucavanja ovdje i rasprave sa Manijacima.
Ne trebaju nam nikakvi prekidi i slično.Nema ničega ljepšeg od toga da ih pobijedimo 2:0 ono pošteno i to ti je najbolja osveta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.