Novitet je što se nismo povukli nakon gol već smo nastavili napadati.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Hvala.Pogba je napisao/la:Svidja mi se kako pises, sustinski.
Nego, niko da pohvali takticki potez Maxa gdje Teveza stavlja na nekakvog ofanzivnog veznog, na desnu stranu gdje je stvarao ogroman prostor unutra, a usput stalno koristio priliku da gura Lichta.
Dobar potez je to bio, kod gola se najbolje vidi.
Druga pohvala, covjek koristi sve igrace koje vecina prepoznaje kao kvalitetne i koje volimo vidjeti u ekipi. Zeli ukljuci maksimalno sve igrace u igru i skidam mu kapu. Samo da pocne ranije mijenjati i sve 5.
Zadovoljan sam za sada.
Meni se uopste nije ucinio takav, odigrao je finu povratnu, protrcao, pa je imao onaj fin potez i centrirao !ultrasstyle_tz je napisao/la:jok, Romulo 27-28 god pa ko sivonja oborio glavu, smao pravo i centriraj uprazno ko Vrsajevic...al dobro moguce da je trema zbog , je li, debija u LP..kako god najvise mrzim kod beka kad obori glavu ko vo
A najbolji stoper lige i top5 svijeta doduse pitanje kakav ce se vratiti, povecu je pauzu napravio.tuzlak1987 je napisao/la:Po meni je idealna postava trenutno: Buffon-Licht-Caceres-Bonucci-Chiellini-Evra-Vidal-Pogba-Pereyra-Tevez-Morata. Izmjene:Marchisio, Asa, Llo, Coman i Romulo i udri
This was the first time since 2008 that Juventus wins the initial game of Champions League.
31kBirindelli je napisao/la:Šta je vcs s posjetom bilo?Čini mi se da nam nije bas najbolje bio popunjen stadion
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.