FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- diplomatija
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bila su samo dvojica napadača, tako da ih nije bilo teško zaustaviti i istjerati sa stadiona..
diplomatija je napisao/la:Bila su samo dvojica napadača, tako da ih nije bilo teško zaustaviti i istjerati sa stadiona..

- Evolution87
- Kontakt:
Ono nije trebao biti jedanaesterac.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
cuj dvojica hahahha pa to su neke budale kakve imaju veze s nama ili s bilo kakvom grupomdiplomatija je napisao/la:Bila su samo dvojica napadača, tako da ih nije bilo teško zaustaviti i istjerati sa stadiona..

Ni p od penala realno ,al je opet njegova greska i petljanje sa povratnom loptom,ono se odma nabija bez ikakvog primanja...kucat ce on nama na polusezoni i pitat imal bujrumaEvolution87 je napisao/la:Ono nije trebao biti jedanaesterac.

U sustini ok je golman,ali sam i njemu primjetio manu da se lijepi na liniju,i pored svoje visine sve je bilo nesto ala Dejo kreni stani,hoce nece.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- diplomatija
- Kontakt:
Neću se ja sad ubjedjivati s vama ko je bio, sta je bilo, rekao sam sto sam imao i cao dječaci, uglavnom od danas niko vise neće moći uci na stadion u vogosci kad vi trenirate..
-
- Kontakt:
to buraz zakljucaj nema nikom pricidiplomatija je napisao/la:Neću se ja sad ubjedjivati s vama ko je bio, sta je bilo, rekao sam sto sam imao i cao dječaci, uglavnom od danas niko vise neće moći uci na stadion u vogosci kad vi trenirate..

@diplomatija a zasto to nidi diplomatskim putem obavio?

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- diplomatija
- Kontakt:
diplomatski rijeseno, momci ili ti kabadahije odstranjene sa terena, ljudi trenirali normalno, a od danas su sve kapije zakljucane cak ne mozes uci ni na bilijar hah, zar nije diplomatski?Sabinho je napisao/la:@diplomatija a zasto to nidi diplomatskim putem obavio?![]()
diplomatija je napisao/la:diplomatski rijeseno, momci ili ti kabadahije odstranjene sa terena, ljudi trenirali normalno, a od danas su sve kapije zakljucane cak ne mozes uci ni na bilijar hah, zar nije diplomatski?Sabinho je napisao/la:@diplomatija a zasto to nidi diplomatskim putem obavio?![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Mijenjaj dilera.diplomatija je napisao/la:diplomatski rijeseno, momci ili ti kabadahije odstranjene sa terena, ljudi trenirali normalno, a od danas su sve kapije zakljucane cak ne mozes uci ni na bilijar hah, zar nije diplomatski?Sabinho je napisao/la:@diplomatija a zasto to nidi diplomatskim putem obavio?![]()
FKS 1946 !
Inace ako sutra prime go od ove djece nek se ne vracaju 

sve insajderi sa druge strane grada, od toga da su pricali sa Dzenom, da poznaju nasu upravu i ljude koji tu rade i oni su se udostojili dati im informacije vezane za nas klub, do ovog sto je bodyguard u Vogosci
bas se covjek nekad opusti citajuci pojedine komentare

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
pa jeste,iskreno ima ih puno
.... mislim da svi lazu ono sto se kaze petljaju ,------iskreno,mislim da im ne treba uzimat za ozbiljno

I da su uplacivane pare igraca na dvicu u Zenici...zaista toliko informacija u tako kratkom vremenskom periodu da bi im pozavidjeli i najbolji novinari,kako se to pofata sve,fascinantno zaistacollector je napisao/la:sve insajderi sa druge strane grada, od toga da su pricali sa Dzenom, da poznaju nasu upravu i ljude koji tu rade i oni su se udostojili dati im informacije vezane za nas klub, do ovog sto je bodyguard u Vogosci![]()
Oni i Dzido Mova mane dalje

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- diplomatija
- Kontakt:
Ne lažu svi, evo npr ja nemam razlog da izmislim da su sinoć dva papka uletila na trening u vogosci i počeli psovati i vrijeđati igrače Sarajeva, a oni onako hudi, šute, niko nista ne progovara, valjda su svjesni da su pokidali dosta živaca vama navijačima..
Ja se ne bih zajebavo sa bodyguardom
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja i?diplomatija je napisao/la:Ne lažu svi, evo npr ja nemam razlog da izmislim da su sinoć dva papka uletila na trening u vogosci i počeli psovati i vrijeđati igrače Sarajeva, a oni onako hudi, šute, niko nista ne progovara, valjda su svjesni da su pokidali dosta živaca vama navijačima..
Sto nisi branio svoju upravu i igrace prije nekih mjesec dana?

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- pticatrkacica
- Kontakt:
Zar svaki dan neko mora spomenuti Zelju na ovoj temi i onda se pitaš zašto neko dolazi. Pa svaki drugi post vam je Željo. Momak napisao šta se desilo i on odmah a vi. Šta mi jadan ne bio.Sarajlijc@ je napisao/la:Ja i?diplomatija je napisao/la:Ne lažu svi, evo npr ja nemam razlog da izmislim da su sinoć dva papka uletila na trening u vogosci i počeli psovati i vrijeđati igrače Sarajeva, a oni onako hudi, šute, niko nista ne progovara, valjda su svjesni da su pokidali dosta živaca vama navijačima..

Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Moramo kad vi dolazite ovamo i spominjete nas. Sta je on imao braniti nekoga?pticatrkacica je napisao/la:Zar svaki dan neko mora spomenuti Zelju na ovoj temi i onda se pitaš zašto neko dolazi. Pa svaki drugi post vam je Željo. Momak napisao šta se desilo i on odmah a vi. Šta mi jadan ne bio.Sarajlijc@ je napisao/la:Ja i?diplomatija je napisao/la:Ne lažu svi, evo npr ja nemam razlog da izmislim da su sinoć dva papka uletila na trening u vogosci i počeli psovati i vrijeđati igrače Sarajeva, a oni onako hudi, šute, niko nista ne progovara, valjda su svjesni da su pokidali dosta živaca vama navijačima..
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Trenutno korisnika/ca: broj6, Google Adsense [Bot], Hordas1990, HyperOS, Kyle88, OsmanhodzicBuco, rimljanin90, USB, Zagor i 69 gostiju.