neka, polako, u barcu treba ici kad odrijesi kesu, jer bez 40M bi samo sjedio na klupi.Barcelona_1899 je napisao/la:Ma imao je on ponudu Barce i prije nego je presao u Lyon, al eto on odabra Lyon..Cartman je napisao/la:Ma nakon ovoga ce imat od Barce ponudu da mu Ibrahimovic cisti kopacke.MaliMemo je napisao/la:Ima li on kakvih ponuda, da ode u drugi klub ?
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanic
Da je ovo Marjan prenosio, kako bi se on derao PJANIC PJANIC PJANIC 

× Plava krv ispod koze ×
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Miralem Pjanic MAJSTOR
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
joj ocam' mog kako sam ponosan što sam Bosanac 

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
I nije se pokajao sigurnoBarcelona_1899 je napisao/la:Ma imao je on ponudu Barce i prije nego je presao u Lyon, al eto on odabra Lyon..Cartman je napisao/la:Ma nakon ovoga ce imat od Barce ponudu da mu Ibrahimovic cisti kopacke.MaliMemo je napisao/la:Ima li on kakvih ponuda, da ode u drugi klub ?
Sa 19 Godina igrati u prvom timu jednog Kluba kao sto je Lyon, i to u ovakvoj utakmicu protiv Reala na prepunom Bernabeu
Neprocjenjivo, neke se stvari nemogu kupiti novcem , za sve drugu tu su Bosnaci

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Evo da se citiram pred tekmu to jest poslije tekmeharishp je napisao/la:Ovaj mec je izuzetno vazan za Pjanu.U godinama onim koji postajes ili zvjezda ili prosjecan igrac.omerbavarac je napisao/la:Nadam se da je Real dobro izanalizirao igru Pjanica. On je taj pokretac, ubica koji vlada sredinom terena. Inace ocekujem nekoliko suteva slicnih onome kao protiv Gane, gdje ce nadam se barem jedna uci u mrezu Spanaca.
Pjanke, sretno.
Za ovo drugo sanse su minimalneA za prvo jako puno ociju ce biti uperene na ovaj mec.
Kvalitetno odigrana tekma bi ga mogla definitivno proslaviti i dobro kao i masno prodati.
Prolazak znaci jos dvije minimalno kvalitetne utakmice za Pjanu.Za deventaesto godisnajak nemoze biti bolje.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- miralem444
- Kontakt:
Pjanić: Spustili smo ih na zemlju
Pogotkom našega reprezentativca Miralema Pjanića, Lyon je izbacio madridski Real i izborio plasman u četvrtfinale Lige prvaka.
Nakon utakmice je naš reprezentativac imao dosta razloga za veselje…
Osjećam se fenomenalno. Realovi igrači su uoči utakmice bili jako samouvjereni u svojim izjavama, što nas je malo i naljutilo, rekao je Pjanić i nastavio:
U prvom djelu smo imali dosta problema, ali smo zato u nastavku odigrali čvrsto. Sada se okrećemo sljedećem kolu. Još nismo završili posao do kraja.
Zahvaljujući pogotku koji je njegov Lyon odveo u četvrtfinale Lige prvaka, Miralem Pjanić je zaradio najbolju ocjenu, te zasluženo ponio epitet igrača utakmice.
evo pjenicev komentar poslie tekme. svaka cast zmajuuuu
Pogotkom našega reprezentativca Miralema Pjanića, Lyon je izbacio madridski Real i izborio plasman u četvrtfinale Lige prvaka.
Osjećam se fenomenalno. Realovi igrači su uoči utakmice bili jako samouvjereni u svojim izjavama, što nas je malo i naljutilo, rekao je Pjanić i nastavio:
U prvom djelu smo imali dosta problema, ali smo zato u nastavku odigrali čvrsto. Sada se okrećemo sljedećem kolu. Još nismo završili posao do kraja.
Zahvaljujući pogotku koji je njegov Lyon odveo u četvrtfinale Lige prvaka, Miralem Pjanić je zaradio najbolju ocjenu, te zasluženo ponio epitet igrača utakmice.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Tu jbm ti ove nase Vijesti i ove nase novinare, evo gledam na FTV pola sata, niko nista ne pominje
Na novoj prva vijest, Mladi Bosanac izbacio Real
Kod nas nista , pu bem ti
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Miraleme, Dzeko je za tebe nula od veceras.
Mene si kupio za sva vremena.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
jbte ispade ko da hrvati vise cijene njegov gol nego ovi nasi "novinari" cccBosnier je napisao/la:Tu jbm ti ove nase Vijesti i ove nase novinare, evo gledam na FTV pola sata, niko nista ne pominje
-
- Kontakt:
bravo pjanicu za goo al si ga mogo dat u produzetku.....obori me bolan za 2 milje na kladionici halalit ti nikad ovo necu...
Sta bi tek bilo da je Pjanic njihov.steve-o je napisao/la:jbte ispade ko da hrvati vise cijene njegov gol nego ovi nasi "novinari" cccBosnier je napisao/la:Tu jbm ti ove nase Vijesti i ove nase novinare, evo gledam na FTV pola sata, niko nista ne pominje
Zola in, Zola passes, Zola scores !
da hrvati imaju ovo sto mi imamo ne bi granicili sa hrvatskom nego sa brazilom 

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Dok nekom ne smrkne,drugom ne svaneumene zeljo je napisao/la:bravo pjanicu za goo al si ga mogo dat u produzetku.....obori me bolan za 2 milje na kladionici halalit ti nikad ovo necu...

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Ma mene je provocirala ona izjava **** Ramosa da ce pobjedit 3:0, a ne igrace Lyona. Ali to je tipicno za Real, nikakav respekt prema protivniku nemaju. Zato su dobili lijepi bosanski volej u mrezu za uzvrat pa neka onda opet na ljeto potrose jos par milijardi.miralem444 je napisao/la:Pjanić: Spustili smo ih na zemlju

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- NoName
- Kontakt:
Mire, kralju naš, zvijezdo naša sjajna, hvala ti.
Dječak iz Kalesije sruši giganta od milijardu maraka. To se rijetko može doživjeti, nema šta. Zajebato je igrat protiv Reala, vidjeli smo šta fulaše Makoun, Lopez, Delgado, niko nije bio priseban osim dječaka iz Bosne. Kralju, dabogda te samo zdravlje poslužilo a za ostalo ćeš se sam pobrinuti.
Dječak iz Kalesije sruši giganta od milijardu maraka. To se rijetko može doživjeti, nema šta. Zajebato je igrat protiv Reala, vidjeli smo šta fulaše Makoun, Lopez, Delgado, niko nije bio priseban osim dječaka iz Bosne. Kralju, dabogda te samo zdravlje poslužilo a za ostalo ćeš se sam pobrinuti.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- eric_cantona
- Kontakt:
super se Miralem snašao u šansi, našao se na pravom mjestu i reagirao ko pravi majstor. nema su tu šta reći.
no, sve osim tog poteza je odigrao katastrofalno. da nije dao gol, imao bi ocjenu možda 5 od 10. ne više. gol ga je izvukao. dakle, ne računajući taj trenutak, ono što sam ja gledao, a vjerujem i svi ostali, pjanić je gubio svaki duel, promašio svaki pas, i općenito izgledao izgubljen u prostoru.
ponavljam, svaka mu čast za gol, Lyon je odlično odigrao drugo poluvrijeme, preuzeo igru malo po malo, i zasluženo prošao na kraju, al ta euforija oko pjanića je još uvijek samo to - euforija.
nogomet se igra 90 minuta. 1 minuta i 1 odličan potez nikad nisu činili vrhunske igrače.
pokazao je da ima talent, a da li ima volju, snagu i borbenost da stvarno i postane nešto više, to je ipak na njemu da dokaže.
Lyon je imao dva stvarna heroja koji nisu prestajali ubadati u real čak i kad ih nije išlo, a to su Lisandro Lopez i Cesar Delgado. na kraju je gol djelom i njihovo maslo, a Pjanić je samo "ubrao vrhnje".
no, sve osim tog poteza je odigrao katastrofalno. da nije dao gol, imao bi ocjenu možda 5 od 10. ne više. gol ga je izvukao. dakle, ne računajući taj trenutak, ono što sam ja gledao, a vjerujem i svi ostali, pjanić je gubio svaki duel, promašio svaki pas, i općenito izgledao izgubljen u prostoru.
ponavljam, svaka mu čast za gol, Lyon je odlično odigrao drugo poluvrijeme, preuzeo igru malo po malo, i zasluženo prošao na kraju, al ta euforija oko pjanića je još uvijek samo to - euforija.
nogomet se igra 90 minuta. 1 minuta i 1 odličan potez nikad nisu činili vrhunske igrače.
pokazao je da ima talent, a da li ima volju, snagu i borbenost da stvarno i postane nešto više, to je ipak na njemu da dokaže.
Lyon je imao dva stvarna heroja koji nisu prestajali ubadati u real čak i kad ih nije išlo, a to su Lisandro Lopez i Cesar Delgado. na kraju je gol djelom i njihovo maslo, a Pjanić je samo "ubrao vrhnje".
- Citizen-X
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ooooooooooooooo oooooo
Komentator veli - Pjanic zavalio 250 milionskom klubu za platu 90 000€ - a kao otvorio je sebi vrata Real Madrida
Ooooooooooooooo oooooo

Komentator veli - Pjanic zavalio 250 milionskom klubu za platu 90 000€ - a kao otvorio je sebi vrata Real Madrida

Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 11 mar 2010, 00:15, ukupno mijenjano 2 puta.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- NoName
- Kontakt:
Podcjenjivački. Velike utakmice su uvijek odlučivali potezi majstora, ali onih istinskih. Ne zaboravi da Mire ima 19 godina i da još mora pure da jede da bi bio u top formi konstantno ali on je uradio svoje.eric_cantona je napisao/la:super se Miralem snašao u šansi, našao se na pravom mjestu i reagirao ko pravi majstor. nema su tu šta reći.
Ne bih ti odgovorio na ovu tvoju, recimo provokaciju, ali baš ovu dvojicu navede koji su na kraju utakmice pokazali kako se ubada, nema šta.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
- eric_cantona
- Kontakt:
pročitaj još jednom moj post i vidit ćeš da sam rekao da je reagirao majstorski.NoName je napisao/la: Podcjenjivački. Velike utakmice su uvijek odlučivali potezi majstora, ali onih istinskih. Ne zaboravi da Mire ima 19 godina i da još mora pure da jede da bi bio u top formi konstantno ali on je uradio svoje.
Ne bih ti odgovorio na ovu tvoju, recimo provokaciju, ali baš ovu dvojicu navede koji su na kraju utakmice pokazali kako se ubada, nema šta.
no moderni nogomet je moderni nogomet. lisandro lopez i cesar delgado su promašili šanse na kraju kad je sve bilo gotovo. no, oni su 90 minuta, neprestano, jurišali na realovu obranu čak i kad nije bilo nikakvih izgleda da je prođu, to je ono što svaki navijač cijeni. na kraju je cesar dodao, lopez vratio, i pjanic pogodio. ne moze se reci da nisu sudjelovali.
a pjanić sigurno ne bi bio u prvoj ekipi lyona da je loš. no, danas nije igrao baš najbolje. samo to kažem
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Neznam55, Vanja8 i 30 gostiju.