http://www.transfermarkt.co.uk/nenad-ki ... eler/87742" onclick="window.open(this.href);return false;
I Danijel Majkić je slobodan igrač...
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Znam.brazzo je napisao/la:Jbg lave, pa u BiH ti se igraci ne otkupljujusvi imaju amaterske ugovore i to mahom na 1god ili 6 mjeseci tako da se odstete klubovima i ne isplacuju.
Fali zvijezda na našem grbu, iznad godine.NKMramor je napisao/la:Znam.brazzo je napisao/la:Jbg lave, pa u BiH ti se igraci ne otkupljujusvi imaju amaterske ugovore i to mahom na 1god ili 6 mjeseci tako da se odstete klubovima i ne isplacuju.
Mislim da u BiH nikada nije otkupljen igrač,u našoj ligi prelaze iz kluba u klub gdje je bolje, zato i jeste dobra liga...
Ključan detalj je "BH pasoš", znači mislim i na igrače koji su malo šetali po inostranim klubovima, ima tu lijepih imena sa nešto nižom vrijednosti.
Uglavnom...![]()
amar je **** od covjeka...dokazo je to hiljadu puta..video zapisi sve govore..cuj pukla zastavica...pukli eurici brko,duso prodana..Chinaglia je napisao/la:1:51 - "možda je zastavica pukla, možda je vode nestalo pa nije mog'o .. možda je se sudija zaključao u svlačionici bio, pa nisu imali rezervni ključ", reče brkojedva čekam subotu, njemu treba poseban tretman priredit'
staragarda je napisao/la:U subotu na ogradi ponovo ce ponosno da se vijori SALT CITY BOYS trans![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.