NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

cesc4
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la cesc4 » 14 sep 2014, 10:54

sony_91 je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Bice oba snimka. Iako sam mislio da je onaj drugi čist go što je poništen, pojasnili su mi kasnije da se ipak radilo o nedozvoljenoj poziciji.

Uostalom, biće sažetak za nekih sat vremena pa pogledajte šta se dešavalo na terenu ;)
Ako ti ne bude problem kad da ubacis i koji faul za gradinu i koji faul koji nije svirnut za bratstvo da se vidi da nismo kostolomci i da smo pokradeni... Takode i ofsajde pogotovo koji su svirani Suljicu ;) :D
http://youtu.be/4cbEUPk_v0U?t=3m8s

Ovo je opravdano dosuđeno zaleđe jer je samo jedan obrambeni igrač Gradine bio ispred igrača Bratstva
Jeste drugi go je bio ofsajd , prvi go nije bio ofsajd jer je igrac koji je zabio go bio iza igraca koji mu dodaje loptu i jos mu je loptu dodao naprijed. :D
www.nkbratstvogracanica.com

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 14 sep 2014, 11:23

cesc4 je napisao/la: Ovo je opravdano dosuđeno zaleđe jer je samo jedan obrambeni igrač Gradine bio ispred igrača Bratstva
Jeste drugi go je bio ofsajd , prvi go nije bio ofsajd jer je igrac koji je zabio go bio iza igraca koji mu dodaje loptu i jos mu je loptu dodao naprijed. :D[/quote]

Da, mislim da si upravu
inace ?

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 14 sep 2014, 22:07

A tako ste se radovali sudiji koji vam je delegiran. :lol:
Povalja vas lik samo tako. :urnebes:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Diablo55
Kontakt:

Post Postao/la Diablo55 » 15 sep 2014, 14:10

Znal neko kad igraci imaju treninge ?

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 15 sep 2014, 14:51

Diablo55 je napisao/la:Znal neko kad igraci imaju treninge ?
Danas valjda u 6

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 15 sep 2014, 20:41

cesc4 je napisao/la: Jeste drugi go je bio ofsajd , prvi go nije bio ofsajd jer je igrac koji je zabio go bio iza igraca koji mu dodaje loptu i jos mu je loptu dodao naprijed. :D
bas tako, prva situacija gol cist kao suza a druga situacija je cisto zaledje...

street
Kontakt:

Post Postao/la street » 16 sep 2014, 17:07

Prvo poluvrijeme 0:0 Nk Bratstvo - Olimpic

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 16 sep 2014, 18:56

Teren Bratstva nikad lošiji za igrat ali vjerovatno svjesno i namjerno "uzoran" da bi se opstrukcijom igre mogao nadoknadit manjak kvaliteta...u dobroj mjeri se i uspjelo jer je bilo nemoguće po onakvoj oranici nešto odigrat,,,a kad tome dodas i nekoliko mesarskih startova na gostujuće igrače te krkansko udaranje Pantića laktom u glavu gostujućeg igrača dobiješ onaj Makjevelistički stav "cilj opravdava sredstvo",,,,
A posebna priča je golman Hamzabegović takav komad govedine odavno nije viđen na terenima prve lige,,,pa on je u zelji da isprovocira igrače Olimpica prilikom izvođenja penala od sebe napravio takvu budalu da su ga gostujući igrači izjebali ko kauboj konja,,,,a penal Gojaka će sanjat ima da dobije noćne more šta mu je mali uradio,, :rol: :rol:

Da nebude da sam pristrasan,,,mali Pljevljak i Delić su gospoda na terenu tako se i ponašaju... :tokralju: :tokralju:

Diablo55
Kontakt:

Post Postao/la Diablo55 » 16 sep 2014, 19:08

**** je napisao/la:Teren Bratstva nikad lošiji za igrat ali vjerovatno svjesno i namjerno "uzoran" da bi se opstrukcijom igre mogao nadoknadit manjak kvaliteta...u dobroj mjeri se i uspjelo jer je bilo nemoguće po onakvoj oranici nešto odigrat,,,a kad tome dodas i nekoliko mesarskih startova na gostujuće igrače te krkansko udaranje Pantića laktom u glavu gostujućeg igrača dobiješ onaj Makjevelistički stav "cilj opravdava sredstvo",,,,
A posebna priča je golman Hamzabegović takav komad govedine odavno nije viđen na terenima prve lige,,,pa on je u zelji da isprovocira igrače Olimpica prilikom izvođenja penala od sebe napravio takvu budalu da su ga gostujući igrači izjebali ko kauboj konja,,,,a penal Gojaka će sanjat ima da dobije noćne more šta mu je mali uradio,, :rol: :rol:

Da nebude da sam pristrasan,,,mali Pljevljak i Delić su gospoda na terenu tako se i ponašaju... :tokralju: :tokralju:
Ne znam da li si iz Gračanice ili si sišo sa "brda" da pogledaš jedan Olimpik kojem je pariralo Bratstvo iz Prve lige Federacije BiH, ali šta god da si pglu si. Startova je bilo na obje strane, tako da se tu nema šta pričati. Rikija su udarali svim i svačim, ali tu si da igraš, a ne da plešeš. Teren nije bio baš najbolji, jer se trava zeznula na Kup utakmici sa Orašjem, ali su ga opet pripremili da se može komotno igrati, tako da o nekim oranicama je besmisleno pričati.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 16 sep 2014, 19:19

Diablo55 je napisao/la:
Ne znam da li si iz Gračanice ili si sišo sa "brda" da pogledaš jedan Olimpik kojem je pariralo Bratstvo iz Prve lige Federacije BiH, ali šta god da si pglu si. Startova je bilo na obje strane, tako da se tu nema šta pričati. Rikija su udarali svim i svačim, ali tu si da igraš, a ne da plešeš. Teren nije bio baš najbolji, jer se trava zeznula na Kup utakmici sa Orašjem, ali su ga opet pripremili da se može komotno igrati, tako da o nekim oranicama je besmisleno pričati.
:D ne hateri mu drug ,ima covjek problema :D :mrgreen:

Jedno fino fudbalsko poslijepodne, fina utakmica ,sreca na strani gostiju i super....
dobro je evidentan napredak u igri , valjda se malo i u gostima popravimo ...

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 16 sep 2014, 19:35

Sto se mene licno tice kao navijaca Bratstva prezadovoljan sam. Odigrat 0:0 protiv 4 ekipe u PL BiH i ekipe koja je u top 3 sto se gostovanja tice je sjajno. Imali smo svoje sanse kao i oni svoje , na kraju oni imali vise srece i to je to. Zalaganje sjajno , igra se jako popravila.... Sudac odsudio solidno osim crvenog koji je nepotrebno dao. Takode zute je davao samo Bratstvu dok Olimpicu nije , igrac br 10 Smajic samo prica ne znam koju on ulogu ima u ekipi , izgleda da vodi pregovore sa sudijama... Sve u svemu prezadovoljan sam danasnjom igrom Bratstva.. :D

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 16 sep 2014, 19:40

iznenađen sam danas pokazanim od strane igrača bratstva,super odigrana utakmica,nije bilo lošeg igrača,olimpik u najjačem sastavu nije za 90minuta napravio pravu šansu,iznenadila me igra bez lopte svaki igrač tačno znao šta radi,SVAKA ČAST MOMCI.

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 16 sep 2014, 19:45

cesc4 je napisao/la:Sto se mene licno tice kao navijaca Bratstva prezadovoljan sam. Odigrat 0:0 protiv 4 ekipe u PL BiH i ekipe koja je u top 3 sto se gostovanja tice je sjajno. Imali smo svoje sanse kao i oni svoje , na kraju oni imali vise srece i to je to. Zalaganje sjajno , igra se jako popravila.... Sudac odsudio solidno osim crvenog koji je nepotrebno dao. Takode zute je davao samo Bratstvu dok Olimpicu nije , igrac br 10 Smajic samo prica ne znam koju on ulogu ima u ekipi , izgleda da vodi pregovore sa sudijama... Sve u svemu prezadovoljan sam danasnjom igrom Bratstva.. :D
kako sam vidio na svaku sudijsku odluku igrači olimpika prave pritisak a najviše smajić,to si upravu,iznenadio me eldar ikanović sumnjo sam u momka kad je došo u bratstvo al me danas uvjerio da se radi o kvalitetnom igraču koji može dosta pomoć ekipi

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 16 sep 2014, 19:56

7april je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Sto se mene licno tice kao navijaca Bratstva prezadovoljan sam. Odigrat 0:0 protiv 4 ekipe u PL BiH i ekipe koja je u top 3 sto se gostovanja tice je sjajno. Imali smo svoje sanse kao i oni svoje , na kraju oni imali vise srece i to je to. Zalaganje sjajno , igra se jako popravila.... Sudac odsudio solidno osim crvenog koji je nepotrebno dao. Takode zute je davao samo Bratstvu dok Olimpicu nije , igrac br 10 Smajic samo prica ne znam koju on ulogu ima u ekipi , izgleda da vodi pregovore sa sudijama... Sve u svemu prezadovoljan sam danasnjom igrom Bratstva.. :D
kako sam vidio na svaku sudijsku odluku igrači olimpika prave pritisak a najviše smajić,to si upravu,iznenadio me eldar ikanović sumnjo sam u momka kad je došo u bratstvo al me danas uvjerio da se radi o kvalitetnom igraču koji može dosta pomoć ekipi
Ma strasan pritisak su stvarali i uspjeli su u namjeri al eto... Ikanovic maestralno odigrao zadnje dvije utakmice kao i Delic ;) :D

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 16 sep 2014, 20:18

Oranica od terena je bila najveća prepreka gostima da pitanje pobjednika riješe u regularnom dijelu,,,gostujući igrač se povrijedio kad je pokušo stić jednu loptu takav je bio teren,,,Brazilac ishebo Pantića ko vola i povrijedi se,,,čitavu utakmicu Bratstvo se brani sa 9 igrača ,,al to je eto taktika jednostavno kad nemaš kvalitet da igraš onda opstruiši igru,,,al levata od golmana kad se sjetim i njegovih gestikulacija :rol: :rol: :rol: ...Gračanička mačka.. :rol: :rol: Romantičari,,,, :rol: :rol: ....

Diablo55
Kontakt:

Post Postao/la Diablo55 » 16 sep 2014, 20:22

**** je napisao/la:Oranica od terena je bila najveća prepreka gostima da pitanje pobjednika riješe u regularnom dijelu,,,gostujući igrač se povrijedio kad je pokušo stić jednu loptu takav je bio teren,,,Brazilac ishebo Pantića ko vola i povrijedi se,,,čitavu utakmicu Bratstvo se brani sa 9 igrača ,,al to je eto taktika jednostavno kad nemaš kvalitet da igraš onda opstruiši igru,,,al levata od golmana kad se sjetim i njegovih gestikulacija :rol: :rol: :rol: ...Gračanička mačka.. :rol: :rol: Romantičari,,,, :rol: :rol: ....
Sta rade kompleksi :D hahaha

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 16 sep 2014, 20:27

**** je napisao/la:Oranica od terena je bila najveća prepreka gostima da pitanje pobjednika riješe u regularnom dijelu,,,gostujući igrač se povrijedio kad je pokušo stić jednu loptu takav je bio teren,,,Brazilac ishebo Pantića ko vola i povrijedi se,,,čitavu utakmicu Bratstvo se brani sa 9 igrača ,,al to je eto taktika jednostavno kad nemaš kvalitet da igraš onda opstruiši igru,,,al levata od golmana kad se sjetim i njegovih gestikulacija :rol: :rol: :rol: ...Gračanička mačka.. :rol: :rol: Romantičari,,,, :rol: :rol: ....
**** eto toliko smo losi da nam najbolja gostujuca ekipa u BiH ne uvali go... Dzaba je morali smo ostavit travu pola metra da ljudi ne mogu igrat kratke pasove iako smo mi nekim cudom to uspjeli izgleda da se trava smanji nekako kad mi krenemo u napad. Ne dipr majke ti tvoje...

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 16 sep 2014, 21:12

cesc4 je napisao/la:
**** eto toliko smo losi da nam najbolja gostujuca ekipa u BiH ne uvali go... Dzaba je morali smo ostavit travu pola metra da ljudi ne mogu igrat kratke pasove iako smo mi nekim cudom to uspjeli izgleda da se trava smanji nekako kad mi krenemo u napad. Ne dipr majke ti tvoje...
Sine teren Bratstva kako je izgledo danas,valjka nije vidio od kad su Rusi u Budimpeštu ušli,,, :rol: :rol: što niste teren sredili kad je Podgrmeč gostovo,,,trava do koljena bila,,, :rol: :rol: a kakav je teren bio i kako su igrači Bratstva grubo igrali ni Dinamo vam gola nebi dao,,, :rol: :rol: iz Donje Mahale,, :rol: :rol: :rol:

meho1234
Kontakt:

Post Postao/la meho1234 » 16 sep 2014, 21:15

:bih:
Zadnja izmjena: meho1234, dana/u 17 sep 2014, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 16 sep 2014, 21:17

A nase
legende jest se napalio :D ko pokvaren zub
izgleda zao mu sto je Bratstvo izgubilo :mrgreen:
ma ne brini ba je... kup :D
Zadnja izmjena: ALBOX, dana/u 16 sep 2014, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.