Safet Sušić - Pape

MetanorisBack
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la MetanorisBack » 16 sep 2014, 18:37

hogarstrasni je napisao/la::lol: Cuj ne treba ga vrijedjati!
Smrad nas dvije godine pravi budalama, smije nam se u lice i za to je uzeo milion !
Djubre pokvareno, smetljarsko, bez obraza.
Mene nije pravio budalom,ja sam od onog intervjua kod onog brke sa alfe,kada se predstavio kao neko ko ne poznaje nikog' osim Pjanića,Džeke i Misimovića(vjerovatno postoji snimak tog intervjua),znao ko će nas maltretirati,ali ja sam očekivao godinu,najviše dvije,kad' on i dan danas meni živce vadi,a on budalama pravi tipove poput Virtuala,Calcia,i ovih nekoliko nerazumnih navijača Sarajeva,mi koji smo ga davno skontali nismo budale,nego ljudi koji služe kaznu zbog toga što prate reprezentaciju u retardiranoj državi.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 sep 2014, 18:38

Čuj njega nije pravio budalom :rol: kad malo bolje razmislim, nije bilo potrebe :njanjanja:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 16 sep 2014, 18:39

Virtu4l je napisao/la:Čuj njega nije pravio budalom :rol: kad malo bolje razmislim, nije bilo potrebe :njanjanja:
Baš ste zato sad' ti i Pape ispali genijalci,a ja glupan,da,da :D

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 16 sep 2014, 18:40

MetanorisBack je napisao/la:
hogarstrasni je napisao/la::lol: Cuj ne treba ga vrijedjati!
Smrad nas dvije godine pravi budalama, smije nam se u lice i za to je uzeo milion !
Djubre pokvareno, smetljarsko, bez obraza.
Mene nije pravio budalom,ja sam od onog intervjua kod onog brke sa alfe,kada se predstavio kao neko ko ne poznaje nikog' osim Pjanića,Džeke i Misimovića(vjerovatno postoji snimak tog intervjua),znao ko će nas maltretirati,ali ja sam očekivao godinu,najviše dvije,kad' on i dan danas meni živce vadi,a on budalama pravi tipove poput Virtuala,Calcia,i ovih nekoliko nerazumnih navijača Sarajeva,mi koji smo ga davno skontali nismo budale,nego ljudi koji služe kaznu zbog toga što prate reprezentaciju u retardiranoj državi.
Ma vec se protiv Francuske vidjelo da ne konta, protiv Rumunije je bilo jasno da je totalna trenerska neznalica, medjutim, nakon ostanka na klupi u drugom mandatu, pretvorio se kriminalca, drznika i pokvarenjaka, bez trunke obraza.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 16 sep 2014, 18:42

Znaš kad još,protiv Bjelorusije druga utakmica,i kraj prve,kada izvodi Džeku,uvodi Misimovića i mi postajemo prva reprezentacija koja je ikada igrala u formaciji 4-6-0.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 16 sep 2014, 18:45

MetanorisBack je napisao/la:Znaš kad još,protiv Bjelorusije druga utakmica,i kraj prve,kada izvodi Džeku,uvodi Misimovića i mi postajemo prva reprezentacija koja je ikada igrala u formaciji 4-6-0.
Del Bosque je sa tom formacijom osvojio Euro maltene. Sad znamo od koga ju je ukrao :o

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 sep 2014, 18:47

Izvodi Džeku kod 0-2 u 80. minuti, a ušao je i Muslimović par minuta kasnije, tako da opet lažeš :wave:

A u drugoj je Miske ušao umjesto Pandže, pa je kasnije ušao i Zec... ultra ofanziva koja je urodila plodom.

Kakve gluposti lupa lik, fakat nevjerovatno.
Voli te tvoje Sarajevo.

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 16 sep 2014, 18:48

Donnie Darko je napisao/la:
MetanorisBack je napisao/la:Znaš kad još,protiv Bjelorusije druga utakmica,i kraj prve,kada izvodi Džeku,uvodi Misimovića i mi postajemo prva reprezentacija koja je ikada igrala u formaciji 4-6-0.
Del Bosque je sa tom formacijom osvojio Euro maltene. Sad znamo od koga ju je ukrao :o

Da,da,mi smo to igrali 8 minuta,pa je u 88. uveo Muslimovića,valjda,kada je vidio da mu je Miske jedini igrač koji je gledao prema golu.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 16 sep 2014, 18:50

Papeta nikad nisam vrijedjao,sta vise,uvijek sam ga podrzavao...ali,evo me sada na granici...ni tamo ni ovamo...ispucao je svoje kredite...Slovacka,Nigerija i Kipar...ako nastavi udarati na osjetljiva mjesta..granica se prelazi..
Pape odlazi!!!
Ostalo je jos 20 ljudi u cijeloj drzavi koji te podrzavaju,frtalj Zavidovica,Virtual sa foruma i pola pitara.. :mrgreen:

Koliko vidim,ide neki interview sa Spahom...od toga bi se mogla napraviti jos veca sapunica...koja ce sigurno jos vise uzdrmati repku...nije dobro...
Naredne dvije utakmice su nam od velike vaznosti..a evo ih,kucaju na vrata...ukoliko kiksamo i baraz bi mogao doci u pitanje...nije dobro..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 16 sep 2014, 18:50

Virtu4l je napisao/la:Izvodi Džeku kod 0-2 u 80. minuti, a ušao je i Muslimović par minuta kasnije, tako da opet lažeš :wave:

A u drugoj je Miske ušao umjesto Pandže, pa je kasnije ušao i Zec... ultra ofanziva koja je urodila plodom.

Ušao je u 8 minuta kasnije,kada je stručnjaku valjda postalo jasno da je Miske jedini koji prelazi centar(napisao čovjeku već,sekundu poslije tvog komentara).

2 crvena su dobili Bjelorusi,trebao se povući pri rezultatu 0-0,oj majko,tebi stvarno,koliko god se pojedinci trudili,niko ne može oteti titulu najglupljeg forumaša.

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 16 sep 2014, 18:52

Virtu4l je napisao/la:Izvodi Džeku kod 0-2 u 80. minuti, a ušao je i Muslimović par minuta kasnije, tako da opet lažeš :wave:

PAR MINUTA,ti shvataš da su to dvije minute,jel tako?

Ja lažem?

http://theworldgame.sbs.com.au/match/91 ... ovina/live" onclick="window.open(this.href);return false;

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 sep 2014, 18:54

Meni ne treba statistika sa sajtova, ja se sjećam utakmica :wave:

Naravno da lažeš, kao što si lagao da Bešić ne igra protiv Kipra :tokralju:

Papetu se može prigovoriti sve, ali da ne igra napadački, to mu niko ne može prigovoriti.
Voli te tvoje Sarajevo.

mravojed
Kontakt:

Post Postao/la mravojed » 16 sep 2014, 18:56

Juventinisimo je napisao/la:Papeta nikad nisam vrijedjao,sta vise,uvijek sam ga podrzavao...ali,evo me sada na granici...ni tamo ni ovamo...ispucao je svoje kredite...Slovacka,Nigerija i Kipar...ako nastavi udarati na osjetljiva mjesta..granica se prelazi..
Pape odlazi!!!
Ostalo je jos 20 ljudi u cijeloj drzavi koji te podrzavaju,frtalj Zavidovica,Virtual sa foruma i pola pitara.. :mrgreen:

Koliko vidim,ide neki interview sa Spahom...od toga bi se mogla napraviti jos veca sapunica...koja ce sigurno jos vise uzdrmati repku...nije dobro...
Naredne dvije utakmice su nam od velike vaznosti..a evo ih,kucaju na vrata...ukoliko kiksamo i baraz bi mogao doci u pitanje...nije dobro..
prijatelju kad se prikazuje onaj intervju sa spahicem ?? vidim da je na hayatu ?

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 16 sep 2014, 18:57

Virtu4l je napisao/la:Meni ne treba statistika sa sajtova, ja se sjećam utakmica :wave:

Papetu se može prigovoriti sve, ali da ne igra napadački, to mu niko ne može prigovoriti.
Ne obraćaj mi se,neću ti se više obraćati i **** od mene više,prvo,eto,tebi nije pisani dokaz dovoljan,opet nisi slagao vjerovatno po svom.

To drugo,neko je to objavio prije mene,pa sam i ja napisao misleći da je izbačen sastav.
Zadnja izmjena: MetanorisBack, dana/u 16 sep 2014, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 16 sep 2014, 18:59

Virtu4l je napisao/la:Meni ne treba statistika sa sajtova, ja se sjećam utakmica :wave:

Zato smo i primili dva naivna gola protiv amatera.

Izvini, europski Brazil. :sick:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 16 sep 2014, 19:00

Nadam se da si pročitao treće Virutal :D

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 16 sep 2014, 19:04

Igramo napadacki kao niko nikad prije...to jos historija nije zabiljezila...postava sa tri defanzivna igraca je za svjetske analize... :crazy: :crazy: :crazy:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 sep 2014, 19:04

Nerminovic je napisao/la:Zato smo i primili dva naivna gola protiv amatera.

Izvini, europski Brazil. :sick:
Naravno, to sam i napisao sat vremena prije utakmice, kad sam vidio ZVANIČNI sastav, se Bešićem,
Ma Tino najvjerovatnije ide na krilo, ali opet, previše smo ofanzivni, a imamo spore stopere, ne znam da li će Bešić sve stići sam....
Voli te tvoje Sarajevo.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 16 sep 2014, 19:06

mravojed je napisao/la: prijatelju kad se prikazuje onaj intervju sa spahicem ?? vidim da je na hayatu ?
Valjda bi trebao biti u srijedu...ma samo prati forum...imamo mi ovih nasih rezisera :D

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 16 sep 2014, 19:12

Kaunas je napisao/la:
bvb je napisao/la:
Kaunas je napisao/la:daj neko link burazerovog profila :mrgreen:
nadjes ovaj gore status od Safeta i imas Seada u komentarima, jednostavno zar ne ? :)
e jesi degenerik :mrgreen:
kucam Sead Susic al mi ne izbaca, kontas? :D
sta ne IZBACA ? :lol:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.