FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Nerminovic
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Nerminovic » 16 sep 2014, 16:59

Pep. :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 16 sep 2014, 17:01

orionFCB je napisao/la:
Pita novinar Pepa kao "Manchester UTD se raspitivao za Mullera i Schweinsteigera, jesi li morao reći ne Louisu van Gaalu?", Pepun 'ladno odgovori u folu "Nemaju dovoljno para". :lol:
:lol: :lol:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 sep 2014, 17:03

Pita lik Lahm-a kad će Kewandowski zabiti, :lol:

Joj, šta mu Lahm zada, :rol:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 16 sep 2014, 17:05

Neutral je napisao/la:Pita lik Lahm-a kad će Kewandowski zabiti, :lol:

Joj, šta mu Lahm zada, :rol:
''Vec' je zabio, ne znam o cemu ti pricas''

:lol: :lol: :lol:

BackSpace United

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 sep 2014, 17:06

Na to je dodao: "Teško da će zabiti u Ligi prvaka za nas, kada još nismo odigrali niti jednu utakmicu"

:lol:

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 16 sep 2014, 17:24

Vala ja nisam optimističan za ovu utakmicu ... Polagao sam nadu u Ribery-a da će odigrati makar 45 minuta ali eto nema ga ... Ako i bude pobjeda onda će to biti na silu sa jednim golom razlike bez ikakve fine i lijepe "igre" ...

Još Pep na PK govori da bodovi u ovoj fazi nisu toliko bitni nego da će se fokusirati na stil igre i da igramo što bolje a za bodove ne moramo razmišljati u prvoj utakmici :shock: (Sušić style izjava) ...

Uostalom ako budu furali njegov stil igre onda BOD je ravan pobjedi.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 16 sep 2014, 17:28

Neuer
Lahm Boateng Dante Alaba
Rode Alosno
Kugla Gotze Muller
Lewandowski

:pray:

Nema sanse da ce Gaudino igrati protiv Tourea.

Druga stvar, zaboravio sam reci da Inter zeli dovesti malog.

http://www.tz.de/sport/fc-bayern/gianlu ... 64318.html" onclick="window.open(this.href);return false;

BackSpace United

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 16 sep 2014, 17:30

thulkazal je napisao/la:Vala ja nisam optimističan za ovu utakmicu ... Polagao sam nadu u Ribery-a da će odigrati makar 45 minuta ali eto nema ga ... Ako i bude pobjeda onda će to biti na silu sa jednim golom razlike bez ikakve fine i lijepe "igre" ...

Još Pep na PK govori da bodovi u ovoj fazi nisu toliko bitni nego da će se fokusirati na stil igre i da igramo što bolje a za bodove ne moramo razmišljati u prvoj utakmici :shock: (Sušić style izjava) ...

Uostalom ako budu furali njegov stil igre onda BOD je ravan pobjedi.
Ni ja nisam optimistican. Cak bih bio zadovoljan i sa bodom. Kakv stil igre kad nema pola tima i kad pola igraca igra na neprirodim pozicijama. Ovu tekmu treba kako tako smrljati samo da izvucemo koji bod.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 sep 2014, 17:31

Ne pamtim kada smo loše krenuli u Ligi prvaka. Ove izjave Pep-a su katastrofalne, nije Bayern amaterski klub da se igra sa renomeom.

Da je Uli tu, dijelio bi šamare.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 16 sep 2014, 17:36

Neutral je napisao/la:Ne pamtim kada smo loše krenuli u Ligi prvaka. Ove izjave Pep-a su katastrofalne, nije Bayern amaterski klub da se igra sa renomeom.

Da je Uli tu, dijelio bi šamare.
Misliš da nema i da ne bi imao podršku od Ulija?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 sep 2014, 17:50

Naravno da bi imao, Uli to riješava na kulturan način (interno). Pep ima te neke čudne izjave, fudbal, ovaj profesionalni se igra radi trofeja, koga briga kako igraju ako nema trofeja.

Igraj dopadljivo za oči, užasno (kao Chelsea svojevremeno), no trofej su osvojili i po tome će se pamtiti, a neće Bayern kao drugi sa promašajima Gomez-a (samo će navijači Bayern-a to pamtiti).

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 16 sep 2014, 18:02

Jeste, naravno da su rezultati ispred igre. Ali, kao da ne znamo Pepa. Njemu je bitnija dominacija u polju nego da tim postigne deset golova sa ruznom igrom. On tezi ka cistom fudbalu i vjerujem da je to ideal koji nikad nece moci dostici. Danas se fudbal igra samo za rezultat odnosno novac. I sam je Pep govorio da bi najradje vodio Barsu 2, mislim inace youth lige, jer se tamo igra najcistiji fudbal. I mislim da je u pravu.

Ali nas zanima najvise trofeji jer je to danas kriterij prema kome se rangiraju timovi.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 16 sep 2014, 18:32

Ako je ono što on teži lijepo pišam se na takav fudbal ...

Uli je postigao svoj dugogodišnji cilj a to je Bayern u top 3 evropska kluba ... Tako će i ostati narednih par godina a kako sada izgleda, za ovu upravu, ekonomija-marketing je primaran ...

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 16 sep 2014, 18:50

thulkazal je napisao/la:Ako je ono što on teži lijepo pišam se na takav fudbal ...

Uli je postigao svoj dugogodišnji cilj a to je Bayern u top 3 evropska kluba ... Tako će i ostati narednih par godina a kako sada izgleda, za ovu upravu, ekonomija-marketing je primaran ...
Takođe mislim da jedan od koraka uzdizanja Bajerna kao kluba je angažovanje Pepa. Samo angazovanje je bio udarac za sve timove pogotovo engleske. Pep je bio simbol onoga sto fudbal pretstavlja i on je izabrao Bayern ( ne samo zbog novca jer vjerujem da je bilo klubova koji su nudili isto ili vise).

Po mom misljenju klub nikad nije bio popularniji. I to treba iskoristiti sto u svakom slucaju uprava i radi. A jedan od faktora popularizacije je svakako Pep, bez obzira na nase stavove prema njemu. Pogledaj i kakvi igraci dolaze kod nas, ne gledaj trenutno na njihove igre, prije svega mislim na Alcantaru i Xabija. I to je veliki plus za tim.

Sad je se klub u svim pricama stavlja u istu recenicu sa Realom, Barsom ili ManUtd sto prije nije bio slucaj. To je za mene uspjeh nekog kluba a ne da li si uzeo kup, trofej ili igrao fenomenalnu igru.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 16 sep 2014, 18:53

Ma ne treba srljati, sutra cemo vidjet kakva bude postava, mislim da cemo odigrat na visokom nivou i uzet sva 3 boda, al maximaln akoncentracija, a ne kao prosle sezone u duelu sa njima na nasem terenu, pa moglo biti na kraju svasta, to je bas bilo poigravanje sa renomeom kluba, ne znam koliko da vodis ili imas sve u svojim rukama idi do kraja.

Tak mislim da cemo sutra odigrat pozicionirano, samo da nas Pep ne iznenadi sa bas bas nekom taktikom koja bi na terenu bila kobna :) al nece :D
FC Bayern !!!!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 sep 2014, 18:57

I vi se za svakakve izjave lijepite. :D Pepu se može prigovoriti donekle tvrdoglavost ili nekad i u većoj mjeri, ali mu se ne može prigovoriti apsolutna želja za pobjedom. I naravno da sutra želi pobijediti i naravno da nije glup da se igra, jer zna da svaki ga poraz može koštat ispadanja iz grupne faze LP, koji bi lako onda značio i njegov otkaz. A ionako će te mu uvijek naći nešto za prigovorit, ako pobijedi, onda je pobijedio ružnom igrom, a ako izgubi onda je ionako ovdje na stubu srama..... :D Uvijek je isto....Ako sutra Bayern pobijedi, bit će: pa morali smo pobijediti, ako bude slabije od pobjede, bit će sto jezika..... :D :D

Ja da sam trener Bayerna sad, vjerovatno bi tražio pragmatičnija rješenja i prije bi naginjao nekoj Juppovoj filozofiji, uz neka osciliranja. Ali isto tako smatram da je najmanje 50 % Pepovih ideja dobro i savremeno. Moderan fudbaler mora da zna igrati i više pozicija (poželjno je), ta varijabilnost je prednost ako je dobro primjeniš. E sada se jedino na kraju može desiti da se ekipa i Pep ne razumiju i ne shvataju jedno drugo najbolje i onda može sve propast i Pep bi u tom slučaju dobio otkaz. A pošto je i prošla sezona bila uspješna i sve dok se ne dese debakli kao onaj što se desio protiv Reala ili dok nemamo zaostatka za nekim u BL, za mene je sve ok, jer i u ovoj sezoni za sada rezultati štimaju, a bruka je povrijeđenih. Zato je trenutno kod mene sve opušteno... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 sep 2014, 19:01

thulkazal je napisao/la:Ako je ono što on teži lijepo pišam se na takav fudbal ...

Naravno da je primaran, klub mora nastaviti financijski rasti i ići u korak sa konkurencijom.Širenje na američki i azijski kontinent je logičan potez uprave.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 16 sep 2014, 19:31

Ljudi moji, ako se sve poklopi da naši najbitniji igrači budu fit i u formi u najvažnijem dijelu sezone od aprila pa nadalje ja sam siguran da ćemo uzet ligu prvaka. Ako ne ove onda slijedeće godine kada dođe jedno krilo koje će zamjenit riberya ili robbena.. :D Eto vam sad :urnebes: ja vjerujem u našeg trenera!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 sep 2014, 20:11

Od dolaska u Bayern, Thiago je propustio 57 utakmice, :facepalm:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 sep 2014, 20:19

Neutral je napisao/la:Od dolaska u Bayern, Thiago je propustio 57 utakmice, :facepalm:
Svojevremeno se ovo isto desavalo i Robbenu a evo danas djeluje kao neko ko je puno stabilniji i sa puno manje povreda.

Sta ce biti za sutra, vidjecemo. Ne treba unaprijed nista prejudicirati ali bi 3 boda itekako znacila pogotovo za samopouzdanje ekipe.
Vjerujem da ce se Pep drzati svoje filozofije i da ce krenuti sa trojicom pozadi jer eto, ipak su to uvjezbavali cijele pripreme iako to u sustini ne izgleda kao igra sa tri stopera ali o tom potom. :mrgreen:

Tesko je bilo sta procitati kada je ovaj covjek u pitanju, no tako ti je to sa genijalcima. :cool:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.