Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
orionFCB je napisao/la:
Pita novinar Pepa kao "Manchester UTD se raspitivao za Mullera i Schweinsteigera, jesi li morao reći ne Louisu van Gaalu?", Pepun 'ladno odgovori u folu "Nemaju dovoljno para".
''Vec' je zabio, ne znam o cemu ti pricas''Neutral je napisao/la:Pita lik Lahm-a kad će Kewandowski zabiti,![]()
Joj, šta mu Lahm zada,
Ni ja nisam optimistican. Cak bih bio zadovoljan i sa bodom. Kakv stil igre kad nema pola tima i kad pola igraca igra na neprirodim pozicijama. Ovu tekmu treba kako tako smrljati samo da izvucemo koji bod.thulkazal je napisao/la:Vala ja nisam optimističan za ovu utakmicu ... Polagao sam nadu u Ribery-a da će odigrati makar 45 minuta ali eto nema ga ... Ako i bude pobjeda onda će to biti na silu sa jednim golom razlike bez ikakve fine i lijepe "igre" ...
Još Pep na PK govori da bodovi u ovoj fazi nisu toliko bitni nego da će se fokusirati na stil igre i da igramo što bolje a za bodove ne moramo razmišljati u prvoj utakmici(Sušić style izjava) ...
Uostalom ako budu furali njegov stil igre onda BOD je ravan pobjedi.
Misliš da nema i da ne bi imao podršku od Ulija?Neutral je napisao/la:Ne pamtim kada smo loše krenuli u Ligi prvaka. Ove izjave Pep-a su katastrofalne, nije Bayern amaterski klub da se igra sa renomeom.
Da je Uli tu, dijelio bi šamare.
Takođe mislim da jedan od koraka uzdizanja Bajerna kao kluba je angažovanje Pepa. Samo angazovanje je bio udarac za sve timove pogotovo engleske. Pep je bio simbol onoga sto fudbal pretstavlja i on je izabrao Bayern ( ne samo zbog novca jer vjerujem da je bilo klubova koji su nudili isto ili vise).thulkazal je napisao/la:Ako je ono što on teži lijepo pišam se na takav fudbal ...
Uli je postigao svoj dugogodišnji cilj a to je Bayern u top 3 evropska kluba ... Tako će i ostati narednih par godina a kako sada izgleda, za ovu upravu, ekonomija-marketing je primaran ...
Naravno da je primaran, klub mora nastaviti financijski rasti i ići u korak sa konkurencijom.Širenje na američki i azijski kontinent je logičan potez uprave.thulkazal je napisao/la:Ako je ono što on teži lijepo pišam se na takav fudbal ...
Uli je postigao svoj dugogodišnji cilj a to je Bayern u top 3 evropska kluba ... Tako će i ostati narednih par godina a kako sada izgleda, za ovu upravu, ekonomija-marketing je primaran ...
Svojevremeno se ovo isto desavalo i Robbenu a evo danas djeluje kao neko ko je puno stabilniji i sa puno manje povreda.Neutral je napisao/la:Od dolaska u Bayern, Thiago je propustio 57 utakmice,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.