FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Barcelona_1899
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Barcelona_1899 » 10 mar 2010, 23:31

T-MAC je napisao/la:ajmo mal na temu reala da im cestitamo hahahahhaha :mrgreen:
nije u duhu fer pleja :mrgreen: zezat rivala :lol:
2:6 prepoznatljiv rezultat :)
0:2 još uvijek frišak rezultat ;)
David Villa #7

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 10 mar 2010, 23:33

Mislim,nema potrebe za tim,zamisli samo da se nama desi nesto ovako,tako da bolje ih pustite.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 10 mar 2010, 23:37

Nemojte to raditi...nema potrebe da ih provociramo...ne valja se naslađivati tuđoj muci.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 10 mar 2010, 23:38

I da,cestitam Messiu sto je postao ambasador UNICEF-a.

Del Bosque razmislja da pozove Valdesa u reprezentaciju

Abidal i Keita nam se ubrzo vracaju
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 mar 2010, 23:38

Ja se nadam da ce se ovo osjetiti i u prvenstvu ovo njihovo ispadanje,vrlo moguce je da smjene i Pellegrinia,vidim na Marci su ga vec smjenili :mrgreen:

Nebi valjalo da izadju jaci iz ovoga :)

Inace broj 6 za mnoge ima razlicito znacenje npr nama kad stavis 6 odma se sjetis 6 titula u godini,njima stavis 6 oni se sjete kako 6 godina nemogu u cetvrtfinale :lol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 10 mar 2010, 23:40

Mene broj 6 uvijek asocira na velikog Xavija Hernandeza, dirigenta barcine simfonije na terenu.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Barcelona_1899
Kontakt:

Post Postao/la Barcelona_1899 » 10 mar 2010, 23:41

nidjo_barca je napisao/la:I da,cestitam Messiu sto je postao ambasador UNICEF-a.

a zasluzio je da ga vise zovu, makar za rezervnog golmana.
2:6 prepoznatljiv rezultat :)
0:2 još uvijek frišak rezultat ;)
David Villa #7

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 10 mar 2010, 23:43

Naravno da je zasluzio da bude pozvan.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 10 mar 2010, 23:47

nidjo_barca je napisao/la:Mislim,nema potrebe za tim,zamisli samo da se nama desi nesto ovako,tako da bolje ih pustite.
Sve je to zezancija...A mi smo ako Bog da sigurno u 1/4 finala.Mi se lagano zahuktavamo i nema bolje motivacije za igrače od ispadanja glavnog konkuretna. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 11 mar 2010, 00:02

Sajoni je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:Mislim,nema potrebe za tim,zamisli samo da se nama desi nesto ovako,tako da bolje ih pustite.
Sve je to zezancija...A mi smo ako Bog da sigurno u 1/4 finala.Mi se lagano zahuktavamo i nema bolje motivacije za igrače od ispadanja glavnog konkuretna. ;)
Znam da je zezancija,al ipak...

Mi smo jednom nogom u 1/4 finala i ako Bog da proci cemo.A u Primeri samo polako,ima jos dosta do kraja,nadam se da cemo i tu slavit ako Bog da.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 11 mar 2010, 00:16

Nemojte se zalit igramo odlicno , ali treba vremena Ibri da se privikne ipak on nije tip igraca koji bi bio idealan za Barcu , nama je Torres i ostale zuce tip koji lezi , ali Ibro je nova Dimenzija tako da strpite se i bice sve ok :D
Nije potreban ovom timu ni jedan vele igrac , na desnoom beku jednog solidjog dovest i Fabregasa ako je moguce al nijee hičA :D

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 11 mar 2010, 00:21

Naravno da igramo odlicno,malo samo realizaciju popravit i eto.Samo se nadam da ce sada Ibrahimovic eksplodirat i da ce se raspucat sad kad nam je najpotrebnije.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 11 mar 2010, 00:23

Ja nisam ni sumnjao u ovaj Real, od pocetka sezone i prvih nekoliko utakmica sam govorio da uopste nisu neki favoriti za ligu prvaka i da smo mi puno bolji tim al hajd. To sto imaju u ligi isto bodova ko mi je zato mislim sto je kvalitet spanske lige puno pao, cak ni Sevilja i Valencija nisu neko mjerilo, a doduse i mi smo malo krivi jer smo barem jedno 6 bodova bezveze ispustili, sto zbog opustenosti sto zbog ciste nesrece i sticala smijesnih okolnosti i ako budemo do kraja igrali imalo ozbiljno opet cemo uzet titulu jer smo puno jaci
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 11 mar 2010, 00:24

nidjo_barca je napisao/la:Naravno da igramo odlicno,malo samo realizaciju popravit i eto.Samo se nadam da ce sada Ibrahimovic eksplodirat i da ce se raspucat sad kad nam je najpotrebnije.
Ja sam još ranije pisao da Zlatan ne mora dati više niti jednog gola u Primeri ali nek samo zabija u LP - opet ce se isplatiti itekako.
Možda je baš i doveden upravo zbog LP...protiv švaba je zabio vrlo bitan gol,samo neka nastavi tako.

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 11 mar 2010, 00:25

spanska marca

Kod: Označi sve

Real Madrid will be another year without quarters and worse for Real Madrid: Barcelona threatens to become champions at the Bernabeu on 22 May.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 11 mar 2010, 00:26

ne znam sta mi je draze, sto je real ispao ili Pjanic zabio :D

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 11 mar 2010, 00:29

Ljudi moji...Mi smo ekipa a to se ne može kupiti...Mi imamo jedinstven stil i zato nema zime.Barca ce samo da jaca i jaca...Mislim da ce i Guardiola sad bas ocitat dobru lekciju igracima i da cemo krenuti uraganski...Prave cemo napasti postat ako Bog da. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 11 mar 2010, 00:30

drop je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:Naravno da igramo odlicno,malo samo realizaciju popravit i eto.Samo se nadam da ce sada Ibrahimovic eksplodirat i da ce se raspucat sad kad nam je najpotrebnije.
Ja sam još ranije pisao da Zlatan ne mora dati više niti jednog gola u Primeri ali nek samo zabija u LP - opet ce se isplatiti itekako.
Možda je baš i doveden upravo zbog LP...protiv švaba je zabio vrlo bitan gol,samo neka nastavi tako.
Da,znam da si to pisao i ranije.Isplatice se Ibra ako Bog da itekako,samo polako.

@ Romario

Slazem se,samo smo krivci sto sad imamo isto bodova s realom,neki ce rec pad forme,ma jok,igramo kao i uvijek,lijepo,atraktivno i napadacki,ali eto,a i nismo imali srece u nekim utakmicama.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 11 mar 2010, 00:56

Samo nemojte kukat ko ovi jadnici Frankovci !
Jedan pise : Real uzima titulu , gotovo je Barci !
Samo nek mi obrazlozi sto i recu OK !
Barca je Barca i najdominantniji smo na svijetu , sa nama se niko nece naigrat i da sastave tim sviejta opet bi nam morali igrrati na kontre !
Netreba ni di maria , ni suarez ni silva ni neki ribery do pocetka sljedece sezone Bojan i Pedrito ce biti klasa za te igrace ! Oni su vec sad vrh a za godinu dana mogu biti samo jos bolji ! Fabregas ako bidne bidne ako nebidne Boze moj i vako smo previse mocni :P

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 11 mar 2010, 10:24

nidjo_barca je napisao/la:I da,cestitam Messiu sto je postao ambasador UNICEF-a.

Victor je davno to zasluzio ;) 8-) izrastao je u klasnog golmana medju 3 po meni u evropi 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.