nije u duhu fer plejaT-MAC je napisao/la:ajmo mal na temu reala da im cestitamo hahahahhaha

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
nije u duhu fer plejaT-MAC je napisao/la:ajmo mal na temu reala da im cestitamo hahahahhaha
a zasluzio je da ga vise zovu, makar za rezervnog golmana.nidjo_barca je napisao/la:I da,cestitam Messiu sto je postao ambasador UNICEF-a.
Del Bosque razmislja da pozove Valdesa u reprezentaciju
Abidal i Keita nam se ubrzo vracaju
Sve je to zezancija...A mi smo ako Bog da sigurno u 1/4 finala.Mi se lagano zahuktavamo i nema bolje motivacije za igrače od ispadanja glavnog konkuretna.nidjo_barca je napisao/la:Mislim,nema potrebe za tim,zamisli samo da se nama desi nesto ovako,tako da bolje ih pustite.
Znam da je zezancija,al ipak...Sajoni je napisao/la:Sve je to zezancija...A mi smo ako Bog da sigurno u 1/4 finala.Mi se lagano zahuktavamo i nema bolje motivacije za igrače od ispadanja glavnog konkuretna.nidjo_barca je napisao/la:Mislim,nema potrebe za tim,zamisli samo da se nama desi nesto ovako,tako da bolje ih pustite.
Ja sam još ranije pisao da Zlatan ne mora dati više niti jednog gola u Primeri ali nek samo zabija u LP - opet ce se isplatiti itekako.nidjo_barca je napisao/la:Naravno da igramo odlicno,malo samo realizaciju popravit i eto.Samo se nadam da ce sada Ibrahimovic eksplodirat i da ce se raspucat sad kad nam je najpotrebnije.
Kod: Označi sve
Real Madrid will be another year without quarters and worse for Real Madrid: Barcelona threatens to become champions at the Bernabeu on 22 May.
Da,znam da si to pisao i ranije.Isplatice se Ibra ako Bog da itekako,samo polako.drop je napisao/la:Ja sam još ranije pisao da Zlatan ne mora dati više niti jednog gola u Primeri ali nek samo zabija u LP - opet ce se isplatiti itekako.nidjo_barca je napisao/la:Naravno da igramo odlicno,malo samo realizaciju popravit i eto.Samo se nadam da ce sada Ibrahimovic eksplodirat i da ce se raspucat sad kad nam je najpotrebnije.
Možda je baš i doveden upravo zbog LP...protiv švaba je zabio vrlo bitan gol,samo neka nastavi tako.
Victor je davno to zasluzionidjo_barca je napisao/la:I da,cestitam Messiu sto je postao ambasador UNICEF-a.
Del Bosque razmislja da pozove Valdesa u reprezentaciju
Abidal i Keita nam se ubrzo vracaju
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.