Sport i TV

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Sport i TV

Post Postao/la JoseMourinho » 16 sep 2014, 11:33

Jbg imaš večeras 5 tekmi u ponudi nema Benfice jbg neda ti se, ja kažeš situacija je super sjetj se da se prije godinu dana plaćalo 10km mjesecno arene na hs-u, sad je u sklopu osnovne digitale, a 4 kanala imaju bgm dosta tekmi jbh neke nećeš pregledad boze moj al gledajte pozitivnu stranu ;)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 sep 2014, 11:34

JoseMourinho je napisao/la:Jbg imaš večeras 5 tekmi u ponudi nema Benfice jbg neda ti se, ja kažeš situacija je super sjetj se da se prije godinu dana plaćalo 10km mjesecno arene na hs-u, sad je u sklopu osnovne digitale, a 4 kanala imaju bgm dosta tekmi jbh neke nećeš pregledad boze moj al gledajte pozitivnu stranu ;)
Uzivaj jos malo, dok Telemach ne kupi HS, a onda Arene caooo :D :D :mrgreen:

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 16 sep 2014, 11:40

Imam ja i telemach, al jedva čekam da ih kupe da dobijem HD sportklub :kafa:

flagrantus
Kontakt:

Re: Sport i TV

Post Postao/la flagrantus » 16 sep 2014, 11:41

Samo da dodam,zaboravio sam i da time zavrsim sa ovom temom.
Ja se nisam toliko zalio zasto nema neke konkretne utakmice tipa Benfika ili neka druga.Sustina je zasto nema Arenasport 5 u BiH,a izvjesno je da je mi necemo ni imati.
Koliko sam saznao za podrucje BIH nije u planu emitovanje 5 kanala Arene,na to sam se zalio.Naravno da mi tu ne mozemo nista,ali eto bude mi lakse kad malo iskukam :lolno:

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 16 sep 2014, 11:44

flagrantus je napisao/la:Samo da dodam,zaboravio sam i da time zavrsim sa ovom temom.
Ja se nisam toliko zalio zasto nema neke konkretne utakmice tipa Benfika ili neka druga.Sustina je zasto nema Arenasport 5 u BiH,a izvjesno je da je mi necemo ni imati.
Koliko sam saznao za podrucje BIH nije u planu emitovanje 5 kanala Arene,na to sam se zalio.Naravno da mi tu ne mozemo nista,ali eto bude mi lakse kad malo iskukam :lolno:
Hehe uvijek bude lakše kad se zalis što jest jest :D ma ako telemach kupi HS a valjda je to pitanje dana onda ce ti ukinut skroz arene tako da ni ne čudi sto HS ni ne pokušava nabavit arenu 5, djabe da se peglaju a neće im služit to nizasta ;)

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 sep 2014, 15:03

Arena Sport 5 je testni kanal i na citavom podrucju gdje se emituje AS 5 (Hrvatska, BiH, Srbija, Crna Gora i Makedonija) je imaju samo 2 operatera i vremenom ce se i to rijesiti.

A sto se tice prenosa JSL i Partizan/Zvijezda prenosa na AS 5 to je unaprijed utvrdjeno i u ugovoru stoji da se mogu prenositi te i te utakmnice na prva 4 kanale i ta jedna na AS 5 i programska shema kao takva tu nije podlozna promjenama.

Isto je vjerovatno i sto se tice nase lige, mada ipak za nas ima citav kanal AS BiH koji je je kao i AS 1 samo se razlikuje u tim prenosima nase i njihove krkan lige.

A sto se tice NBA na SK-u, koliko ja znam oni u toku regularne sezone imaju pravo na 82 utakmnice+ dvije tekme tjedno kad je PO i sve prenose finala konferencija + citavo finale.

I naravno za sve tekme LP imate multiprenos, ybg nemaju ljudi 8 kanala pa da sve stane u 90min live formatu :kafa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 16 sep 2014, 15:16

koji ce im qrac taj 5-ti kanal, pa na Arenama jedva da vise ima kvalitetnog sporta (-UCL)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 16 sep 2014, 15:29

arena trenutno je obicno smece,lp ima na nacionalnim emiterima i tu one dodatne 3 tekme ne mogu biti opravdanje za nikakvu ponudu fudbala,nazalost seria a je u q vec duze vrijeme a vala nemam ni volje ni vremena da se bakcem sa ligue 1 ili belgijskom ligom.
Sportklub je trenutno barem za 3 koplja jaci brand i s njim se nece moci nositi jos dugo..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 sep 2014, 15:40

Prije par godina je Arena bila jaca od SK jer su imali Spance, EL, LP, Talijene koji su tad bili nesto + dosta interesantniju Ligue 1 a ne ovaj monopol sad uz jacu ABA ligu dok je SK drzao samo Premier League.
Eh onda Spanci sele na SK, ove druge dvije lige lagano padaju u kvaliteti i Arena gubi prihode.

Najsretniji bi bio sa nekim SK Playerom i ne bih zalio dati cenera za njega i da sam rahat. 'Ocu da gledam Euroligu lagano odem na sportklub.rs/skplayer, ukucam password, username i biram a ne da mi yebeni BH Telecom diktira sa losim internetom sta cu gledati.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 sep 2014, 15:42

Kolko sad košta Total ?? jel i sad ono 16 KM i imaš SK i ostatak kanala? i plaća li se oprema?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 16 sep 2014, 15:48

legenda reala je napisao/la:Kolko sad košta Total ?? jel i sad ono 16 KM i imaš SK i ostatak kanala? i plaća li se oprema?
pitaj LenBiasa, on ima Total TV

@Otelo ako im SK pokupi i LP na sljedecem tenderu, mogu se slobodno ugasiti :rol:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 sep 2014, 15:51

http://www.totaltv.tv/TV/412/Paketi.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;

@Legenda idi na "Ponuda sa cjenovnikom" i onda skini to u PDF-u, sve ti je objasnjeno

@Miki mislim da se nakon ove sezone dijele prava opet za LP I EL, mada ako ovo Arena izgubi onda ce vjerovatno uzeti Euroligu jer se termini poklapaju ili ce SK postati masivan sa jos 4-5 kanala koje ce jednostavno morati otvoriti

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 sep 2014, 16:07

Nema Lenbiasa, banovan :mrgreen: :mrgreen:

a sve je kao i prije, osnovni 12, da bi imao nešto gledati treba ti onaj paket od 16 + dodatni paketi, i oprema se i dalje plaća
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 sep 2014, 16:16

Dreambox, 16KM ili manje i imate par stotina kanala.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 16 sep 2014, 16:21

legenda reala je napisao/la:Nema Lenbiasa, banovan :mrgreen: :mrgreen:

a sve je kao i prije, osnovni 12, da bi imao nešto gledati treba ti onaj paket od 16 + dodatni paketi, i oprema se i dalje plaća
ima Biasa kako nema :mrgreen:

http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=33553

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 sep 2014, 16:24

Neutral je napisao/la:Dreambox, 16KM ili manje i imate par stotina kanala.
ma imam ja i to, al reko da priključim i Total + Moja TV

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 sep 2014, 16:31

legenda reala je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Dreambox, 16KM ili manje i imate par stotina kanala.
ma imam ja i to, al reko da priključim i Total + Moja TV
Dobio posao i odmah daj da sve prikljucim :mrgreen:

Ajd lagano prikljuci sebi Sky Sport i uzivaj :salut:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 sep 2014, 18:29

Moju TV i CS sam imo kad i kad, al eto priključio bi Total zbog SK-a, SKY Sport UK meni nije nešto to Rio preferira, ja sam SKY DE i SKY IT pratio iako mi je Canal+ španski i francuski vrh vrhova moji omiljeni paketi

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 16 sep 2014, 18:36

Total 16 km i imas sk1 sk2 i sk3 u osnovi sve sto ti treba jedino je problem sto sve fercera na jednom tv-u vec sa drugim postaje cupavo kako mi jarani koji imaju total pricaju , inace i meni je spanski canal plus najbolji nekad dok se moglo na emu gledat "el dia del futbol "mi je bio omiljeni dio sedmice ;)
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 18 sep 2014, 20:01

Total je meni ekstra stvar. Meni je on u prizemlju kuće. Plaćam 16 KM, i ima i više kanala nego što mi treba. Što kaže ovaj lik što mi je priključivao ti za tih 16 KM imaš praktično sve kanale. Nemaš jedino HBO, HD kanale i pinkove. A meni iskreno to i nije potrebno.

Jedina mana Totala je što na jednu preplatu ide jedna telka. Tako da smo se odlučili da na spratu ubacimo Elta kablovku ( neki je zovu i gradska :mrgreen: ). Na njoj nema Sport klubova, ali imaju Arene i moze na vise televizora po istoj preplati.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.