Safet Sušić - Pape

bordobijeli
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bordobijeli » 16 sep 2014, 14:25

Rusilac je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:rusilac pretjerujes ,hoces reci da safet koristi bolest svoje zene da ostane selektor :oops: :oops: :oops: .malo razum aa nije na odmet
Ne podmeci,nisam rekao da Safet koristi nego novinari sa pomenutog portala.
Prefrgana je to bagra,oni ce i mrtve ljude koristiti ako treba.
pa ovdje se pise da safet podplacuje te novinare za sicu pa ga oni brane ,zbog toga sam ovo zakljucio ne podmecem nista samo logicno razmisljam .

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 16 sep 2014, 14:26

Bubnjašu, ne krivim ja nikog. Samo sam htjela podvući da nekad ljudi pretjeruju u svojim kletvama i uvredama, pa i onda kad je to najmanje potrebno, u situacijama kad svi trebamo biti ljudi. Čak nisam ni rekla da ti to radiš, to ostavljam tebi.
Wobly dobro kaže, ljudi u periodu ljutnje svašta kažu, ali ne znam baš da li je to kod nekih samo tad ili uvijek.
Da li je žena bolesna ili je ovo ono što ti smatraš, ne znam. Samo kažem da niko normalan ovo neki slagao i/ili poželio. O samom portalu i novinarima ništa ne znam.

Dosta o gospođi, hajte malo o taktici, nije dugo bilo. :mrgreen:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 16 sep 2014, 14:30

bordobijeli je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:rusilac pretjerujes ,hoces reci da safet koristi bolest svoje zene da ostane selektor :oops: :oops: :oops: .malo razum aa nije na odmet
Ne podmeci,nisam rekao da Safet koristi nego novinari sa pomenutog portala.
Prefrgana je to bagra,oni ce i mrtve ljude koristiti ako treba.
pa ovdje se pise da safet podplacuje te novinare za sicu pa ga oni brane ,zbog toga sam ovo zakljucio ne podmecem nista samo logicno razmisljam .
Pa da,brane ga svim raspolozivim sredstvima,evo vidis sta sve koriste,muku jadne zene.
Nisam rekao da im je Safet nalozio da napisu ovaj clanak,to je ono sto podmeces,nego su oni kao iskusni spineri procijenili sami da ce to biti korisno u kampanji koja se zove,kako stalno prati grijehe Safeta Susica.

Edit:mislim da je onaj Seleskovic na platnom spisku familije ali to je vec posao za istrazne organe.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 16 sep 2014, 15:43

Dugo sam izbjegavao vrijedjati Susica i na kraju sam ja osobno popustio. Ne zelim vise izbjegavati stvari nazivati pravim imenom. U nas za budalu postoji slikovit naziv a to je Konjina. Susic je i vise nego jedan put dokazao da mu nisu sve na broju i zato i jest konjina. Ovo nije uvreda nego cinjenica. Kome se ne svidja da ga podsjetim da je na
Balkanu na mjestima gdje se odlucuje sve puno konjina i to ne plemenitih nego obicnih raga. Zato nam i jest ovako
dobro.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 16 sep 2014, 16:02

Gring0 je napisao/la:Gdje ste pi**e stigo' Zdravko Colic :cool:
Oo dzesi Gringas nas..kako bi u banovi cima sve ove godine? :lol:

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 16 sep 2014, 16:11

slika
ima li istine u ovome?
baho prenio
Semper Fidelis

milekitic
Kontakt:

Post Postao/la milekitic » 16 sep 2014, 16:29

Nigdje ne odlazim bez Nokie 3310
IZBACIVANJE SAFETA I KRIMINALACA U SAVEZU...ZA BOLJE SUTRA!!!

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 16 sep 2014, 16:43

I ako pobijedimo Vels, i ako Susic ostane, pa i ako se plasiramo na EP, to ce biti posljednji put za narednih 10 godina, Steta koju je nanio i koju ce nanijeti , u naredne 2 godine, po pitanju igraca koje smo izgubili i koje cemo izgubiti, ce upropastiti reprezentaciju.
Naravno , kriminalce Susice boli briga, a u savezu ne gledaju dalje od nosa.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Dalix
Kontakt:

Post Postao/la Dalix » 16 sep 2014, 16:59

Realno htjet će da spasi guzicu pa ćemo dosta moguće dobiti Wales pa onda zijaniti od belgije. Što znači ostanak Safeta i propast ove zlatne generacije koja se već i počela raspadati zahvaljujući njemu. :|
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!

Powerlifting <3

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 sep 2014, 17:00

Ako pobijedi Vels i izgubi od Belgije, neće spasiti guzicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 16 sep 2014, 17:02

slika

slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Dalix
Kontakt:

Post Postao/la Dalix » 16 sep 2014, 17:06

Virtu4l je napisao/la:Ako pobijedi Vels i izgubi od Belgije, neće spasiti guzicu.
Misliš? Nadam se da će dobiti nogu ali nevjerujem... :?
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!

Powerlifting <3

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 sep 2014, 17:09

hogarstrasni je napisao/la:I ako pobijedimo Vels, i ako Susic ostane, pa i ako se plasiramo na EP, to ce biti posljednji put za narednih 10 godina, Steta koju je nanio i koju ce nanijeti , u naredne 2 godine, po pitanju igraca koje smo izgubili i koje cemo izgubiti, ce upropastiti reprezentaciju.
znaci sta god napravi on treba da ide ,ne razumjem to razmisljanje

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 16 sep 2014, 17:12

hogarstrasni je napisao/la:I ako pobijedimo Vels, i ako Susic ostane, pa i ako se plasiramo na EP, to ce biti posljednji put za narednih 10 godina, Steta koju je nanio i koju ce nanijeti , u naredne 2 godine, po pitanju igraca koje smo izgubili i koje cemo izgubiti, ce upropastiti reprezentaciju.
Pa naravno da treba. Reprezentacija se raspada vise od pola godine, s tendenciom pogorsanja.
Doveden je u pitanje plasman na EP, gdje se teze neplasirati nego plasirati.
Idiot, kriminalac,pokvarenjak.
Njegov odlazak je sansa da se plasiramo, pobijedimo li Vels i on ostane, ode sve u ****, nema sanse da idemo na EP.
Nadam se da su igraci svjesni sta je na sonu i da ce bojkotovati smetljara i izgubiti !
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 16 sep 2014, 17:22

dzaaba mi pisemo nece on otic
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 sep 2014, 17:27

hogarstrasni je napisao/la:
Pa naravno da treba. Reprezentacija se raspada vise od pola godine, s tendenciom pogorsanja.
Doveden je u pitanje plasman na EP, gdje se teze neplasirati nego plasirati.
Idiot, kriminalac,pokvarenjak.
Njegov odlazak je sansa da se plasiramo, pobijedimo li Vels i on ostane, ode sve u ****, nema sanse da idemo na EP.
Nadam se da su igraci svjesni sta je na sonu i da ce bojkotovati smetljara i izgubiti !
ne znam,al ako ti tako kazes onda je to uredu . mada mislim da je bolje da pobjedimo wels pa nek ide to mi je bolja opcija :)

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 16 sep 2014, 17:28

Jeste li upratili da se na facebooku pojavio i brat? Međusobno se vole i komentarišu. Odlična zezancija. :mrgreen:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 16 sep 2014, 17:34

On je davno trebao biti potjeran i to odmah nakon uzvratne tekme protiv Slovacke jer je tu pokazao o kakvom se budalasu radi. Dobijemo od Slovacke po guzici u Zenici a on opet sa istim sastavom kod njih za par dana. Tu je pokazao svoje takticke mogucnosti. Njemu pomoci nema a ni nama s njm. Koliko smo samo dobrih igaca izgubili radi konjine a koliko cemo jos izgubiti to ni dragi bog ne zna. Neki dan izjavljuje da nema napadaca na klupi i umjesto da ide Tankovicu i Djuricu a i da zove nove obrambene igrace konjina samo reagira kao i obicno. Otresa labrnjom. Daleko mu lijepa kuca, to treba pod hitno protjerati. Kako bi brata usrecio kad bi potrazio prave zamjene. Za punoglavca Avdiju ne treba zamjena konj nas ubjedjiva da je bolji od Mujdze. I neki pitaju sta treba da uradi da bi ostao. Za pocetak nek obidje sve potencionalne igrace i uvjeri ih da igraju za nas, potjera sve bratove poluigrace i pita Osima da mu sastavi momcad i napravi taktiku. Uz to neka vise nista ne govori a izjave novinarima mu zakonom zabranit. Na kraju mu i prepolovit placu a ostatak uplatiti u fond za sirotinju da im se makar malo iskupi za dusevne boli koje im nanosi. E tada bi sto se mene tice mogao ostati.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 sep 2014, 17:35

BaDa12 je napisao/la:Jeste li upratili da se na facebooku pojavio i brat? Međusobno se vole i komentarišu. Odlična zezancija. :mrgreen:
Sead me je dodao na FB. Koja cast. :njanjanja:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 sep 2014, 17:37

Meni je to vrhunac debilizma sta djeca rade po FB-u, koje pameti moras biti da to radis. A sve strucnjak do strucnjaka, znaju sve od fudbalu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.