Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 sep 2014, 15:08

Pa normalno da se ne smije u Sirokom otici medju domace navijace, citav grad se medjusobno zna...

Odmah gledaju jel ovo onaj Mateov sto je otiso kad je imo tri i po mjeseca u bijeli svijet pa se sad vratio :mrgreen:

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 16 sep 2014, 15:10

kk siroki inkognito ko hinja plazio po zapadnoj tribini
ali skontacemo te mi po bijelim ćarapicama i crnim sunjalicama

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 16 sep 2014, 15:20

rammstein je napisao/la:pa javi se drugi put kad dodjes na kosevo :)
naravno :ljepota:
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 16 sep 2014, 15:22

fcsforever je napisao/la:kk siroki inkognito ko hinja plazio po zapadnoj tribini
ali skontacemo te mi po bijelim ćarapicama i crnim sunjalicama
:beba: :beba: :beba:
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 16 sep 2014, 15:22

kksiroki je napisao/la:
pa sta se kurcis onda !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 16 sep 2014, 15:25

collector je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:
pa sta se kurcis onda !!!
Knjižicu u ruke i doktoru ako te boli nešto :kafa:

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 16 sep 2014, 15:27

Dole ne da se svi znate, nego vas je vecina familija i rodbina. Vjerovatno ne znate cinjenicu da se do 5.koljena ne treba medjusobno udavati-zeniti. To objasnjava vasu mentalnu ogranicenost i zatucanost.

No dobro, bace Bog, nekada..bilo gdje. :thumbup: :wave: (i ne, ti kao pojedinac, ti si mi nebitan skroz)
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 21 sep 2014, 19:53

U posljednjoj utakmici kola, koliko dobro vidjeh, za samo jedno poluvrijeme 1 udarac u okvir gola :mrgreen:

:thumbdown:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 sep 2014, 20:03

Hvala @admine za otključavanje teme, mnogo se o prošlom i ovom kolu moglo napisati ovdje, međutim neki su svojom dječijom raspravom doveli do ključa. Ali neka to ide njima na čast.

U ova zadnja dva kola je odigrano zaista mnogo derbija, ali zbog nedostatka medijske zastupljenosti nama utakmica recimo Borac - Zrinjski kao da je neka niželigaška (ovdje izdvajam http://www.sportsport.ba" onclick="window.open(this.href);return false;, jer se oni zaista trude i rade dobar posao za naš nogomet) . Pa onda jučerašnja utakmica u Tuzli je najavljivana na sasvim drugi način od onog što je trebalo. U svemu tome su pomogli i navijači Tuzlaka i bez potrebe svojoj ekipi nabili negatvinu atmosferu da oni moraju pobjediti da bi se tobože osvetili Željezničaru na "izbacivanje" njihovog kluba iz lige. U svoj toj negativnoj atmosferi su izgoreli i desilo se što se desilo.

Pored duela Sarajevo - Velež koji međusobno imaju najviše odigranih utakmica, duel između Slobode i Željezničara je duel poznat kroz historiju i trebalo ga je predstaviti kao duel skoro najstarijih klubova u BiH. Neki su nažalost vodu okrenuli ili pokušali okrenuti na svoj mlin i ovaj duel predstavili kao duel neke osvete :roll:

Zapamtite, svako odlučuje o svojoj sudbini u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 21 sep 2014, 20:17

Jucerasnji incident je u medijima prenesen uvelicano. Od muhe napravili medvjeda,pogotovo avaz. Niko ne prica o kvalitetu utakmica,sad svako svakog moze dobiti. Dok vam je to jedina briga, uvijek cemo biti 101. liga..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 21 sep 2014, 20:27

Pitao bi admina kad se već nije udostojio odgovoriti na moj upit na mjestu namjenjenom za to kako je moguće da netko ovako vrijedja a da nije sankcioniran i jeli razlog što sam ja iz Širokog a ovaj koji vrijedja sarajlija ( prateći ovaj forum od njegovog osnutka za puno blaže stvari se leti ,letiš čak ako se narugas divovima a sada se toleriraju osobne uvrede na najnižoj razini ) .
AdiFKS je napisao/la:Dole ne da se svi znate, nego vas je vecina familija i rodbina. Vjerovatno ne znate cinjenicu da se do 5.koljena ne treba medjusobno udavati-zeniti. To objasnjava vasu mentalnu ogranicenost i zatucanost.

No dobro, bace Bog, nekada..bilo gdje. :thumbup: :wave: (i ne, ti kao pojedinac, ti si mi nebitan skroz)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 sep 2014, 20:42

Minjore je napisao/la:Jucerasnji incident je u medijima prenesen uvelicano. Od muhe napravili medvjeda,pogotovo avaz. Niko ne prica o kvalitetu utakmica,sad svako svakog moze dobiti. Dok vam je to jedina briga, uvijek cemo biti 101. liga..
To je jedan od problema kod naših medija, daj nam incident i o tome ćemo pisati, a to da je, lupam, Duljević postigao fantastičan gol to je manje bitno, ili neki drugi igrač ima ih u svakom kolu.
Što se tiče tog incidenta u Tuzli niti sam čitao niti ću. Ali koliko sam pročitao na terenu je bilo zanimljivo kao i na Koševu gdje je Olimpic bio veoma blizu izjednačenja nakon što je gubio 3-0.
Baš me interesuje šta li će BHT večeras reći o tome da je Wagner najbolji strijelac u historiji PL. Ovom prilikom je sa momkom trebalo danas napraviti neki interviju, ali poznavajući naše medije daBogda.
Izuzetak ss.ba

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 21 sep 2014, 20:57

kksiroki je napisao/la:Pitao bi admina kad se već nije udostojio odgovoriti na moj upit na mjestu namjenjenom za to kako je moguće da netko ovako vrijedja a da nije sankcioniran i jeli razlog što sam ja iz Širokog a ovaj koji vrijedja sarajlija ( prateći ovaj forum od njegovog osnutka za puno blaže stvari se leti ,letiš čak ako se narugas divovima a sada se toleriraju osobne uvrede na najnižoj razini ) .
AdiFKS je napisao/la:Dole ne da se svi znate, nego vas je vecina familija i rodbina. Vjerovatno ne znate cinjenicu da se do 5.koljena ne treba medjusobno udavati-zeniti. To objasnjava vasu mentalnu ogranicenost i zatucanost.

Ti baš hoćeš da opet zaključaju ovu temu?Jeste,istina je da u Širokobriješkoj općini imaš 20-ak prezimena i onih koji su iz njih proizašli,činjenica.Nemoj da ti ih nabrajam...
Jeste prekardašio lik sa ovom mentalnom ograničenosti,ali zanemari,puni su forumi provokacija.Ne ovaj,svi.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 sep 2014, 20:58

hilmo je napisao/la: Baš me interesuje šta li će BHT večeras reći o tome da je Wagner najbolji strijelac u historiji PL. Ovom prilikom je sa momkom trebalo danas napraviti neki interviju, ali poznavajući naše medije daBogda.
Izuzetak ss.ba
Kakav intervju budi sretan ako su snimili gol uopste :crazy:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 sep 2014, 21:04

:lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 sep 2014, 21:08

Sljedeće kolo će nam dati odgovor da li će Široki završiti kao prvi na polusezoni. Wagner prekucao našu ligu kao veteran.

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 21 sep 2014, 21:20

tepsija je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:Pitao bi admina kad se već nije udostojio odgovoriti na moj upit na mjestu namjenjenom za to kako je moguće da netko ovako vrijedja a da nije sankcioniran i jeli razlog što sam ja iz Širokog a ovaj koji vrijedja sarajlija ( prateći ovaj forum od njegovog osnutka za puno blaže stvari se leti ,letiš čak ako se narugas divovima a sada se toleriraju osobne uvrede na najnižoj razini ) .

Ti baš hoćeš da opet zaključaju ovu temu?Jeste,istina je da u Širokobriješkoj općini imaš 20-ak prezimena i onih koji su iz njih proizašli,činjenica.Nemoj da ti ih nabrajam...
Jeste prekardašio lik sa ovom mentalnom ograničenosti,ali zanemari,puni su forumi provokacija.Ne ovaj,svi.
A ti si taj admin ,drago mi je da smo se upoznali .

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 21 sep 2014, 21:21

Nećemo trolati,tema je Premier liga BiH-općenito.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 sep 2014, 22:46

Željo se unatoč slabijoj ekipi naspram prošlih sezona odlično drži. Olimpic ne može pobijediti ni Želju, ni Sarajevo, pomalo smiješno.

Široki djeluje prejako, Wagner proživljava drugu mladost, :)

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 sep 2014, 22:57

Jao izvještaja iz Bijeljine!30 sekundi!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.