Odmah gledaju jel ovo onaj Mateov sto je otiso kad je imo tri i po mjeseca u bijeli svijet pa se sad vratio

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
naravnorammstein je napisao/la:pa javi se drugi put kad dodjes na kosevo
fcsforever je napisao/la:kk siroki inkognito ko hinja plazio po zapadnoj tribini
ali skontacemo te mi po bijelim ćarapicama i crnim sunjalicama
pa sta se kurcis onda !!!kksiroki je napisao/la:naravnorammstein je napisao/la:pa javi se drugi put kad dodjes na kosevo
Knjižicu u ruke i doktoru ako te boli neštocollector je napisao/la:pa sta se kurcis onda !!!kksiroki je napisao/la:naravnorammstein je napisao/la:pa javi se drugi put kad dodjes na kosevo
AdiFKS je napisao/la:Dole ne da se svi znate, nego vas je vecina familija i rodbina. Vjerovatno ne znate cinjenicu da se do 5.koljena ne treba medjusobno udavati-zeniti. To objasnjava vasu mentalnu ogranicenost i zatucanost.
No dobro, bace Bog, nekada..bilo gdje.![]()
(i ne, ti kao pojedinac, ti si mi nebitan skroz)
To je jedan od problema kod naših medija, daj nam incident i o tome ćemo pisati, a to da je, lupam, Duljević postigao fantastičan gol to je manje bitno, ili neki drugi igrač ima ih u svakom kolu.Minjore je napisao/la:Jucerasnji incident je u medijima prenesen uvelicano. Od muhe napravili medvjeda,pogotovo avaz. Niko ne prica o kvalitetu utakmica,sad svako svakog moze dobiti. Dok vam je to jedina briga, uvijek cemo biti 101. liga..
Ti baš hoćeš da opet zaključaju ovu temu?Jeste,istina je da u Širokobriješkoj općini imaš 20-ak prezimena i onih koji su iz njih proizašli,činjenica.Nemoj da ti ih nabrajam...kksiroki je napisao/la:Pitao bi admina kad se već nije udostojio odgovoriti na moj upit na mjestu namjenjenom za to kako je moguće da netko ovako vrijedja a da nije sankcioniran i jeli razlog što sam ja iz Širokog a ovaj koji vrijedja sarajlija ( prateći ovaj forum od njegovog osnutka za puno blaže stvari se leti ,letiš čak ako se narugas divovima a sada se toleriraju osobne uvrede na najnižoj razini ) .AdiFKS je napisao/la:Dole ne da se svi znate, nego vas je vecina familija i rodbina. Vjerovatno ne znate cinjenicu da se do 5.koljena ne treba medjusobno udavati-zeniti. To objasnjava vasu mentalnu ogranicenost i zatucanost.
Kakav intervju budi sretan ako su snimili gol uopstehilmo je napisao/la: Baš me interesuje šta li će BHT večeras reći o tome da je Wagner najbolji strijelac u historiji PL. Ovom prilikom je sa momkom trebalo danas napraviti neki interviju, ali poznavajući naše medije daBogda.
Izuzetak ss.ba
A ti si taj admin ,drago mi je da smo se upoznali .tepsija je napisao/la:Ti baš hoćeš da opet zaključaju ovu temu?Jeste,istina je da u Širokobriješkoj općini imaš 20-ak prezimena i onih koji su iz njih proizašli,činjenica.Nemoj da ti ih nabrajam...kksiroki je napisao/la:Pitao bi admina kad se već nije udostojio odgovoriti na moj upit na mjestu namjenjenom za to kako je moguće da netko ovako vrijedja a da nije sankcioniran i jeli razlog što sam ja iz Širokog a ovaj koji vrijedja sarajlija ( prateći ovaj forum od njegovog osnutka za puno blaže stvari se leti ,letiš čak ako se narugas divovima a sada se toleriraju osobne uvrede na najnižoj razini ) .AdiFKS je napisao/la:Dole ne da se svi znate, nego vas je vecina familija i rodbina. Vjerovatno ne znate cinjenicu da se do 5.koljena ne treba medjusobno udavati-zeniti. To objasnjava vasu mentalnu ogranicenost i zatucanost.
Jeste prekardašio lik sa ovom mentalnom ograničenosti,ali zanemari,puni su forumi provokacija.Ne ovaj,svi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.